Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımmm benim büyük bir hevesle dün akşam eve gittik yapalım diyeee ama eşiminde benimde pilim bitmişti..o nedenle hafta sonuna bıraktık...dualarınız için çok teşekkür ederi.m....

inş canım sende haftasonu vajiden kurtulmuş olacaksın.haftasonuna kadar bol bol egzersiz yap.deneme günüde zaten yöntemi biliyorsundur.balım.Allah kolaylıklar versin inş

inş canım sende haftasonu vajiden kurtulmuş olacaksın.haftasonuna kadar bol bol egzersiz yap.deneme günüde zaten yöntemi biliyorsundur.balım.Allah kolaylıklar versin inş

şekercimmmm denemeyii egzersiz yaptığım pozisyonda yapmak istiyorum...eşimle ben üstündeyken yaptık çok ama olmadıı...O nedenle egzerside yarı oturur pozisyonda yapmak istiyorummm...umarımm olur...olmasa bile hayal kırıklığına uğramıycammm bişekilde olucakk ve yenicem artıkk...deneme deneme deneme...:))))

Canım Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kanal D, Doktorum programında hikayemi anlattım. Bana bunları yapan eşim beni almaya gelince bütün Türkiye'ye rezil ettin beni. Şimdi izleyen herkes bana bela okumuştur bir güzel dedi. Ben de yapmasaydın, beni ne hale getirdin dedim. Belki o bu şekilde davranmasaydı, bana köstek yerine destek olsaydı ben çoktan halletmiştim. Eş çok önemli.... Program sonrası doktor önce senin psikolojini düzeltmemiz lazım sonra vajinusmus dedi. Farkında olmadan vajinusmustan dolayı psikolojimiz de harap oluyor. Oğlum beni hayata bağladı...

merhaba arkadaşlar,
isteyen olursa Cem Keçenin kitabını karşıdan ödemeli olarak ücretsiz gönderebilirim.Çok şükür ki artık ihtiyacım kalmadı.atacağıma başka biri faydalansın.

isteyen olursa pm atsın lütfen.Hergün giremiyorum nete.mesajı okuduğum an ilk talep eden arkadaşa gönderirim.

kuzum sen nasılsınnn

kuzum biz eşimle uzatmaları oynuyoruz artık. dün de yine çok fena tartıştık, yensek de düzelmiycez korkusundan ona yaklaşamıyorum ben artık. içimden gelmiyor. bunu dün ona da söyledim artık, uzun zamandır böyle düşünmeye başladım çünkü. hiç birbirimize uygun olmadığımızı, sürekli olumsuz yanlarımızı görüyorum, ve içlenip daha da kötü oluyorum. o da bu kadar umutsuz olma, ben de çok yoruldum yıprandım, dayanamıyorum, sen böyle oldukça ben daha da kötü oluyorum dedi. yine de son bir gayret evliliğimizi kurtarmaya çalışıcaz. yenmeyi deneyip eğer ondan dolayı olmazsa doktora gitmeyi kabul etti. doktorla da olmazsa heralde herkes ailesinin yanına gidip bir süre düşünür, olmazsa da ayrılırız. ikimiz de çok mutsuzuz, birbirimizi mutsuz etmekten de çok yorulduk. hakkımızda hayırlısı olsun diyorum...

ben işte 3 ada kulak cbk yan yana sokabilom parmağım bi tanesi yarua kadar sokuyom yolu bulamıom sonra
dr cem keçe kitap var o kitp sayesnde oldu bu kadarıda çok işe yaradıı en son p..s le denemede yarıdan biraz az kısmı girdi

canim zoru basarmissin egzersizlere baslayarak umidini kaybetme.... egzersizlere dewam et canm cmleri gitgide cogaltarak alissin vaji iyice....aparatla yapamiyosan parmakla yapmaya calis cnm serce parmakla...eger egzersiz yapamam diyosan bi arkadas p..s denemesi yapti hergun biraaz biraz oldu ve sonunda basardi canim

Son düzenleme:
serçenin yanıdna ki parmağı sokuom eldiven geçirmek lazımmı ele acaba ben takmıyom ama yarısı giriyor sorna sanki kaoalı yol yokmş gibime gelior kapalı olsa kulak cbk komple sokamam değil mii

canımmm kitaba göre nasıl egzersiz yaptın...anlatırmısın biraz daha açıklamalı belki birimizden birimize faydalı olur...

