Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

olduuuuuu sonunda olduuuuu allahım inanamıorum başardımmmmmmmmmmmmmmtam olarak 2yıl 9ay 14gün hergecesi her anı her dksı benim için kabus gibi geçti, vajinusmus dışında herşey çok güzeldi ama bu illet her anımı zehir etmeyi başardı ama düngece bende onun üstesinden geldim..sarhoş gibiyim çok mutluyum allahım hepinize nasip etsin işallahhepinize sonsuz teşekkür ediorum

tebrık ederımm rabbım baska dert vermesın ınsallah

tebrikler canım ALLAH başka dert vermesin İNŞALLAH

Tebrik ederimm sen daha yeni gelmedinmi bu siteye ne yaptinda bukadr cabuk yendin egzersiz yapiyomuydun oncedenn

ohoh bır yenı gelın daha rabbım baska dert sıkıntı göstermesın :) basarı hıkayenı paylasmayı unutma canım egsersızcılerle

Sagol canim konusmuyorum kendisiyle.. sadece susup sineye cekiyorm
Senin adina cok sevindim artk hersey yoluna girdi.. yakindada bebeginin haberinide aliriz inss

Tebrik ederimm sen daha yeni gelmedinmi bu siteye ne yaptinda bukadr cabuk yendin egzersiz yapiyomuydun oncedenn

saol canm benm darısı senn ve tüm vajililerin başına işallahwalla okadarda çabuk olmadı ben sessiz takip ediodum ama bütün egzersizlerimide yapıodum işte p..s denemesindeydim 2kere yaptım olmadı ucundan fazla ilerleyemedim ondan sonra yazdım buraya yapamıorum die..ama kızların verdiği cesaretle düngce başardım çok şükür

Gece izledim ve seninle birlikte agladim.. okadar etkilendimki.. Allah sabir versin canim.. İns en yakin zamanda kurtulursunuz ve kisa bi sure icinde gecmisi bi kenara birakip cok mutlu olursunuz oglunuzla..

Cok sevindim mslh azmine hayran kaldmm banada yolla o cesaretinden birazz ins hepimiz kurtuluruz kisa bi zamanda cnm
Allah baska dert vermesn tekrar tebrk edyrmm

Cok sevindim mslh azmine hayran kaldmm banada yolla o cesaretinden birazz ins hepimiz kurtuluruz kisa bi zamanda cnm
Allah baska dert vermesn tekrar tebrk edyrmm

yaa ne azim ne azimmm 2yıl 9aydır evliyim son 2-3aydır egzersiz yapmaya çalışıorum bigün yapıorum 1hafta yapmıorum öle geçirdim günlerimi, son 1haftadır azim geldi yeter artık yapıcam dedim egzersizlerimi hiç aksatmadım öle başardım yani:))Allah sizede nasip etsin:))

tebrıklerdarısı bızlere ınsallah

tebrikler canım :) Allah yenemeyenlere de nasip etsin..Ben çok pişmanım egzersizlerie rtelediğim için evlendiğimden beri takip ediyordum forumu egzersizi görnce başka sayfalara geçiyordum başka yolu yok mu çok itici ben oraya parmak değdiremem falan diye kaçtığım şey kurtuluşum oldu ...pes etmek yok egzersizlere devam arkadaşlar

saol canm darısı bu illeti çeken diğer arkadaşlarımın başına:))bende çok pişmanım ertelediğim için 1haftada çözülebilecek çok basit bi olay biz yıllarımızı maahvettik(lütfen ertelemeyin erteledikçe ardı arkası kesilmio..ağrı yok acı yok hiçbişe yok çok çok basitmiş çok mutluyum yaaaaa:))))

