Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım, ender de olsa yaşanıyormuş. Ben hamile kaldıktan sonra öğrendim bunu...Bence çocuk bu süreyi daha da uzatıyor. Dikkatin dağılıyor, çocuk var nasıl olsa diye daha gevşek davranıyorsun, hamileyken deneme yapmaya çekiniyorsun....vs... Yani ben öyle düşünüyorum.

Canım eşine okut bunları. Kendi de 8 sene beklemek istemiyorsa sana kesinlikle çok iyi, sevecen, sürekli geçmiş zamanlar için suçlamayacak, her seferinde bu olayı başına vurmayacak, bu konuda seni incitmeyecek şekilde davranması gerekiyor. Eş çok önemli... Örneğin, tatile gideceğiz diyor ki bana neden gideceğiz ki bana kadınlık mı yapıyorsun, bir şey alacağız neden alayım ki sen benim daha eşim olmadın. Hamileyim daha sizi sahiplenemedim....vs.vs. Kendince gaza getiriyor ama hiç de öyle olmuyor. İçten içe kin duyuyorum sonra da onunla aynı yatağa girmemi bekliyor. Olayı daha da tetikliyor...

Valla belki de başkası olsa ortadan ikiye çatlardı. Hala hala aynı şeyler, ona rağmen bu durumu aşacağım. Onun için değil KENDİM İÇİN....

slm canm iyiyiz sen nasilsin...hayirlisi olsun canim egzersizleri birakma dewam et deneme yapaana kadar...insallah yeneceksin canimm....

saoll canım benimmmmm çok şükür iyiyimmm allahıma...yapıcammm canımmm yapmam mıı yenicemmm mutlaka...çok hevesliyimmmmm bebiş istiyorummm çok hemde....ve gerçekten evli olup eşimle mutlu olmak istiyorumm....

geçmişi okuyamadım naptın kuzum

ohh maşallah ne gzel kızlar gözünüz aydın kurtuldunuz.

tebrıkler canım ay nazar değmesın bır suredır suskun olan topık yenı gelınlerle costu :)

arkadaşlar gözünüzaydın olsun, gazanız mübarek olsun!!!! halaylar size

tebrikler kizlarrrr.....Allahim baska dert sikinti wermesinn....darisi arkadaslara ins

tebrikler efsun..darısı basımıza ins :))

Kızlar çok teşekkür ederim :)) Hepinizi çooook seviyorum :))) Darısı tüm yenemeyen arkadaşların başına...

Canım Allah herkesin yardımcısı olsun. Ben cinsel ilişkiye girmeden hamile kaldım, deneme sırasında zaten vajiye boşalıyordu. Vajiye bulaşan spermlerden hamile kaldım. Doktora göre spermler çok hareketlilermiş ve benimki de mucize eseri yumurtaya ulaşmış ve döllenme olmuş. Doktor kızlık zarımın hala var olduğunu fakat kızlık zarı içinde delikler varmış sperm bu deliklerden içeri girmiş. Hamile olduğumu çok sonra öğrendim. Zaten o sıralar en kötü anlarımı yaşıyordum, hamile olmazdan birkaç ay önce de intihara yeltenmiştim. Aşağıda, biraz döktürmüştüm bu konuda, link aşağıda

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...neyimlerimizle-vajinismusu-yenelim-10019.html

Kanal D, Doktorum programında anlattığım hikayemin linki
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...neyimlerimizle-vajinismusu-yenelim-10021.html

Son düzenleme:
canımm nerelerdesinizzzz artık karşılaşamıyoruzz...
şuann 11 cmm kadar oldum...allahım nasip ederse cumartesi deneme yapıcaz...inşallahh olucakkk olur diyorum bu seferrr bana duaa edin....

akşam hep aklımdaydın canım deneme yapacaktın.dualarım hep sizinle balım

Kizlaaaar merhaba. Egzersizden gelmis bulunmaktayim veeeee 10cmyi sorunsuzca alabildim. Allahim bu nasil bir mutluluktur boyle.
demekki basarsam havalara ucacagim. bu arada 4.5cm cap 6cm uzunluktaydim.
simdi 6cm en ve 10cm boyu basardim.
aslinda devam etsem kalinlastirabilirdim ama cokta abartip kendimi korkutmak istemedim.
egsersizlere baslamaya cesaret edemeyen arkadaslarim nolur bi adim atin ben sadece dort gunde geldim bu noktaya ki ondan once bir milim dahi alamiyordum.
bir an once bitsin tum vajililer mutlu sona kavussun Allahim. amin.

canımmm yaaa kıyamammm sana...bizde 4 yıla giricez...ama varyaa tüylerim diken diken okudumm...ama ne olursa olsunn allahım sana güzel bir hedye vermişş ne mutlu sana...inşallahh en kısa zamanda atlatırsımm..allahım hepimizin yardımcısı olsun....aminnnnnnnnnnnnnnnn

yeni başaran arkadaşlar hepinizi tek tek kutluyorum hayırlı uğurlu olsun inş
Rabbim başka dert sıkıntı vermesin.
hemen alışıp kucaklarınız bebiş dolsun inşşş

cok sukur canim.... hihhh boyle olun iste yapacam deyin insallahhhhhhhhh olacak canim benim.... allahim tum isteyenlere hayirlisiyla naip etsin cnm

Kemrecim, canım hikayeni soluksuz okudum ve gerçekten çok üzüldüm.Allah yardımcın olsun canım...Haklısın hiçkimse için değil kendin için yenmelisin bu illeti... Ne kadar ağır bir yükün altında olduğunun farkındayım canım herhalde en ağır yükün de eşin... Eşine rağmen bu hastalığı yeneceksin buna canı gönülden inanıyorum...Dualarım seninle...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…