Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben senle görüşmeyi çok istiyorum 100 ms olmadıgı için özelden gönderemiyorum.Sorularıma cevap verirsen sevinirim.

sende bızım gıbı olabılırsın unutma vajınısmus erteleme hastalıgı ve beynımız bıze bır oyun oynuyor...ustune gıtmelısın biryerde dur demezsen olmaz....

egzersıze basla cok zor gelıyor emınım ama al aynayı elıne vajıyı ıncele bır egzersıze baslasan gerısı corap sokugu ınan bana o kadar kolaykı sadece basla gerısı ıcın sen de azımlı olacaksın...burada aktıf ol gungun bıze rapor ver aklına takılan her ne olursa sormaktan cekınme bız elımızden geldıgınce yardıma hazırız canım

canım böyle yapma,inan o kadar kolayki bu hastalığı yenmek,geçen bir güne bile yazık,düşün o kadar kolay bişey aylarımızı yıllarımızı boş yere heba etmişiz,hiç inancını ve azmini kaybetme,kendine inandın mı olay bitmiştir zaten,gerisi pratiğe kalmış yani egzersizlere,hele bir de egzersize başlayıp vajinayı,yönünü ve acı vs olmadığını keşfedince sonuca bir an önce ulaşmak için sabırsızlanacaksın,sen yeterki pes etme...

Aramiza yeni uyeler katilmis.. Hosgeldiniz kizlarr Burda bicok seyi asip basaracksiniz Allahin izniyle.. Gercekten uzatmaya degmez.. belki klasik olcak ama ben hep kendime ' benden beteri yoktur vajunusmus konusunda derdim' ama ben bile cok kolay yaptim egzersizi..
Aci olcak dusuncesiyle titremee basladm bi baktim amoooo parmagim icerdeeee

haydi kizlar vajili gunlere son verelim ve savasalim bu illetle

anneme geldıkce buraya yazabiliyorum egzersız bazen yapıyorum işte bunaldım bu aralar ama asıcam inş bu ay inş hepimiz asıcaz kızlar

evet burda yenıyım canım daha oncede okuyodum ve cok guzel seyler paylasıldıgını gorunce hemen uye oldum ben 8aylık evlıyımve ilişkiye gıremedım egzersızde yapamıyorum ama dun aynada v...yi ınceledım biraz umarım ılerleme kayderım burda

canım benim iyiyim çok şükür,evet oğluşumu gördüm bugün,minicik sevimli bişey işte,allahım sana da göstersin en kısa zamanda,hep dua ediyorum sana da,sen de nickini değiştirmişsin,hayırdır?

maşallah tatlımm oglusuna

amin canım hayırlısı tabıkı allah razı olsun....

hayır tatlım yaa bı ara ozelden konusurz

opuyorum cok sımdı cıkmam lazım kendıne ii bak

canım benim iyiyim çok şükür,evet oğluşumu gördüm bugün,minicik sevimli bişey işte,allahım sana da göstersin en kısa zamanda,hep dua ediyorum sana da,sen de nickini değiştirmişsin,hayırdır?

Canim yanlis anlama ama bisey sormak istyrm merak ettim oglundan ayrimisin ki, hani bgn gordum diyosunya

Canim yanlis anlama ama bisey sormak istyrm merak ettim oglundan ayrimisin ki, hani bgn gordum diyosunya

yok canım estagfurullah,hamileyim ben,bugün bebeğimin cinsiyeti kesinleşti de ,yani oğlan olduğunu ultrasondan gördüm,ondan dolayı bugün oğlumu gördüm dedim,şimdilik karnımda yani,ama yakında yanımda olacak inşallah hayırlısıyla darısı sizin başınıza

Canim iyiki daha fazla gecmeden bulmussun burayi.. ben 1 sene 2 ay oldu evleneli.. bende yeni basladm egzersizlere cinsel terapisste ve psikiyatristte tedavi goruyorum.. ama bosuna okadar bekledm egzersize baslamak icn ben buraya uye oldm 1 ay belkide daha fazla bilmiyorum sadece okudum.. ama sonunda basladm.. serce prmaginla basla emin ol cok kolay olcak

sen hangi asamadasın yenebıldınmı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…