Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Vajinin giris kismi dahami acik duruyo o halde? Bsy daha sorcam vajinin uzunugu nekadar.. yani ya p..s tam alacablck kadar uzun deglse.. yada belirli bi uzunlugu yokmu.. bilgisizlik iste.. neler sordurtuyo insana

Canım ne mayısı senin en fazla 1 haftan var bence hadi bakalım pamuk eller vajiye...

canım bu hafta perşembeden yola cıkıcaz eşimn memlektine orda da egzersiz yapamam kii önümüzdeki hafta da regl olcaam bakalım regl olana kadar 12 cm ye gelebilirsem zaten deneme yaparım olmazsa reglden sonra :) ama kurtuluşu yok yencem bu ay Allah izin verirse

olsun tatlım gecmıs olsun...

coksukur yolunda canım sen nasılsın egzersızler ne alemdee ?

Canim Allah bozmasn ins

dun aksam regl oldum.. kendime bi hedef koydum birdahaki regl donemine kadar yencem ins Allahin izniyle.. gece gunduz egzersiz yapcm ve son vercem bu iskenceye ins.. cok sabirsizim reglm btsn son gaz egzersiz

sen napıyon nasıl gidiyo bebiş çalışmaları. sana ne diyo doktorlar

walla full devammmkısmet bakalım beklıyoruz

ben yendıgımın 2.ayı yumurta takıbıne basladık 3 ay ilaç kullandım doktor yumosları hareketlendırdık 2 ay dınlen dedı mayısta gel dedı bakalım bebiş olmazsa mayısta tekrar gıdıcem

Canim Allah bozmasn ins

dun aksam regl oldum.. kendime bi hedef koydum birdahaki regl donemine kadar yencem ins Allahin izniyle.. gece gunduz egzersiz yapcm ve son vercem bu iskenceye ins.. cok sabirsizim reglm btsn son gaz egzersiz

hadi inşallahh bakalımmm rabbim sabır versın cesaret versın bı cırpıda sıl at vajıyı

Canim Allah bozmasn ins

canım artık böyle hep pozitif ol ben burda yapamıcam başaramıcam diye ümitsizliğe kapılanları görünce üzülüyorumm hadi bakalım ben de hedef koydum bu ay içinde yenmek istiyorum aslında regl filan olmasaydı 10 güne hallederm gibime geliyor hayırlısı canımm inşallah yenerizzzz hepimizz

Canim ins esimle aram bozuk ama yinede azmedip yenmek istyrm.. bunu kendim icin yapcm ve bundan snra olumsuz konusmak yok dedigin gbi

sana gelince bence regl olmadan ski calis ve deneme yap yola cikmadan.. ben cok guveniyorum sana.. sen bilirsin ama.. ben oyle hissediyom cok guclu ve cesaretlisin Allah seninde hepimizinde yardimcisi olsn insssss

bende 2 gün üst üste denedm..aslında sıcagı sıcagına denemek istyrm aslında ama hafif sızlama var sanki..normal mi ? aramı vermem gerekli

Son düzenleme:

canım çok sağol amin ...ama daha 9,5 cm deym sırayla 10 -11-12 cm yi almalıyım kendime iiyice güvenmn gelmesi için onları almadan deneme yaparsam ve başaramazsam diye korkuyorum :44: ama eğer reglden önce bunları alırsam deneme yaparım zaten yola cıkana kadar egzersilere devam ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…