- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #100.501
canım çok sağol amin ...ama daha 9,5 cm deym sırayla 10 -11-12 cm yi almalıyım kendime iiyice güvenmn gelmesi için onları almadan deneme yaparsam ve başaramazsam diye korkuyorum :44: ama eğer reglden önce bunları alırsam deneme yaparım zaten yola cıkana kadar egzersilere devam...
Vajinin giris kismi dahami acik duruyo o halde? Bsy daha sorcam vajinin uzunugu nekadar.. yani ya p..s tam alacablck kadar uzun deglse.. yada belirli bi uzunlugu yokmu.. bilgisizlik iste.. neler sordurtuyo insana
bak tatlım ben sana açık açık yazayım şimdi vajiyi yendin ilk beraberliğin olduktan sonraaaa vajina p...sin rahat girebileceği kadar genişler yani biraz açılır. dış görüntüsü nasıl anlatayım 2mm. falan uzuyor ama inan daha rahat oluyor girişi. bak bu söz beni çok rahatlatmıştı nette okudum
ilk ilişkide rahatsızlık hissedebilir, hatta acı duyabilirsiniz diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Vajinal kaslarınız biraz kasılmış bile olsa, cinsel ilişki asla ilk seferki gibi olmaz
Iyi aksamlar kizlar bende araniza yeni katildim ilk mesajimi yazdigimda 3cm eninde 4cm uzunlugunda aparati alabiliyorum demistim ama daha fazla ittiremiyordum.
bu aksam bi arkadasimizin tavsiyesiyle vazelinli sicak su ile buhar banyosu yaptim.
ilk olarak kulak cubuguyla 4cmin otesine gecmeye calistim ve tamamini yapabildim.
daha sonrada 4.5cm capinda 6cm uzunluktaki aparati alabildim coook ama cok mutluyum.
umarim bu hizla devam edebirim bir cogunuz ilk mesajlarimi okumamistir biliyorum ama yinede mutlulugumu paylasmak istedim.
esimden sonra bu mutlulugu tek paylasabilecegim yer burasi.
hepinize huzur dolu gunler diliyorum kizlaaaar.
Canim kendini nasil iyi ve rahat hissetcksn oyle yap acele etme.. hayirlisi olsn cnm sirada sen varsn snra topu bana atarsn insss
kızlar inanın size kendimi anlatsam aaaa bende böyleyim ama bu kadar değilim dersiniz. ben asansöre binmekten, yüksek yere çıkmaktan korkan. sahilde iskelede yürüyemeyen...vs bir insanım. okadar canım tatlıdır ki anlatamam bir yerimde bir kızarıklık görsem tamam ölüyorum diyebilirim ya da sırtım ağrısa kalp diye doktora gidebilirim(bunu defalarca yaptım) 28 yaşımdayım eşim benden 1 yaş büyük ve ilk aşkım tam 13 sene oldu. evlendim 8 ayı doldurduk. İNSANIN EN BÜYÜK CİNSEL ORGANI BEYNİDİR diye bir yazı okudum. düşünün bu beynim bana neler oynadı ilişkiye girmediğimi bilmeden hamilelik beliirtileri aradım kendimde bir zamanlar okadar kaptırmışım ki adet günlerime yakın mide bulantılarımı ararsınız kasık ağrıları mı ooooo neler neler. sonra vaji olduğumu öğrendim tabi herşey foss yıkıldım sonra vajiyi yendim 15 gün geçmeden başa döndüm çünkü rahmimde miyom var ve psikolojim bozuldu. kendi kendime dedimki "kızımmm beynini hamile olduğuna inandırmaya kullanacağına vajiyi yenmeye kullansana" eşimle 1 hafta deneme yaptık ve be neler denedim;
1. deneme= kafamda çok acıyacak hissi ile ilişkiye başladım ve başını bile alamadım
2.deneme= daha az acıyacak diye düşündüm başı girdi
3.deneme=yarısına kadar alıcam diye düşündüm hiç acımadan yarısı girdi
4.deneme= ilişkiye acıyacak diye başladım ve o gün başı bile girmedi halbuki öncekilerde yarısına kadar aldım
5.deneme= bugün olacak dedim ve acısız hepsini aldım
sonuç şu ve herkes bunu merak eder
ne kadar kırmızı gelir? cevabını vereyim eğer dikkatli olmasan görmeyecektim bile kırmızıyı çünkü litrelerce kan gelmiyor. 2. denemede girdiğini bile hissetmedim. hani vajina açılıyor dedim ya evet açılıyor ama öyle ölçü verememde şöyle anlatayım işaret ve orta parmağınızı birleştirin işte okadar uzuyor.
