Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım iyiyim işte .aynen diyim yani pe...s denemesi yaptım tekrar yine yarısı oldu. sertlik gidiyor ondan galiba malesef henüz tamamını alamadım ben. nedense... sen nasılsın neler yapıyorsun canımmmm.

canım kecıboynuzu pekmezı yesın esın sabahları ii gelıyor...zamanla duzene gırer canım hepımız baslarda boyleydi....

bende iiyim tatlım aynı

İnşallah canım benim...Açılsın açılsın hatta o kadar açılsın ki Rabbimin izniyle içinden bir bebiş çıksın :))))))

daha o vajina ne kadarrrrr çok açılacak bir bilsen ben 2. denemede hiç bişey hissetmiyordummm

Ya kizlarrrrr bisey sorcam ama utaniyomm.. hani aciliyo bya diyosunzya ozaman erkeker daha az zevk aliyomus diyorlar hep.. bunun bi asli varmi

Son düzenleme:
canım kecıboynuzu pekmezı yesın esın sabahları ii gelıyor...zamanla duzene gırer canım hepımız baslarda boyleydi....

bende iiyim tatlım aynı

tamam canım.yediririm. yine buzzer içicem diyo ikide birde....sence bendenmi kaynaklı tamamının olmaması yoksa ondan mı.yani o sert olsa devamlı hepsi olurmu olmazmı kafama takılıyor

tamam canım.yediririm. yine buzzer içicem diyo ikide birde....sence bendenmi kaynaklı tamamının olmaması yoksa ondan mı.yani o sert olsa devamlı hepsi olurmu olmazmı kafama takılıyor

buzzer etkısıde cokvar anında cozumeger daha onceden boyle degılse senden kaynaklı canım benımesımde 1-2 hafta boyle olmustu sonra duzelmıstı ama

buzzer etkısıde cokvar anında cozumeger daha onceden boyle degılse senden kaynaklı canım benımesımde 1-2 hafta boyle olmustu sonra duzelmıstı ama

hayır tatlım benim şeyi soruyorum. vaji.yi tamamen atlatamamak benden mi kaynaklı.o tam sert olursa hepsi gider mi ki sence.... yarısına kadar hiç acı yok.aslında saçma oldu soru ama cesaret istiyorum galiba:44:

Ya kizlarrrrr bisey sorcam ama utaniyomm.. hani aciliyo bya diyosunzya ozaman erkeker daha az zevk aliyomus diyorlar hep.. bunun bi asli varmi

Canım doğumdan sonra çok fazla açılıyor... ilişkiye girerken çok fazla açılmıyordur herhalde ilişkiden sonra zaten o tekrar eski haline dönüyor yani vajinin öyle bir yapısı var..

Canım doğumdan sonra çok fazla açılıyor... ilişkiye girerken çok fazla açılmıyordur herhalde ilişkiden sonra zaten o tekrar eski haline dönüyor yani vajinin öyle bir yapısı var..

Ya ben biraz takintiliym galiba.. hep dusunuyorm ya vaji acilirda (mesela dogumdan snra cok aciliyo diyosunya ) ya oyle olurda daha zevk alamazsa ve aldatirsa diye erkek sonucta.. ne blm ya dusundugum seye bak :18:

hayır tatlım benim şeyi soruyorum. vaji.yi tamamen atlatamamak benden mi kaynaklı.o tam sert olursa hepsi gider mi ki sence.... yarısına kadar hiç acı yok.aslında saçma oldu soru ama cesaret istiyorum galiba:44:

e tabi tam olarak yasayamıyorsunuz bazı seylerı yarıda kalınca halıyle tam olarak alamıyorsun...inşallahh bıran once duzelır esın...bır kere oldu hıc korkma gerısı gelecek tır emınım

İnşallah canım benim...Açılsın açılsın hatta o kadar açılsın ki Rabbimin izniyle içinden bir bebiş çıksın :))))))

inşaallah canım ağzından bal damlıyor :)))

canım öyle değil okadar açılmıyor tatlım bak şimdi bakirelerde vajina girişi yuvarlak oluyor ya ilişkiden sonra uzunlamasına genişliyor azıcık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…