Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

öncelikle işteyim fırsat buldukça yazıyorum...
verdiğiniz cevaplar için bilgilendirdiğiniz için çok teşekür ediyorum.

eşimin ısrarları nedeniyle ilk ilişkim oldu. kızlık orda gitti. fakat sonra kaç kere denediysem.. oldukça acı hissediyorum :/

böyle eşimi itiyorum. ben oraya bakabiliyorumda dokanadabiliyorum. fakat eşim girmeye çalışınca içime girdiği anda böyle farklı bir şey hissediyorum :/

korkuyor muyum acıyor mu tam emin değilim. o diyor birşey olmaz falan ama ben buna inanamıyorum.

ve açıkcası hiç öyle apart mum kulak çöpü denemeyi düşünmedim

ben dokabiliyorum ama eşimin girmesine izin vermiyorum veremiyorum

Canim merak ettim ne kadarlik evlisiniz?
burda cok deneyimli yillarca bu meretle ugrasip sonunda yenmis insanlar var.
bende senin gibi bir senedir sessiz sessiz okudum burayi hemen herkesi taniyorum diyebilirim :)))
Onlarin basarilarini icimden tebrik etmekle yetindim hep
simdi diyorum ki keske daha once baslasaymisim.
bence bir an once egzersizlere basla ama hemen pes etme. cunku ilk etapta yonu bulmak biraz zorlayabiliyor ama bu seni yildirmasin.
Allah yardimcimiz olsun.

9-10 aylık evliyim ben

9-10 aylık evliyim ben

valla canımm benim sana tavsiyemmm egzersiz yapan birisi olarak...egzersize acilen başlaman...öncelikle parmak egzersizleri yapmayı dene...baktınnn olmuyorr...kendine aparat yapmayı dene...en azından başka bir cisim almannn daha iyi olabilir senin için...ama adım adım başlaman gerekiyor..

en olarak bahsedıyoruz canım...ama yapamam dıye bır sey yok...yapmalıyım dersen yapabılırsın....ha deyınce almıyorsun zaten o aparatı yavas yavas en ınceden baslayıp alınınca cok daha rahat olur canım....

sen çok ilerlemişsin, yenmene çok az kalmış bence:) 12cmi alamaman da psikolojik bence, ben de mumla yapmıştım egzersizleri, her kalınlaştırdığım sefer ilk gün hüsrandı çünkü alamıyodum, kalın görünce bunu alamam diye düşünerek şartlıyomuşum kendimi... ama ben her gün önce işaret sonra orta parmağımla başlayıp sırayla aparatlarda ne kadar ilerlediysem onları alıyodum... yani her gün en baştan başlıyodum ki yavaş yavaş açılsın, esnesin diye...

bide sakın memlekete gidince bırakma egzersizi canım. yazın yendim ben vajinismusu, kayınvalidemin yazlığındaydık, her gün gidip ya odama ya tuvalete kapanıyodum ve mutlaka yapıyodum egzersizlerimi... çok ilerlemişsin, gözünü seveyim ara verme mutlaka devam et

aparatlar medikal malzeme satan yerlerde var ama hiç gerek yok onlara önce kalem sonra bildiğimiz beyaz mumu kullan... tabii önce streçle ve prezervatif geçir, mikrop kapmamak için... mumu alabildikten sonra her seferinde mumun etrafına pamuklar sararak kalınlaştır boyutunu

yumuşak şeyi itmen zor olduğu için hiç sokamazsın, sert cismi içeri sokman ve ilerlemen daha kolay olur canım...

kızlar bişey sormak istiyorum.size böle aparatlarlar yada işte cisimlerle çalışmanızı doktorlarmı söylüyo?

Ben cinsel terapistte terapi goruyorum.. kendisi kendi parmagimla snra es parmaginla calismami tavsiye etti.. bende burda aparatlar ile yapildigi icin merak edip sordum.. Bi sakincasi yokmus aparat ilede calisilabilirmis.. bana birakti istersen aparat ile yap ama bu benim tedavi yontemim degil dedi.. sonucta ha aparat ha parmak oraya biseyin girdgini gorerek beynimize kabullendirebiliyoruz ve yenebiliyorz

aynennn canımmm doğru söylüyorsunnn doktorlarda bu yöntemi veriyorlar...ama şunuda unutmamak gerekiyor...herşey beyinde ve bizde bitiyor...tamam budur olucak yapıcammm denemelyizzz mutlaka...

tabıkıde canım...ben doktorlara gıttım ama yapamadım sıhırlı degnek bekledım hep....tedavılerı hep yapamadıgım ıcın yarıda bıraktım...takı burayı bulana kadar cunku canlı ornekler vardı burada onlar yapabılıyordu ve neden ben yapamayayımkı dedım...

Canim oncelikle hosgeldin aramizaaaaa Aparatin etrafini mezurayla sarip olcuyoruz.. Korkma canim bende senin gibi dusunmustum ilk geldigimde Anamm dedim kaciyorum burdan imkani yok yapamam bunlar ucmus diyodum sonradan aciklayinca arkadaslar rahatladm biraz..

Birkez iliskiye girmissn canim.. bence sen hic zorlanmadan egzersizlerinde hizli bi sekilde ilerliyebilirsin.. Burada firsat buldukca aktif olmaya calis.. gecmisi oku, yenenlerin hikayelerini oku.. iyi geliyo tavsiye ederim

Canim ikinizde cok zor bi donem geciriyosunuz.. Sakin kafayla oturn dusunun.. Bak esin doktora gitmeyi kabul etmis buna cok sevindm.. İns guzel sonuclanir.. Sende egzersizlerini birakma devam et.. Bitirmek kolay canim.. Sabirli olup zoru basar Acele karar vermeyin.. Esinde cok yipranmis belliki.. Burda butun yuk senin ustunde cok agir biliyorum.. Seninle uzun uzun konsmstk msnde.. Sana hikayemi anlatmistm biraz.. Simdi iyiki savasmisim diyorum cok zor donemler gecirdigimide biliyosun.. Asla duzelmicek diyodum ama duzeliyo tatlim.. yinede sen bilirsn ama guclu ol Herzaman oldugun gibi..

arkadaslar hayırlı qeceler :) bayaqıdır giremiyodum ben de bu topikte vajiyi yenenlerdenim ve suan 6 haftalık hamileyim mutluluqumu anlatamam size sormak istediqiniz sorular varsa cvplayabilirim

Canim cok sevindimmmmmmm Dikkat et kendine, bizi habersiz birakma.. İns cok guzel ve saglikli bi hamilelik gecirirsn cnm

herkes en fazla 1 ayda yendi.. ben baslayali 2 ay oldu daha yenemedim canim sıkılıyorr yaaa ne zaman kurtulcam Allah imm yaaa

Biz seni boyle gormeye alisik degiliz Cok cabuk ve guzel ilerledin.. Uzme kendini oyle ha demede olmaz.. Sen egzersizlerini aksatma sakin.. Bitecek ins az kaldi cnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…