serçenin yanıdna ki parmağı sokuom eldiven geçirmek lazımmı ele acaba ben takmıyom ama yarısı giriyor sorna sanki kaoalı yol yokmş gibime gelior kapalı olsa kulak cbk komple sokamam değil mii

canim fizyolojik sorun varmi diye doktora gittinmi hic...canim bazi arkadaslara drlar eldiven prezervatif falan onermiyolar cunku vajiyi hissetmeleri icin ama takmak istiyosanda takabilirsin nasil rahat hissediyosan... canim takildigin yerde nefes egzersizleri yap nefesi verdigin anda ittir canim ikinmayida unutma vaji acilsin bolda jelsur canim....

botoksu özel hastanelermi yapıor ücreti ne kaadar yaptırsam diorum kasmasam olmazmı bi zararo olurmu

bu tedaviyi diger yöntemleri denemeden tercih etmemek lazim. inatci vakalar icin tavsiye ediliyor genelde. fiyat olarak benim 3 farkli terapistin her birine ödedigimden cok daha uygun. yarisi bile degil. ben türkiyede yasamadigim icin klinik ve fiyat bilemiyorum.

vajinusmus derecen nedir? benim ki 4 ve hatta tip literatürüne yeni giren 5. dereceye kadar bazi belirtilerim var. bu yöntem davranisci bilissel yönteme göre cok yeni ve insan sömürmekten ceplerini dolduran cogu kisice islerine gelmedigi icin basarisiz ve deneysel bulunuyor. oysa basari orani cok yüksek. bu konuyla ilgili uluslararasi jürili tip dergilerinde yayinlanan bir sürü makale var. ingilizce biliyorsan okumani tavsiye ederim. ama sonucta sihirli degnek degil. söyle bir kötü yani oldugunu düsünüyorum, gercekten basarip basaramadigini anlamak 3 ayi askin bir zaman diliminde mümkün olabilir. acaba ikinciye gereksinim duyacak miyim diye korkuyorum ben de mesela. nadiren bazi vakaalarda gerekebiliyormus.

eger yapabiliyoran davranisci yöntemle dene. ben 6 senedir bu durumdayim. su an da tavsiye verebilecek durumda da degilim, yanlis anlasilmak istemem. ama bazi bilgi kirlilikleri de su anda beni olumsuz etkiliyor. kim yaptirmis da basarisiz olmus mesela? ben bu isi avrupada ilk baslatan ve yillik ortalama 400 ün üzerinde kadini iyilestiren bir yerde yaptirdim. yaptirmadan önce orada tedavi olmus 8 kadin ve esleriyle konustum ve tatmin oldum. bu sekilde esim benden önce ikna oldu. buna karar verirsen, mutlaka ön arastirmani yaptir. her daim sömürülen bir konu bu.

canim cok sewindim esinin dr gitmeyi kabul etmesine....umarim araniz duzelir ve bu dertten kurtulursun cnm...ewdeki huzursuzluk kadar kotu bise yok ya herseyin hayirlisi olsun hepimiz icin...

ben derecem ne bilmiorm ki dr cem keçe kitapı okdum asla çime bişi okama diordum kitap ii geldi parmak işte yarını sokuom kulak cbk 3 tane yan yana sokabilom acımıorda korkum penis büyük ya ona göre ya o acıtırsa klk cubukla acı duymuyom ama penisle duyarm diom o onlardan kalın ve büyük diorum dr a gitmedm acar içime bişiler sokar diye ama zarım gitti bnm daha önce bi kere girdi ama devamı gelmedi işte

anlattıgıma göre ben kaçıncı derecedeymm ağar mı durumum inanıroum ki bi anlık bişi kaldı en son denemede yarıdan birzz az kısmı girdi yanma gibi bişi hissetm itledm korktum

anlattıgıma göre ben kaçıncı derecedeymm ağar mı durumum inanıroum ki bi anlık bişi kaldı en son denemede yarıdan birzz az kısmı girdi yanma gibi bişi hissetm itledm korktum

canim p..s girdiginde itmemeye calis esini oanda gevsemeye calis canim nefes alip ver ikin cnm esin yavasca ittirsin hic korkma canim inan sadece hafif bir baski hissi oluyo oda geciyo hemen..ordan bebis cikiyo canim dusunsene....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…