- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #100.361
2yıl 9ay 14gündür evliyim..yıllarım çok bunalımlı geçti hergün ağlıodum hergün üzülüodum eşim çok sabırlı ve benm başaracağıma çok inanıodu..bırak beni, boşanalım diodum saçmalama ben senn başaracağına inanıorum diodu..eşim bigün geldi dediki parmak egzersizleri varmış doktor arkadaşım söyledi, onları yapman gerekiomuş dedi..saçmalama ne parmağı ben parmak egzersizi falan yapmam dedim kestirdim attım öle bekleyerek geçti günlerim, artık deneme bile yapmıoduk, alışmıştık kardeş kardeş yaşıoduk ,sevişioduk ama hiç o noktaya gelmioduk bile öyle geçiştirdik hep...sonra bigün ben bu siteyi buldum, çok çok önceydi ilk zamanlar sadece okuodum sonra eşime ultrason jeli aldırdım o da öle hiçbişe yapmadan bayyaa bi süre bekledi sonra serçe parmağımla denedim kaçkere, olmadı birtürlü ittiremedim cesaret edemedim, tabi bu olaylar yaklaşık 1sene sürdü ne acı(serçe parmağımla günlerce uğraştım hergün ağlıodum olmuo ben yapamıcam die.....sonra yeter artık dedim serçe parmağımı yaptım sevinçten ölcektim eşimi aradım müjde verdim o da çok sevindi garibim:))sonra hergün sordu bana egzersiz yaptınmı die eşim soracak die yapıodum çoğu zaman, canm yapmak istemiodu çünkü.. birazda onun sayesinde azmettim:)nese sonra 2parmak yaptım bide mum deniyim dedim busefer parmak egzersizi yapabiliorum ama başka bi cisim alamıodum içime, sinir oldum sonraa bayaa uğraştım bi baktım hoopp içerde muma alıştım tabi prez..tifsiz ve jelsiz yapmadım hiç....busefer mumu kalınlaştıra kalınlaştıra ilerledim bayaa, peçete sara sara yaptım..sonra 3parmak 4parmak derken bi baktım yapcak bişe kalmadı:))denemeye geçtim son 3gecedir hergün denioduk ilk gece sadece ucu girdi çok panik yaptım heycanlandım bi baskı oluodu ilerleyemedim bıraktım...ertesi gün yine yapalım dedim tekrar aynı şeyler oldu, eşim sinirlendi birazcık sabretsen olcak dedi bıraktı gitti. bende biraz ağladım yapacam dedim ogece egzersizi bırakmadım devam ettim..sonra sabah aradı, yani dün sabah özür diledi sinirlendiği için bugece tekrar denicez ama sinirlenmek yok dedim olmazsa bidahaki gün devam ederiz dedim tamam dedi o da..nese akşam eve geldi egzersiz yaptınmı dedi yok dedim birazdan yapıcam ve kalktım egzersiz yapmaya tam 1.5-2 saat yaptım ilkönce 3parmak 4parmak mum derken hepsini yaptım mumun kalınlığını bayaa artırdım, enson 9 cm di, 13cm falan yaptım bikereden, onu denedim aynı pe..s deki gibi zorlandığım kısmı geçemedim ama çıkarmadım aparatı biraz bekledim, bi baktım almışım hepsini önceden düz gidince mumun yarısını alabiliodum düngece farkettimki biraz aşağı doğru yapınca mumun hepsi girdi, o kafama takılıodu hepsi girince çok mutlu oldum artık yapabilirim dedim..eşimi çağırdım ilkönce egzersiz yaptığım pozisyonda,yani oturup sırtımı dayayıp bacaklarımı açtığım pozisyonda denedik, yapamadım eşim birden üstüme abanınca nefesim daraldı:)) kalk dedim böle olmaz ,,sonra o yattı ben sırtım dönük bi şekilde üstüne uzandım öyle denedim veeee bi baktım almışım hepsini çok heycanlandım sonra yüzüm dönük oturdum yine oldu sonra değişik değişik şekillerde denedik hepsi olduuuuuuuuuuuuuuu inanamaddım kaçkere sordum eşime, yok olmadıki diorum elimi atıorum, düşünün yani hiç bişee hissetmedimmm anlamadım bile girdiğini:)))))))))çok mutluyum bukadar açık anlattım kusura bakmayın tamamen size yardımcı olabilmek için hepinize sonsuzzz teşekkürler.... tamamen sizin vee caaanııımm egzerszlerim sayesinde hepsi oldu..ben canı çok az panik bi insanım ben yaptıysam hepiniz yapabilirsiniz hergün deneyin bence hiçbişe kaybetmessiniz:)))))))))))))
Gece izledim ve seninle birlikte agladim.. okadar etkilendimki.. Allah sabir versin canim.. İns en yakin zamanda kurtulursunuz ve kisa bi sure icinde gecmisi bi kenara birakip cok mutlu olursunuz oglunuzla..
