- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #100.421
7 ay once yendım canım ....
ne mutlu sana canım ya suan ılıskın normalmı gebelık varmı
2yıl 9ay 14gündür evliyim..yıllarım çok bunalımlı geçti hergün ağlıodum hergün üzülüodum eşim çok sabırlı ve benm başaracağıma çok inanıodu..bırak beni, boşanalım diodum saçmalama ben senn başaracağına inanıorum diodu..eşim bigün geldi dediki parmak egzersizleri varmış doktor arkadaşım söyledi, onları yapman gerekiomuş dedi..saçmalama ne parmağı ben parmak egzersizi falan yapmam dedim kestirdim attım öle bekleyerek geçti günlerim, artık deneme bile yapmıoduk, alışmıştık kardeş kardeş yaşıoduk ,sevişioduk ama hiç o noktaya gelmioduk bile öyle geçiştirdik hep...sonra bigün ben bu siteyi buldum, çok çok önceydi ilk zamanlar sadece okuodum sonra eşime ultrason jeli aldırdım o da öle hiçbişe yapmadan bayyaa bi süre bekledi sonra serçe parmağımla denedim kaçkere, olmadı birtürlü ittiremedim cesaret edemedim, tabi bu olaylar yaklaşık 1sene sürdü ne acı(serçe parmağımla günlerce uğraştım hergün ağlıodum olmuo ben yapamıcam die.....sonra yeter artık dedim serçe parmağımı yaptım sevinçten ölcektim eşimi aradım müjde verdim o da çok sevindi garibim:))sonra hergün sordu bana egzersiz yaptınmı die eşim soracak die yapıodum çoğu zaman, canm yapmak istemiodu çünkü.. birazda onun sayesinde azmettim:)nese sonra 2parmak yaptım bide mum deniyim dedim busefer parmak egzersizi yapabiliorum ama başka bi cisim alamıodum içime, sinir oldum sonraa bayaa uğraştım bi baktım hoopp içerde muma alıştım tabi prez..tifsiz ve jelsiz yapmadım hiç....busefer mumu kalınlaştıra kalınlaştıra ilerledim bayaa, peçete sara sara yaptım..sonra 3parmak 4parmak derken bi baktım yapcak bişe kalmadı:))denemeye geçtim son 3gecedir hergün denioduk ilk gece sadece ucu girdi çok panik yaptım heycanlandım bi baskı oluodu ilerleyemedim bıraktım...ertesi gün yine yapalım dedim tekrar aynı şeyler oldu, eşim sinirlendi birazcık sabretsen olcak dedi bıraktı gitti. bende biraz ağladım yapacam dedim ogece egzersizi bırakmadım devam ettim..sonra sabah aradı, yani dün sabah özür diledi sinirlendiği için bugece tekrar denicez ama sinirlenmek yok dedim olmazsa bidahaki gün devam ederiz dedim tamam dedi o da..nese akşam eve geldi egzersiz yaptınmı dedi yok dedim birazdan yapıcam ve kalktım egzersiz yapmaya tam 1.5-2 saat yaptım ilkönce 3parmak 4parmak mum derken hepsini yaptım mumun kalınlığını bayaa artırdım, enson 9 cm di, 13cm falan yaptım bikereden, onu denedim aynı pe..s deki gibi zorlandığım kısmı geçemedim ama çıkarmadım aparatı biraz bekledim, bi baktım almışım hepsini önceden düz gidince mumun yarısını alabiliodum düngece farkettimki biraz aşağı doğru yapınca mumun hepsi girdi, o kafama takılıodu hepsi girince çok mutlu oldum artık yapabilirim dedim..eşimi çağırdım ilkönce egzersiz yaptığım pozisyonda,yani oturup sırtımı dayayıp bacaklarımı açtığım pozisyonda denedik, yapamadım eşim birden üstüme abanınca nefesim daraldı:)) kalk dedim böle olmaz ,,sonra o yattı ben sırtım dönük bi şekilde üstüne uzandım öyle denedim veeee bi baktım almışım hepsini çok heycanlandım sonra yüzüm dönük oturdum yine oldu sonra değişik değişik şekillerde denedik hepsi olduuuuuuuuuuuuuuu inanamaddım kaçkere sordum eşime, yok olmadıki diorum elimi atıorum, düşünün yani hiç bişee hissetmedimmm anlamadım bile girdiğini:)))))))))çok mutluyum bukadar açık anlattım kusura bakmayın tamamen size yardımcı olabilmek için hepinize sonsuzzz teşekkürler.... tamamen sizin vee caaanııımm egzerszlerim sayesinde hepsi oldu..ben canı çok az panik bi insanım ben yaptıysam hepiniz yapabilirsiniz hergün deneyin bence hiçbişe kaybetmessiniz:)))))))))))))
darısı en kısa zamanda basına ınsallah:)
cok sukur hersey normal canım sankı bu sorunu hıc yasamamıs gıbıyım
henuz yok canım ama cok ıstıyorum...
