- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #100.281
meraba canim evet ben yendim. gecen sene subatdan beri buraya üyeyim, ve asagi yukari 1.ay icinde yendim. yani gecen sene 16.martda yendim, rabbim izin verirse doktorun hesabina göre 17.gün sonra bebisimi kucagima alicam. rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin. bu sene 26.8 e kadar hep düzenli buraya gelir okur yazardim. sonra izne gittim geldim. ondan beri giremiyorum artik, sadece ara ara gelip son yazilanlari okuyorum. her zaman yazdim yine söylüyorum. vaktim olmuyor, gecmisi okuyamadigim icinde kimin ne durumda oldugunu bilmiyorum, bilmedigim icinde yardimci olamam. ama bunu herkes icin söylüyorum, bana özelden yazarsaniz, sorulariniza cevap verebilirim. siz özelden yazinca bana haber geliyor. bende bakiyorum ne gelmis diye, ve sizin yazdiklarinizi görüyorum. aksi taktirde dedigim gibi yazilanlari tek tek okuyamiyorum. sende istedigin zaman istedigin herseyi sorabilirsin
hepiniz azimlisiniz ben yine güvenimi kaybediyorum eşim çooookk anlayıslı cok destek basarıcaz dıyo ama cok bunaldım 9ay oldu bıtsın artık cok kötuyum arkadaslar bı kızım olsun ıstıyorummmmmmmmmmm cokmu sey istıyorummmmmm bu illet hastaalıgı yenmek bu kadarmı zor bunları yazmak bile o kadar acı kiiiiiiiiiiii
hepiniz azimlisiniz ben yine güvenimi kaybediyorum eşim çooookk anlayıslı cok destek basarıcaz dıyo ama cok bunaldım 9ay oldu bıtsın artık cok kötuyum arkadaslar bı kızım olsun ıstıyorummmmmmmmmmm cokmu sey istıyorummmmmm bu illet hastaalıgı yenmek bu kadarmı zor bunları yazmak bile o kadar acı kiiiiiiiiiiii
Evet kullaniyorum canim..parmagimi ileri dogru itiyorum neredeyse hepsini aliyorum ama bi yer geliyo sanki son durak..rahim agzina mi deyiyorum anlamadim..:/
o son duragı gecmenın tek yolu derın nefes al canımnefes verırken ıttır...acı yok sızı yok
meraba canim evet ben yendim. gecen sene subatdan beri buraya üyeyim, ve asagi yukari 1.ay icinde yendim. yani gecen sene 16.martda yendim, rabbim izin verirse doktorun hesabina göre 17.gün sonra bebisimi kucagima alicam. rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin. bu sene 26.8 e kadar hep düzenli buraya gelir okur yazardim. sonra izne gittim geldim. ondan beri giremiyorum artik, sadece ara ara gelip son yazilanlari okuyorum. her zaman yazdim yine söylüyorum. vaktim olmuyor, gecmisi okuyamadigim icinde kimin ne durumda oldugunu bilmiyorum, bilmedigim icinde yardimci olamam. ama bunu herkes icin söylüyorum, bana özelden yazarsaniz, sorulariniza cevap verebilirim. siz özelden yazinca bana haber geliyor. bende bakiyorum ne gelmis diye, ve sizin yazdiklarinizi g örüyorum. aksi taktirde dedigim gibi yazilanlari tek tek okuyamiyorum. sende istedigin zaman istedigin herseyi sorabilirsin[/QUO cok sevındim ne kadar sürede atlattın caım ben yenı üye oldugum icin ozelden yazamıyorum ama daha sonra mutlaka ozelden atarım canım
sende bızım gıbı olabılırsın unutma vajınısmus erteleme hastalıgı ve beynımız bıze bır oyun oynuyor...ustune gıtmelısın biryerde dur demezsen olmaz....
egzersıze basla cok zor gelıyor emınım ama al aynayı elıne vajıyı ıncele bır egzersıze baslasan gerısı corap sokugu ınan bana o kadar kolaykı sadece basla gerısı ıcın sen de azımlı olacaksın...burada aktıf ol gungun bıze rapor ver aklına takılan her ne olursa sormaktan cekınme bız elımızden geldıgınce yardıma hazırız canım
anneme geldıkce buraya yazabiliyorum egzersız bazen yapıyorum işte bunaldım bu aralar ama asıcam inş bu ay inş hepimiz asıcaz kızlar
tatlımm nasılsınn gorusemıyoruzzz oglusunu gormussun bugunnnn senın adına sevındım canım...
Aramiza yeni uyeler katilmis.. Hosgeldiniz kizlarrBurda bicok seyi asip basaracksiniz Allahin izniyle.. Gercekten uzatmaya degmez.. belki klasik olcak ama ben hep kendime ' benden beteri yoktur vajunusmus konusunda derdim' ama ben bile cok kolay yaptim egzersizi..
Aci olcak dusuncesiyle titremee basladm bi baktim amoooo parmagim icerdeeee
haydi kizlar vajili gunlere son verelim ve savasalim bu illetle
canım benim iyiyim çok şükür,evet oğluşumu gördüm bugün,minicik sevimli bişey işte,allahım sana da göstersin en kısa zamanda,hep dua ediyorum sana da,sen de nickini değiştirmişsin,hayırdır?
maşallah tatlımm oglusuna
amin canım hayırlısı tabıkı allah razı olsun....
hayır tatlım yaa bı ara ozelden konusurz
opuyorum cok sımdı cıkmam lazım kendıne ii bak
canım benim iyiyim çok şükür,evet oğluşumu gördüm bugün,minicik sevimli bişey işte,allahım sana da göstersin en kısa zamanda,hep dua ediyorum sana da,sen de nickini değiştirmişsin,hayırdır?
hıc bunalma canım hergun yaparsan 1 ayı bulmaz bıle bır sure sadece sabırlı ol ve yen o senı yenmeden...
Canim yanlis anlama ama bisey sormak istyrm merak ettimoglundan ayrimisin ki, hani bgn gordum diyosunya
evet burda yenıyım canım daha oncede okuyodum ve cok guzel seyler paylasıldıgını gorunce hemen uye oldum ben 8aylık evlıyımve ilişkiye gıremedım egzersızde yapamıyorum ama dun aynada v...yi ınceledım biraz umarım ılerleme kayderım burda
Canim iyiki daha fazla gecmeden bulmussun burayi.. ben 1 sene 2 ay oldu evleneli.. bende yeni basladm egzersizlere cinsel terapisste ve psikiyatristte tedavi goruyorum.. ama bosuna okadar bekledm egzersize baslamak icn ben buraya uye oldm 1 ay belkide daha fazla bilmiyorum sadece okudum.. ama sonunda basladm.. serce prmaginla basla emin ol cok kolay olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?