- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #100.821
canım arkadaşım benim. seni çok iyi anlıyoruz.
sen derdin ya yaşadıklarımız o kadar aynı ki.arkamızı döner ağlardık o duymasın diye
salona geçer koltuğa falan sığamazdım ne yapacağımı bilmeden yerde bi kööşede 2 büklüm olur ağlardım.
canım bak daha kararlı durcam dedin eminim eşimde başka kararlar almıştır.
bardağı taşıran son dala olur inşallah.
sizi kurtulaşa götürür.
yazını okurken ezan okunuyodu dua kapılarının açık olduğu anlardandır.
dua ettim senin için edicem de inşallah.
canımsın sen.
çok dua et canım oku kendine eşine . rabbim geri çevirmez içten ettiğimiz duaları.
zamanı vardır sadece.
canım benim yöntemimi denesene bu akşam hadi sen hazırla ortamı.
bak iyisinizde eminim özlemişinizdirde. bi kere de canım benim.
merhaba canım yaşadıkların hiçde kolay değil çok üzüldüm.bunun yanında rabbim sana bir mucize vermiş.
çok zor günler geçirmişsin.inş. tedavin başarılı devam eder.dualarımda sende olucaksın inş. en kısa zamanda kurtuluırsun...
bende 11 yıllık evliyim henüz çözemedim .inş. hepberaber bu sorundan kurtuluruz...
inşallah ılerde o bas donmelerı korkuların gecıcek egsersızı cok rahat yapıcaksın canım
ılk gunumu hatırlıyorumda 2 gun baldırlarımın tıtremesınden yuruyememıstım .
umarım sanada egsersız yaptıkca guven gelır bu gunler gerıde kalır..
canım benım yaa yasadıklarını az cok bılıyorum ve gercekten bu duruma cok uzuluyorum ama ben sorunun en buyugu olarak bu vajıyı olabılır dıye dusunuyorum...ıkınızınde stesı sıkıntısı hep bu yuzden kafanızda kurup kurup duruyorsunuz...inşallah bıran once deuzelırsınız balım ya...ben hep soyluyorum sana esın su terapı ısını bır kabul etse...ben ınanıyorumkı duzene gırecek evlılıgınız
kısalr ben kimseye özeldne msj atamıom yeniyim diye hipnoz için ne düşünüyorsunbuz
besmele yöntemi nedir acaba
kısalr ben kimseye özeldne msj atamıom yeniyim diye hipnoz için ne düşünüyorsunbuz
besmele yöntemi nedir acaba
benm eşimde böyle bir problem yok .ama eşimde benm yasadgmn bir hastalk oldgnu ve doktora gitmemez gerektgni öncelei kabul etmemisti..smdide o gdelm dyr ben istemiyorum..artık bunu yenmenin benm elimde oldgnu anladım.. burda sizlerin sayesnde ben bunu bir zaman sonra asıcam emnm..
aynen canım, benim eşim ne kendi ne benim için doktoru kabul etmedi. ben hemen gidelim dedim ama istemedi, sonra erteleme sürecine girdik ve bugünlerdeyiz...
baskalarına problemlerini anlatmak istemedğini söylüyordu hep..ve böyle bişiyi baskası duysa bana güler dyr bazen hala dyr..aslında ona da hak veriyorum..biz cok uzun zamandr birlikteydk
8 senenin sonunda evlendk..hemde birbirmizi cok ama cok sevrek..evlenrken binbir zorlukla mücadele ettk..bu kadar seyn sonunda bir de bunu yasamak onu da yıprattı..ama ben inanyrm yenicez bunu..
Yaklaşık 5 tane önce hipnoz yöntemi uygulayan bir psikologla tedavi yoluna gittik. Ve yaklaşık 1 sene tedavi oldum hiç bir yararını görmedim. Ben şahsen artık( o tedaviden sonra) hipnoza da inanmıyorummm
benm eşimde böyle bir problem yok .ama eşimde benm yasadgmn bir hastalk oldgnu ve doktora gitmemez gerektgni öncelei kabul etmemisti..smdide o gdelm dyr ben istemiyorum..artık bunu yenmenin benm elimde oldgnu anladım.. burda sizlerin sayesnde ben bunu bir zaman sonra asıcam emnm..
kıslarrr ben hipnoz olsam diorum blngm ildeki hipnzo merkezlerini araştıroumm bi çok dr da hipnozla tedavi ediormşş sizve fydalı olrumu bursadan olan varsa benle iletişime geçsn lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?