Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

lütfen bu düşünceleri kafandan at herşey çok kötü gidiyo olabilir ama yollarınızı ayırrsanız daha mı güzel olucak lütfen bunu düşün bi kez daha..senin ve onun bu ruh hali bildiğin gibi belli nedenlerden ötürü bu noktauya geldi nolur kötü düşünme yazdıklarını görünce çok üzüldüm böyle bişey yaşamanızı istemem kurtarmak için birleyler yapın birbirinizden uzak kalmak hiç birşeyin çözümü değil bana kayınpederimin bir tavsiyesi vardı eşinle birgünden fazla küs kalma bunu araştrdığımda öyle şeyler çıkıyo eşle küs geçen her gece için melekler lanetlermiş insanı..sizinki farklı küslük değil kırgınlık noksanlık bişeylerin yanlış giştmesi biliyorum ama ikinizde yetişknsiniz hele ki sen bu noktaya gelip bu kadar çalıştıktan sonra bunları haketmiyorsun

Arkadşlar sorusu olanlara yardımcı olurum elimden geldiğince...Yapamam demeyin nolur öyle birşey yok ben kaçtığım günler için pişmanım hayatınızı değiştirmek herşeyi farklılşatırmak elinzde diceksiniz ki niye hayatımı aylarca yıllarca mahvettim nolur benm ve yenenlerin hiç bir farekı yok ben apartta yapmadım işarewt parmağı ıle basladım orta parmak eş parmağı iki parmak ve üç parmak sonra yendim Rabbim hepinize nasip etsin hepinize dua ediyorum inanın...Üzülmeden egzersizle yenceksiniz 3 hafta gibi bir sürede yendim egzersizebaşlayın başlamayanlar bugün hemen..Tabi fizyolojk muayenenız yapıldıktan bı engel olmadıgı goruldukten sonra ....o zaman hersey farklı olcak parmagınız gırmedıgınde olmuyor dıyıp cekmeyın ben aglaya aglaya yaptım yerı geldı ama sımdı bakıyorum hersey kastıgım ıcınmıs butun o acı yanma ..ne o jeller ne kayganlastırıcılaer yendıkten sonra bakıcaksınız kı Allah bıze gerek tüm sistemi vermiş

iyiyimm tatlımmm sen nasılsınnn nasıl gıdıyor reglın bıttımıı???

Hep iyi ol ins tatlm.. ya ben dune kadar feci sancim vardi.. bgn hafifledi sukur 3.gun oldu daha 4-5 gunum var.. niye boyle oluyo acaba.. merak ettgm bsy var iliskiye girdikten snra regl sancisi azaliyormus diye duydum.. dogrumu

herkes en fazla 1 ayda yendi.. ben baslayali 2 ay oldu daha yenemedim canim sıkılıyorr yaaa ne zaman kurtulcam Allah imm yaaa

canım benim öyle düşünme, ben 20 aralıktan beri burdayım, hala yenemedim. lütfen olumsuz düşünme, gayet iyi gidiyorsun ve yenmen çok yakın. moralini bozma olur mu?

geçmişi okuduktan sonra dün gecemi paylaşacağım, belki sana da biraz umut olurum. hala yenemedim ama dün eşimle dibe vurduk diyebilirim, sanırım artık yukarı çıkma zamanı geldi...

arkadaslar hayırlı qeceler :) bayaqıdır giremiyodum ben de bu topikte vajiyi yenenlerdenim ve suan 6 haftalık hamileyim mutluluqumu anlatamam size sormak istediqiniz sorular varsa cvplayabilirim

canım haberini nilaydan aldık, çok sevindik. tebrik ediyorum. allah analı babalı büyütsün, sağlıkla kucağına alırsın umarım.

Kizlar merhaba pazartesi gunu evlilik yil donumumuz ben o gune deneme yapmak istiyorum ama henuz egzersizlerin basindayim.
boyda 11cm alabiliyorum ama ende 6cmdeyim. o gune deneme yapabilmek icinde egzersizlerin sayisini ve suresini uzwttim.
sizce hata mi yapiyorum yani gunde 3-4 defa egzersiz yapsam tahrise neden olur mu?
kaş yapayim derken goz cikarmayayim birde...

