- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #100.661
ben derecem ne bilmiorm ki dr cem keçe kitapı okdum asla çime bişi okama diordum kitap ii geldi parmak işte yarını sokuom kulak cbk 3 tane yan yana sokabilom acımıorda korkum penis büyük ya ona göre ya o acıtırsa klk cubukla acı duymuyom ama penisle duyarm diom o onlardan kalın ve büyük diorum dr a gitmedm acar içime bişiler sokar diye ama zarım gitti bnm daha önce bi kere girdi ama devamı gelmedi işte
kuzum biz eşimle uzatmaları oynuyoruz artık. dün de yine çok fena tartıştık, yensek de düzelmiycez korkusundan ona yaklaşamıyorum ben artık. içimden gelmiyor. bunu dün ona da söyledim artık, uzun zamandır böyle düşünmeye başladım çünkü. hiç birbirimize uygun olmadığımızı, sürekli olumsuz yanlarımızı görüyorum, ve içlenip daha da kötü oluyorum. o da bu kadar umutsuz olma, ben de çok yoruldum yıprandım, dayanamıyorum, sen böyle oldukça ben daha da kötü oluyorum dedi. yine de son bir gayret evliliğimizi kurtarmaya çalışıcaz. yenmeyi deneyip eğer ondan dolayı olmazsa doktora gitmeyi kabul etti. doktorla da olmazsa heralde herkes ailesinin yanına gidip bir süre düşünür, olmazsa da ayrılırız. ikimiz de çok mutsuzuz, birbirimizi mutsuz etmekten de çok yorulduk. hakkımızda hayırlısı olsun diyorum...
aminnnnnnnnnn ins :))
Merhaba saskinanne. ben bir sey sormak istiyorum simdi ben 6cmde sorun yasamadan alabiliyorum aci baski vs hissetmiyorum. acaba diyorum bir sey hissetmeden alabilmemin sebebi kalinliginin fazla olmayisi mi.su anda 4.5cm capinda bi aparatla calisiyorum egzersizlerin son noktasina geldigimizde en ve boy alarak kac cm civarinda bi aparati sorunsuzca alabiliyor olmamiz gerekir.
tabi aslinda bu kisiden kisiye degisen bir sey ama yinede merak ettim. ben simdi 6cmdeyim ya sence kalinlik ve uzuugu dogru orantili olarak mi arttirmaliyim.
yoksa once uzunluk kismini halledip yavas yavas mi kalinlastirmaliyim.
simdiden tesekkur ederim cok soru sordum kusuruma bakma
sana acil ulaşmam gerek botox ile ilgili lütfen bugün vaji konusunda en meşhur doktrdan geldim tedavi olamadım ağlaya ağlaya döndüm evime iştebotoks tedavisi. daha önce baska tedaviler de denemistim ama hipnoz olamayan azinliktanmisim ben. son carem bu iste.
botoksu özel hastanelermi yapıor ücreti ne kaadar yaptırsam diorum kasmasam olmazmı bi zararo olurmu
sana acil ulaşmam gerek botox ile ilgili lütfen bugün vaji konusunda en meşhur doktrdan geldim tedavi olamadım ağlaya ağlaya döndüm evime işte
botoxu ibrahim sözen adında bir dr yapıyor istanbulda, başka bulamadım ben de, aramıştım 2 bin tl mi ne demişti asistanı bide hastanede uyguladığıiçin hastane muayene ücreti ödüyormuşuz bana çok pahalı gelmişti vaji kasları 3-4 ay felç oluyor yani bildiğim ve araştırdığım kadarıyla kasamamanın bir zararı olmuyor. Ben dirençli yani ileri vaji hastasıyım çünkü %100 tedavi garantisi veren bir doktr bile tedavi edemedi son alternatifim botox kaldı bakalım o yaptıran arkadaşa yazdım konuşup emin olursam yaptırıcam ama sen yaptırma bence çünkü okuduğuma göre kulak çöpü ve parmak sokuyorsun bunu yapabiliyorsan sıkı egzersizlerle aşabilirsin ben bunları hiiiççç yapamıyorum bunu yazarken bile ağlayasım geldi bak
canım yAaa öyle şartlama kendini yaaa dirençli filan diyeeee. dene bakalım tekrar tekrar.bence yenebilirsin
ya kızlar bişey soracam hiç acımayacağını bilseniz yapabilecek misiniz botox diyenler? madem öyle uyuşturucu krem deneyin bir de merak ediyorum peki botoxla zevk alınabiliyor mu? eleştirdiğimi sanmayın sorun genelde psikolojik, fizyolojik kısmını halledince bitiyor mu onu merak ettim.
