Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım deneme yapma doktorun söyleyene kadar. biz egzersizde bir şey aldık diye hemen gaza gelip denemek istiyoruz ama olmazsa da başa dönüyoruz daha kötü oluyor. bence doktorunun planına uy. tek parmakla yenenler var ama onlar azınlık. bunca yıl çekmişsin, bence biraz daha sabredip doktorun tamam dediğinde dene.

desteğin için de sağol. bizi ancak bizim gibiler anlar...

Kiyamam ya.. tabiki oncelik moral olmali zaten.. Elinizden gelenin en iyisini yapin. Fazla uzatmasaniz daha iyi olur tatlim yoksa uzadikca uzuyo.. hep biseyler giriyo araya.. İns bi an once baslarsin..
Bu arada hala iyilesemesinmi tatlm doktora gitsene.. Belliki bu virusun senden gitmeye niyeti yok

yasananlar bu kadar mi benzer birbirine. tamam biz yine gercekten bizi seven, sefkatlerine muhtac oldugumuz sevdiklerimize anlatamiyoruz yasadiklarimizi ama burada bile ic dökebilmek bazen yeterli. esler ne yapsin? cogu yüzlesmedigi gibi kimseyle paylasamiyor da. vajinusmus esleri icin de bir platform olsa diye düsünüyorum bazen, ama inadindan, gururundan yanasmayan da olur. bir de bunun yükü omzumuzda. bu illet evlilikleri yikamayacak. izin vermeyin, onun kazanmasina.

gittim canım benim. ikinci parti ilacı bitirmek üzereyim. sesim de düzelsin istiyorum, sesim hala düzelmedi. bir de diyorum ya, moralsizken egzersiz yapmak istemiyorum. birkaç güne başlarım zaten.

Canim bence deneme icin erken.. Doktorunu takip et sen.. Bi anlik hevesle deneme yapipta basaramayanlar cok oldu.. Bu egzersizden sogutabiliyo.. Ve basa donuyoruz malesef.. Hep boyle azimli ol ve egzersizlerini duzenli yap.. Kisa bi surede denemede yaparsin ins cnm

ben şimdilik çıkıyorum, görüşmek üzere. hepiniz iyi ki varsınız!!! zealea nın dediği gibi keşke eşimin de yükünü paylaşabileceği bir platform olsaydı ama gurur yapar yazmazdı. doktora bile gitmek istemiyor, kaldı ki nette problemlerini anlatmak :)))

Canlarım, bu siteye üye olalı çok kısa bir süre oldu ama gerçekten yaşadığımız olaylar bizi birbirimize yakınlaştırıyor sanırım. Siz ve diğer arkadaşlara çok kısa bir sürede yakınlık duydum. Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Yıllardır (bilmeyenler için söyleyeyim 8 yıldır vajinusmusum) hiç bu kadar umutlu olmamıştım. İçime biraz umut dolunca deneme yapmak istedim. Fakat sizler haklısınız. Doktoruma göre tamamen hazır olana kadar yapmayacağım....

Birazdan oğlum gelecek okuldan. Okuluna telefon edip ben evdeyim oğlumu erken servisle getirin diye rica ettim. Onlar da şimdi gönderecekler servisle...

İYİ GÜNLERRRR....

Ayrıca paylaşmadan geçmeyeceğim. Biraz önceki parmak egzersizimde bayağı ileri gittim. Kaç cm bilmiyorum ama orta parmağın nerdeyse sonuna kadar geldim. Ve sanırım kızlık zarıma dokundum ve hemen geri çektim.... Biraz başım döndü ama bugün bir adım daha öne gittim...

Haklisin canim.. Ayni seyleri yasadigimiz icin olsa gerek bende senin gibi kisa bi surede herkesle kaynastim.. ve nedense burdaki arkadaslarin ' uzulme olacak ' demesi beni ancak rahatlatiyo.. en yakin arkadasim bunu bana soyledgnde bukadar rahatlayamiyorum.. cunku o bu derdi cekmemis ve bilmiyor.. Anlayamaz zaten.. Hevesini anliyorum hepimiz olumlu bi egzersizden sonra deneme yapmak istiyoruz ama en dogrusu egzersizlerimizi bitirmek.. Tebrik ediyorum ayrica.. hergun boyle bi adim daha ilerleyerek sona yaklasacaksin.. ve 8 seneni zindan eden bu vajinusmus derdinden kurtulacaksin Rabbimin izniyle..

ne yalan söyleyim gözlerim doldu çok duygulandım... rabbim size hep mutluluk versin... bu zor günleri atlatmayı nasip etsin... umarım bu dertten biran önce kurtuluruz hepimiz.

