Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

olsun canım yarıya kadar almak da ıı bırsey yavas yavas olacak jel kullan ve derın nefes al nefes verırıken esın ıtsın bırde yarıya kadar olan yerde esın yavas yavas gıt gel yaparsa gırmesı bıra daha kolay olacak

umudunu kırmaman güzel canım.zaten kayganlaştırıcı kullanmadan ve adet gerginliği ile gayet güzel başarı.bence sen yendin diye düşün.

kayganlaştırıcı olarak ne aldın?

:82::82::82::82::82:
kuzaulrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne yaparsınızzzzz.
varmı takıldığınız zorlandığınızzzzzz bi yerler , üfffffffffff ben başaramicam yaaaaaaaaaaaaa diyen varmı peküüüüüüüüü

Son düzenleme:
Gece izledim ve seninle birlikte agladim.. okadar etkilendimki.. Allah sabir versin canim.. İns en yakin zamanda kurtulursunuz ve kisa bi sure icinde gecmisi bi kenara birakip cok mutlu olursunuz oglunuzla..

Canım çok teşekkür ederim üzüntümü paylaştığın için. Allah hepimize sabır versin. Çok ithamlara maruz kaldım. Kız olmadığımı bunu gizlemek için bu yola başvurduğumu, çocuğun ondan olmadığını, biz cinsel birliktelik yaşamadık bu çocuk da nerden çıktı diye bile söyledi. Doktora gittik kızlık kontrolü için. Hamile olduğumu öğrendikten sonra şok yaşadım, eşim de aynı şekilde. Ben şokun yanında çok sevinmiştim tabiki hemen kabullendim. Ama eşim sevinmedi bile. Allahım ya, vallahi başkası olsa orta yerinden çatlardı, hep içime hep içime attım. İnşallah en yakın zamanda kurtuluruz.

Canım bunu yaşamayan anlamaz. İnan çok çok kötü günler yaşadım. İnşallah en yakın zamanda kurtuluruz. Merak ediyorum acaba benim gibi bir durum yaşayan var mı. Yani cinsel ilişkiye girmeden sadece vajinaya bulaşan spermlerle hamile kalan....

kemre merhaba..günlerdir yazdıklarını okudum ve inan cok etkilendim..eminin cok kısa bir süre sonra bu kötü günlerin geride kalıcak..sevincini burada hep birlikte kutluycaz..ben de henüz yenemedm ama yakındır bunu hissediyorum..ben de deneme yaparken eşim yanlsıkla bos..dı..senin yazını da okuduktan snra acaba bende de böyle bişi olurmu die düsünmeye basladım..cnkü reglm biteli 8-9 gün olyr yani tam yumurtlama dönemim..

Canım sen daha yeni sayılırsın. Herşeyi sıcağı sıcağına yap. Ben türlü ithamlara da maruz kaldım (kız değilsin bu yüzden örtüyorsun bu işi....., bu çocuk benden değil, kadınlık vasfın yok....vs.) ve bu iş uzadı. Eşinden ricam kesinlikle seni anlasın, sana çok iyi davransın, seni incitmesin, seni gaza getirmek için türlü ithamlarda bulunmasın. Yoksa herşey daha da zorlaşıyor. İş uzuyor....

İnşallah bu günlerimiz geride kalacak. Ama ben inan bu süreçte o kadar yıkıldım, o kadar yıprandım ki. Hayatımdan vazgeçtiğim anlar oldu, intihara kalkıştığım zamanlar oldu. Oğlum biricik oğlum beni bu fani dünyaya bağladı. Allah bana ona hediye gönderdi. İnan hamileliğimi bile doya doya yaşamadım. Her en ufak tartışmamızda çocuğun nasıl olduğunu, kadın olmadığımı....vs. Aklınca gaza getirmeye çalışıyor ama hiç de öyle olmadı. Hamile kalırsan da böyle birşey var yani bana söyleseler hadi canım olmaz öyle derdim ama birebir yaşadım. Doktorlar bu durumun olabileceği, spermlerin çok hareketli olduklarını...vs. söylediler. Çocuğum da aynı babası bu arada... :)

