Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Peki canim yarin serce parmakla baslayacagim. beni korkutan parmagin boyutu degil yoksa ben su anda isaret parmagimdan daha uzun ve kalin aparati alabiliyorum ama parmakla hissettigim sey beni cok tuhaf yapiyor

canım eldivenle yap eldivenle pek bişe hissedilmiyor eldivensiz gerçekten de garip bir his oluşuyor ben eldivensiz yapıyorum egzersizleri öncedn eldivenli yapıyodum doktorum eldivensz yap deynce geçtim. bana kalırsa eldivenli eldivensiz bişey farketmiyor burda her ikisini de yapıp yenenler var.. tekrar okudum da yazdıklarım tekerleme gibi olmuş

tebrık ederımm canımm boyle boyle yeneceksın

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dün gece

vajiyi

yendimmmmmmmmmmmmmmm

çoooooooooooook mutluyummmmmmmmmmmmmm

darısı sizlerin başına

sizi seviyorum :))))))))))))))))))))))

ohh maşallah ne gzel kızlar gözünüz aydın kurtuldunuz.

canım hoşgeldin.
inşallah en kısa zamanda yeneceksin arkandayız

Canım üzüntümü paylaştığın için teşekkür ederim. Bizi bizden başka kimse anlamaz diye düşünüyorum. İnşallah, Allahım inşallah şu vajinusmus belasını yeneriz...
kemrecim hoşgeldin aramıza. dün okudum yazını çok etkilendim.
çok üzüldüm.
Allahtan sab ır diliyorum.
inşşallah sende diğer arkadaşlarımda yenersiniz.
dr kontrolündesin sanırım bu defa yenmeden bırakma canım.
maşallah kızın da varmış ona bi kardeş yaparsınız yenince

Sagol canim konusmuyorum kendisiyle.. sadece susup sineye cekiyorm
Senin adina cok sevindim artk hersey yoluna girdi.. yakindada bebeginin haberinide aliriz inss

inşallah teyzesi.
çocuk görünce kendimi kaybediyom benimde olacak mı Allahım diyorum.
olur inşallah.
senin regli ne zaman bitecek canım
nasılsın bu arada

inşallah teyzesi.
çocuk görünce kendimi kaybediyom benimde olacak mı Allahım diyorum.
olur inşallah.
senin regli ne zaman bitecek canım
nasılsın bu arada

Olur tabi Allahin izniyle canimin ici Hayirlisiyla gelir cabucak ins
İyim canim dun oldum 6 - 7 gun surer iste.. migren, regl sancisi ve grip.. bunlarla bogusuyormm..
is hayatin nasi gidiyo canim..

kızlar sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olabilirim.forumu takip eden ama yazmayan arkadaşlar lütfen buraya yazın ve sizde adım atın,buradaki herkes yardımcı olmaya hazır

Son düzenleme:
ya ne bileyim, vesvese insanın içine girmeye görsün. ya olmazsa falan filan diye düşünüyorum.

Canim kiyamam ya.. neden olmasin tatlim dusunme boyle.. Rabbim herseyin en iyisi bilendir.. O en hayirli zamanda en dogru zamanda bi bebek nasip eder sana ins sen stres yaptikca engelliyosun.. unutma nasil dusunursen oyle sonuclanir :)

Canim kiyamam ya.. neden olmasin tatlim dusunme boyle.. Rabbim herseyin en iyisi bilendir.. O en hayirli zamanda en dogru zamanda bi bebek nasip eder sana ins sen stres yaptikca engelliyosun.. unutma nasil dusunursen oyle sonuclanir :)

evet çok doğru söylüyorsun. inş en kısa ve en güzel ve en hayırlı vakitte versin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…