Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dün gece

vajiyi

yendimmmmmmmmmmmmmmm

çoooooooooooook mutluyummmmmmmmmmmmmm

darısı sizlerin başına

sizi seviyorum :))))))))))))))))))))))

Son düzenleme:
.çok erteledim kızlar, 1hafta hiç bırakmadan yapsaydım şimdiye çoktan başarmıştım..2,5yıllık evliyiim egzersize başlamıştım 1yıl önce ama hep erteledim bugün canm istemio yarın ,öbürgün derken 1sene geçtiçok tembeldim walla artık buraya girmeyide bırakmıştım herşeyden vazgeçmiştim tamam benm için bitti yapamıorum artık dedim...sonra son bihafta yeter artık baaşarmam lazım dedimve serçe parmaktan başladım güçbela serçe parmağımı zorla aldım heycandan ölcektim nerdeysesonra 2parmak sonra mum falan derken bayyaa ilerledim artık geceleri egzersiz yapıp eşiimi çağırıodum denemeye...3kere falan denedik sadece ucu giriodu sonra pe..s büyüklüğünde aparat yaptım onu zorladım almayaa çalıştım baskı hissi oluodu oanda... ben enson 3parmak,4parmak ve 11cm mum allah ne verdiyse:)) yapıodum artık yapabilirim dedim 3-4gün p..s denemesi yapıodum ama sadece ucunu alabiliodum martın songünü yine egzersize gittim apaaratı p..s kadar yaptım o baskı hissine alıştıktan sonra eşimi çağırdım yaptık veee oldu hemencecik hemde ilk denememizde:))başardım kızlarr çok mutluyum yaaa inanammıorum kendime hiç bişe hissetmedim tamamını aldım hemdeeeee sizleri çok seviorum sizin sayenizde oldu:)))

tebriklerrrrr hiç zor değilmiş dimiiii

çooooooook teşekkür ederim canım benim...

tabi bu başarımın arkasında sizlerin desteği var...Allah hepinizden razı olsun...

evet balım benim.. hiiiiç zor değilmiş acı yok, kırmızı yok... atın bunları kafanızdan kızlar egzersizlerinizi sakın aksatmayın...Egzersizler sayesinde vaji baya bir genişliyor sonra gerçek denemede hiç bir şey anlamıyorsunuz..Ben girdiğine inanamadım bile eşime defalarca sordum oldu mu diye.Eşimde evet içindeyim dedi. Ben hala inanamıyordum...

Çoooooooooook mutluyum şu an....

Sakın egzersizlerden vazgeçmeyin kızlar...

tebrik ederim canm çok çoook sevindimmmmmmmmm

maşallahhımızzzz varrrr

tebrık ederımm canımm

Ohh ohhh yenen yenene darisi bizleree
tebrik edermmmmmmm

Teşekkür ederim canlarım benim... herşey sizin sayenizde...

Hepinizi çooook seviyorum...

Rabbim hepinizi bu dertten kurtarsın...

Mesaj panelimde sorun var heralde.Ben göbecik atamıyorum, halay çekemiyorum siz benim yerime bol bol yapın bunları kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

efsun ya çok sevndmm gerçekten tebriklerrrr halaylar sana canımm yeni gelin efsunnnn

daha o vajina ne kadarrrrr çok açılacak bir bilsen ben 2. denemede hiç bişey hissetmiyordummm

maşallah sana canım tebrikler...daha dün gel gitlerde sorun yaşıyorum diyordun.
süpersin arkadaşım...

Canım ben internetten p...s şeklinde aparatlar var ya onlardan sipariş vermiştim onunla çalışıyordum sanırım aparatın yapısından jel içinde hemen kuruyordu ve gel-git yaparken çok canım yanıyordu... Ama eşimle denerken gel gitlerde fazla zorlanmadım yani aparattaki gibi canım çok yanmadı daha rahattım yani.

Bir de kendimi şartlandırdım acımayacak dedim ve birden oldu...tabi egzersizler sayesinde...

Siz de egzersizlere dört elle sarılın... hepiniz için mutlu son çok yakın... inanın buna :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…