- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #100.301
yok canım estagfurullah,hamileyim ben,bugün bebeğimin cinsiyeti kesinleşti de ,yani oğlan olduğunu ultrasondan gördüm,ondan dolayı bugün oğlumu gördüm dedim,şimdilik karnımda yani,ama yakında yanımda olacak inşallah hayırlısıyladarısı sizin başınıza
inş canım bunu herseyden cok ıstıyorum
ayy hic gulesim yoktuu yaa pardon canim valla.. Allah oglusunu en kisa zamanda kucagina almayi nasp etsn ins
Darisi isteyen herkese inss
buraya gırmeden once cok caresızdım sızlerı okuyunca yanlız olmadıgımı hıssettım
nasilsiniz neler yapiyorsunuz takildiginiz sormak istediginiz 1.sey varsa sorabilirsiniz
amin cnm inş,saolasın
bu arada tüm egzersiz yapanlara kolaylıklar diliyorum,dualarım sizlerle...
iyigeceler
sen hangi asamadasın yenebıldınmı canım
Bende senin gibi hissediyodum.. Bu sorunu tek benim yasadigimi dusunuyodum ama buraya geldikten snra oyle olmadigini gordum ve cesaretlendm.. yalniz degilsin cnm
sagol canım cıkmam gerek kızlar ıyı geceler morel verdınız bana yarına gorusuruzzzzzzzzz
ben daha burdayim canim,sormak istedigin seyler varsa simdi sor, hemen cevap yazayim
meraba canim evet ben yendim. gecen sene subatdan beri buraya üyeyim, ve asagi yukari 1.ay icinde yendim. yani gecen sene 16.martda yendim, rabbim izin verirse doktorun hesabina göre 17.gün sonra bebisimi kucagima alicam. rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin. bu sene 26.8 e kadar hep düzenli buraya gelir okur yazardim. sonra izne gittim geldim. ondan beri giremiyorum artik, sadece ara ara gelip son yazilanlari okuyorum. her zaman yazdim yine söylüyorum. vaktim olmuyor, gecmisi okuyamadigim icinde kimin ne durumda oldugunu bilmiyorum, bilmedigim icinde yardimci olamam. ama bunu herkes icin söylüyorum, bana özelden yazarsaniz, sorulariniza cevap verebilirim. siz özelden yazinca bana haber geliyor. bende bakiyorum ne gelmis diye, ve sizin yazdiklarinizi g örüyorum. aksi taktirde dedigim gibi yazilanlari tek tek okuyamiyorum. sende istedigin zaman istedigin herseyi sorabilirsin[/QUO cok sevındim ne kadar sürede atlattın caım ben yenı üye oldugum icin ozelden yazamıyorum ama daha sonra mutlaka ozelden atarım canım
beklettim seni, gittin herhalde, yarin hikayemi yazarim buraya. insallah en kisa zamanda görüsürüz
beklettim seni, hikayemi yarin sana özelden yazarim. mesas yazamamana üzüldüm. burayi tek tek okuyamiyorum dedim ama, neyse sormak istedigin sey varsa hemen sor,bilmiyorum bu yazimi gecemi görürsün yoksa yarinmi görürsün, ne zaman görürsen sorunu acikca sor, normal girip okumuyorum ama yarin senin icin buraya girip bakicam, soruna özelden cevap yazarim. kendine iyi bak canim
ben egzersiz bile yapamıyorum sadece dun aynada vajiyi inceledim nasıl yenicem bu derdi sen hangi asamadasın tatlım
beklettim seni, gittin herhalde, yarin hikayemi yazarim buraya. insallah en kisa zamanda görüsürüz
burdayım canım yazabılrsın
ben daha burdayim canim,sormak istedigin seyler varsa simdi sor, hemen cevap yazayim
yarin hikayemi yazarim buraya. parmakla egzersis ayna karsisinda, kendine güven, azim ve gaza gelmek. ayna karsisinda egzersis yaptikca korkularin azalicak kendine güvenin articak. yaptikca yapasin gelicek, ve 1.gün aceba denesemmi bunu yapiyorum p..... de yapabilirim hissi düsüncesi gelicek iste o.zaman hazirsin demektir. simdi kisa yazdim esim yolda birazdan evde olur. benim simdi cikmam gerek. ama sen istedigin herseyi yaz ben yarin cevap yazarim sana. kendine iyi bak.
canım ben yarısına kadar alabiliyorum devamı için ne yapmam gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?