Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımıniçi suan derın derın nefes alıyorum yazın bı an benı benden aldı ...
ıkınızın uzuntusu senın suan hıssettıklerın tek dıyebılcegım yalnız degılsın balım
boyle olması bır yandan ıyı oldu bende sıze daha once demıstım esım son yılda artık asırı tepkı verıp
sorun bendemı ben erkek degılım demeye basladıgında solugu burda alıp yendım daha once cok anlayıslıydı
( ama kesınlıkle doktora ne benım gıtmemı ne kendısıyle gıtmemı kabul edıyordu ) senınkı gıbı...
ee vajı erteleme hastalıgı hopp kacıyorduk .. umarım bu son cırpınıslarınız olur yenı bır yaza mutlu gır canım
canı gonulden sen ve tum vajılıler adına Rabbımden dılıyorum

Son düzenleme:

inşallah ılerde o bas donmelerı korkuların gecıcek egsersızı cok rahat yapıcaksın canım
ılk gunumu hatırlıyorumda 2 gun baldırlarımın tıtremesınden yuruyememıstım .
umarım sanada egsersız yaptıkca guven gelır bu gunler gerıde kalır..

bu sıkıntıyı yaşayan herkesin yaşadığı ortak kader bu... bitmeyen göz yaşı, bozulan psikoloji ve bitmeyen tartışmalar... okurken kendimi buldum ve içim acıdı... Allah tez vakitte seni de bu dertten kurtarsın canım... ne alemdesin bilmiyorum ama eğer başlamadıysan hemen başla egzersize, tek çözüm yolu bu canım

canım arkadaşım benim. seni çok iyi anlıyoruz.
sen derdin ya yaşadıklarımız o kadar aynı ki.arkamızı döner ağlardık o duymasın diye
salona geçer koltuğa falan sığamazdım ne yapacağımı bilmeden yerde bi kööşede 2 büklüm olur ağlardım.
canım bak daha kararlı durcam dedin eminim eşimde başka kararlar almıştır.
bardağı taşıran son dala olur inşallah.
sizi kurtulaşa götürür.
yazını okurken ezan okunuyodu dua kapılarının açık olduğu anlardandır.
dua ettim senin için edicem de inşallah.
canımsın sen.
çok dua et canım oku kendine eşine . rabbim geri çevirmez içten ettiğimiz duaları.
zamanı vardır sadece.
canım benim yöntemimi denesene bu akşam hadi sen hazırla ortamı.
bak iyisinizde eminim özlemişinizdirde. bi kere de canım benim.

yazdıklarını okurken kendimi tutamayıp ağladım ve hala da ağlıyorum. o günlerim geldi aklıma sabahlara kadar salonda oturup ağlayıslarım,dua edişlerim,doktor arayıslarım... neler cektiğini cook iyi anlıyorum. aylarca kendimi tüketip bittikten sonra kavga üstüne kavga ettikten sonra beraber egzersiz yapmaya basladık esimle ve 3 hafta içinde kurtulduk. lütfen umutsuzluğa kapılma,pes etme ve her gün egzersizlerine devam et. sonra bi bakmıssın olmus. bende acı bile olmadı anlamadım bile olduğunu,eşini de kendini de üzme. allah baska türlü dert vermesin.

canım benım yaa yasadıklarını az cok bılıyorum ve gercekten bu duruma cok uzuluyorum ama ben sorunun en buyugu olarak bu vajıyı olabılır dıye dusunuyorum...ıkınızınde stesı sıkıntısı hep bu yuzden kafanızda kurup kurup duruyorsunuz...inşallah bıran once deuzelırsınız balım ya...ben hep soyluyorum sana esın su terapı ısını bır kabul etse...ben ınanıyorumkı duzene gırecek evlılıgınız

biraz önce okudum yazdıklarını..inan gözlerim doldu..ben inanıyorm hayatındaki hersey kısa süre sonra düzelecek..mutlu olacagn günler yakındır..

canım yazdıklarını okudukça ilk yıllarım aklıma geldi.Senin şu anda egzersiz yapabilmen bile çok büyük başarı o yıllarda ben dokunamıyordum bile.Kendini yıpratma gelecekte inşaallah bebişinin sana çok ihtiyacı olacak.Bizlerde yıllar içinde neler neler yaşadık hangi asamalardan geçtik.Ama çok şanslısınız sizleri yönlendiren arkadaşlar var.10 yıl önce burayı bulsaydım neleri vermezdim.HER GECENİN ARDINDA BİR AYDINLIK VARDIR.Sen yeterki rabbime sıgın geceleyin secdede dua et.Allahla kulun en yakın oldugu yer orası.

çok hakılsın canım burayı bulsaydım yada bir tek kişi bana nasıl tedavi edildiğini neler yapmam gerektiğini söyleseydi neler vermezdim
malesef bu işi ticarete çevirmişler aradığım dr larda hastaları da söylemedi. 8 ayımı kaybettim.
üstüne yıprandık. ben çok yeniyim ama sela nın yazdıkları ayrıntılarla hatırlattı bana herşeyi.ewde tek başıma sağatlerce bi köşede oturup ağlardım.
rabbim bunu unutturacak dert vermesin. bütün vajili kardeşlerimi kurtarsın inşallh.

Arkadaşlar merhaba, bende vajiyi yenmeye çalışıyorum, arada bir buraya girip okuyorum. 2 parmak 2 boğumdayız ama çok acılı oluyor. ne yapabilirim bilmiyorum. Evliliğmde de sorunlar yaşıyorum ama hafifledi çok şükür normal hayatımızdaki sorunlar. Birde şu geceleri atlatsam çok iyi olacak.

bir buçuk yıllık evliyim, iki yıla yaklaştı, vajinismusu yenmek istiyorum artık. bir terapiste gidiyordum, süre uzayınca onu bıraktım ikincisine başladım. İnşallah düzeliriz. Ama acı çok oluyor, ne yapıcam bilmiyorum.

Canim Allah yardimcin olsn.. Egzersizlerinde mutlaka jel kullan.. yenene kadar esinle konus ikna et cnm kayganlastiricisiz cok zor olur.. cok guzel bi asamadasin.. senmi yapiyosunn yoksa esinin parmagiylami calisiyosn

Arkadaslar bsy sorcam.. Ben esle deneme yapmak istyrm reglim btnce.. ve korunmicaz ikimizde.. bu surecte hamile kalsam sakincasi olurmu.. yani karnim sisene kadar yenebilirim sonucta?

Hep iyi ol ins tatlm.. ya ben dune kadar feci sancim vardi.. bgn hafifledi sukur 3.gun oldu daha 4-5 gunum var.. niye boyle oluyo acaba.. merak ettgm bsy var iliskiye girdikten snra regl sancisi azaliyormus diye duydum.. dogrumu

yok tatlım yaa evlenene kadar evlenıncegecer dedıler evlendık dogumda gecer dıyorlarrbenımkı gecmedı en azından

kıslarrr ben hipnoz olsam diorum blngm ildeki hipnzo merkezlerini araştıroumm bi çok dr da hipnozla tedavi ediormşş sizve fydalı olrumu bursadan olan varsa benle iletişime geçsn lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…