- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #100.641
canımmm benim büyük bir hevesle dün akşam eve gittik yapalım diyeee ama eşiminde benimde pilim bitmişti..o nedenle hafta sonuna bıraktık...dualarınız için çok teşekkür ederi.m....
inş canım sende haftasonu vajiden kurtulmuş olacaksın.haftasonuna kadar bol bol egzersiz yap.deneme günüde zaten yöntemi biliyorsundur.balım.Allah kolaylıklar versin inş
Kemrecim, canım hikayeni soluksuz okudum ve gerçekten çok üzüldüm.Allah yardımcın olsun canım...Haklısın hiçkimse için değil kendin için yenmelisin bu illeti... Ne kadar ağır bir yükün altında olduğunun farkındayım canım herhalde en ağır yükün de eşin... Eşine rağmen bu hastalığı yeneceksin buna canı gönülden inanıyorum...Dualarım seninle...
ağlıcam şimdii acaba bende bi gün yaptım oldu bitti diyebilecem miii
kuzum sen nasılsınnn
ben işte 3 ada kulak cbk yan yana sokabilom parmağım bi tanesi yarua kadar sokuyom yolu bulamıom sonra
dr cem keçe kitap var o kitp sayesnde oldu bu kadarıda çok işe yaradıı en son p..s le denemede yarıdan biraz az kısmı girdi
ben işte 3 ada kulak cbk yan yana sokabilom parmağım bi tanesi yarua kadar sokuyom yolu bulamıom sonra
dr cem keçe kitap var o kitp sayesnde oldu bu kadarıda çok işe yaradıı en son p..s le denemede yarıdan biraz az kısmı girdi
serçenin yanıdna ki parmağı sokuom eldiven geçirmek lazımmı ele acaba ben takmıyom ama yarısı giriyor sorna sanki kaoalı yol yokmş gibime gelior kapalı olsa kulak cbk komple sokamam değil mii
serçenin yanıdna ki parmağı sokuom eldiven geçirmek lazımmı ele acaba ben takmıyom ama yarısı giriyor sorna sanki kaoalı yol yokmş gibime gelior kapalı olsa kulak cbk komple sokamam değil mii
botoksu özel hastanelermi yapıor ücreti ne kaadar yaptırsam diorum kasmasam olmazmı bi zararo olurmu
kuzum biz eşimle uzatmaları oynuyoruz artık. dün de yine çok fena tartıştık, yensek de düzelmiycez korkusundan ona yaklaşamıyorum ben artık. içimden gelmiyor. bunu dün ona da söyledim artık, uzun zamandır böyle düşünmeye başladım çünkü. hiç birbirimize uygun olmadığımızı, sürekli olumsuz yanlarımızı görüyorum, ve içlenip daha da kötü oluyorum. o da bu kadar umutsuz olma, ben de çok yoruldum yıprandım, dayanamıyorum, sen böyle oldukça ben daha da kötü oluyorum dedi. yine de son bir gayret evliliğimizi kurtarmaya çalışıcaz. yenmeyi deneyip eğer ondan dolayı olmazsa doktora gitmeyi kabul etti. doktorla da olmazsa heralde herkes ailesinin yanına gidip bir süre düşünür, olmazsa da ayrılırız. ikimiz de çok mutsuzuz, birbirimizi mutsuz etmekten de çok yorulduk. hakkımızda hayırlısı olsun diyorum...
anlattıgıma göre ben kaçıncı derecedeymm ağar mı durumum inanıroum ki bi anlık bişi kaldı en son denemede yarıdan birzz az kısmı girdi yanma gibi bişi hissetm itledm korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?