Canim bu kisiden kisiye gore degisir.. Hem onemli olan boy degil en.. kimisi ilk egzersiz gunu 1. parmak 2. parmak hepsini birden yapabiliyo.. kimiside bi parmakla gunlerce calisabiliyo..
Kimisi yapicam deyip yapiyo esiyle egzersizlerini tamamlamadan.. kimiside husrana ugruyo ve egzersizden sogabiliyo..
Bilemedim canim hayirlisi olsun

Haklisin canim. offf bende bilemedim.
neyse pazartesiye daha cok var gun ola hayrola (

arkadaşlar,
uzun zamandır burdayım. hepinizle kardeş gibi oldum, her şeyi paylaşıyorum. o yüzden dün gece yaşadıklarımı da paylaşmak istedim.
biliyorsunuz bir süredir eşimle aramız kötü, ne yapsak tam düzelemiyoruz. düzelir gibi oluyor ama tekrar aynı kuyuya düşüyoruz. dün yine bütün gün tartıştık, eve de beş karış suratla geldi. halbuki ben onca tartışmaya rağmen, olsun düzelir diye yemekleri yaptım bekliyorum. geldi, odaya gitmiş yatmış. gittim yemek yiyelim diye kaldırdım, niye böylesin dedim. bayılacak gibi oldum, kötüyüm dedi. sofraya oturduk, her zaman siler süpürür, yemeği bile yemedi doğru dürüst. beğenmedin mi dedim, çok sigara içtim galiba, başım ağrıyor dedi. soda getirdim yemek yerine onu içti. ben yiyorum ama lokmalar boğazıma dizildi, ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. sonra kalktı sigara içmeye hazırlandı, geldi baktı ben kötüyüm noldu dedi. sorma ağlarım dedim, ağlama artık dedi. o öyle diyince boşaldı gözümden yaşlar tabi. ağlama diyor ama ne mümkün, tutamıyorum ki kendimi. o gitti sigaraya balkona. ben ağlayarak sofra topladım, bulaşıkları hallettim. yatana kadar pek konuşmadan öylece oturdum tv izledim o da pcde oyun oynadı her zamanki gibi. yatmaya gitti, yatağa gelecek misin dedi. gelirim dedim ama tabiki içimden gitmek gelmiyordu. yattık yine de. bir süre sonra uyudun mu dedi yok dedim, ağlıyordum çünkü. uykun var mı dedi yok dedim. uyumaya çalış dedi. ama ben gene iyice içlendim, ağlayarak kalktım salona geldim. nereye gidiyorsun dedi, peşimden geldi. ben ağlıyorum ama ne ağlamak... sarsılıyorum, titriyorum, yağmur gibi... o geldi ağlama dedi ama gittikçe kötüleştim artık bağıra bağıra ağlamaya başladım. o anda o da sarıldı bana ağlama artık nolursun ağlama diye o da ağlamaya başladı. bir süre o da ben de birbirimize sarılıp bağıra çağıra ağladık. onu hiç böyle görmemiştim, o kadar üzüldüm ki anlatamam. ve bunun benim suçum olduğunu düşünmek beni iyice mahvetti. sonra beni bırakma diye ağladım, gidecek yerim yok nolursun beni bırakma dedim. ben seni nasıl böyle bırakırım, ayrılmak çözüm mü bu halde seni nasıl bırakırım da iyi olurum dedi. sakinleştik o kadar ağlamaktan sonra, düzelelim, artık bu kadar yeter, elimizden geleni yapalım dedik. ona yine psikoloğa, evlilik terapistine falan gitmeyi önerdim. yine kabul etmedi, o kadar kötü değiliz, ciddi bir sorunumuz yok ki dedi... gittik bir süre de yatakta sohbet ettik ve uyuduk. ben nasıl bitmişsem 12 gibi ancak uyandım. tabi sabah kalkıp ona kahvaltı verip geri yatmıştım. bugün sanki başka biri olarak kalktım. hep onu anladığımı onun için de üzüldüğümü sanıyordum ama böyle olmadığını onu ağlarken görünce ancak anladım. ve anladım ki ben sağlam durmazsam o hiç duramayacak. yani sözün özü iş gene bana kaldı, bu sefer daha kararlı olarak ayakta durmaya çalışacağım. ve ikimiz için de bu yükten kurtulacağım. umarım bir daha eşimi hiç ağlatmam. siz de desteğinizi ve dualarınızı eksik etmeyin ne olur. sırf bu yüzden evliliğimi kaybetmek istemiyorum. okuduğunuz için teşekkürler...

Haklisin canim. offf bende bilemedim.
neyse pazartesiye daha cok var gun ola hayrola (

Canim sen egzersizine son gaz devam et ama calisigin cmlere alisana kadar artirma sakin. Aparatinla git gel yapmayida dene mutlaka..
Seni cok iyi anliyorum ama husranla sonuclanmasindan korkuyorum.. Rahat bi sekilde 6cm alabiliyorsan git gel yapabiliyosan ilerle.. Her cm arttirdiginda kucukten baslaki vajin esnesin daha kolay alirsin

Canim seni hic tanimiyorum ve tabii sende beni. ama biz vajinismuslu kadinlarin dertleri o kadar ayni ki birbirimizi tanimadan da dertlerimizi kederlerimizi paylasabiliyoruz. cokkotu oldum yazdiklarini okurken icimin titredigini hissettim.
biz bu surecte hep eslerimizin bizi anlamadigini dusunuyoruz ama onlarda bizimle ayni yuku tasiyor.
bende her kavgamizi bu soruna yoruyorum.
cumlelerimin sonu hep bu kahrolacisa kelimeyle bitiyor...
bak bende yeni adim atanlardanim,bilmiyorum sen ne durumdasin hangi asamadasin ama yapabilirsin,yapabiliriz.
bir gun gelecek bizde basardik diyecegiz...
Rabbim nasip edecek biliyorum...