ya kızlar bişey soracam hiç acımayacağını bilseniz yapabilecek misiniz botox diyenler? madem öyle uyuşturucu krem deneyin bir de merak ediyorum peki botoxla zevk alınabiliyor mu? eleştirdiğimi sanmayın sorun genelde psikolojik, fizyolojik kısmını halledince bitiyor mu onu merak ettim.
ben zaten zarımı aldırdığım için acımadığını biliyorum ben sadece o temas hissine tahammül edemiyorum, ayrıca doktr en küçük aparatı ve parmağını soktu yani bacakları okadr çok açmaya gerek yok benim bacağımı açabildiğim kadarının yeterli olacağını düşünüyorum botox da kasmak istesende kasamıyon ya. ama tabi ben böyle yorumluyorum botoxun tam etkilerini iyice yaptırandan öğrenmek gerek hem 3 ay zevk almasamda olur alışana kadar ben zevk kısmını geçtim artık((
canım bak kac kısı yendi 12 cm cok ıyı bır ölçüdesın ve yenmeye cok yakınsın bunu snede bılıyorsun
hadı bu yaz senınde yazın olsun dene ckurtul rahatla İnşallah :)
umutsuzluga kapilma canim sen egzersizlerine dewam et birakma elbet olcak az kaldi seninde haberini alcagiz yakinda insallah
bu tedaviyi de psikolojik olarak görüyor bu islemi yapan doktorlar. cünkü 2- 3 ay boyunca vajen kaslari istese de kasilamiyor ve beyin bilincalti vb. bu süre icinde seksi deneyimledigi icin iyilesme oluyor. yani bilissel degil ama davranissal bir tedavi yöntemi. salt fizyolojik bir tedavi degil özünde. istatistiksel veriler ve tedavi olanlardan geri dönüs bu yönde. ben menustrasyonumdan dolayi henüz deneyimleyemedim.
olay acimasi degil, kasilmayip penetrasyona izin verebilmek. uyusturucu krem vajen kaslarina nasil sürülür bilemiyorum, ulasabiliyor olsaydim ben sahsen yapmazdim bu islemi. alisana, idrak edene kadar birden fazla krem sürmek gerekebilecegini de düsünürsem, bana daha mantikli bir secim gibi geliyor. ama tekrar ediyorum zor vakaalarda. sahsen 6 ay gecmeden ben kimseye tavsiye etmeyi düsünmüyorum, ama karar vermis olanlara yardimci olabilirim, cünkü o masaya yatmak da zor. sedasyona dair endiseler olabilir vs.
sizin yaptiginiz eminim daha iyidir. keske ben de o sekilde yapabilseydim. ama bazilarimizin durumu daha farkli, herkesin hikayesi ve traumalari da farkli olabilir. belki konvensiyonel söylemden bagimsiz da düsünemeyebiliriz ama belki tek bir dogru yoktur??
(bu arada msn'de offlinesin ysmngl, ekledim ama..)
herkes en fazla 1 ayda yendi.. ben baslayali 2 ay oldu daha yenemedimcanim sıkılıyorr yaaa ne zaman kurtulcam Allah imm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?