Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrikler canım,allah başka sıkıntı dert vermesin...

canım süpersin çook sevindim ,tebrik ederim canım benim,bundan sonra hep yüzün gülsün,bu halaylar senin için..

tebriklerr :)))))))

canımm süpersin çok tebrik ederim,kurtuldun sen de,bundan sonra hep yüzün gülsün inş,bu halaylar senin için tatlım...

rica ederim ne demek...cok ama cok tesk ederim..ins yenerm canm ins..tek istegm su anda bu..

alm arkdslar ben yeni üyeyim ve bu anladgnz gib sizinle aynı dertten muzdaribim. bu haftasonu evleneli 1 yıl olacak. ben evlendikten 1 yıl sonra falan psikolga gttm bana verdği egzerszleri düzenli yaptm fakat yaz gelnce bazı sebeplerden yarım kalan şeyler oldu ve tam düzelemdm. doktr bana vazeln önerdi ama onu kullanmk biraz zor. size sorum şu acaba kullandgnz jeli nerden alabilirm ve ismi nedir? şimdiden çok tskkr ederm.

merhaba canım hosgeldın....utrason jelı alabılırsın medıkalden yada eczaneden okey su bazlı jel albılırsın....egzersızlerını aksatma canım ertledıkce ertleneıyor bu hastalık bıran once yen kurtul ınsallah

snowFlaken çok teskkr ederm hemen cvp verdgn için. amin inş hepmz kurtlrz. kurtulan arkdslar olmş sfyı şimdi okdum onlar adına çok sevndm. hepsine mutluluklar:) darısı başımıza.

snowFlaken çok teskkr ederm hemen cvp verdgn için. amin inş hepmz kurtlrz. kurtulan arkdslar olmş sfyı şimdi okdum onlar adına çok sevndm. hepsine mutluluklar:) darısı başımıza.

ne demek cnm benım bende burada egzersızle yenenlerdenım aklına takılanne olursa sormaktan cekınme lutfen...

Tebrik edermmm cnmm :128::128:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…