Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hep Rabbim Hayırlısıyla Hayırlı zamnda anne olmamı nasip eyle diye dua ettm . türkçesini bilmiyorum da baska birine de okutabilirsin

kızlar ben bugün hırs yaptım en son 9,5 cmdeydm dün 10 cmye geçmştim sonra aparatı ölçmeden kalınlaştırdım onu da abartmışım girdirmeye çalıştım olmadı meğer 12 cm yapmışım biraz da geçmiş hatta sonra 10,5 cm ve 11 cm yi aldım :) yarın yola çıkıcaz eşimin memleketine yarın da gtmden bakalım 12 cm alabilecek miyim. ama bugün bayağı zorladım yarına bi problem olmaz umarım

cnm ben 11 cmde yenmiştim hatta tam 11 bile deildi kendine güveniosan bence p....s denemesine qec p...s cok daa kolay aparattan suan bana aparatı al deseler inan alamam .

cnm ben 11 cmde yenmiştim hatta tam 11 bile deildi kendine güveniosan bence p....s denemesine qec p...s cok daa kolay aparattan suan bana aparatı al deseler inan alamam .

canm bi hedef koydum 12yi alınca denemeye geçicem diye şimdi ben 11 deym ama o kafamdaki 12 rahatsız eder beni eğer deneme yaparsam biraz takıntılıyım da:) yarın 12 cmyi alablirsem yola çıkmadan deneme yapıcam inşallah ama haftaya da perşembeye kadar yolu var reglim o aralar olcak bakalım hayırlısı :)

haklısın hedefn 12 cmse o zman dene kafanın rahat olması önmli zaten inş yakın zmanda qüzel haberleini alırız

kızlar birşey sorabilir miyim. uzun zamandır bu başlığı takip ediyorum fakat anlamadığım birşey var. bu 7-8-9 cm neye göre söylüyorsunuz. uzunluk mu anlamadım. eğer ki en diyorsanız ben düşünüyorum ölçüyorum kesinlikle yapamam diyorum. siz nasıl ölçüyorsunuz

Günaydınnn kıslar herkese...

Canımmm öncelikle genişlik önemlii..bahsettiğimizde genişlikk...uzunluk çok önemli değil ilk etapta...genişlik ne kadar kalın olursa vajina o kadar genişliyor ve aparat veya penisi daha rahat alıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…