- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #100.521
Haklisin canim. yarin parmakla deneyecegim yapabilir miyim bilmiyorum bir kere denedim cok tuhaf geldi ama yarin tekrar deneyecegim
Peki canim yarin serce parmakla baslayacagim. beni korkutan parmagin boyutu degil yoksa ben su anda isaret parmagimdan daha uzun ve kalin aparati alabiliyorum ama parmakla hissettigim sey beni cok tuhaf yapiyor
Iyi aksamlar kizlar bende araniza yeni katildim ilk mesajimi yazdigimda 3cm eninde 4cm uzunlugunda aparati alabiliyorum demistim ama daha fazla ittiremiyordum.
bu aksam bi arkadasimizin tavsiyesiyle vazelinli sicak su ile buhar banyosu yaptim.
ilk olarak kulak cubuguyla 4cmin otesine gecmeye calistim ve tamamini yapabildim.
daha sonrada 4.5cm capinda 6cm uzunluktaki aparati alabildim coook ama cok mutluyum.
umarim bu hizla devam edebirim bir cogunuz ilk mesajlarimi okumamistir biliyorum ama yinede mutlulugumu paylasmak istedim.
esimden sonra bu mutlulugu tek paylasabilecegim yer burasi.
hepinize huzur dolu gunler diliyorum kizlaaaar.
bide burda paylaşayım başardımmmmmmmmmmmmmmmmmm oldu sonunda kabus bittiiiiiben çokk eski takipcisiyim bu sitenin ama nezamandır bunalımdım başaramıodum bırakmıştım herşeyi oyüzden hiç gelmiodum bile buralara ama sonunda olduuuuuuuuuuuu ayy salak gibiyim ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dün gece
vajiyi
yendimmmmmmmmmmmmmmm
çoooooooooooook mutluyummmmmmmmmmmmmm
darısı sizlerin başına
sizi seviyorum :))))))))))))))))))))))
Merhaba kizlar bende bir yillik evliyim ve maalesef vajinismusluyum.
Evlendigimin ikinci ayinda ogrendim yasadigimiz seyin bir adinin oldugunu. O zamana kadar strestendir diyip onemsememistim.15 gunluk evliyken jinekolaga gittim fiziksel bir problem olup olmadigini ogrenmek icin.
Tabii muayeneyi reddettim.
Doktor sadece uzaktan bakabildim ve bir sorun olmadigini soyledi.
Artik sorunumun vajinismus oldugundan tamamen emindim ve esimle bu konuyu yapabileceklerimizi arastirmaya basladik.
Esim ilk olarak kegel egzersizlerinden bahsetti ve tabii parmak egzersizleri. Asla yapamam dedim ve yapamadim.
Esim her zaman destekcim oldu basaracagima hep inandi. Her gun denedim ama kulak cubugunun pamuklu kismini dahi basaramadim. kisacasi umutsuz vakayim. burayida evlendigimin ilk gununden beri biliyorum hep okudum okudum ama hicbir sey yapamadim. bir yil oylece gecti gitti. gecen gun basarabilen birileri var mi diye yine bursya girdim.
Uzun zamandir egzersiz yapmaya calismiyordum.
Okuduklarimdan sonra tekrar cesaret geldi,gectim banyoya.
kulak cubuguyla denedim ilk bir anda tamaminin girdigini gordum sok oldum.bir daha bir daha denedim ve hic zorlanmadan tamaminin oldugunu gordum.
cesaret geldi. baktim elimin altinda bir krem kapagi var onu denedim ve onuda basardim.
araya ctesi pazar girdi bir sey yapamadim.
dun tekrar denedim. daha once yaptiklarimi tekrarladim.
son olarakta 3cm capinda 4cm uzunlugunda bir cubuk denedim bunda da sorun yasamadim
ama 4cmden ileri gidemiyorum korkuyorum belki ittirsem olacak ama ittiremiyorum.
bu noktaya kadar gelmisken vazgecmek istemiyorum
simdi izleyecegim yol nedir.
yardimlarinizi bekliyorum kizlar.
kemrecim hoşgeldin aramıza. dün okudum yazını çok etkilendim.Canım üzüntümü paylaştığın için teşekkür ederim. Bizi bizden başka kimse anlamaz diye düşünüyorum. İnşallah, Allahım inşallah şu vajinusmus belasını yeneriz...
Sagol canim konusmuyorum kendisiyle.. sadece susup sineye cekiyorm
Senin adina cok sevindim artk hersey yoluna girdi.. yakindada bebeginin haberinide aliriz inss
ne yani 1 sene oncedenmi istemek gerekiyomus ki hazir olasin hayret bisi
inşallah teyzesi.
çocuk görünce kendimi kaybediyom benimde olacak mı Allahım diyorum.
olur inşallah.
senin regli ne zaman bitecek canım
nasılsın bu arada
aman ya bişey de sorulmuyo ki doktorlara. iyi o zaman dedm çıktım:)
inşallah teyzesi.
çocuk görünce kendimi kaybediyom benimde olacak mı Allahım diyorum.
olur inşallah.
senin regli ne zaman bitecek canım
nasılsın bu arada
Canim baska bi doktora git istersen bsvr aldirma soylediklerini.. hem neden yumurtlama takibi gerekiyoki..
kadının yumurtlama döneminde ilişki yaşanırsa hamile kalma ihtimali daha yüksek oluyormuş canım. ama bu yumurtlama kişiden kişiye değişiyo.
Tatlim onu biliyorumda.. Acelen ne kiz o gelir zaten hayirlisiyla fazla takma kafana nekadar takarsan okadar uzuyo ya
ya ne bileyim, vesvese insanın içine girmeye görsün. ya olmazsa falan filan diye düşünüyorum.
Canim kiyamam ya.. neden olmasin tatlim dusunme boyle.. Rabbim herseyin en iyisi bilendir.. O en hayirli zamanda en dogru zamanda bi bebek nasip eder sana inssen stres yaptikca engelliyosun.. unutma nasil dusunursen oyle sonuclanir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?