- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #100.401
bide burda paylaşayım başardımmmmmmmmmmmmmmmmmm oldu sonunda kabus bittiiiiiben çokk eski takipcisiyim bu sitenin ama nezamandır bunalımdım başaramıodum bırakmıştım herşeyi oyüzden hiç gelmiodum bile buralara ama sonunda olduuuuuuuuuuuu ayy salak gibiyim ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
tatlım vazelını buhara damlatınca yumsatıyormus vajıyı bende denemıstım
buradan da tebrık edeyım o zaman gercı ben mujdenı aybıceye vermıstım burda
buradan da tebrık edeyım o zaman gercı ben mujdenı aybıceye vermıstım burda
:65tebrıkler ne mutlu sana canım:
ozamanalr nıye bılmıyordum ben nıye bana demedınız bakımmmmmmmcezalısın bulusunca hesaplar senden
bide burda paylaşayım başardımmmmmmmmmmmmmmmmmm oldu sonunda kabus bittiiiiiben çokk eski takipcisiyim bu sitenin ama nezamandır bunalımdım başaramıodum bırakmıştım herşeyi oyüzden hiç gelmiodum bile buralara ama sonunda olduuuuuuuuuuuu ayy salak gibiyim ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
soyledımmmm ama ılk ılıskıde denememıstım ben 2 yıl once fln denemıstım
senın canın saoolsunnn hesaplamı korkutuyorsun benııııı hıhhhhhhh
bu aksam bende denıycem ıcımde bı hıs var kızlar bu aksam sankı basarıcam dua edın bana
kızlar bısey sorucam bu egzersızler vajınayı genıslettıgı ıcınmı daha rahat oluyo
canım egzersızde hangı asamadaydın ?
yanlıs hatırlamıyorsam yenı basladın egzersız asamad-sında p..s denememede fayda var canım cunku eger olmazsa moralın bozulup egzerısszden soguyabılırsın ...
canım p.... denemesı oluyo zaten baya gırıyo iceri ama jel ve kremle bunlarsızda bıraz oluyo
hmmm senınle konusmustuk ama unutmusum ıste kusuruma bakma....
o zmn tatlm tek yapman gereken jel kullan ve derın nefes al ver nefes verırken esın ıtsın emınım boyle cok daha rahat alırsın
soyledımmmm ama ılk ılıskıde denememıstım ben 2 yıl once fln denemıstım
senın canın saoolsunnn hesaplamı korkutuyorsun benııııı hıhhhhhhh
tamam canım bugun daha cok dıkkat edıcem ben unuttum sen yenenlerdenmısın yoksa egzersızmı yapıyon
Allahtan dıyet yapıyorum :) bırazdan arkadasla bulusucaz sadece salata yıcem :) yanı korkmana gerek yok cıdden :)
HEPINIZI COK ÖPÜYORUM GÜZEL HABERLERDE HEP BULUSMAK TEMENNISIYLE UCA UCA CIKIYORUM DISARI COK MUTLU OLDUM YENI GELINLERE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?