- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #100.541
ah balım sende kaldır totonu hadı basla spora :) ben takıntılıyım kg fazlalıgım yok ama ne kadar versem kar dıyorumoff yaa dıyet demee banaaaaben napıcam boylee yaaa hıcc kalkımdde zayıflıyayım demıyorum bırde hamıle kalmak ıstıyorumm
korkmuyorumm beeee moralımı bozdun gıt ye salatanı
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dün gece
vajiyi
yendimmmmmmmmmmmmmmm
çoooooooooooook mutluyummmmmmmmmmmmmm
darısı sizlerin başına
sizi seviyorum :))))))))))))))))))))))
elvancım ben çıkıyorum. tatlı geceler
evet çok doğru söylüyorsun. inş en kısa ve en güzel ve en hayırlı vakitte versin rabbim
kızlar trinty gören oldu mu ne yaptı
evet yaa gırmıyo bayadır egzersızde son asamadaydı ınsallah mujdesıyle gelır
Benimde dun aklima geldi.. ins onemli bsy yoktur ve yenerek gekir
sagolunn canlarimm düşündügünüz icinnn en kisa zamanda mujdeyle gelicem insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....
canım sen 3 ay ne ilacı kullandın
nasilsiniz canlarim bayadir giremiyorum ve yazamiyorumm aslinda arada girip gecmisi okuyorum ama hala bitmedi sayfalar yeni arkadaslar gelmisler hosgelmislerr. insallah bi an once kurtulursunuzz.. benim regl bgn bitti ama egzersiz yapamadim daha.. off off ben ne zmn yendim yazacam acaba burayaaa...bu aralar cok yogunum egzersiz yapicak vaktim yok siteye bakicak vaktim yok en son 12 cm de kaldim egzersiz yapinca insallah zorlanmam.. bgn aynada baktim vajiye esnior bayagi insallah bi sorun olmaz yaa.. egzersiz yapmak ve hemen denemek istiorum.. bakalimm hayirlisiii artik... hepinizi cok ozledim vallaaaa yaaaa... nilay elvan kayra sela suan unuttugum arkadaslarim kusura bakmayin.. insallah guzel haberlerle gelirim buraya öpüyorum hepiniziiiii
ah balım sende kaldır totonu hadı basla spora :) ben takıntılıyım kg fazlalıgım yok ama ne kadar versem kar dıyorum
herkes hamılelıkte masallah 20 25 kg alıp veremıyor bızım aılede
ah ahh canimm nerdeeeeeeeeee cok istiorummm size mujde vermeyii ama offf daha bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?