- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #100.601
yenenleri tebrik ediorum ben hala yenemedm o an korku basıor bana kasıom kendimi korumaya alıom sanklio rda yer yoksa içimi yara yara zorla delk açacak gibime gelor 3 tane yan yana kulak cbk sokabiliomm oarmağımıda yarısını sokuom
siz parmak sokarrken eldiven giiyiyiormsnzzz
günlerdir eskileri okuyorum, benim kullandigim tedaviyi merak edenler olmus ama tek kisi bile denememis hakikaten. baska kaynaklardan arastirdim, bu yöntem de her iki ekol de es deger. birini birinin üstünde tutmuyorlar. farketmiyor ama ben sonrasi icin her ikisini de yapmaya karar verdim. mesajlari okurken ilk baslarda bazi grafik betimlemelerde kasilma oluyordu, 2 gündür gecti. demek ki tam 5. gün sonunda etki baslamis.
ona güvenerek ve okuduklarimdan sonra motive olup yogami yaptim, gevsedim, dilatör setini cikardim. zen müzigi, tütsü su bu her sey tamam. tam baslayacakken regl oldugumu gördüm. hep mi beni bulur? :/ paskalya tatili basliyor, adetimin bitiminde de yalniz kalicam, gene ertelenecek miladim. cok moralim bozuldu.
moralini bozma..reglin bitince tekrar denemeye baslarsın..bu ara da sen nasıl bir tedavi uyguladın ki ?
botoks tedavisi. daha önce baska tedaviler de denemistim ama hipnoz olamayan azinliktanmisim ben. son carem bu iste.
Canım bunu yaşamayan anlamaz. İnan çok çok kötü günler yaşadım. İnşallah en yakın zamanda kurtuluruz. Merak ediyorum acaba benim gibi bir durum yaşayan var mı. Yani cinsel ilişkiye girmeden sadece vajinaya bulaşan spermlerle hamile kalan....
Canım sen daha yeni sayılırsın. Herşeyi sıcağı sıcağına yap. Ben türlü ithamlara da maruz kaldım (kız değilsin bu yüzden örtüyorsun bu işi....., bu çocuk benden değil, kadınlık vasfın yok....vs.) ve bu iş uzadı. Eşinden ricam kesinlikle seni anlasın, sana çok iyi davransın, seni incitmesin, seni gaza getirmek için türlü ithamlarda bulunmasın. Yoksa herşey daha da zorlaşıyor. İş uzuyor....
sağol canım desteğin için. eşime bunları defalarca anlattım ama o da bıktı usandı artık benden. sürekli mutsuz ve umutsuzum. tartışıyoruz ve ben daha da kötü oluyorum ağlıyorum, artık bana bunları bahane ediyor. düzelelim diyor ama zamana bırakıp üstüme gelmemeyi beceremiyor. her şeyde aceleci, acelesinden öyle bıktım ki bir türlü iyi olamıyorum ben de. yine de çabalayacağım, sabrediyorum elimden başka bir şey gelmiyor...
Canım benim hoşbulduk. İnşallah hepimiz yeneriz. Ben mesajları biraz geç görüyorum veya göremeyebiliyorum. Çünkü çalışıyorum, bir kamu kuruluşunda memurum (aslında öğretmenim özel sektörde öğretmenlik yapıyordum. Devlete atamama olaylarından dolayı ve özel sektörde de artık çalışmak istemediğimden dolayı 1 senedir kamu kuruluşunda memurluk yapıyorum). İnternette bazi sitelerde kamu engeli var. Bu engel bazı sitelerde 13:00-14:00 ve 16:00-17:00 arası kalkıyor. Ben de sadece bu saatlerde girebiliyorum. Evden giremiyorum çünkü bütün gün işteyim eve gelince oğlumdan dolayı internet açmıyorum. Programda kimliğimi çok açık etmemek için eşimden başka kimse bilmiyoru bu olayı. Özellikle yakınlarım beni tanır diye çok çekinmiştim. Bazı bilgilerimi değiştirmiştim bu yüzden program yetkililerin önerileriyle. Programda sanırım kızım demiştim oğlum var...
selammm kızlar...
nasılsınız??
dün akşam deneme yapıcaktık ama yapamadık...o nedenle hafta sonuna bıraktık...eşimde bende çalıştığımız için çok yoruluyoruz akşamları eve geldiğimizde...umarım iyi olur....tabi en azından bu arada helen egzersiz yapıcammmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?