2yıl 9ay 14gündür evliyim..yıllarım çok bunalımlı geçti hergün ağlıodum hergün üzülüodum eşim çok sabırlı ve benm başaracağıma çok inanıodu..bırak beni, boşanalım diodum saçmalama ben senn başaracağına inanıorum diodu..eşim bigün geldi dediki parmak egzersizleri varmış doktor arkadaşım söyledi, onları yapman gerekiomuş dedi..saçmalama ne parmağı ben parmak egzersizi falan yapmam dedim kestirdim attım öle bekleyerek geçti günlerim, artık deneme bile yapmıoduk, alışmıştık kardeş kardeş yaşıoduk ,sevişioduk ama hiç o noktaya gelmioduk bile öyle geçiştirdik hep...sonra bigün ben bu siteyi buldum, çok çok önceydi ilk zamanlar sadece okuodum sonra eşime ultrason jeli aldırdım o da öle hiçbişe yapmadan bayyaa bi süre bekledi sonra serçe parmağımla denedim kaçkere, olmadı birtürlü ittiremedim cesaret edemedim, tabi bu olaylar yaklaşık 1sene sürdü ne acı(serçe parmağımla günlerce uğraştım hergün ağlıodum olmuo ben yapamıcam die.....sonra yeter artık dedim serçe parmağımı yaptım sevinçten ölcektim eşimi aradım müjde verdim o da çok sevindi garibim:))sonra hergün sordu bana egzersiz yaptınmı die eşim soracak die yapıodum çoğu zaman, canm yapmak istemiodu çünkü.. birazda onun sayesinde azmettim:)nese sonra 2parmak yaptım bide mum deniyim dedim busefer parmak egzersizi yapabiliorum ama başka bi cisim alamıodum içime, sinir oldum sonraa bayaa uğraştım bi baktım hoopp içerde muma alıştım tabi prez..tifsiz ve jelsiz yapmadım hiç....busefer mumu kalınlaştıra kalınlaştıra ilerledim bayaa, peçete sara sara yaptım..sonra 3parmak 4parmak derken bi baktım yapcak bişe kalmadı:))denemeye geçtim son 3gecedir hergün denioduk ilk gece sadece ucu girdi çok panik yaptım heycanlandım bi baskı oluodu ilerleyemedim bıraktım...ertesi gün yine yapalım dedim tekrar aynı şeyler oldu, eşim sinirlendi birazcık sabretsen olcak dedi bıraktı gitti. bende biraz ağladım yapacam dedim ogece egzersizi bırakmadım devam ettim..sonra sabah aradı, yani dün sabah özür diledi sinirlendiği için bugece tekrar denicez ama sinirlenmek yok dedim olmazsa bidahaki gün devam ederiz dedim tamam dedi o da..nese akşam eve geldi egzersiz yaptınmı dedi yok dedim birazdan yapıcam ve kalktım egzersiz yapmaya tam 1.5-2 saat yaptım ilkönce 3parmak 4parmak mum derken hepsini yaptım mumun kalınlığını bayaa artırdım, enson 9 cm di, 13cm falan yaptım bikereden, onu denedim aynı pe..s deki gibi zorlandığım kısmı geçemedim ama çıkarmadım aparatı biraz bekledim, bi baktım almışım hepsini önceden düz gidince mumun yarısını alabiliodum düngece farkettimki biraz aşağı doğru yapınca mumun hepsi girdi, o kafama takılıodu hepsi girince çok mutlu oldum artık yapabilirim dedim..eşimi çağırdım ilkönce egzersiz yaptığım pozisyonda,yani oturup sırtımı dayayıp bacaklarımı açtığım pozisyonda denedik, yapamadım eşim birden üstüme abanınca nefesim daraldı:)) kalk dedim böle olmaz ,,sonra o yattı ben sırtım dönük bi şekilde üstüne uzandım öyle denedim veeee bi baktım almışım hepsini çok heycanlandım sonra yüzüm dönük oturdum yine oldu sonra değişik değişik şekillerde denedik hepsi olduuuuuuuuuuuuuuu inanamaddım kaçkere sordum eşime, yok olmadıki diorum elimi atıorum, düşünün yani hiç bişee hissetmedimmm anlamadım bile girdiğini:)))))))))çok mutluyum bukadar açık anlattım kusura bakmayın tamamen size yardımcı olabilmek için hepinize sonsuzzz teşekkürler.... tamamen sizin vee caaanııımm egzerszlerim sayesinde hepsi oldu..ben canı çok az panik bi insanım ben yaptıysam hepiniz yapabilirsiniz hergün deneyin bence hiçbişe kaybetmessiniz:)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…