Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bak bu sorun vajinismus deil bu sadece ilk gece yada ilk ilişki korkusu düşünsene aparatı alıyo penisi alamıyo dediğin gibi onu yönlendiremeyeceği korkusu ben de bacak açamayanlardanım artııı aparat maparat işte en iyi doktra gittik ordanda tıpış tıpış evime geldim ama şunu öğrendimki doktr zorda olsa küçük aparat soktu içime ve bacak çok açmadanda giriyo yani ben eşimle denediğim bi pozisyon var resmen klinikte de o pozisyonda çalıştırıyorlar tek bacak uzatılı teki de diz bükülü hafif açık.yani botox buyüzden aklıma yatıyo esasında zaten o pozisyonda ben kendimi rahat ve güvende hissediyorum ancak yinede kastığım için girmiyo ama kasamazsam olur ve 3 -4 ayda da alışırım gibime geliyor.Hatta klinikte ben çok ağlayıp yapamayınca sağolsunlar başka bi kız vardı 7aylık evli ondan izin alıp bana onun egzersizini gösterdiler kız bacakları kapalı bile sokuyordu şok oldum yaa (( kızı öyle görünce daha çok ağlamaya başladım hatta off ben nasıl aşıcam bunu bilmiyorum.............

Zealea ben online oldum seninle konuşmayı merakla bekliyorummmmm

akademisyenim meslek olarak heralde ister istemez yazima da etki ediyor. pardon ben yanlis yönlendirme yapmamak icin bilhassa hep arastirmalarimdan ve ögrendiklerimden baz alarak fikir belirtmeye calisiyorum. normal bilissel-davranissal yöntemi (yani bilinc yükselterek mesela dilatörlerle ya da parmakla calismak) elestirisini de yapmak istemiyorum cünkü cogunluk burada bunu yapiyor. ve ben onlara hayranim. cünkü hipnoz sirasinda bir doktor benim elime dilatör verdi sacini basini yoldum. yani hepimizin derdi ayni ama yasadiklari farkli. neyse benim kullandigim metodda bir paradigma degisikligi var, ama amac ve yöntem ayni. benim tedavi yöntemimde bile iki ekol var mesela biri dilatörlere karsi, biri degil. ben de bunu cözebilmek icin buraya geldim. sordum ettim, ve farkettim ki benden baska kimse yapmamis bunu. endiselendim de acaba baskalarinin cesaretini mi kirarim diye ama ayni sekilde ben de su an ilk kez parmak egzersizi yapacak birinin tedirginligini ve umudunu yasiyorum icimde. ve bunu bilhassa ileride benim yöntemimi sececekler icin paylasiyorum. sadece araya zamansiz strese bagli bir regli dönemi girdi. mutlaka da adim adim kaydedicem buraya her yasadigimi. belki caydirici bile olur.

arkadaslar hayırlı qeceler :) bayaqıdır giremiyodum ben de bu topikte vajiyi yenenlerdenim ve suan 6 haftalık hamileyim mutluluqumu anlatamam size sormak istediqiniz sorular varsa cvplayabilirim

arkadaslar hayırlı qeceler :) bayaqıdır giremiyodum ben de bu topikte vajiyi yenenlerdenim ve suan 6 haftalık hamileyim mutluluqumu anlatamam size sormak istediqiniz sorular varsa cvplayabilirim

bi gun vajiyi asıpta senin gibi hamile kalırmıyım acaba canım ya cok mutsuz ve umutsuzum sen nasıl ve ne kadar sürede basardın canım bu arada allah saglıklı ve hayırlı bi şekılde bebişinı kucagına almayı nasip etsinnn amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tatlım hosgeldınn msj kutun dolmusss cevap atamadım sana....cok ugrastım ama hala dolu sanırım

ben mujdenı verdım topıgeee...tekrar dann tebrık ederımm bızlerededua et canım...

tabiki de yenip hamile kalırsın cnm ben de aynı düşüncelerle evliliqimin 4 ayını mahvettm . öncelikle çook azimli ve sabırlıydım sonrasında egzersizleri düzenli olarak her qün yaptım tabiii arkadasların desteqiyle burdaki arkadaslık cok önemli 2 haftada yendim ilk denemem de olmadı 2. de de olmadı ama pes etmedim o olmayacaqım dedkce üstüne gittim ve basardım vajiyi yendikten 1,bucuk ay sonra da hamile kaldım bu arada güzel dualrın için cooook tsk ederim RABBİM herkese tattırsın bu duyguyu

insallah cok ıstıyorum 8 ay oldu halen ilişki olmadı ben biraz pasifim galiba biraz hırs ve sabırlı olsam simdiye kadar coktan basarmıstım ama nerdeee bende o sabır insallah en kısa surede yenerız

tatlım hosgeldınn msj kutun dolmusss cevap atamadım sana....cok ugrastım ama hala dolu sanırım

ben mujdenı verdım topıgeee...tekrar dann tebrık ederımm bızlerededua et canım...

qecmişi okuyamadım tsk ederim inş bundan sonra herkes dualarımda olacak . burdan sana ve tüm bebek isteyen arkadaslara benm yaptıqım şeyi sölemek istiyorum adetimn bitimnden baslayıp herqün meryem suresi okudum ve Rabbim'e coook dua ettm bana da bi arkadasım sölemişti . 40 qün oku demişti ben 40 okumadım hamile olduqumu öqrennce bıraktım ve herqün 707 defa 'Ya Varis' cektim . ve bunları yaptıqım ay hamile kaldım . bence sen de yap tatlım .

RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH.ben de yeni yendim.İNŞALLAH biz de bebek istiyoruz.dua et.RABBİM herkese bu mutluluğu yaşatsın İNŞALLAH.

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin

Son düzenleme:
insallah cok ıstıyorum 8 ay oldu halen ilişki olmadı ben biraz pasifim galiba biraz hırs ve sabırlı olsam simdiye kadar coktan basarmıstım ama nerdeee bende o sabır insallah en kısa surede yenerız

inan bana korkulacak bu konuyu abartacak hiç bişey yok yendikten sonra bu muymus dieceksin burdaki herkes gibi . Üstüne git ve yen biran önce . Sonra da qelsin bebişler

aminn cnaım benımmm...

hemen baslım bende canım meryem suresını duymustum....pekı turkcesınden okunurmu acaba ben kuran bılmıyorum da....

saol canım bılgı verdıgın ıcın...yer gok dua ustune allahtanbaska sıgınacagımız kımsede yok onun rızasıyla ıstıyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…