canım yazdıklarına çok duygulandım.birbirinizi sevmekten hiç vazgeçmeyin.eşinde çok duygulanmış ağlamış.evet çok yıpratıyor bu hastalık insanı.inş. bugünlerde geçer.birbirinize daha sıkı sarılıp,üstesinden geliceksiniz elbet...

benim eşimde zaman zaman ağlamıştı...ufff çok kötü oluyor insan.canım benim diyorduki ben daha napayım doktora götürdüm.varsa yapılacak bişey onuda yapalım.dahada napıcaz.çok haklı ama bende böyle olsun istemiyorumki.
ilk egzersin yapamazken ben bunları yapsam p...de yaparım diyordum.evet şimdi egzersiz oluyor ama düşündüğüm gibi olmuyormuş.ne var sanki bu zihnimizdede bizi bu kadar zorluyor...

merhaba canım yaşadıkların hiçde kolay değil çok üzüldüm.bunun yanında rabbim sana bir mucize vermiş.
çok zor günler geçirmişsin.inş. tedavin başarılı devam eder.dualarımda sende olucaksın inş. en kısa zamanda kurtuluırsun...

bende 11 yıllık evliyim henüz çözemedim .inş. hepberaber bu sorundan kurtuluruz...

bende bu konuyla ilgili konuşmak istedim.2 yıllık evliyim vajinusmusu yeneli 6-7 ay oldu.evliliğimin ilk yılları işgenceye döndü.yatıp kalkıp bunu düşünmekten oldu olacak demekten cok sıkılmıştım.vajinus olan herkese soyluyorum bu olay tamamen psikolojık tamamen kendinizle alakalı o yuzden kararlı olun egzersizlerinizi yapın.bunu yenmek için kendi kendinize söz verin.eşinizle yavaş yavaş kontrol sizde olacak şekilde birlikte olun zamnla hersey atlatılıyor.biz eşimle tamam olmuyo artık bir omur boyu bunla yasıcaz düşüncesini cok yasadık.hayatı kendime zehir ettiğim cok oldu ama allaha şükürler bitti.inşallah en kısa zamanda herkes normal cinsel hayatına kavuşur.emin olun vajınusmus hastası cok var özellikle öğretmenler.ben hala etrafıma bakıp acaba bunu yasayan tek kişi benmiydim dediğim oluyor.ama değil.....

kemrecım deneme yapmk ıstedıgını yazmssn sakın deneme yapma henuz erken,doktorunu dınle doktorun dene demeden sakın deneme ben bıkez parmaktayken heveslendım denedım ve sonuc aynı oldu esımde bende cok uzlmstuk ve hevesım kacmstı ama gercekten 10 cm kadr hıc denemedım sora hazırım dedı beynım denedım ve oldu zaten hazr oldugunu hıssedıyrsn ..bak cnm parmagını ıcerde uzun tut ufak hareketlerle mumkunse tv karsına gec yada bılgsayarını yanına al otur arkana yaslan ve parmk egzersızı yap zaten tvye dalacsn farkında olmadan kasların gevseyecek ..mesela ben ıkı parmk fazla yapamadım kendı kendıme yapamıyrdum vajının ıcını hıssetmek geıyrdu benı ben aparatla yaptım hep tek parmak tan sora aprata gectm hemen cok raaht ılerledım ıkınnca daha da acılıyr vajı gırısı ıkınarak aynayla bak

selacm cok etkılendım okuyunca bende herkes gıbı kendıı hatrladım ..cok zor yasamyan bılmez ..ama esın senı cok sevıor buna emın ol..yenıceksn ve yennce haytnz yenıden baslayack cok fatklı olcak gor bak hersey bunn sıtresıne baglı bız artık kavga etmıyrz ınankı..erkekler kafalarına takmıor gıbı gornrler cok bellı etmezler ama onlarda takıodur emın ol bıze bebk soruldugunda nasılda uzuluyrz onlarda uzuluyrdur onlarda yasıyr bu sıkıntıyı ama bellı etmıyrlar ..ve ıs yıne bzıe dusuyo kendımızde onlarıda bız toparlıycaz

kız ne yaptın ağlattın herkesi... canım ya sizin gibi biz de çok ağladık birlikte ağladığımız da oldu benm eşime belli etmeden ağladığım da oldu. son 2 ay iyiydik ama tekrar başladı tartışmalar, ağlamalar... inşallah en kısa zamanda yenersin...

kızlar bu arada biz bugün yola çıkıcaz haftasonu burda yokum hatta uzun bir süre yokum çünkü eşim sanırım haftaya memleketnde kalacak ben tekrar dönecem annemlerde kalıcam ve dolayısıyla egzersiz yapamıcam ya zaten haftaya 13-14 ü gibi de regl olursam 20 sine kadar da o sürecek yani ben 20 nisana kadar elim kolum bağlı oturucam. güya haftaya perşembeye kadar bir deneme yapmak istiyordum ama sağolsun eşim mahvetti...:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…