Merhaba Arkadaşlar, ben 8 sene içinde psikologa veya bir takım kadın doğumculara gittim ama bir çare bulamadım. Psikologa gittiğimiz yıllarda denemeler sonucu mucize eseri hamile kaldım. Hamileliğimi bakire olarak yaşadım inşallah bakire olarak ölmeyeceğim. Aslında birkaçınız belki beni televizyonda izlemişsinizdir. Çaresizliğimi kabullendiğim, tükendiğim, bittiğim bir anda biraz umutla doldum. Kimsenin bilmediği, kimseye anlatamadığım şeyleri kameraya geçip tüm Türkiye'ye anlatır oldum. Aşağıda linkini verdiğim programa çıktım. Şimdilik parmak egzersizleri devam ediyor. Bakmaya bile dayanamadığım, düşüncesi bile başımı döndüren va..ma. Artık zorda olsa parmağımı sokabiliyorum....Doktor 8 seansta çözülecek dedi ve şimdilik durum iyi gidiyor 4.seansımıza haftaya gideceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun....
Aşağıdaki linkte tv'ye çıkan benim
Doktorum - Vajinismus Tedavisi - Hipoglisemi Belirtileri 28.02.2012 - YouTube
Canım senin halledebildiğine sevindim. Burayı da buldum ya artık hergün girerim. İnşallah sizlerin ve doktorumun sayesinde çözeceğim bu işi. 8 yıl içinde neler yaşandı neler. Anlatmakla bitmez. Bir kısmını programda anlatmıştım. Hergün kavga hergün gürültü. Vajinusmus konusuyla alakalı olmayan bir tartışmada bile konu vajinusmus konusuna geliyordu. Başka birisi olsa belki 8 sene de çekmezdi. Bu sene eylül de 8 senemiz dolacak. Dayak yoktu ama psikolojik şiddet sonuna kadar. Şimdi programdan sonra iyiyiz. O da umutlandı biraz, benim çabalarımı gördükçe..
