- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #100.581
günaydın kızlar
ben dün deneme yaptım ama zorlandım yarısına kadar alabildim acı korku hiçbişey yoktu ama eşimde güç verdi ama yinede girmedi çıkmamasını söyledim biraz bekledim bidaha denedik yine gitmedi kayganlaştırıcı yoktu ondan olabilir mi bugun aldım daha kayganlaştırıcıyla deneme yada egzersiz yapmadım
tatlım msjıma 3 kere cvp verdiğin için sağol :)))
biliyorum umudumu kırmadım sadece hata mı yaptım diye merak ettim bi kaç gundur çok mutluyum herseyin ne kadar güzel oldugunu fark ediyorum
çok mutlu olduk dünde olmadı ama biz güldük devam ettik
kayganlaştırıcıyı sonunda buldum utanmalar sonucu alabildik
ama şu adet durumu var karnım göğüslerim şiş belim agrıyo onla ilgisi varmı bilmiyorum acı falan olmadı ama sanki takıldı zorlamasını istedim ama bi iki zorladı oda sonra yapalım dedi ama umudum kırılmadı devamm
aynen dedğin gibi yaptım bende korku heyecan tamamen bitti sadece konsantre oldum kendim yerleştirdim ama bi yerde takıldı eşimede ben ıkındıgımda nefes aldıgımda
güc ver dedim yaptı ama olmadı ama olsun adetim gecsin yine denedirim ben başardım sayıyorum inşallah
kayganlaştırıcı olarak ne aldın?
umudunu kırmaman güzel canım.zaten kayganlaştırıcı kullanmadan ve adet gerginliği ile gayet güzel başarı.bence sen yendin diye düşün.
olsun canım yarıya kadar almak da ıı bırsey yavas yavas olacak jel kullan ve derın nefes al nefes verırıken esın ıtsın bırde yarıya kadar olan yerde esın yavas yavas gıt gel yaparsa gırmesı bıra daha kolay olacak
Gece izledim ve seninle birlikte agladim.. okadar etkilendimki.. Allah sabir versin canim.. İns en yakin zamanda kurtulursunuz ve kisa bi sure icinde gecmisi bi kenara birakip cok mutlu olursunuz oglunuzla..
canım, yazın çok güzeldi, o kadar etkilendim ki eşimle paylaştım. çünkü beni bir türlü anlamıyor. "kendimi bir işe yaramayan ucube gibi hissediyordum" yazmışsın ya, aynen ben de öyle hissediyorum. bu programı forumda duyurup herkesin izlemesini istemiştim. senin o perde arkasındaki kişi olduğunu okuyunca çok şaşırdım. programdaki psikologtan pek hoşlanmamıştım ama sana iyi geldiğini okuyunca çok sevindim. dilerim bir an önce kurtulur ve başarını bizlerle paylaşırsın. güzel ve uzun yazın için sana çok teşekkür ediyorum. eşim okuyunca umarım benim ne hissettiğimi biraz olsun kavrar...
Canım bunu yaşamayan anlamaz. İnan çok çok kötü günler yaşadım. İnşallah en yakın zamanda kurtuluruz. Merak ediyorum acaba benim gibi bir durum yaşayan var mı. Yani cinsel ilişkiye girmeden sadece vajinaya bulaşan spermlerle hamile kalan....
canım dünden beri yazılanları yani geçmişi okuyarak geliyorum, seni programda izlerken ben de hüngür hüngür ağlamıştım. psikolojik şiddet de çok kötü bir şey, bazen keşke dövse de bu lafları söylemese diyor insan... ama ben programda daha çok şey anlatırlar sanıyordum, çok yüzeysel geçtiler, sinir olmuştum. sana da dua etmiştim inşallah kurtulursun diye. ben daha 9 aylık evliyim, dayanamıyorum, 8 yıl nasıl dayanılır diye kahrolmuştum, çok ağlamıştım. bir an önce kurtulmanı diliyorum tekrar. buraya gel, derdini anlat, inan o kadar rahatlıyorsun ki. hepimiz aynı derdi çekiyoruz, birbirimizi çok iyi anlıyoruz. ben birikenleri okuyup geleyim :)))
kemre merhaba..günlerdir yazdıklarını okudum ve inan cok etkilendim..eminin cok kısa bir süre sonra bu kötü günlerin geride kalıcak..sevincini burada hep birlikte kutluycaz..ben de henüz yenemedm ama yakındır bunu hissediyorum..ben de deneme yaparken eşim yanlsıkla bos..dı..senin yazını da okuduktan snra acaba bende de böyle bişi olurmu die düsünmeye basladım..cnkü reglm biteli 8-9 gün olyr yani tam yumurtlama dönemim..
İnşallah bu günlerimiz geride kalacak. Ama ben inan bu süreçte o kadar yıkıldım, o kadar yıprandım ki. Hayatımdan vazgeçtiğim anlar oldu, intihara kalkıştığım zamanlar oldu. Oğlum biricik oğlum beni bu fani dünyaya bağladı. Allah bana ona hediye gönderdi. İnan hamileliğimi bile doya doya yaşamadım. Her en ufak tartışmamızda çocuğun nasıl olduğunu, kadın olmadığımı....vs. Aklınca gaza getirmeye çalışıyor ama hiç de öyle olmadı. Hamile kalırsan da böyle birşey var yani bana söyleseler hadi canım olmaz öyle derdim ama birebir yaşadım. Doktorlar bu durumun olabileceği, spermlerin çok hareketli olduklarını...vs. söylediler. Çocuğum da aynı babası bu arada... :)
kemrecim hoşgeldin aramıza. dün okudum yazını çok etkilendim.
çok üzüldüm.
Allahtan sab ır diliyorum.
inşşallah sende diğer arkadaşlarımda yenersiniz.
dr kontrolündesin sanırım bu defa yenmeden bırakma canım.
maşallah kızın da varmış ona bi kardeş yaparsınız yenince
canım hosgeldın yasadıklarını okudum inşallahh en yakın zamanda sende yenersın lutfen egzersızlerını aksatma ınan bana cok basıt bırsey ıcın ıcımızde buyutuyoruz....bende 3 yılın sonunda burada yendım keske daha once egzersıze baslasaydım dıyorum sımdı....
Hoşbulduk canım. İnşallah ben de yeneceğim senin gibi... Merak ediyorum acaba benim durumumda olan var mı acaba. Hiç cinsel ilişki yaşamadan sadece vajinaya bulaşan spermlerl hamile kalan. Bu arada saat 14:00'ye az kaldı
inşallah canım benım...
var canım burada rumuzlarını hatırlamıyorum ama 3-4 kısı vardı bu sekılde hamıle kalan...hatta bır taneı egzersız donemındeyken hamıle kaldı yendıkten bır kac gun sonra hamıs oldugunu ogrenmıstı...
yenenleri tebrik ediorum ben hala yenemedm o an korku basıor bana kasıom kendimi korumaya alıom sanklio rda yer yoksa içimi yara yara zorla delk açacak gibime gelor 3 tane yan yana kulak cbk sokabiliomm oarmağımıda yarısını sokuom
siz parmak sokarrken eldiven giiyiyiormsnzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?