Cok tesekkur ederim canim ilgin icin.
zaten egzersize basladigimda once bi onceki asamayi tekrarlayip sonra yenisine geciyorum.
6cmden sonrasi zorlayacakmis gibi geliyor ama imkansiz degil biliyorum :))
koydum kafaya bu is bitecek Allahin izniyle...

canım çok duygulandım okuduğumda. herşey düzelecek inş. birbirinizin yanında olduktan sonra herşey yoluna girer canım benim

ayyy kıyamam ben ya aglamayın bikeresinde bizede boyle oldu tartıstık ben bagırdım sonra sınır krizi gecirdim aglaya zırlaya öldum neredeyse sonra esım boyle yapmayalım benım hıcmı hatrım yok senın yanında dedı aglamaya basladı o da benle onu oyle gorunce dunyam basıma yıkıldı cok kotu oldum hemen sarıldım sonra kendımıze geldık her aılede olur boyle seyler uzulme canım annemız babamız bıle kavga edıyoRLAr ama sonra gecıyor Allahım hepimızın yuvasına saglık huzur ve bebiş nasip etsiin insallah amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canim yazinin ortasinda aglamaya basladim.. Cok etkilendim.. Allahtan sabir diliyorum ikinizede.. Esin seni cok seviyo canim sende onu seviyosun.. Bundan sonra daha guzel olcak hersey reglin biter bitmez egzersizlerne basla.. Ben ustesinden gelebileceginize inaniyorum.. Bir engel vardi o da dun gece halloldu.. Dedigin gibi hersey sana bakiyo ve sen basaracaksin.. Nezaman konusmak istersen ozel at gelirm msne konusrz tamammi tatlim. İyiki dun gece boyle bsy yasamissiniz .. Bu sana bundan sonra guc verecekir eminim

selacımmm okurken kavruldum bittim gittim ne hale geldim anlamadım.affffffffffffffffffffffffff yatak odasına gittikten sonra tartışıp uyuyamayıp salona geçip ağlamalarım geldi aklıma.Aman Yarabbimmmm puffff çok kötüyüm ve şuan ağlıyorum 9 ayy çok çektim.rabbimden isteğimdir bu sıkıntı başka bu sıkıntı berbattt bu sıkıntı hayatımızı alt üst ediyor .hiç isayn etmedimm.sadece ağladım sızlandım.eşim şuan bile benim o anki ruh halimi bilmez geçti gitti boş ver hatırlama der.insan başardımı diyorki yuhhhhh bana yaa bunun sıkıntısınımı çekmişim.Rabbime binlerce kez şükürer olsun.bizi darda bırakmasın.duamdasınızzzzzzz sizi tanımasamdaaa

Zorlama yok boyle dusunursen zorlanirsin zaten aci yok tatlim unut bunu.. Bak kafaya koydum demissin ozaman bu is bitmistir demek Boyle devam et eminim cok kisa bi surede atlaticaksin ins

Canım merhaba, yazdıklarını okudukça ben de çok üzüldüm. Ağlama, inşallah bu günler geride kalacak. İnşallah bu durumu yenip, bebeğini kucağına alacaksın. İşte o zaman çektiğin tüm sıkıntıları unutacaksın. Varın yoğun o olacak....

Bugün işten erken çıkınca bu saatte açabildim forumu :) Birazdan hazır oğlum yokken (o şimdi kreşte) parmak egzersizi yapayım. Kızlar aslında ben denemek istiyorum ama doktor bu egzersiz zamanlarında yasakladı. Hazır olduğunda sana söyleyeceğim dedi. Doktoruma göre hazır olmadan yapılan denemeler ordaki kasları daha da kuvvetlendirip kasılmasına neden oluyormuş.. Ama ben orta parmak egzersizini çok rahat yapabiliyorum artık onu da yapabilirim diye düşünüyorum. Acaba denesem mi...

sağol elvancım, bence de iyi ki böyle olduk. umarım bundan sonrası çok daha iyi olur. reglim bitti ama grip tamamen geçsin diye bekliyorum. o da bitince egzersize başlıycam yeniden. ama önceliğim moralimizi düzeltmek. egzersiz ilk planım değil. moralimizi düzeltmemiz gerekiyor. sonrası zaten gelir. eşimin beni sevdiğini biliyordum ama ben hıçkırdıkça o da nolur ağlama artık diye ağlayınca daha iyi anladım. benim için bu kadar üzüldüğünü bilmiyordum...

sağol canım ya, allah razı olsun. gerçekten duanıza ihtiyacım var. çok öpüyorum seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…