2yıl 9ay 14gündür evliyim..yıllarım çok bunalımlı geçti hergün ağlıodum hergün üzülüodum eşim çok sabırlı ve benm başaracağıma çok inanıodu..bırak beni, boşanalım diodum saçmalama ben senn başaracağına inanıorum diodu..eşim bigün geldi dediki parmak egzersizleri varmış doktor arkadaşım söyledi, onları yapman gerekiomuş dedi..saçmalama ne parmağı ben parmak egzersizi falan yapmam dedim kestirdim attım öle bekleyerek geçti günlerim, artık deneme bile yapmıoduk, alışmıştık kardeş kardeş yaşıoduk ,sevişioduk ama hiç o noktaya gelmioduk bile öyle geçiştirdik hep...sonra bigün ben bu siteyi buldum, çok çok önceydi ilk zamanlar sadece okuodum sonra eşime ultrason jeli aldırdım o da öle hiçbişe yapmadan bayyaa bi süre bekledi sonra serçe parmağımla denedim kaçkere, olmadı birtürlü ittiremedim cesaret edemedim, tabi bu olaylar yaklaşık 1sene sürdü ne acı(serçe parmağımla günlerce uğraştım hergün ağlıodum olmuo ben yapamıcam die.....sonra yeter artık dedim serçe parmağımı yaptım sevinçten ölcektim eşimi aradım müjde verdim o da çok sevindi garibim:))sonra hergün sordu bana egzersiz yaptınmı die eşim soracak die yapıodum çoğu zaman, canm yapmak istemiodu çünkü.. birazda onun sayesinde azmettim:)nese sonra 2parmak yaptım bide mum deniyim dedim busefer parmak egzersizi yapabiliorum ama başka bi cisim alamıodum içime, sinir oldum sonraa bayaa uğraştım bi baktım hoopp içerde muma alıştım tabi prez..tifsiz ve jelsiz yapmadım hiç....busefer mumu kalınlaştıra kalınlaştıra ilerledim bayaa, peçete sara sara yaptım..sonra 3parmak 4parmak derken bi baktım yapcak bişe kalmadı:))denemeye geçtim son 3gecedir hergün denioduk ilk gece sadece ucu girdi çok panik yaptım heycanlandım bi baskı oluodu ilerleyemedim bıraktım...ertesi gün yine yapalım dedim tekrar aynı şeyler oldu, eşim sinirlendi birazcık sabretsen olcak dedi bıraktı gitti. bende biraz ağladım yapacam dedim ogece egzersizi bırakmadım devam ettim..sonra sabah aradı, yani dün sabah özür diledi sinirlendiği için bugece tekrar denicez ama sinirlenmek yok dedim olmazsa bidahaki gün devam ederiz dedim tamam dedi o da..nese akşam eve geldi egzersiz yaptınmı dedi yok dedim birazdan yapıcam ve kalktım egzersiz yapmaya tam 1.5-2 saat yaptım ilkönce 3parmak 4parmak mum derken hepsini yaptım mumun kalınlığını bayaa artırdım, enson 9 cm di, 13cm falan yaptım bikereden, onu denedim aynı pe..s deki gibi zorlandığım kısmı geçemedim ama çıkarmadım aparatı biraz bekledim, bi baktım almışım hepsini önceden düz gidince mumun yarısını alabiliodum düngece farkettimki biraz aşağı doğru yapınca mumun hepsi girdi, o kafama takılıodu hepsi girince çok mutlu oldum artık yapabilirim dedim..eşimi çağırdım ilkönce egzersiz yaptığım pozisyonda,yani oturup sırtımı dayayıp bacaklarımı açtığım pozisyonda denedik, yapamadım eşim birden üstüme abanınca nefesim daraldı:)) kalk dedim böle olmaz ,,sonra o yattı ben sırtım dönük bi şekilde üstüne uzandım öyle denedim veeee bi baktım almışım hepsini çok heycanlandım sonra yüzüm dönük oturdum yine oldu sonra değişik değişik şekillerde denedik hepsi olduuuuuuuuuuuuuuu inanamaddım kaçkere sordum eşime, yok olmadıki diorum elimi atıorum, düşünün yani hiç bişee hissetmedimmm anlamadım bile girdiğini:)))))))))çok mutluyum bukadar açık anlattım kusura bakmayın tamamen size yardımcı olabilmek için hepinize sonsuzzz teşekkürler.... tamamen sizin vee caaanııımm egzerszlerim sayesinde hepsi oldu..ben canı çok az panik bi insanım ben yaptıysam hepiniz yapabilirsiniz hergün deneyin bence hiçbişe kaybetmessiniz:)))))))))))))
güzel gitmesine sevindim canım...bende yok bir gelişme.gülsevdamın dediği gibi baharı,güneşi henüz sizler gibi göremiyorum.halen o güzellikleri keşfedemedim.
canım nasılsın sen ne yaptın egzersızlerı?
arkadaşlarr banada bu akşam dua edin...
