- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #100.481
hayırlısı olsun tatlım neden kabul etmedıkı erken dıyemı?
insanoğlunun istekleri hiç bitmiyoooo. vajilik dedik kaç ay çektik. onu yendik şimdi bebek diyoz.
evet erken dedi. ne zamandan beri bebek düşünüyon dedi. 2 aydır dedim, güldü, he he he.
inşaallah canım ağzından bal damlıyor :)))
canım öyle değil okadar açılmıyor tatlım bak şimdi bakirelerde vajina girişi yuvarlak oluyor ya ilişkiden sonra uzunlamasına genişliyor azıcık :)))
Canım ne mayısı senin en fazla 1 haftan var bence hadi bakalım pamuk eller vajiye...
tatlım doktor dan doktora degısıyor aslında bıraz daha bekle olmazsa baska doktora gıdersın...
olsun tatlım gecmıs olsun...
coksukur yolunda canım sen nasılsın egzersızler ne alemdee ?
sen napıyon nasıl gidiyo bebiş çalışmaları. sana ne diyo doktorlar
Canim Allah bozmasn ins
dun aksam regl oldum.. kendime bi hedef koydum birdahaki regl donemine kadar yencem ins Allahin izniyle.. gece gunduz egzersiz yapcm ve son vercem bu iskenceye ins..cok sabirsizim reglm btsn son gaz egzersiz
çok teşekkürler öpüyorum seni.. Allah hayırlı evlatlar versin sana da bana da
evet erken dedi. ne zamandan beri bebek düşünüyon dedi. 2 aydır dedim, güldü, he he he.
walla full devammmkısmet bakalım beklıyoruz
ben yendıgımın 2.ayı yumurta takıbıne basladık 3 ay ilaç kullandım doktor yumosları hareketlendırdık 2 ay dınlen dedı mayısta gel dedı bakalım bebiş olmazsa mayısta tekrar gıdıcem
ayben bgn cok soru sordum ama tatlim valla merak ettm niye erkenki :44: bi sakincasi yoksa soylermsn.. vajiyi yeni yendgn icnmi
Canim Allah bozmasn ins
dun aksam regl oldum.. kendime bi hedef koydum birdahaki regl donemine kadar yencem ins Allahin izniyle.. gece gunduz egzersiz yapcm ve son vercem bu iskenceye ins..cok sabirsizim reglm btsn son gaz egzersiz
daha iki aydır istiyormuşsun dedi. pek ilgilenmedi zati.
canım artık böyle hep pozitif ol ben burda yapamıcam başaramıcam diye ümitsizliğe kapılanları görünce üzülüyorumm hadi bakalım ben de hedef koydum bu ay içinde yenmek istiyorum aslında regl filan olmasaydı 10 güne hallederm gibime geliyor hayırlısı canımm inşallah yenerizzzzhepimizz
Canim ins esimle aram bozuk ama yinede azmedip yenmek istyrm.. bunu kendim icin yapcmve bundan snra olumsuz konusmak yok dedigin gbi
sana gelince bence regl olmadan ski calis ve deneme yap yola cikmadan.. ben cok guveniyorum sana.. sen bilirsin ama.. ben oyle hissediyom cok guclu ve cesaretlisinAllah seninde hepimizinde yardimcisi olsn insssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?