başka sorusu olan varsa yardımcı olurum ve inanın kızlar bu korkak saskınanne yendiyse herkes yener. beyninize komut verin gerisi geliyor
Iyi aksamlar kizlar bende araniza yeni katildim ilk mesajimi yazdigimda 3cm eninde 4cm uzunlugunda aparati alabiliyorum demistim ama daha fazla ittiremiyordum.
bu aksam bi arkadasimizin tavsiyesiyle vazelinli sicak su ile buhar banyosu yaptim.
ilk olarak kulak cubuguyla 4cmin otesine gecmeye calistim ve tamamini yapabildim.
daha sonrada 4.5cm capinda 6cm uzunluktaki aparati alabildim coook ama cok mutluyum.
umarim bu hizla devam edebirim bir cogunuz ilk mesajlarimi okumamistir biliyorum ama yinede mutlulugumu paylasmak istedim.
esimden sonra bu mutlulugu tek paylasabilecegim yer burasi.
hepinize huzur dolu gunler diliyorum kizlaaaar.
canım tebriklerrrr haydiii gerisi gelsin hemencik
Boyle devam et canim.. sen ilk adimi attin zoru basardin.. gerisi corap sokugu gibi gelcektirbak sana ne dicem itici geliyo olabilir ama eldiven gecir eline ve serce parmagini bolca jelle okadar kolay oluyoki anlamiyosun bile..
Aynen dediginiz gibi bende o kadar korkak bi insanim. ama yavas yavas beynime kabul ettirmeye basladim. eminim bende ve cabalayan butun arkadaslar en kisa surede bu dertten kurtulacagiz.
birde ben bir sey sormak istiyorum ben 6cm aparat alabiliyorum herhangi bi leke gelmedi kizlik.zarimin bu 6cm ile bozulmasi gerekmez miydi
Iste o parmak isini beceremiyorum icim cok tuhaf oluyor.
ama eldivenle hic denemedim birde oyle deneyeyim.
canım bozulmayabilir. ama egzersizlerini yaparken aparatı popoya doğru ittir tam karşıya değil. ve kızlık zarını unut aman yırtıldı yırtılacak diye egzersizinden olursun. bozulursa bozulsun çokmu önemli. zaten popoya doğru giderse aparat bozulmaz
Iste o parmak isini beceremiyorum icim cok tuhaf oluyor.
ama eldivenle hic denemedim birde oyle deneyeyim.
tatlım parmakla deneme yapabilirsen inan farklı oluyor vajen içindeki sıcaklığı hissettinmi korku falan kalmıyor. zaten vajili olan arkadaşların çoğunda şu problem var bende de vardı dokunamıyoruz. o bizim bir organımız nasıl gözümüze kalem çekerken ona dokunuyorsak vajinayada dokunabiliriz. ve sen istesen 5 parmağını sok içine yine girer çünkü esnek. ben neye benzetmiştim bunu biliyormusun likralı pantolonlara. kilo aldığım zamanlarda bile eski likralı pantolonlarımın içine giriyorum işte vajinada öyle ne sokarsan onu hoooppp içine alıyor
Haklisin canim. yarin parmakla deneyecegim yapabilir miyim bilmiyorum bir kere denedim cok tuhaf geldi ama yarin tekrar deneyecegim
Canim yarin serce parmaginla basla istersen
Peki canim yarin serce parmakla baslayacagim. beni korkutan parmagin boyutu degil yoksa ben su anda isaret parmagimdan daha uzun ve kalin aparati alabiliyorum ama parmakla hissettigim sey beni cok tuhaf yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?