Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hipnoz da oldunuzmu kaç seans ii gelmedi miiii hiç

Arkadaslar bsy sorcam.. Ben esle deneme yapmak istyrm reglim btnce.. ve korunmicaz ikimizde.. bu surecte hamile kalsam sakincasi olurmu.. yani karnim sisene kadar yenebilirim sonucta?

canım bazen hamile kalınca ilişki yasağı koyabiliyor doktor, sen bir an önce yenmeye bak zaten sona gelmişsin, önce yen sonra hamile kal.

bende bir arta psiklogları vajinusmus merkezlerini aradım yenmek için ama buradaki arkdşlar Allah razı olsun çöüzümn bende olduğunu paramı bosuna harcamamamı söylediler dinledim bunu yapcagınıza kendini yenin parayla hayır yapın ihtiyacı olana yardım edin ama şunu da ekliyim eğer egzersizlerden sonra yenemeseydim gidecektim bence siz bişeyler yaptıktan sonra artık yapcak bişey yoksa gidin ama egzersiz denemeden gitmeyin tabi tekrar altını çiziyorum önce jinerkolojk muayene ...sorun var mı yok mu öğrenin...

canım bence hayır dikkt et yenmeden kalma hepimiz zaman zaman çare ararken bir sürü yola başvuruyoruz benimde aklımdan geçmişti ama ilişki yasağı gelirse ya da onu bırak zaten egzersiz yapamıcaksın hamile kalırsan eşinlede yenemessen son ayalrda alttan muayene vs var bide hamilelik sonrasıda ilşkiye giremşiyorsun bu iş uzar o zaman benim fikrim sen zaten azimli bi kadınsın başar sonra doya doya tadını çıkarark evliliğinin hamile kal

3 kere hipnoz tedavisi denedim ve hipnoz olamayan azinlikta oldugumu ögrendim. Türkiye'deki doktorlar eminim ki bunu biliyorlardi ama ne kadar fazla seans o kadar para diye düsünmüs olmalilar ki bunu bana söylemediler. Ucak biletleri, konaklama vb.yi katinca harcadigim paranin haddi hesabi yok. Almanya'da bu is icin doktorlarda korkunc bir sira var. 3 ay sira bekledikten sonra daha ilk seansta doktor, sen baska yöntem denemek zorundasin, bilincli hipnoz icin uygun degilsin dedi. Bilincli hipnozun meditasyondan cok da farki yok. Kaydetme cihazina kisi kendisi bir takim gevseme ve gerek duyulan komutlari kaydetse de olur.

Ben yoganin ve özellikle progressive rahatlama hareketlerinin bacak kilitlenmesi üzerinde cok faydasini gördüm. Bu ilerici gevseme tekniginde sirayla bütün kaslari kasiyoruz. Mesela yüzdeki tüm kaslari burusturup kiristiriyoruz, artik kasilmaktan kaslar aciyor, yaniyor daha tutamam dedikten sonra bir 30-40 saniye daha öyle bekleyip nefes vererek kaslari birakiyoruz, sonra sag kol. sol kol, bacaklar pelvik kas icin tekrarliyorsun bu yöntemi. Youtube'a progressive relaxation yazip uygulamali görebilirsiniz örneklerini.

Bugün ilk defa hayatimda dilatörle calistim. Bacaklar kapanmaya calisti. Öyle olunca önce sag sonra sol bacagi aciyana kadar kastim, sonra bir daha kasilacak güc bulamadi terbiyesizler. Kücük dilatörle basladim, hicbir sey yapamadim. Aglamakli bir sekilde en büyük boy dilatörü aldim, 3 derin nefesle sonuna kadar alabildim. Su anda 2. boy kücük dilatör icimde bu mesaji yaziyorum. Gece bu sekilde uyumayi düsünüyorum. Paskayla tatili bitince penise gecicem. Bu arada ben dilatör lafini duyunca okuyunca ögüren biriydim ki bunlari ellemek büyük basariyken icime alabilmenin henüz bir adi olabilecegini sanmiyorum. :)))))))))))))

