Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sağol canım benim. ne kadar dua ettim ah bir bilsen... senin bana söylediğin besmele yöntemini de denemiştim ama fayda etmedi hiçbir şey. umarım dediğin gibi bu son olur, bundan sonra toparlanırız artık. ama eşimi o halde gördüm ya, inan bana ders oldu. sırf onun için bile düzelmeye değer. hemen deneme yapamayız şu anda. ikimiz de o gecenin ardından toparlanmaya çalışıyoruz. kaybettiğim umudumu tekrar kazandım. bu sefer daha bir hırsla egzersize sarılıp, bitirene kadar vazgeçmiycem. senin yöntem film izlemek miydi kuzum? biz onu hiç denemedik de, eşim kabul eder mi bilmiyorum. evde o tür filmler de yok zaten :))) dualarını eksik etme canım benim, hepinizin duasını hissediyorum emin olun. allah hepinizden razı olsun ve sizin de dualarınızı kabul etsin.

Merhaba canım. Evet Allahım bir mucize verdi. Bunun için sonsuz kere şükürler olsun. İnşallah hep beraber bu dualarla çözeriz. Sanırım en eskiler bizleriz vajinusmus olayında Allahım bize yardım et....

Canım inşallah geçecek bu başdönmelerim. Egzersize ilk başladığım günlerde vajinama bakmak bile başımı döndürüyordu hatta bakmayı bırakın düşüncesi bile başımı döndürüyordu. Ben bayağı ağır bir vakayım sanırım ama inşallah geçecek. Özellikle bu siteyle tanıştıktan sonra daha bir umutlu oldum. Şimdi öğle aramız ben çıkayım biraz dolanayımmm....13:00'te görüşürüz...

canım koçum sağol :))) o kadar ağlamaya rağmen, gene de kabul etmedi. bize faydası olacağına inanmıyor. ben de artık söylemiycem bi daha. napalım, kendimiz yenicez bunu.

destek olanlar sağolsunlar ama yeni geldikleri için benim egzersizleri bitirip, eşim nedeniyle yenemediğimi bilmiyorlar. eşimde sertleşme sorunu olduğu için bu halde kalakaldık arkadaşlar. doktora gitmek dışında doğal deneyebileceklerimizi de denedik. fazla deneme yapmadık çünkü o çok moralini bozdu içine kapandı. ben de iyice umutsuzluğa sürüklendim. o yüzden bu hallerdeyiz. umarım ben de bir gün buraya gelip yendim yazabilicem.

kısalr ben kimseye özeldne msj atamıom yeniyim diye hipnoz için ne düşünüyorsunbuz

besmele yöntemi nedir acaba

ya o yöntemin vajiyle ilgisi yok da arkadaşım eşim inat olduğu için dediğini yaptırmak istiyorsan 51 kere euzu-besmele çek yüzüne üfle demişti. ben kaç kere yapabildim bilmiyorum, genelde yaparken uyuyakaldım :))) ama belki de işe yaramıştır, çünkü eşim asla kata derken, şimdi denemelerimiz olumsuz olursa yine doktora gitmeyi kabul etti.

kısalr ben kimseye özeldne msj atamıom yeniyim diye hipnoz için ne düşünüyorsunbuz

besmele yöntemi nedir acaba

Yaklaşık 5 tane önce hipnoz yöntemi uygulayan bir psikologla tedavi yoluna gittik. Ve yaklaşık 1 sene tedavi oldum hiç bir yararını görmedim. Ben şahsen artık( o tedaviden sonra) hipnoza da inanmıyorummm

benm eşimde böyle bir problem yok .ama eşimde benm yasadgmn bir hastalk oldgnu ve doktora gitmemez gerektgni öncelei kabul etmemisti..smdide o gdelm dyr ben istemiyorum..artık bunu yenmenin benm elimde oldgnu anladım.. burda sizlerin sayesnde ben bunu bir zaman sonra asıcam emnm..

aynen canım, benim eşim ne kendi ne benim için doktoru kabul etmedi. ben hemen gidelim dedim ama istemedi, sonra erteleme sürecine girdik ve bugünlerdeyiz...

aynen canım, benim eşim ne kendi ne benim için doktoru kabul etmedi. ben hemen gidelim dedim ama istemedi, sonra erteleme sürecine girdik ve bugünlerdeyiz...

baskalarına problemlerini anlatmak istemedğini söylüyordu hep..ve böyle bişiyi baskası duysa bana güler dyr bazen hala dyr..aslında ona da hak veriyorum..biz cok uzun zamandr birlikteydk
8 senenin sonunda evlendk..hemde birbirmizi cok ama cok sevrek..evlenrken binbir zorlukla mücadele ettk..bu kadar seyn sonunda bir de bunu yasamak onu da yıprattı..ama ben inanyrm yenicez bunu..

tabiki yeniceksin canım. hep böyle pozitif ve umutlu ol. aynı şeyleri benim eşim de söylüyor. onun için sorunu kabul etmek ölümle eşdeğer... artık söylemiycem doktor filan diye zaten.

