- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #100.841
yok eşim istemiyor, evde var ama bir kere kullandık
Arkadaşlar egzersiz yapın arkanızdan kovalayan yok zamanınızada var hemen almak zorunda değilsiniz içeri önce parmağınızı etrafında gezdirin gerçekten küçük küçük ittirin sonuçta kontrol sizde istemediğiniz hiç birşey olmycak canınız yanmıcak yavaş yavaş ittirin ilk önce gitmiyıor evet orda bir duvar var diyorsun çünkü yönü bulamadığın için...popoya dopru yavaş yavaş bol jelle (ki gleitgelen öneririm 16 tl 4 tüp) tamamen su bazlı zararsızz ...kayıp gidecek ve o zaman azimleneceksiniz ileri boyuta geçmek başarmak için..ilk zamanalr çok yanma oldu bende acıdı ama öldürcek mahvetcek bir acı ağrı asla ama asla değil ! benim içerde tek parmağım uyuşuyordu hareket ettiremiyodum mümkün değil diyordum ama sonra alıştıra alıştıra egzersize devam ede ede 2 parmak derken 3 ve derken yendim nolur çare sizde...ve o kadar kolay ki ..Şu an hiç birşey yapmamış egzersiz denememiş biri bugün basşlasın belki 3 hafta sonra yendim dicek...Ben eşime dedim ki mahvettiğim aylara yazıklar olsun sana da banada zehir etmişim..Nolur benim gibi yapmayın egzersizden başka her yolu aradım korkumdan hipnoz yağ krem uyuşturucu kas gevşetici vırt zırt hayır hiç birinde değil gerçek çözüm sizde ..Bir yerde okumuştum diyor ki sevişmek cinsel ıq nun yüksek olması ile doğrudan ilgilidir..Önce egzersiz sonra 3 parmak 10-11-12 cm aşamasına geldikten sonra adapte olun inanın jele de kreme de uyuşturucuyada ihtiyacınız yok göreceksiniz lütfen kendiniz ve eşiniz için bunu yapın başlayın
Arkadaslar bsy sorcam.. Ben esle deneme yapmak istyrm reglim btnce.. ve korunmicaz ikimizde.. bu surecte hamile kalsam sakincasi olurmu.. yani karnim sisene kadar yenebilirim sonucta?
hipnoz da oldunuzmu kaç seans ii gelmedi miiii hiç
demek hipnzda pek işe yaramıor tğühh yoga ii gelior demek bacak hareketler ihemen bakıp deniyecm
youtebenin linkini linkini atabi,lirmsnz tam olarak nasıl neler yapılıor
Arkadaslar bsy sorcam.. Ben esle deneme yapmak istyrm reglim btnce.. ve korunmicaz ikimizde.. bu surecte hamile kalsam sakincasi olurmu.. yani karnim sisene kadar yenebilirim sonucta?
kızlar mrb uzun zamandır girmiyodum ama zaman zaman takip ediyorum steyi 1 aydır egzersiz yaptım p...s boyutundaki aparatı bile alabildim eşimin doğum gününe hazırladım kendimi önceki gün denedik ama olmadı bi türlü alamadım aparat gibi tutamadım çok büyük hayal kırıklığı içindeyim neden olmadı kızlar yardım edin çok mutsuzum yaaaaaaaa
kızlar mrb uzun zamandır girmiyodum ama zaman zaman takip ediyorum steyi 1 aydır egzersiz yaptım p...s boyutundaki aparatı bile alabildim eşimin doğum gününe hazırladım kendimi önceki gün denedik ama olmadı bi türlü alamadım aparat gibi tutamadım çok büyük hayal kırıklığı içindeyim neden olmadı kızlar yardım edin çok mutsuzum yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?