akşam bizde deneme yapıcaz...önce egzersiz yapıcamm ...sonra banyo yapıcammm rahatlamak için...daha sonra sıcak suya biraz bir fındık büyüklüğü kadar vazelin sürüp 10 dakika bekliycemmm sonra da eşimle deneme yapıcamm...o zaman vajenn vazelinle biraz daha açılıyooo rahatlıyoo ben egzersizleride hep öyle yaptımmm...nolurrr duaa edinn yeneyim artıkk...
canımmm kimse yok artık forumdaaa neden böyle oldu...
bende biraz önce yazdımm akşam deneme yapıcammm bakalım nasıl olcak..nolur dua edin...
evet canım artık kımse ugramaz oldu buralara...
buhara otur canım ıı gelıyor ama suyu cok kaynat buhara oturduktan sonra tekrar kısa bı egzersız yap rahat ol korktugun kadar degıl ....aklına takılan olursa sor canım...hadi bakalım ınsallahh mujdeyle gelırsın
bana tavsiyen varmı???pozisyon olarak da olabilir?
ben hep oturu pozsiyonda yaptım egzersizi..
bence kesınlıkle egzersızı yaptıgın pozısyonda ılk denemenı yap oyle cok daha rahat edersn aparatı cıkarır cıkarmaz p...s al hatta on sevısmeyı aparat ıcındeyken yap bol jel sur hem esıne hem kendıne...derın nefes al nefes verırken esın ıttrsın....dualarım senınle canım hadi inşallahh bıtecek bu aksam...strese gırme cok kolay gececek egzersız yaptıgın ıcın cok cok rahat olacak ınsallahh...
aminnn canım benimm dediğin gibi yapıcammm...3,5 yıl geçtii dile kolayyy...artık bitsin istiyorum...
hosgeldın canım aramıza ne guzel baslamıssın sakın bırakma egzersızlerını jel kullanmıyorsan eczaneden su bazlı jel al canım mutlaka....bakllarda beyaz mum satılıyor onlarla devam canım prezervatıf de kullanabılırsın...hıc korkma yavas yavas ıttır sormak ıstedıgın olursa sor canım elımızden geldıgınce yardımcı oluruz sanaMerhaba kizlar bende bir yillik evliyim ve maalesef vajinismusluyum.
Evlendigimin ikinci ayinda ogrendim yasadigimiz seyin bir adinin oldugunu. O zamana kadar strestendir diyip onemsememistim.15 gunluk evliyken jinekolaga gittim fiziksel bir problem olup olmadigini ogrenmek icin.
Tabii muayeneyi reddettim.
Doktor sadece uzaktan bakabildim ve bir sorun olmadigini soyledi.
Artik sorunumun vajinismus oldugundan tamamen emindim ve esimle bu konuyu yapabileceklerimizi arastirmaya basladik.
Esim ilk olarak kegel egzersizlerinden bahsetti ve tabii parmak egzersizleri. Asla yapamam dedim ve yapamadim.
Esim her zaman destekcim oldu basaracagima hep inandi. Her gun denedim ama kulak cubugunun pamuklu kismini dahi basaramadim. kisacasi umutsuz vakayim. burayida evlendigimin ilk gununden beri biliyorum hep okudum okudum ama hicbir sey yapamadim. bir yil oylece gecti gitti. gecen gun basarabilen birileri var mi diye yine bursya girdim.
Uzun zamandir egzersiz yapmaya calismiyordum.
Okuduklarimdan sonra tekrar cesaret geldi,gectim banyoya.
kulak cubuguyla denedim ilk bir anda tamaminin girdigini gordum sok oldum.bir daha bir daha denedim ve hic zorlanmadan tamaminin oldugunu gordum.
cesaret geldi. baktim elimin altinda bir krem kapagi var onu denedim ve onuda basardim.
araya ctesi pazar girdi bir sey yapamadim.
dun tekrar denedim. daha once yaptiklarimi tekrarladim.
son olarakta 3cm capinda 4cm uzunlugunda bir cubuk denedim bunda da sorun yasamadim
ama 4cmden ileri gidemiyorum korkuyorum belki ittirsem olacak ama ittiremiyorum.