Yaklaşık 5 tane önce hipnoz yöntemi uygulayan bir psikologla tedavi yoluna gittik. Ve yaklaşık 1 sene tedavi oldum hiç bir yararını görmedim. Ben şahsen artık( o tedaviden sonra) hipnoza da inanmıyorummm

Kendi mesajımdan alıntı yapayım. Cümlem yanlış olmuş Yaklaşık 5 sene önce diye düzeltiyorum.....

canlar, yazdıklarımı okuyup benimle duygulanan, benimle ağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. iyi ki yanımdasınız ve iyi ki sizleri buldum. ben moralimi düzeltmek üzere daha çok kitap okuyup daha az nette kalmaya çalışıyorum. şimdilik çıkıyorum, tekrar görüşmek üzere.

merhaba Ben ileri derece vajili biri olarak ve en iyi denen doktrdan bile tedavi olamadan dönmüş biri olarak diyorumki sakınnnn ama sakınn paranızı kaptırmayın hepsi para için bizim kendimize yapamadığımızı onlar baskı psikolojisi uygulayarak yapıyorlar. ben de daha geçen haftaya kadar doktra gitcem dediğimde burada arkadaşlar bak gitme aynı şeyleri o yapıyor farklı bişey yok derken yok illede gitcem gitcem dedim nitekim gittimde sadece paramdan oldum yıkılan hayallerimiz de cabası... bunu yine aşacak olan biziz ben şimdi belki bir ihitmal botox uygulatmayı düşünüyorum hani en azından kasamıcam diye, hem de diğer tedavi yöntemlerinden daha az maliyetli valla ben okadar zor biriyimkii ahhh ona rağmen doktr zar zor parmağını soktu bide en küçük fallusu, ama ondan sonra bidaha sokturmadım tedaviyi yarım bıraktım çünkü başka şeyler de oldu neyse şimdi giden paranın ardından doktrun da başka bişey yapmadığını gördüm gözlerimle... doktor moktor hikaye doktrun da sen ben gibi asistanı var onlar yapıyor hee benim gibi kendine yapamıyorsan artık kızartıcan yüzünü ve en güvendiğin kişiden yardım isteyip onun aparatları sokmasını sağlayacaksın.... durum bu ben yenemedim ama okadarrr zor biriyimki doktor tedavisi hakkında bilgi almak isteyen olursa tel yada msn veririm. hee bide tabiki doktrda yenenler varr bu da yokdeil ama korku psikolojisi uyguluyor doktrlar şımarık çocukluk yapma gönderirim seni senden deil şukadar para bukadar alsak az falan gibi şeyleri altınız çıplakken mağruz kalınca haliyle doktra zar zor izin veriyor insan ve aşıyor böylelikle....

kıslarrr ben hipnoz olsam diorum blngm ildeki hipnzo merkezlerini araştıroumm bi çok dr da hipnozla tedavi ediormşş sizve fydalı olrumu bursadan olan varsa benle iletişime geçsn lütfen

hipnoz dedikleri gözlerini kapa en mutlu olduğun yeri hayal et falan yani akıllarınca hipnoz edip rahatlatıyorlar işte para tuzağı hep...botox araştırıyordun sen yanlış hatırlamıyorsam istanbulda doktornevra var onun kocasıda aynı klinikteler hakan die ben dün onları aradım ve 900liraya yapıyorlarmış ibrahim sözeni aramıştım 2bin demşti oyüzden yaptırmamıştım ama 900 çok cazip ve 10 hastada 7si aşmış bu yöntemle doktr açık açık anlatıyor birde teksen çamlıbel yapıyormuş botox ama onun fiyatını öğrenemedim henüz

dediğin gibi doktorda da iyilesenler var ama ben burda hergecen gün birinin daha yendiğini duyuyrm...en kötü ihtimalle basaramadgm noktoda ben de gtmeyim düsünyrm ama smdlk biraz daha beklemekten yanaym..

Arkadaşlar egzersiz yapın arkanızdan kovalayan yok zamanınızada var hemen almak zorunda değilsiniz içeri önce parmağınızı etrafında gezdirin gerçekten küçük küçük ittirin sonuçta kontrol sizde istemediğiniz hiç birşey olmycak canınız yanmıcak yavaş yavaş ittirin ilk önce gitmiyıor evet orda bir duvar var diyorsun çünkü yönü bulamadığın için...popoya dopru yavaş yavaş bol jelle (ki gleitgelen öneririm 16 tl 4 tüp) tamamen su bazlı zararsızz ...kayıp gidecek ve o zaman azimleneceksiniz ileri boyuta geçmek başarmak için..ilk zamanalr çok yanma oldu bende acıdı ama öldürcek mahvetcek bir acı ağrı asla ama asla değil ! benim içerde tek parmağım uyuşuyordu hareket ettiremiyodum mümkün değil diyordum ama sonra alıştıra alıştıra egzersize devam ede ede 2 parmak derken 3 ve derken yendim nolur çare sizde...ve o kadar kolay ki ..Şu an hiç birşey yapmamış egzersiz denememiş biri bugün basşlasın belki 3 hafta sonra yendim dicek...Ben eşime dedim ki mahvettiğim aylara yazıklar olsun sana da banada zehir etmişim..Nolur benim gibi yapmayın egzersizden başka her yolu aradım korkumdan hipnoz yağ krem uyuşturucu kas gevşetici vırt zırt hayır hiç birinde değil gerçek çözüm sizde ..Bir yerde okumuştum diyor ki sevişmek cinsel ıq nun yüksek olması ile doğrudan ilgilidir..Önce egzersiz sonra 3 parmak 10-11-12 cm aşamasına geldikten sonra adapte olun inanın jele de kreme de uyuşturucuyada ihtiyacınız yok göreceksiniz lütfen kendiniz ve eşiniz için bunu yapın başlayın

VE ÖNEMLİ BİR NOT DAHA ben 1 parmaktan sonra direk eş denemesine geçtim hırslanıp olmamıştı o zaman yıkılmıştım olmıcak yine bişey değişmicek dşye en az 2 ya da 3 parmak aşamasına gelip denemeyi yapın bence ben 10,5 11 de falan yendim...Şu an okuduğunuzda eminim 11 ne büyük bir rakam onu başarsam zaten diye geçiriyorsunuz ama düzenli yaparsanız 2 - 3 hafta içinde bile başarırsınız hadiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…