- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #100.341
kızlar trinty gören oldu mu ne yaptı
olduuuuuu sonunda olduuuuu allahım inanamıorum başardımmmmmmmmmmmmmmtam olarak 2yıl 9ay 14gün hergecesi her anı her dksı benim için kabus gibi geçti, vajinusmus dışında herşey çok güzeldi ama bu illet her anımı zehir etmeyi başardı ama düngece bende onun üstesinden geldim..sarhoş gibiyim çok mutluyum allahım hepinize nasip etsin işallah hepinize sonsuz teşekkür ediorum
olduuuuuu sonunda olduuuuu allahım inanamıorum başardımmmmmmmmmmmmmmtam olarak 2yıl 9ay 14gün hergecesi her anı her dksı benim için kabus gibi geçti, vajinusmus dışında herşey çok güzeldi ama bu illet her anımı zehir etmeyi başardı ama düngece bende onun üstesinden geldim..sarhoş gibiyim çok mutluyum allahım hepinize nasip etsin işallah hepinize sonsuz teşekkür ediorum
kızlar trinty gören oldu mu ne yaptı
canım yanlış hatırlamıyosam eşinle aranın kötü olduğunu yazmışsın.
hep stresten canım.
bizi görsen maşallah azaldı. tahammüllerimiz arttı farklı gözlerle bakıyoruz artık.
canım biraz daha idare et .
öpüyorum seni
Tebrik ederimmsen daha yeni gelmedinmi bu siteye ne yaptinda bukadr cabuk yendin egzersiz yapiyomuydun oncedenn
ohoh bır yenı gelın daharabbım baska dert sıkıntı göstermesın :) basarı hıkayenı paylasmayı unutma canım egsersızcılerle
Merhaba Arkadaşlar, ben 8 sene içinde psikologa veya bir takım kadın doğumculara gittim ama bir çare bulamadım. Psikologa gittiğimiz yıllarda denemeler sonucu mucize eseri hamile kaldım. Hamileliğimi bakire olarak yaşadım inşallah bakire olarak ölmeyeceğim. Aslında birkaçınız belki beni televizyonda izlemişsinizdir. Çaresizliğimi kabullendiğim, tükendiğim, bittiğim bir anda biraz umutla doldum. Kimsenin bilmediği, kimseye anlatamadığım şeyleri kameraya geçip tüm Türkiye'ye anlatır oldum. Aşağıda linkini verdiğim programa çıktım. Şimdilik parmak egzersizleri devam ediyor. Bakmaya bile dayanamadığım, düşüncesi bile başımı döndüren va..ma. Artık zorda olsa parmağımı sokabiliyorum....Doktor 8 seansta çözülecek dedi ve şimdilik durum iyi gidiyor 4.seansımıza haftaya gideceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun....
Aşağıdaki linkte tv'ye çıkan benim
Doktorum - Vajinismus Tedavisi - Hipoglisemi Belirtileri 28.02.2012 - YouTube
saol canm benm darısı senn ve tüm vajililerin başına işallahwalla okadarda çabuk olmadı ben sessiz takip ediodum ama bütün egzersizlerimide yapıodum işte p..s denemesindeydim 2kere yaptım olmadı ucundan fazla ilerleyemedim ondan sonra yazdım buraya yapamıorum die..ama kızların verdiği cesaretle düngce başardım çok şükür
Cok sevindim mslh azmine hayran kaldmmbanada yolla o cesaretinden birazz ins hepimiz kurtuluruz kisa bi zamanda cnm
Allah baska dert vermesn tekrar tebrk edyrmm
yaa ne azim ne azimmm 2yıl 9aydır evliyim son 2-3aydır egzersiz yapmaya çalışıorum bigün yapıorum 1hafta yapmıorum öle geçirdim günlerimi, son 1haftadır azim geldi yeter artık yapıcam dedim egzersizlerimi hiç aksatmadım öle başardım yani:))Allah sizede nasip etsin:))
yaa ne azim ne azimmm 2yıl 9aydır evliyim son 2-3aydır egzersiz yapmaya çalışıorum bigün yapıorum 1hafta yapmıorum öle geçirdim günlerimi, son 1haftadır azim geldi yeter artık yapıcam dedim egzersizlerimi hiç aksatmadım öle başardım yani:))Allah sizede nasip etsin:))
tebrikler canım :) Allah yenemeyenlere de nasip etsin..Ben çok pişmanım egzersizlerie rtelediğim için evlendiğimden beri takip ediyordum forumu egzersizi görnce başka sayfalara geçiyordum başka yolu yok mu çok itici ben oraya parmak değdiremem falan diye kaçtığım şey kurtuluşum oldu ...pes etmek yok egzersizlere devam arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?