- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #100.561
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok duygulandımbugünü görebileceğim günü bekledim heppp Allah ım banada nasip etti çok şükürrrrrrr buderdi çeken herkse de nasip etsin işallahhhhhhh
kızlarrr merhaba sorusu olan varmı buradayım bir süre
Merhaba saskinanne. ben bir sey sormak istiyorum simdi ben 6cmde sorun yasamadan alabiliyorum aci baski vs hissetmiyorum. acaba diyorum bir sey hissetmeden alabilmemin sebebi kalinliginin fazla olmayisi mi.su anda 4.5cm capinda bi aparatla calisiyorum egzersizlerin son noktasina geldigimizde en ve boy alarak kac cm civarinda bi aparati sorunsuzca alabiliyor olmamiz gerekir.
tabi aslinda bu kisiden kisiye degisen bir sey ama yinede merak ettim. ben simdi 6cmdeyim ya sence kalinlik ve uzuugu dogru orantili olarak mi arttirmaliyim.
yoksa once uzunluk kismini halledip yavas yavas mi kalinlastirmaliyim.
simdiden tesekkur ederim cok soru sordum kusuruma bakma
canım meraba. uzunlukta zaten genele problem olmuyo ,ittirdiğin kadar gidiyo yani:) ama kalınlık önemli bizim için. 9 cm de de yenen oldu, 11cm de de, 12 cmde de yenen oldu. ben 11 de yendim mesela. kullandığın aparatı ittirebildiğin kadar ittirmeye çalış canım. aşama aşama kalınlaştırarak devam et. 5-6 cm zorlamıyo genelde, diğerleride zorlamıyo korkma ama sadece bi sonraki aşamada kalınlaştırdığımızda hafif bi sızı oluyo o da hemen bitiyo. kısa bi süre sabret yani. mutlu sona ulaşcaksın merak etme.yeter ki azimle devam et.olmadığı zamanlar olacak,sakın pes etme, yapana kadar bekle ve yapmadıkça bırakma egzersizi.yani uzunluk olarak bakkal mumu uzunluğu yeterli,kalınlık olarak da benim kendi fkirim bence 10 cm e bi gel mutlaka. 10 cm den önce p....s denemesi yapma bence canım. Rabbim kolaylık versin inş
Anladim canim cok tesekkur ederim. bende kalinlik olarak 10cm uzunluk olarak 12 yapabilildigim an deneyecegim.
insallah o gunleride gorurum. simdi kulak cubuguna baktigimda dalga geciyorum bir yildir nasil bunu bile alamamisim diye. :))
Umarim ilerledikce su anda calistigim aparatlar icinde ayni seyi soyleyebilirim. azimliyim ve bu sefer sizlerinde destegiyle basaracagima eminim.
günaydın kızlar
ben dün deneme yaptım ama zorlandım yarısına kadar alabildim acı korku hiçbişey yoktu ama eşimde güç verdi ama yinede girmedi çıkmamasını söyledim biraz bekledim bidaha denedik yine gitmedi kayganlaştırıcı yoktu ondan olabilir mi bugun aldım daha kayganlaştırıcıyla deneme yada egzersiz yapmadım
günaydın kızlar ben dün deneme yaptım ama zorlandım yarısına kadar alabildim acı korku hiçbişey yoktu ama eşimde güç verdi ama yinede girmedi çıkmamasını söyledim biraz bekledim bidaha denedik yine gitmedi kayganlaştırıcı yoktu ondan olabilir mi bugun aldım daha kayganlaştırıcıyla deneme yada egzersiz yapmadım
nasilsiniz canlarim bayadir giremiyorum ve yazamiyorumm aslinda arada girip gecmisi okuyorum ama hala bitmedi sayfalar yeni arkadaslar gelmisler hosgelmislerr. insallah bi an once kurtulursunuzz.. benim regl bgn bitti ama egzersiz yapamadim daha.. off off ben ne zmn yendim yazacam acaba burayaaa...bu aralar cok yogunum egzersiz yapicak vaktim yok siteye bakicak vaktim yok en son 12 cm de kaldim egzersiz yapinca insallah zorlanmam.. bgn aynada baktim vajiye esnior bayagi insallah bi sorun olmaz yaa.. egzersiz yapmak ve hemen denemek istiorum.. bakalimm hayirlisiii artik... hepinizi cok ozledim vallaaaa yaaaa... nilay elvan kayra sela suan unuttugum arkadaslarim kusura bakmayin.. insallah guzel haberlerle gelirim buraya öpüyorum hepiniziiiii
kızlaaaaar günaydın. nasılsınız?? özledim burayı ya, pek düzenli giremiyorum ama okuyorum vakit buldukça. işler çok yoğun tatil gelsin istiyorum artııııııkbu arada 3. ayımda da bebişim gelmedi:) inş diğer aya:)
canım ben dahıl cogumuzda ılk seferde yarısı sonrakı denemede tamamı oldu eskıden o bolgeye bırsey alabılcegıne ınanamazken
dusun p. yarısı aldın ve hıc korku acı yok .. tamamı nıye olmasın ? onemlı olan tedırgın oldugun yerde bekletıp yavas yavas ılerlemenız ılıskıde
ve kayganlastırıcı cok buyuk yardımcı onunla cok daha kolay olucak inşallah
canım kesinlikle kayganlaştırıcı kullan. inan çok çok daha kolay olacak. bende ilk denememde yarısına kadar alabilmiştim ikincisinde oldu. canım yarısına gelince beklet ve nefes al ver derin derin. daha sonra nefes verirken ittir kolayca girecek inş. sakin ol telaş etme başaracaksın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?