bu noktaya kadar gelmisken vazgecmek istemiyorum
simdi izleyecegim yol nedir.
yardimlarinizi bekliyorum kizlar.
hosgeldın canım aramıza ne guzel baslamıssın sakın bırakma egzersızlerını jel kullanmıyorsan eczaneden su bazlı jel al canım mutlaka....bakllarda beyaz mum satılıyor onlarla devam canım prezervatıf de kullanabılırsın...hıc korkma yavas yavas ıttır sormak ıstedıgın olursa sor canım elımızden geldıgınce yardımcı oluruz sana
Merhaba kizlar bende bir yillik evliyim ve maalesef vajinismusluyum.
Evlendigimin ikinci ayinda ogrendim yasadigimiz seyin bir adinin oldugunu. O zamana kadar strestendir diyip onemsememistim.15 gunluk evliyken jinekolaga gittim fiziksel bir problem olup olmadigini ogrenmek icin.
Tabii muayeneyi reddettim.
Doktor sadece uzaktan bakabildim ve bir sorun olmadigini soyledi.
Artik sorunumun vajinismus oldugundan tamamen emindim ve esimle bu konuyu yapabileceklerimizi arastirmaya basladik.
Esim ilk olarak kegel egzersizlerinden bahsetti ve tabii parmak egzersizleri. Asla yapamam dedim ve yapamadim.
Esim her zaman destekcim oldu basaracagima hep inandi. Her gun denedim ama kulak cubugunun pamuklu kismini dahi basaramadim. kisacasi umutsuz vakayim. burayida evlendigimin ilk gununden beri biliyorum hep okudum okudum ama hicbir sey yapamadim. bir yil oylece gecti gitti. gecen gun basarabilen birileri var mi diye yine bursya girdim.
Uzun zamandir egzersiz yapmaya calismiyordum.
Okuduklarimdan sonra tekrar cesaret geldi,gectim banyoya.
kulak cubuguyla denedim ilk bir anda tamaminin girdigini gordum sok oldum.bir daha bir daha denedim ve hic zorlanmadan tamaminin oldugunu gordum.
cesaret geldi. baktim elimin altinda bir krem kapagi var onu denedim ve onuda basardim.
araya ctesi pazar girdi bir sey yapamadim.
dun tekrar denedim. daha once yaptiklarimi tekrarladim.
son olarakta 3cm capinda 4cm uzunlugunda bir cubuk denedim bunda da sorun yasamadim
ama 4cmden ileri gidemiyorum korkuyorum belki ittirsem olacak ama ittiremiyorum.
bu noktaya kadar gelmisken vazgecmek istemiyorum
simdi izleyecegim yol nedir.
yardimlarinizi bekliyorum kizlar.
canımmm sende hoşgeldin aramıza...inan burasıı insanı hep çok rahatlatıyor hemde korkularımızı gideriyor...bende egzersiz yapıyorumm şuan allahım nasip ederse bu akşam deneme yapıcammm....
öncelikle kayganlaştırıcı kullanıyormusun??maşallahhh kulak çöpü ve 3 cm 4 cmm denemeden gayet iyii..ilk etapta bunları başarman çok önemli...sana tavsiyemmm banyonu öncelikle yap...sonra bir kovanın içine sıcak su koy...,içinede vazelin fındık kadarr koy...sonraa üzerine oturr ama kendini yakma ve dikkattt et....10 dakika kadar bekle...yada daha azzz görüceksin ki o araaadaaa vajinannnn açıldığını hissedeceksin...sonraa ince uzun mumlardan kendine bir aparak yapç...apartınıda şöyle yapıcaksınn..muma peçete sar...sonra üzerine pamuk..sonrada üzerini streçle...fakat mumun ince tarafını çok kalınlaştırma girerken rahat alabilmek için..6 cmm kadar yap...sonraaa streçin üzerine bolca kayganlaştırıcı sür...daha sonra vajinanada sür....bak görüceksinnn çok rahat alıcaksın....inan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?