- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #100.461
canım iyiyim işte .aynen diyim yani pe...s denemesi yaptım tekrar yine yarısı oldu. sertlik gidiyor ondan galiba malesef henüz tamamını alamadım ben. nedense... sen nasılsın neler yapıyorsun canımmmm.
İnşallah canım benim...Açılsın açılsın hatta o kadar açılsın ki Rabbimin izniyle içinden bir bebiş çıksın :))))))
daha o vajina ne kadarrrrr çok açılacak bir bilsen ben 2. denemede hiç bişey hissetmiyordummm
canım kecıboynuzu pekmezı yesın esın sabahları ii gelıyor...zamanla duzene gırer canım hepımız baslarda boyleydi....
bende iiyim tatlım aynı
tamam canım.yediririm. yine buzzer içicem diyo ikide birde....sence bendenmi kaynaklı tamamının olmaması yoksa ondan mı.yani o sert olsa devamlı hepsi olurmu olmazmı kafama takılıyor
Canımcım sağol darısı senin başına...Senin de çok az kaldı balım... çok yakında halaylar sana gelecek :)))
buzzer etkısıde cokvar anında cozumeger daha onceden boyle degılse senden kaynaklı canım benımesımde 1-2 hafta boyle olmustu sonra duzelmıstı ama
buzzer etkısıde cokvar anında cozumeger daha onceden boyle degılse senden kaynaklı canım benımesımde 1-2 hafta boyle olmustu sonra duzelmıstı ama
Ya kizlarrrrr bisey sorcam amautaniyomm.. hani aciliyo bya diyosunzya ozaman erkeker daha az zevk aliyomus diyorlar hep.. bunun bi asli varmi
inşallah canım ya ben de hissediyorum az kaldı ben de (önceden mayıs diyordum şimdi nisana çektim) sanki nisan gelini olcam inşallahhh
Canım doğumdan sonra çok fazla açılıyor... ilişkiye girerken çok fazla açılmıyordur herhalde ilişkiden sonra zaten o tekrar eski haline dönüyor yani vajinin öyle bir yapısı var..
hayır tatlım benim şeyi soruyorum. vaji.yi tamamen atlatamamak benden mi kaynaklı.o tam sert olursa hepsi gider mi ki sence.... yarısına kadar hiç acı yok.aslında saçma oldu soru ama cesaret istiyorum galiba:44:
Tatlm daha onceden boyle degilse diyosunzya.. o dha oncesi dediginizle neyi kastediyonsnz hani nasl bileblrz daha onceden oyle olup olmadgni ?
iyiyim cnm saol,herşey yolunda şimdilik,senin çalışmalar ne alemde?
iyidir tatlım senden naber?
yokmu yaa bebişşş flnnnn
tatlım onceden bırseyler yasıyordunuz elbet esde orgazm sorunu varmıydı bunu kasdetmıstım
İnşallah canım benim...Açılsın açılsın hatta o kadar açılsın ki Rabbimin izniyle içinden bir bebiş çıksın :))))))
Ya kizlarrrrr bisey sorcam amautaniyomm.. hani aciliyo bya diyosunzya ozaman erkeker daha az zevk aliyomus diyorlar hep.. bunun bi asli varmi
yok canım daha ya. istiyoruz ama. geçenlerde kadın doğumcuya gittim yumurtlama takibi yapabilirmisiniz dedim, ultrasyonla bakıyolarmış. ama dr kabul etmedi:))
Ha simdi anladmmmya varya migren sersem etti benii resmen ruh gibi dolasiyom
Sen naptin cnm yolundami hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?