Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bebe yagını kullananalar mantar yapıyor dıyorlardı sen su bazlı jel kullan bence...

canım uzunluguna hıc takılma onemlı olan eni kafamızın rahatlıgı ıcın yanı...suan yaptıgın aparatı ııce rahat alana kadar degıstırme aparatı amasık sık egzersız yap...

bende hıc parmakla egzersız yapamadım canım sorun degıl....

ne kadar çok yeni arkadaş gelmiş.vajili olduğunuz için üzülüyorum ama burayı bulduğunuz içinde çok mutlu oluyorum.sakin üzülmeyin 1yıllık 2yıllık ......10 yıllık demeyin inanın bana düzenli egzersizlerle hemen çözülecek bir problem.

Oyle mi o zaman bebe yagini hic kullanmayayim.
Aslinda 4cm alana kadar hic bir aci yanma baski vs hissetmiyorum.
gel gelelim daha fazla ittiremiyorum sanki orasi 4cmden daha fazlasini alamayacak kadar kisa gibi hissediyorum.
neyse cok aceleci davraniyorum sanirim yavas yavas olacak insallah.

vazelın tavsıye edılmıyor canım ama yenmen ıcn faydası olcaksa sen bılırsn
rabbım yardımcın olsun dualarımız senınle

hergun yenılerı gelıyoorr kökunu kurtumak lazım bu hastalıgın ama nasıl

bu aradaa buseumut da yenmıs mjdesını ben vereyım burdan

hergun yenılerı gelıyoorr kökunu kurtumak lazım bu hastalıgın ama nasıl

bu aradaa buseumut da yenmıs mjdesını ben vereyım burdan

anam kıs busemut başarmışmı oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyçok sevindim ya şükür bizim dönemden kalan yok herlde bi yardm var o da deneme yapmıyor

anam kıs busemut başarmışmı oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyçok sevindim ya şükür bizim dönemden kalan yok herlde bi yardm var o da deneme yapmıyor

yenmıs yenmısss bende cok sevındım wallahıı bırdahakurtuldu yaaaa

yardm ınsallahh bırgun yenecek ben ınanıyorum ona bırgun cesaret gelcek ve hepımızı sasırtacak

yenmıs yenmısss bende cok sevındım wallahıı bırdahakurtuldu yaaaa

yardm ınsallahh bırgun yenecek ben ınanıyorum ona bırgun cesaret gelcek ve hepımızı sasırtacak

canım kızlık zarı bozuldumu ben egzersız krem ve jelle penısı baya alıyom ama kızlık zarına gelınce canım cok yanıyo offf ne yapıcam

walla egzersiz yaptığım için kan falan gelmedi denemden önce egzersiz yaparken pre..tifin etrafı pembemsi kan oldu, galiba bozulmadı ama zedeledim:))orda sakın çıkarma bekle nefes al verirken ıkın bi bakmışsın içerde çünkü bende öle oluodum o baskıdan yapamıodum böle dene eminim olcak:))

tatlım vazelını buhara damlatınca yumsatıyormus vajıyı bende denemıstım

valla bne 2 haftada 2 kez denedim ,vazelin i kovaya döküp,bende kovanın üstüne oturuyordum ,ama ne yanma :))) elimde gazete birde dr haydar dümenin yazdığı reçeteki kuiflex hapını içiyordum :)))
o vazelinin ne gibi yan etkisi var bilmiyorum ama,benim vajiyi rhatlatıyordu,hissediyordum ,belkide benim ki psikolojik

dedımya tatlım buhara damlatıınca yumusatıyor vajıyı....ii gelıyo aslında ama dırek vajıye surunce zararlı

cnm bir çoğumuz burda egzersizle yendi..doktorada gittik fayda etmedi..burda herkes birbirine destek yaptıklarını paylaşıp motive ediyo birbirlerini hangi doktor olursa olsun herşey egzersizden geçiyo kremde jelde işe yarıyo tabi kafamıza göre iş yapmıyoruz burda cnm...bu arada şarap içeyim sarhoş olayım bunlar yanlış şeyler tabi ...

bi ara ben ilk katıldığımda burası yine böyleyd.... yenenler ,yenmeye çalışnalr,sonra ben bi ara kaybolmuştum ,ama yenen arkadaşlarda girmiyordu(
şimdi yine kalabmalık,üzülsem mi sevinsem mi bilemedim,bu hafta sonu memlekete gideceğim ,gitmeseydim ,kesinlikle bu pazar denicektim..
fakat hafta içi deneyemiyorum ,benim uzuuun uznnn egzersiz,denemeler falan filan

bide burda paylaşayım başardımmmmmmmmmmmmmmmmmm oldu sonunda kabus bittiiiiiben çokk eski takipcisiyim bu sitenin ama nezamandır bunalımdım başaramıodum bırakmıştım herşeyi oyüzden hiç gelmiodum bile buralara ama sonunda olduuuuuuuuuuuu ayy salak gibiyim ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…