ben kliniğwe gittiğimde bana tüm vucudunu kas gevşet demişti,şayet bii,eğerr rahatlama yok ise,ilk önce tek bacağını kasss,sonra diğer bacağını,kolları ,tek tek,göbek...
sonra bunlara 10 üzerinden numara not ver demişti,eğer rahatlama yok ise tekrar dene ,notların düzelene kadar demişti:)))
sonra tüm vucuduuuu:)

demek hipnzda pek işe yaramıor tğühh yoga ii gelior demek bacak hareketler ihemen bakıp deniyecm

hipnoz ise yaramaz demiyorum, bazilari bu sekilde cözebiliyor. sadece gitmeden hipnoza direncinizin olup olmadigini ögrenin diye bir tavsiyede bulunmakti amacim. özellikle ödeme yapmadan bir test seansi isteyin. kandirilmayin benim gibi.

Arkadaslar bsy sorcam.. Ben esle deneme yapmak istyrm reglim btnce.. ve korunmicaz ikimizde.. bu surecte hamile kalsam sakincasi olurmu.. yani karnim sisene kadar yenebilirim sonucta?

Canım hamile kalman bu işi geciktirebilir. Örnek; BEN... Hamile kalınca vajinusmus olayını çözebileceğimi zannettim. Çocuk orda kalmayacaktı yani, birşekilde çıkacaktı ve normal doğum yapacağım diyordum. Üstelik hamileyken alttan kontrol de yapıyorlar. Olmadı o zaman yenerim diyordum. OLMADI OLMADI... Hiçbir düşüncem olmadı. Hastane koridorlarında az ağlamadım... Doktor alttan muayene edemedi, izin veremedim. Çatala oturdum ama izin veremedim. Doktor kızlık zarımın hala olduğunu uzaktan ışık gibi birşey tutarak ancak görebildi. Doktor ben alttan muayene olmadan sezeryan yapmam dedi... AH AH...Hastanede koridorlarında az ağlamadım. Sonra bir şekilde sezeryan oldum.. Bebek oldu sonra bebekle ilgilen annelik duygun ağır basmış, zaten doğum öncesi normal ilişki yaşayanlar çocuk doğduktan sonra veya hamile olduktan sonra ilişkileri sekteye uğruyor. Özellikle bizim gibi olanlar için de bir süreliğine tamamen bitiyor. Ve benim gibi 8 seneyi tamamlamış oluyorsunuz....Oğlum vajinusmus hastalığımın 4. senesinde doğdu ve şu an 4 yaşında...

kızlar reglim yaklasık 12 gün önce filan bitmisti..4 gün önce deneme yaptık ama basarısız olduk ( cok affedersiniz ama 2 gündr beyaz renkte akntm var ve karnmda gaz olstu neden acaba sizlerde de olyrmu.. ?

kızlar mrb uzun zamandır girmiyodum ama zaman zaman takip ediyorum steyi 1 aydır egzersiz yaptım p...s boyutundaki aparatı bile alabildim eşimin doğum gününe hazırladım kendimi önceki gün denedik ama olmadı bi türlü alamadım aparat gibi tutamadım çok büyük hayal kırıklığı içindeyim neden olmadı kızlar yardım edin çok mutsuzum yaaaaaaaa

ilk denemede alamaman normal,sakın bozma moralini.herkes bunu yaşadı.

sona çok yaklaşmışsn sakın moralini bozma ilşk denemede genelde olmuyo 2 ya da 3.de başarıyı yakalıyosun genelde bozma sakın moralini devam

canım daha ilk denemen olmaması abes değil... neler yaşadık hepimiz yenene kadar...ben de ilk denemelerde p....si alamamıştım... hatta ilk yendiğim zamanlarda da yönünü ayarlamakta zorlanıyodum, bu yüzden canımın acıyacağına kendimi hazırladığım için alabilsem de geri çıkarıp tekrar almayı deniyodum... pes etme, tekrar tekrar dene canım... ne güzel çok ilerlemişsin, yenmene az kalmış skın bırakma:)

ne güzel sona yaklasmssn..lütfen hayalkırıklıgına ugrama..bende kendimi evlilik yıldönümümüze hazırlamstm ama olmadı..ama umutsuz değilim..ne kadar iyi düsünrsen hersey yoluna girer..pozitif düsün..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…