- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #100.321
yarin hikayemi yazarim buraya. parmakla egzersis ayna karsisinda, kendine güven, azim ve gaza gelmek. ayna karsisinda egzersis yaptikca korkularin azalicak kendine güvenin articak. yaptikca yapasin gelicek, ve 1.gün aceba denesemmi bunu yapiyorum p..... de yapabilirim hissi düsüncesi gelicek iste o.zaman hazirsin demektir. simdi kisa yazdim esim yolda birazdan evde olur. benim simdi cikmam gerek. ama sen istedigin herseyi yaz ben yarin cevap yazarim sana. kendine iyi bak.
canım ben yarısına kadar alabiliyorum devamı için ne yapmam gerekir
hayatım kelin ilacı olsa kendi basına sürer ben daha egzersiz bile yapamıyorum yahu
rabit hasgeldın nasıl gıdıyo
hayatım kelin ilacı olsa kendi basına sürer ben daha egzersiz bile yapamıyorum yahu
canım sen aşmamışmıydın ben öyle biliyordum
canım sen aşmamışmıydın ben öyle biliyordum
ahhhhh ahhhh nerde o günler adaklar adadım canım ya ben daha vajiyi tanımaya daha yenı basladım ayna karsısında inceledım biraz sen ne zamandır cekıyosun bu belayı
ahhhhh ahhhh nerde o günler adaklar adadım canım ya ben daha vajiyi tanımaya daha yenı basladım ayna karsısında inceledım biraz sen ne zamandır cekıyosun bu belayı
rabit ordamısın
bende dün yine denedm egzersiz yapmyrm direk pe..sle denyrm ben..ilk defa acımycagnı düsündm ama tam olcak kastm yine kendimi..aslında sunu anladm birazcak kendinizi olaya kaptırırsanız kötü bişi hissedilmiyor..umarm en kısa zamanda atlatrım..
Canim ben serce parmagimla basladm defalarca cikarip tekrar ilerlettm icinde veklettm dairesel hareketer yaptm.. smdi regl girdi araya.. bitsinnn bidahaki reglime yencem Allahin izniyle..
derdimizi paylaşan birilerinin olması çok güzel cidden.buraya gırmeden once cok caresızdım sızlerı okuyunca yanlız olmadıgımı hıssettım
canım nasılsın nasıl gidiyor
iyiyi canım ben de sağolasın,sıkıntı yok çok şükür fena gitmiyo hamilelik,senden naber var mı gelişme?merak ettim seni
canım geçmişte okudum ama cvp yazamadım. biri daha sormuştu kızlık zarımı nasıl hissettiğimi.
durduğunu biliyorum çünkü kırmızı falan olmadı bide ilk girişte bi cm falan sonra bişeye takılıp geçiyo gibi
hissedebiliyorum valla :)))))
egzersizde çok iyi olsakta p...s görünce kasıyoruz malesef canım o yüzden sadece aparata alışmak değil denemelerede alışmak lazım
bi kaç denemeden sonra tamam diyoruz bırakıyoruz kendimizi.
bak sen farketmişsin inşallah az kaldı canım bu deneme değilsede diğerişnde olacak. senin başarı hikayeni okicaz
güzel gitmesine sevindim canım...bende yok bir gelişme.gülsevdamın dediği gibi baharı,güneşi henüz sizler gibi göremiyorum.halen o güzellikleri keşfedemedim.
canım benim inaşşah. yendiğini görelim de hayırlısıyla. egzersizlerin bitti demi eşin de bişey var mı canım. ereksiyon gibi.cevap yazdgn için cok tesk ederim :))
iyi dileklerin için de cok saol..ins bende sunu yenp herkese elimden geldgnce yardmcı olmak istyrm..ins canım cok tesk eederim :))
canım benim inaşşah. yendiğini görelim de hayırlısıyla. egzersizlerin bitti demi eşin de bişey var mı canım. ereksiyon gibi.
bide deneme yapmadan önce aparatın içinde olması çok etkili aparat çıkarıp p...s alınca garanti veriyorum oluyo :)) bide öyle dene canım
ben hiç aparatla denemedm sadece pnisle denedk..yok allahtan eşimde bir problem yok...sadece basını alyrm..2 gündür denedk..ama biraz uzun sürdü eşim sabırla bekledi ama sonunda bos..d..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?