Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim burda bahsettigimiz 7-8-8cmler uzunluk. ama egzersizlerinin en son asamasina geldiginde en olarakta 10cm alabiliyor olmamiz gerekir ki alabilecegizde allahin izniyle. zaten boyda sorun olmuyor.
ben mesela yeni basladim egzersizlere bugun besinci gunum.
boy olarak 10cm en olarak ise 6cm alabiliyorum.
simdi boyu sabit tutarak git gide kalinlastirmam gerekiyor.
dusunsene canim kulak cubugunu bile yapamiyorduk bir cogumuz simdi ise geldigimiz noktaya bak.
imkansiz diyerek kendini yapamayacagina sartlandirma. zaten o sartlandirma yuzunden cekiyoruz bu illeti.
Sen hic egzersiz yapabiliyor musun?

ya kıslar bu aparat dediğinz şey nasıl bişi nerden alıonuz plastk m yumuşak mıı nerden bulunurr kalınlık 12 cm dionujz çok kalın nasıl girer yani sigara paketi kadar geniş oluor heralde nasıl sokyuonuzzz

cevabın için çok teşekür ediyorum fakat. şimdi cetvele bakıyorum yazdığınız genişlik isee imkansız gibi birşey penisle pek alakası olmayan birşey oluyor. 9-10 cm den bahsediyorlar. bukadar genişlik mantıklı mı. penis max 2-3 cm anlamadım açıkcası :s

canım çoğu yanlış anlıyor bu boyutları hem uzunluk hem kalınlıktan bahsediliyor, silindirin etrafını mezurayla ölçüp yazıyorlar gözün korkmasın bunlar p.. boyutundan az ya da yakın ölçüler ama önemli olan bu ölçüler de değil vajiye yabancı bir cisim gireceğini kabulleniyor beyin yavaş yavaş bence kulak çöpü ya da serçe parmağı aldığın an yenmiş sayılırsın çünkü kapalı olmadığını anlıyor beyin.

Canim aparat olarak bakkal mumu kullaniliyor genelde. benim makyaj fircasi takimim var saplari aparat olarak kullanmaya cok musait ben onu kullaniyorum.

Kizlar bu genislik cap yalniz dum duz up uzun bi 12cm olarak dusunmeyin. mezurayla cevre olarak olceceksiniz

canımmm sen hiç egzersiz yaptın mı??şuan ne durumdasın açıkca yazarmısın ona göre yönlendireyim seni???

sadece ilk oldu başkada cesaret edemedim edemiyorumda :/ birkere eşimin baskısıyla oldu. sonrasında isee her seferindee çığlığı basıyorum

canımmm öncelikle sen ne durumdasın onu anlatırmısın ona göre yönlendirelim seni...cm lerle kafan karışmasınn....

yazan ellerine sağlık canımcımm :) yaa diyorum cetvelete bakıyorum bunlar nasıl yapıyor diyorum. şimdi oldu çevresi 7-8-9 10 cm... şimdi anladım...

peki normal bi penisin çevresi bu kadar mı geliyormuş. hiç ölçmeyi düşünmedim

sadece ilk oldu başkada cesaret edemedim edemiyorumda :/ birkere eşimin baskısıyla oldu. sonrasında isee her seferindee çığlığı basıyorum

Tatlim bi kere oldu derken beraberlik mi oldu yoksa bir kere egzersiz mi oldu?
Sen simdi bugun allahin izniyle egzersizlere basla bak bende daha yeni basladim bakarsin beraber yeneriz ne dersin.
yardimci olabilecegim bir sey varsa seve seve yardimci olurum.

canımmm öncelikle sen ne durumdasın onu anlatırmısın ona göre yönlendirelim seni...cm lerle kafan karışmasınn....

Açıkcası ben nasıl söylesem hiç böyle bir şey düşünmedim yapmadımda. sadece burdan sizin yorumlarınızı okudum. ama artık okumak yetmiyor. eşimle sorunlar büyümeye başladı sırf bu yüzden. haricinde problemimiz yok. o yüzden halletmek istiyorum artık bu sorunu...

canım aparat dediğimiz kendi yaptıklarımız bildiğin beyaz bakkal mumu ona peçete sarıp streçliyoruz, ya da hazır aparatlar var dilatör diye satılıyor, bahsettiğimiz ölçü etrafının ölçüsü canım.

bir kere tam birliktelik oldu. haricinde yaa bir kısmını aldım. yada hiç. yani tam anlamıyla bir kereden fazla oldu denilmez...

Rica ederim canim benim ne demek hepimiz bilmedigimiz seyleri ogreniyoruz burda.
P...s capina takilma sen cap olarak 12cm alabildigin an bil ki bitmistir bu is. ben su anda cap olarak 6cm alabiliyorum ve kafamda bu olayi bitirdim diyebilirim. cunku gordum oraya bir sey girebiliyor hemde sorunsuzca.
Sende egzersizlere basla bak goreceksin nasilda gerisi gelecek

bir kere tam birliktelik oldu. haricinde yaa bir kısmını aldım. yada hiç. yani tam anlamıyla bir kereden fazla oldu denilmez...

Ayy canim benim sen bu olayi fiziksel olarak asmissin. yani tam olarak bir kezde olsa birliktelik yasamissin.
bu durumda kizlik zari korkunda kalmamistir. ben sana bir sey diyeyim mi sen bi egzersizlere basla bi haftada aliriz mutlu haberlerini.
ama tembellik yok hemen bugun baslayacaksin.beraber yenecegiz allahin izniyle.

canımm o zaman şöyle yapalımm..sen en baştasın...hiç korkma ve tedirgin olma herşey daha güzel olucak senin için...
bir kaç soru sormak istiyorumm...vajinana dokunabiliyormusun??daha önceee vajinanı inceledin mi hiç???

kıslar ben göz kalemine oamuk sardm streçledm yarıdan az aldım sokamadım sonra rimele geçtim birden pamuk sardım streçledm baya kalın oldu ama bunlar sert cisim old için gene sokamaıdm ağar geldi sanki hani yumuşak olsalarda sokarrmıydım acabaa

canımmm önce kalemin ucunu ince tut derim...peçeteyle sar...sonraa pamukkk sar bolcaa...üzerini streçle ve kayganlaştırıcı sür...sana tavisyemmm aparatın ucu genişlik olarak ince olursa sokman dahada kolaylaşır...ben öyle başladım...birden kalın olursa alman zor olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…