Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günlerdir eskileri okuyorum, benim kullandigim tedaviyi merak edenler olmus ama tek kisi bile denememis hakikaten. baska kaynaklardan arastirdim, bu yöntem de her iki ekol de es deger. birini birinin üstünde tutmuyorlar. farketmiyor ama ben sonrasi icin her ikisini de yapmaya karar verdim. mesajlari okurken ilk baslarda bazi grafik betimlemelerde kasilma oluyordu, 2 gündür gecti. demek ki tam 5. gün sonunda etki baslamis.
ona güvenerek ve okuduklarimdan sonra motive olup yogami yaptim, gevsedim, dilatör setini cikardim. zen müzigi, tütsü su bu her sey tamam. tam baslayacakken regl oldugumu gördüm. hep mi beni bulur? :/ paskalya tatili basliyor, adetimin bitiminde de yalniz kalicam, gene ertelenecek miladim. cok moralim bozuldu.

banada hepimize aynısı oluyordu galiba ama vajinam hakkında bilgi edinince gecti orası delinecek bir yerdeğil mesela corap giyerken corabı delip mi giyiyorsun kızlık zarı ise aslında kapak gibi birsey değilmiş yani patlama diye birsey yok netten resimlere bakabilirsin sadece kenarını cevreleyen çok ince bir zar var en kalında bile elek gibi bazısında ortada bi çizgi halinde orası patlayacak bir kpak gibi olsaydı adet kanamamızın yanında gelen pıhtılar parcalar gecemezdi once aynayı al ve kendi organını incele nasıl bişey oldugunu bile bilmiyordum bende sonra parmagını biraz daha sokarak yapısını incele ben düz giden bi yapı sanıyordum ilk girişi biraz rampa gibi popo deliğine doğru indir parmağını netten bak istersen sende biraz arastır korktugun gibi olmadığını görünce rahatlıycaksın

moralini bozma..reglin bitince tekrar denemeye baslarsın..bu ara da sen nasıl bir tedavi uyguladın ki ?

Son düzenleme:

evet canım, burada nicklerini hatırlamadığım bir çok insan gördüm ben. yenememişti ama hamile kalmışlardı. hatta geçenlerde 20 yıllık evli, 18 yaşında oğlu olan ama yeni yenen birisi duygularını paylaşmıştı. çok etkilenmiştim. 6 yıllık evli olup, 4 yaşında kızı olan biri de gelmişti. isimleri kalmadı aklımda ama senin durumunda olan bir çok kişi gördüm ben burada. eşime anlattığımda atlamıştı hemen, biz de öyle yapalım diye. çünkü onun umrunda olan benim hastalığım ve duygularım değil, bir an önce çocuk sahip olması... sanırım kendini öyle kanıtlayacak etrafa... oysa ben yenmeden çocuk falan istemiyorum. yendikten sonra hemen hamile kalmak da istemiyorum, umarım dilediğim gibi olur her şey...

1.sey söylemeyi unuttum. egsersizde en önemli olan sey nefes al ver nefesin sonunda it, cünkü nefesi verirken vücut geri gevsiyor. bazi arkadaslarda ikininca oranin acildigini söylüyor. rabit canim sen yarisina kadar oldugunu yazmissin bence kendini kasiyorsun, gerek egzersis gerek p..... denemesinde jel yani kayganlastirici mutlaka kullanin, münkünse eslerinizde kullansin ama bazi esler sevmiyor. öncelikle kendinize güvenin yapabilirim benim diger arkaaslardan neyim eksik, onlar yapiyorsa bende yaparim deyip kendinizi gaza getirin. güzel seyler düsünün. nefes alin verin ilerleyin, nefes alin verin ilerleyin. egzersisde zorluk yasiyanlar icin diger arkadaslarinda söyledigi gibi televizyonda sevdiginiz, 1.sey oynarken egzersis yapin akliniz gözünüz baska yerdeyken ilerleyin.

sağol canım desteğin için. eşime bunları defalarca anlattım ama o da bıktı usandı artık benden. sürekli mutsuz ve umutsuzum. tartışıyoruz ve ben daha da kötü oluyorum ağlıyorum, artık bana bunları bahane ediyor. düzelelim diyor ama zamana bırakıp üstüme gelmemeyi beceremiyor. her şeyde aceleci, acelesinden öyle bıktım ki bir türlü iyi olamıyorum ben de. yine de çabalayacağım, sabrediyorum elimden başka bir şey gelmiyor...

selammm kızlar...
nasılsınız??
dün akşam deneme yapıcaktık ama yapamadık...o nedenle hafta sonuna bıraktık...eşimde bende çalıştığımız için çok yoruluyoruz akşamları eve geldiğimizde...umarım iyi olur....tabi en azından bu arada helen egzersiz yapıcammmmm...

selacım umarım hersey dilediğin gibi olur..erkekler ne yazık ki bizim kadar ince düsünemiyorlar..eşim ilk zamanlar deneyipte yapamadgımız zamanlar çöküntüye girerdi..ben kendi durumumu da bırakp onu teselli ederdim..evleneli 1 yıl oldu.sadece ilk evlendiğimiz hafta denedk ve tam olacakken korktm ve geri cektm kendimi..o günden sonra dogru düzgün deneme yapmadık bile..cnkü sürekli ağlıyordum kafayı tamamen hamile kadınlarla bozdum..benden sonra evlenen cogu arkadsm hamile kaldı..onlarla görüsmekten kactım cnkü hamile kadın görmeye dayanamamaya basladım..ne zaman bu siteyi buldum denemelermz sıklastı..inanyrm yakın zaman da basarıcam..biticek benmde bu acım..ve bende bebeğimi kucagıma alıcam..allaha her zaman sükredyrm eşim cok anlayıslı sürekli bana düzelicek inanyrm ben sana dyr..bu beni daha cok motive edyr..

canımmm merhaba...
öncelikle allahım hepimizin yardımcısı olsun..gerçekten bu durum çokk zor((
benim merak ettiğim şeylerr...sanırım senin çocuğun var...peki nasıl hamile kaldın??hadi hamile kaldın doktorun ne dedi??ne bileyimmm yaaa hamilelik sürecim nasıl geçti???doğumun nasıl geçti???

slm canm iyiyiz sen nasilsin...hayirlisi olsun canim egzersizleri birakma dewam et deneme yapaana kadar...insallah yeneceksin canimm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…