canım benim ins..ins geride kalıcak..bana da uzak bir ihtimal gibi geliyor ama bilmiyorum Allahın işine sual olmaz..öyle birsey olsa eşim eminin sevnr..cnkü o bile olaydan sonra acaba olurmu ki demeye basladı..normalde cok ama cok istiyorum ama bunu atlattıktan sonra yasamak istiyorum..

yenenleri tebrik ediorum ben hala yenemedm o an korku basıor bana kasıom kendimi korumaya alıom sanklio rda yer yoksa içimi yara yara zorla delk açacak gibime gelor 3 tane yan yana kulak cbk sokabiliomm oarmağımıda yarısını sokuom
siz parmak sokarrken eldiven giiyiyiormsnzzz

Canım benim hoşbulduk. İnşallah hepimiz yeneriz. Ben mesajları biraz geç görüyorum veya göremeyebiliyorum. Çünkü çalışıyorum, bir kamu kuruluşunda memurum (aslında öğretmenim özel sektörde öğretmenlik yapıyordum. Devlete atamama olaylarından dolayı ve özel sektörde de artık çalışmak istemediğimden dolayı 1 senedir kamu kuruluşunda memurluk yapıyorum). İnternette bazi sitelerde kamu engeli var. Bu engel bazı sitelerde 13:00-14:00 ve 16:00-17:00 arası kalkıyor. Ben de sadece bu saatlerde girebiliyorum. Evden giremiyorum çünkü bütün gün işteyim eve gelince oğlumdan dolayı internet açmıyorum. Programda kimliğimi çok açık etmemek için eşimden başka kimse bilmiyoru bu olayı. Özellikle yakınlarım beni tanır diye çok çekinmiştim. Bazı bilgilerimi değiştirmiştim bu yüzden program yetkililerin önerileriyle. Programda sanırım kızım demiştim oğlum var...

canım hosgeldın yasadıklarını okudum inşallahh en yakın zamanda sende yenersın lutfen egzersızlerını aksatma ınan bana cok basıt bırsey ıcın ıcımızde buyutuyoruz....bende 3 yılın sonunda burada yendım keske daha once egzersıze baslasaydım dıyorum sımdı....

Hoşbulduk canım. İnşallah ben de yeneceğim senin gibi... Merak ediyorum acaba benim durumumda olan var mı acaba. Hiç cinsel ilişki yaşamadan sadece vajinaya bulaşan spermlerl hamile kalan. Bu arada saat 14:00'ye az kaldı

inşallah canım benım...

var canım burada rumuzlarını hatırlamıyorum ama 3-4 kısı vardı bu sekılde hamıle kalan...hatta bır taneı egzersız donemındeyken hamıle kaldı yendıkten bır kac gun sonra hamıs oldugunu ogrenmıstı...

Teşekkür ederim cevabın için. Herkese şimdilik iyi günler diliyorum saat 16:00 da işlerin elverdiğince açmaya çalışacağım forumu :)

Canim merhaba. bende egzersizlere yeni basladim burdaki arkadaslar egzersizleri tamamlamadan es denemesini tavsiye etmiyorlar bence haklilarda. uc kulak cubugu iyi bir baslangic bence aksatmadan egzersizlerini yaparsan kisa surede basarabilirsin. ben kendim icin buna cani gonulden inaniyorum sende inan. bu arada burdaki arkadaslar parmagi onersede ben aparat kullanarak yapiyorum.
sen parmakta zorlanmiyorsan parmakla devam et.her sabah ve aksam birer saat yapacagimiz egzersizle maksimum bir ayda yenecegimizi umut ediyorum.
Allah yardimcimiz olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…