- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #100.381
Cok tesekkur ederim ilginiz icin.
jel kullaniyorum evet onsuz yapamam zaten. dunde esim bebe yagi almis sanirim o da cok ise yariyormus.
3cm capindaki cubugun uzunlugu 9cm onun tamamini almadan kalinlastirmamaliyim degil mi?
Yoksa uzunluk ve kalinligi dogru orantili olarak mi arttirmaliyim.
birde ben parmakla yapamiyorum cok tuhaf geliyor sorun olmaz degil mi?
canım bebe yagını kullananalar mantar yapıyor dıyorlardı sen su bazlı jel kullan bence...
canım uzunluguna hıc takılma onemlı olan eni kafamızın rahatlıgı ıcın yanı...suan yaptıgın aparatı ııce rahat alana kadar degıstırme aparatı amasık sık egzersız yap...
bende hıc parmakla egzersız yapamadım canım sorun degıl....
arkadaşlarr banada bu akşam dua edin...
akşam bizde deneme yapıcaz...önce egzersiz yapıcamm ...sonra banyo yapıcammm rahatlamak için...daha sonra sıcak suya biraz bir fındık büyüklüğü kadar vazelin sürüp 10 dakika bekliycemmm sonra da eşimle deneme yapıcamm...o zaman vajenn vazelinle biraz daha açılıyooo rahatlıyoo ben egzersizleride hep öyle yaptımmm...nolurrr duaa edinn yeneyim artıkk...
ne kadar çok yeni arkadaş gelmiş.vajili olduğunuz için üzülüyorum ama burayı bulduğunuz içinde çok mutlu oluyorum.sakin üzülmeyin 1yıllık 2yıllık ......10 yıllık demeyin inanın bana düzenli egzersizlerle hemen çözülecek bir problem.
ne kadar çok yeni arkadaş gelmiş.vajili olduğunuz için üzülüyorum ama burayı bulduğunuz içinde çok mutlu oluyorum.sakin üzülmeyin 1yıllık 2yıllık ......10 yıllık demeyin inanın bana düzenli egzersizlerle hemen çözülecek bir problem.
vazelın tavsıye edılmıyor canım ama yenmen ıcn faydası olcaksa sen bılırsn
rabbım yardımcın olsun dualarımız senınle
vazelın tavsıye edılmıyor canım ama yenmen ıcn faydası olcaksa sen bılırsn
rabbım yardımcın olsun dualarımız senınle
hergun yenılerı gelıyoorr kökunu kurtumak lazım bu hastalıgın ama nasıl
bu aradaa buseumut da yenmıs mjdesını ben vereyım burdan
hoşgeldin canımmm nerdesiniz böyle....
anam kıs busemut başarmışmı oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyçok sevindimya şükür bizim dönemden kalan yok herlde bi yardm var o da deneme yapmıyor
anam kıs busemut başarmışmı oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyçok sevindimya şükür bizim dönemden kalan yok herlde bi yardm var o da deneme yapmıyor
hoşbulduk balımmmm ya bir hamilelik isteği sardı beni gebelik topiklerinde dolanıyorum .akşam denememi var[/QUOTcanı
canımm benim yaaa hadi inşallah...allahım gönlüne göre versin...evet yapıcamm bakalım hayırlısıylaa dua edin bana...:)))
canım kızlık zarı bozuldumu ben egzersız krem ve jelle penısı baya alıyom ama kızlık zarına gelınce canım cok yanıyo offf ne yapıcam
tatlım vazelını buhara damlatınca yumsatıyormus vajıyı bende denemıstım
valla bne 2 haftada 2 kez denedim ,vazelin i kovaya döküp,bende kovanın üstüne oturuyordum ,ama ne yanma :))) elimde gazete birde dr haydar dümenin yazdığı reçeteki kuiflex hapını içiyordum :)))
o vazelinin ne gibi yan etkisi var bilmiyorum ama,benim vajiyi rhatlatıyordu,hissediyordum ,belkide benim ki psikolojik
arkadaşlar lütfen yapmayın öle şeyler bi işe yaramıyo işte bizde dediler biraz şarap için gevşeyin yok jel kullanın bular bi işe yaramıyo diyelimki bi sefer oldu kızlık bozuldu ya sonra?yine aynı şeyler çünkü bu sorun doğum yapan kadınlardada sonradan olabiliyo.lütfen bi doktr yardımı alın eşinizle geçireceğiniz o çok özel we güzel saatleri kendinizede onada eziyet yapmayın herşeyn bi yolu war lütfen yardım alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?