Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

buradan da tebrık edeyım o zaman gercı ben mujdenı aybıceye vermıstım burda

canımmm tebrik ederim...darısı başımıza inşallahhh....öykünü bekliyoruz...

canımmm tebrik ederim...darısı başımıza inşallahhh....öykünü bekliyoruz...

bu aksam bende denıycem ıcımde bı hıs var kızlar bu aksam sankı basarıcam dua edın bana

canım egzersızde hangı asamadaydın ?

yanlıs hatırlamıyorsam yenı basladın egzersız asamad-sında p..s denememede fayda var canım cunku eger olmazsa moralın bozulup egzerısszden soguyabılırsın ...

burdanda tebrık edeyım canım basardınnnnnnnnnnnn kurtuldun cok şükür darısı yardm basına eskılerden

canım egzersızde hangı asamadaydın ?

yanlıs hatırlamıyorsam yenı basladın egzersız asamad-sında p..s denememede fayda var canım cunku eger olmazsa moralın bozulup egzerısszden soguyabılırsın ...

canım p.... denemesı oluyo zaten baya gırıyo iceri ama jel ve kremle bunlarsızda bıraz oluyo

arkadaslar aranızda bekar olup okuyanlar varsa lutfen okumasınlar bızler evlenmeden once merak edıp okuya okuya ve cevremızden duyduklarımız yuzunden bu hale geldık...benden solemesı.....

hmmm senınle konusmustuk ama unutmusum ıste kusuruma bakma....

o zmn tatlm tek yapman gereken jel kullan ve derın nefes al ver nefes verırken esın ıtsın emınım boyle cok daha rahat alırsın

tamam canım bugun daha cok dıkkat edıcem ben unuttum sen yenenlerdenmısın yoksa egzersızmı yapıyon

soyledımmmm ama ılk ılıskıde denememıstım ben 2 yıl once fln denemıstım

senın canın saoolsunnn hesaplamı korkutuyorsun benııııı hıhhhhhhh

Allahtan dıyet yapıyorum :) bırazdan arkadasla bulusucaz sadece salata yıcem :) yanı korkmana gerek yok cıdden :)

HEPINIZI COK ÖPÜYORUM GÜZEL HABERLERDE HEP BULUSMAK TEMENNISIYLE UCA UCA CIKIYORUM DISARI COK MUTLU OLDUM YENI GELINLERE

off yaa dıyet demee banaaaaben napıcam boylee yaaa hıcc kalkımdde zayıflıyayım demıyorum bırde hamıle kalmak ıstıyorumm

korkmuyorumm beeee moralımı bozdun gıt ye salatanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…