Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

egzersiz gereklimi p...le devam mı etmeliyim.Bu arada parmak çok zor geliyor

bende dün yine denedm egzersiz yapmyrm direk pe..sle denyrm ben..ilk defa acımycagnı düsündm ama tam olcak kastm yine kendimi..aslında sunu anladm birazcak kendinizi olaya kaptırırsanız kötü bişi hissedilmiyor..umarm en kısa zamanda atlatrım..

canım geçmişte okudum ama cvp yazamadım. biri daha sormuştu kızlık zarımı nasıl hissettiğimi.
durduğunu biliyorum çünkü kırmızı falan olmadı bide ilk girişte bi cm falan sonra bişeye takılıp geçiyo gibi
hissedebiliyorum valla :)))))
egzersizde çok iyi olsakta p...s görünce kasıyoruz malesef canım o yüzden sadece aparata alışmak değil denemelerede alışmak lazım
bi kaç denemeden sonra tamam diyoruz bırakıyoruz kendimizi.
bak sen farketmişsin inşallah az kaldı canım bu deneme değilsede diğerişnde olacak. senin başarı hikayeni okicaz

Canim ben serce parmagimla basladm defalarca cikarip tekrar ilerlettm icinde veklettm dairesel hareketer yaptm.. smdi regl girdi araya.. bitsinnn bidahaki reglime yencem Allahin izniyle..

canım yanlış hatırlamıyosam eşinle aranın kötü olduğunu yazmışsın.
hep stresten canım.
bizi görsen maşallah azaldı. tahammüllerimiz arttı farklı gözlerle bakıyoruz artık.
canım biraz daha idare et .
öpüyorum seni

buraya gırmeden once cok caresızdım sızlerı okuyunca yanlız olmadıgımı hıssettım
derdimizi paylaşan birilerinin olması çok güzel cidden.
bende hep derdim Allahım benm gibi biri varmıdır bi görsem tanısam konuşsam bana yardım etse derdim hep.
eşlerimiz bile bu kadar anlayamıyo bizi malesef.
rabbim kimseyi vajinusmusla sınamasın. evliliği ile sınamasın.
kızlar dualarım sizinle. herzaman destek olmaya hazırım. özelden de her türlü yazabilirsiniz bana

iyiyi canım ben de sağolasın,sıkıntı yok çok şükür fena gitmiyo hamilelik,senden naber var mı gelişme?merak ettim seni

güzel gitmesine sevindim canım...bende yok bir gelişme.gülsevdamın dediği gibi baharı,güneşi henüz sizler gibi göremiyorum.halen o güzellikleri keşfedemedim.

cevap yazdgn için cok tesk ederim :))
iyi dileklerin için de cok saol..ins bende sunu yenp herkese elimden geldgnce yardmcı olmak istyrm..ins canım cok tesk eederim :))

cevap yazdgn için cok tesk ederim :))
iyi dileklerin için de cok saol..ins bende sunu yenp herkese elimden geldgnce yardmcı olmak istyrm..ins canım cok tesk eederim :))
canım benim inaşşah. yendiğini görelim de hayırlısıyla. egzersizlerin bitti demi eşin de bişey var mı canım. ereksiyon gibi.
bide deneme yapmadan önce aparatın içinde olması çok etkili aparat çıkarıp p...s alınca garanti veriyorum oluyo :)) bide öyle dene canım

ben hiç aparatla denemedm sadece pnisle denedk..yok allahtan eşimde bir problem yok...sadece basını alyrm..2 gündür denedk..ama biraz uzun sürdü eşim sabırla bekledi ama sonunda bos..d..

ben hiç aparatla denemedm sadece pnisle denedk..yok allahtan eşimde bir problem yok...sadece basını alyrm..2 gündür denedk..ama biraz uzun sürdü eşim sabırla bekledi ama sonunda bos..d..

hımm tamm cnm kusuruma bakma ben egzersiz yaptığını sanıyodum. sende nariko gibi sadce deneme yle yeneceksin o zaman
eşinde zamanla daha iyi olur canım oda geçer inşallah. beni biliyosun kaç ay bekledim eşimi ondada hala erken b...ma var ama sorun etmiyorum zamanla alışır herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…