bide burda paylaşayım başardımmmmmmmmmmmmmmmmmm oldu sonunda kabus bittiiiiiben çokk eski takipcisiyim bu sitenin ama nezamandır bunalımdım başaramıodum bırakmıştım herşeyi oyüzden hiç gelmiodum bile buralara ama sonunda olduuuuuuuuuuuu ayy salak gibiyim ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
olduuuuuu sonunda olduuuuu allahım inanamıorum başardımmmmmmmmmmmmmmtam olarak 2yıl 9ay 14gün hergecesi her anı her dksı benim için kabus gibi geçti, vajinusmus dışında herşey çok güzeldi ama bu illet her anımı zehir etmeyi başardı ama düngece bende onun üstesinden geldim..sarhoş gibiyim çok mutluyum allahım hepinize nasip etsin işallah hepinize sonsuz teşekkür ediorum
bide burda paylaşayım başardımmmmmmmmmmmmmmmmmm oldu sonunda kabus bittiiiiiben çokk eski takipcisiyim bu sitenin ama nezamandır bunalımdım başaramıodum bırakmıştım herşeyi oyüzden hiç gelmiodum bile buralara ama sonunda olduuuuuuuuuuuu ayy salak gibiyim ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
hımm tamm cnm kusuruma bakma ben egzersiz yaptığını sanıyodum. sende nariko gibi sadce deneme yle yeneceksin o zaman
eşinde zamanla daha iyi olur canım oda geçer inşallah. beni biliyosun kaç ay bekledim eşimi ondada hala erken b...ma var ama sorun etmiyorum zamanla alışır herhalde
kız masalhh sana jelı bıraktın haane guzel yaa ben kac oldu ben jelı hala bırakamıyrm jel olmadan omıycak gıbı gelıor ıslaklık oluyr ama esım yaklasınca hemen kuruyr sankı yada bana ole gelıor ..jel olunca hıc bı sorun yok ..bak gordunmu yendınde benıde gectın maşallhh ya bende jelı bırakmak ıstıyrm sevmıyrm ıgrenc gelıor bana
alm arkdslar ben yeni üyeyim ve bu anladgnz gib sizinle aynı dertten muzdaribim. bu haftasonu evleneli 1 yıl olacak. ben evlendikten 1 yıl sonra falan psikolga gttm bana verdği egzerszleri düzenli yaptm fakat yaz gelnce bazı sebeplerden yarım kalan şeyler oldu ve tam düzelemdm. doktr bana vazeln önerdi ama onu kullanmk biraz zor. size sorum şu acaba kullandgnz jeli nerden alabilirm ve ismi nedir? şimdiden çok tskkr ederm.
snowFlaken çok teskkr ederm hemen cvp verdgn için. amin inş hepmz kurtlrz. kurtulan arkdslar olmş sfyı şimdi okdum onlar adına çok sevndm. hepsine mutluluklar:) darısı başımıza.
ne demek cnm benım bende burada egzersızle yenenlerdenım aklına takılanne olursa sormaktan cekınme lutfen...
internetten baktım jelin hamilelige engel degilmiş bilen varsa yardımcı olsun
Canim bende buraya yeni uye oldum. bende femolub diye bir jel kullaniyorum hicbir yan etkisi yok ve hamileligede engel olmuyor
sendemı egzersız yapıyosun canım
Evet canin yeni basladim egzersizlere bugun ucuncu gunum. sen basladin mi egzersizlere gecmisi okumadimda.
canımmm tebrik ederim...darısı başımıza inşallahhh....öykünü bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?