- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #100.701
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH.ben de yeni yendim.İNŞALLAH biz de bebek istiyoruz.dua et.RABBİM herkese bu mutluluğu yaşatsın İNŞALLAH.
aminn cnaım benımmm...
hemen baslım bende canım meryem suresını duymustum....pekı turkcesınden okunurmu acaba ben kuran bılmıyorum da....
saol canım bılgı verdıgın ıcın...yer gok dua ustune allahtanbaska sıgınacagımız kımsede yok onun rızasıyla ıstıyoruz....
inan bana korkulacak bu konuyu abartacak hiç bişey yok yendikten sonra bu muymus dieceksin burdaki herkes gibi . Üstüne git ve yen biran önce . Sonra da qelsin bebişler
arkadasa yazmıssın ya varis 707 defa oku diye ne icin canım o
kızlar ben bugün hırs yaptım en son 9,5 cmdeydm dün 10 cmye geçmştim sonra aparatı ölçmeden kalınlaştırdım onu da abartmışım girdirmeye çalıştım olmadı meğer 12 cm yapmışım biraz da geçmiş hatta sonra 10,5 cm ve 11 cm yi aldım :) yarın yola çıkıcaz eşimin memleketine yarın da gtmden bakalım 12 cm alabilecek miyim. ama bugün bayağı zorladım yarına bi problem olmaz umarım
hamile kalmak için tatlım .
cnm ben 11 cmde yenmiştim hatta tam 11 bile deildi kendine güveniosan bence p....s denemesine qec p...s cok daa kolay aparattan suan bana aparatı al deseler inan alamam .
Hep Rabbim Hayırlısıyla Hayırlı zamnda anne olmamı nasip eyle diye dua ettm . türkçesini bilmiyorum da baska birine de okutabilirsin
Hep Rabbim Hayırlısıyla Hayırlı zamnda anne olmamı nasip eyle diye dua ettm . türkçesini bilmiyorum da baska birine de okutabilirsin
tatlımm mesajların hala dolu yaaawwwbi sılıver msj atamıyorum
canm bi hedef koydum 12yi alınca denemeye geçicem diye şimdi ben 11 deym ama o kafamdaki 12 rahatsız eder beni eğer deneme yaparsam biraz takıntılıyım da:) yarın 12 cmyi alablirsem yola çıkmadan deneme yapıcam inşallah ama haftaya da perşembeye kadar yolu var reglim o aralar olcak bakalım hayırlısı :)
tmm cnm yolladım bakabılırmısın....bosalttım cnm :)))
tatlım ozel msj attım bır bakarmısın...
kızlar birşey sorabilir miyim. uzun zamandır bu başlığı takip ediyorum fakat anlamadığım birşey var. bu 7-8-9 cm neye göre söylüyorsunuz. uzunluk mu anlamadım. eğer ki en diyorsanız ben düşünüyorum ölçüyorum kesinlikle yapamam diyorum. siz nasıl ölçüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?