- 2 Nisan 2012
- 656
- 0
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #100.621
evet canım, burada nicklerini hatırlamadığım bir çok insan gördüm ben. yenememişti ama hamile kalmışlardı. hatta geçenlerde 20 yıllık evli, 18 yaşında oğlu olan ama yeni yenen birisi duygularını paylaşmıştı. çok etkilenmiştim. 6 yıllık evli olup, 4 yaşında kızı olan biri de gelmişti. isimleri kalmadı aklımda ama senin durumunda olan bir çok kişi gördüm ben burada. eşime anlattığımda atlamıştı hemen, biz de öyle yapalım diye. çünkü onun umrunda olan benim hastalığım ve duygularım değil, bir an önce çocuk sahip olması... sanırım kendini öyle kanıtlayacak etrafa... oysa ben yenmeden çocuk falan istemiyorum. yendikten sonra hemen hamile kalmak da istemiyorum, umarım dilediğim gibi olur her şey...
sağol canım desteğin için. eşime bunları defalarca anlattım ama o da bıktı usandı artık benden. sürekli mutsuz ve umutsuzum. tartışıyoruz ve ben daha da kötü oluyorum ağlıyorum, artık bana bunları bahane ediyor. düzelelim diyor ama zamana bırakıp üstüme gelmemeyi beceremiyor. her şeyde aceleci, acelesinden öyle bıktım ki bir türlü iyi olamıyorum ben de. yine de çabalayacağım, sabrediyorum elimden başka bir şey gelmiyor...
botoksu özel hastanelermi yapıor ücreti ne kaadar yaptırsam diorum kasmasam olmazmı bi zararo olurmu
ah ahh canimm nerdeeeeeeeeee cok istiorummm size mujde vermeyii ama offf daha bisey yok
slm canm iyiyiz sen nasilsin...hayirlisi olsun canim egzersizleri birakma dewam et deneme yapaana kadar...insallah yeneceksin canimm....
canımmm merhaba...
öncelikle allahım hepimizin yardımcısı olsun..gerçekten bu durum çokk zor((
benim merak ettiğim şeylerr...sanırım senin çocuğun var...peki nasıl hamile kaldın??hadi hamile kaldın doktorun ne dedi??ne bileyimmm yaaa hamilelik sürecim nasıl geçti???doğumun nasıl geçti???
canim msj kutuna bakarmisin
geçmişi okuyamadım naptın kuzum
ohh maşallah ne gzel kızlar gözünüz aydın kurtuldunuz.
tebrıkler canım ay nazar değmesın bır suredır suskun olan topık yenı gelınlerle costu :)
arkadaşlar gözünüzaydın olsun, gazanız mübarek olsun!!!! halaylar size
tebrikler kizlarrrr.....Allahim baska dert sikinti wermesinn....darisi arkadaslara ins
tebrikler efsun..darısı basımıza ins :))
Kızlar çok teşekkür ederim :)) Hepinizi çooook seviyorum :))) Darısı tüm yenemeyen arkadaşların başına...
canımmm merhaba...
öncelikle allahım hepimizin yardımcısı olsun..gerçekten bu durum çokk zor((
benim merak ettiğim şeylerr...sanırım senin çocuğun var...peki nasıl hamile kaldın??hadi hamile kaldın doktorun ne dedi??ne bileyimmm yaaa hamilelik sürecim nasıl geçti???doğumun nasıl geçti???
canımm nerelerdesinizzzz artık karşılaşamıyoruzz...
şuann 11 cmm kadar oldum...allahım nasip ederse cumartesi deneme yapıcaz...inşallahh olucakkk olur diyorum bu seferrr bana duaa edin....
cevapladım canım, çok teşekkürler, çok incesin
Canım Allah herkesin yardımcısı olsun. Ben cinsel ilişkiye girmeden hamile kaldım, deneme sırasında zaten vajiye boşalıyordu. Vajiye bulaşan spermlerden hamile kaldım. Doktora göre spermler çok hareketlilermiş ve benimki de mucize eseri yumurtaya ulaşmış ve döllenme olmuş. Doktor kızlık zarımın hala var olduğunu fakat kızlık zarı içinde delikler varmış sperm bu deliklerden içeri girmiş. Hamile olduğumu çok sonra öğrendim. Zaten o sıralar en kötü anlarımı yaşıyordum, hamile olmazdan birkaç ay önce de intihara yeltenmiştim. Aşağıda, biraz döktürmüştüm bu konuda, link aşağıda
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...neyimlerimizle-vajinismusu-yenelim-10019.html
Kanal D, Doktorum programında anlattığım hikayemin linki
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...neyimlerimizle-vajinismusu-yenelim-10021.html
akşam hep aklımdaydın canım deneme yapacaktın.dualarım hep sizinle balım
saoll canım benimmmmm çok şükür iyiyimmm allahıma...yapıcammm canımmm yapmam mıı yenicemmm mutlaka...çok hevesliyimmmmm bebiş istiyorummm çok hemde....ve gerçekten evli olup eşimle mutlu olmak istiyorumm....
Canım, ender de olsa yaşanıyormuş. Ben hamile kaldıktan sonra öğrendim bunu...Bence çocuk bu süreyi daha da uzatıyor. Dikkatin dağılıyor, çocuk var nasıl olsa diye daha gevşek davranıyorsun, hamileyken deneme yapmaya çekiniyorsun....vs... Yani ben öyle düşünüyorum.
Canım eşine okut bunları. Kendi de 8 sene beklemek istemiyorsa sana kesinlikle çok iyi, sevecen, sürekli geçmiş zamanlar için suçlamayacak, her seferinde bu olayı başına vurmayacak, bu konuda seni incitmeyecek şekilde davranması gerekiyor. Eş çok önemli... Örneğin, tatile gideceğiz diyor ki bana neden gideceğiz ki bana kadınlık mı yapıyorsun, bir şey alacağız neden alayım ki sen benim daha eşim olmadın. Hamileyim daha sizi sahiplenemedim....vs.vs. Kendince gaza getiriyor ama hiç de öyle olmuyor. İçten içe kin duyuyorum sonra da onunla aynı yatağa girmemi bekliyor. Olayı daha da tetikliyor...
Valla belki de başkası olsa ortadan ikiye çatlardı. Hala hala aynı şeyler, ona rağmen bu durumu aşacağım. Onun için değil KENDİM İÇİN....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?