Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ciddi misin kız çoooook sevindim çooook.
aslında dr un bi faydası olmuyo verdiği ilaç hala duruyo bizde birini kullandık ama kendilerini iyi hissediyolar güvenleri geliyo.
ama umarım dr gitmeden yenersiniz. inanıyorum.
amaaaaa benim denediğimn yötemi denersen. ben pek sıcak bakmıyodum eşimde faydası olacağını düşünüyomuş ama benden çekindiği için demiyomuş.
deseydi çoktan yenmiştik belki.
eşini ikna et canm sen değilde ikimiz içinde falan de.
eşlerimiz aynı biliyosun. bu şekilde dene canım bak olacak. tedavi gibi düşün bunu. onun dışında zaten yapmayız bunu. netten indirin :))

nurbursacım besmle başka bişey için yapmıştım komşum 51 kere oku falan demişti. okuyorum.
ayrıca sevap zaten.
selacım. malesef nazarda oluyo nazar için fatiha ve ayetelkürsi oku hergün hergün içine ferahlık gelir.
ve günlük ne olursa olsun felak ve nass surelerini oku aklına geldikce. nazardan kötü düşüncelerden korur seni.
ben okuduğumda kendimi çok güvende hissediyorum cidden silahımız gibi onlar koruyo bizi.
rahatlık ferahlık veriyo.
mesela sabah acaba kapıyı kitledim mi diye düşünürken aman olsun besmeleyle kapattım nasıl olsa bişey olmaz dedim.
özellikle vajiliyken daha çok görürüz faydasını sevabını

canım olsun en azından aklında kalmaz gitseydim keşke demezsin.dr yüzünden diğer çözümlere yanaşmıyodun.
bak şimdi başka çözümeri gördün. ben seni beklerken sen dönmüşsün ewine beraner yapamadık ama sen çok güvendiğin birinden yardım al canım eşin yapsa daha iyi tabi
onu ikna edebilsen.yada dedim ya tl de yada msn de destek olurum. Allah korusun tayin sizin oraya çııkarsa gelirim sana :)))
(bak sakın inş buraya gelirsiniz deme :)) inşalklah o zamana kadar yenersin)

Canim cok sagol bence vajinusmus derdini yasayan butun kadinlar guclu.. cok zor seylerin ustesinden gelebiliyoruz Azimle sabirla Sukur Rabbime..
Esim cok istiyo bbek konusunu duymak bile yetiyo ona.. bgn konustuk bu konuyu kizlar once yen sonra hamile kal diyorlar dedim dediki dogrduktan snra devm edersn egzersizlere oyle rahat davraniyoki:44: Neden hamilelkk snrasinda iliskiye giremiyoruzki.. ve yendikten kac ay snra hamilelik dogru olur.. alisma sureci en az nekadar olmali

Son düzenleme:

Cevabin icin tskr ederm cnm.. cok guzel ornek oldu benim icin.. haklisin en dogrusu beklemk..
Ogluna gelince bunu yasicakmissin cnm kaderinde varmis.. simdi eminim seni hayata baglayan en onemli seylerden bitanesi :)
Rabbim hakkinizda herseyin hayirlisini versin.. b

canım bazen hamile kalınca ilişki yasağı koyabiliyor doktor, sen bir an önce yenmeye bak zaten sona gelmişsin, önce yen sonra hamile kal.

Sagol canim ya.. neden iliski yasagi konulma ihtimali var peki hamilelikte.. ve alisma sureci varmi vajiyi yendikten snra ben en az 6 ay diye okumustm burda yanlis hatirlamiyosam

kızlar günaydın nasılsınız umarım herşey yolundadır bahar geldi egzersize ara vermeyin sakın.yaza mutlu girmek için hadi pamuk eller vajiye:):):)herkese harika hafta sonları diliyorum.

Sagol canim ya.. neden iliski yasagi konulma ihtimali var peki hamilelikte.. ve alisma sureci varmi vajiyi yendikten snra ben en az 6 ay diye okumustm burda yanlis hatirlamiyosam

kendimden örnek veriyim sana başta doktor ilk 3 ay yasak dedi sonra sordum bana kalırsa tavsiye etmiyorum dedi, zaten bebek varken insan pek cesaret edemiyor ya bişey olursa diye, ben yendikten bir ay sonra hamileydim ama hergün deneme yapmıştım sorunsuz gidiyordu yine de insanın acabaları oluyor gerçi artık korkmuyorum yöntemi biliyorum, ama şu da var biz kendimizi hep eksik hissettiğimiz için bebek isteği aşırı oluyor iyice alıştım sorun yok dediğin an düşün bence.

kızlar reglim yaklasık 12 gün önce filan bitmisti..4 gün önce deneme yaptık ama basarısız olduk ( cok affedersiniz ama 2 gündr beyaz renkte akntm var ve karnmda gaz olstu neden acaba sizlerde de olyrmu.. ?

canın sağolsun hiç üzülme öyle öyle olacak sonunda, akıntın kokulu ve peynir gibiyse enfeksiyon yada mantar olabilir ve de kaşıntı varsa, zaman zaman oluyor bizlerde de bol su iç ayaklarını sıcak tut doktora sor krem fitil falan veriyor.

kendini şartladığın için olmuş olabilir sıkma canını pes etme tekrar tekrar dene olacak çünkü o aşamaya gelmişsin.

Tskr ederm cnm soylediklerini dikkate alcm.. bi anlik hevesle herseyi dahada cikmaza surmek istemiyorum.. Su reglim bi btse kendime guvenim geldi yapabilecegime inaniyorum ins

cvp yazdgn için cok tesk ederm...:))
hayır kokulu değil kasıntı da yok..sağ kasgm da agrı olyr..neyse en iyisi biraz daha bekleyip doktora gtmek sanrm...

cvp yazdgn için cok tesk ederm...:))
hayır kokulu değil kasıntı da yok..sağ kasgm da agrı olyr..neyse en iyisi biraz daha bekleyip doktora gtmek sanrm...
Canım o akıntı bende de oluyo du her egzersizde mutlaka geliyodu hatta afedersin ama aparatı çıkardıktan sonra bayağı bi akıntı oluyo du yani jel kullanmama bile gerek kalmıyodu ama ısrarla doktora gitmedim aşırı doktor fobim var çünkü hala daha arada bir oluyo enfeksiyon olabilir yada belirtilere herkes mantar diyo.ama egzersiz yaparken çoğu kişide olmuş umarım önemli bişey değildir sen benim gibi ihmal etme mutlaka doktora görün.

cok tesk ederm cok saol benm normalde olmazdı..sağ kasıgımda 5 gündür filan agrı var..batma seklinde..bende doktora gitmek istemyrm..bakalım gecer ins

cok tesk ederm cok saol benm normalde olmazdı..sağ kasıgımda 5 gündür filan agrı var..batma seklinde..bende doktora gitmek istemyrm..bakalım gecer ins
Canım egzersizde hangi aşamadasin bilmiyorum ama egzersiz yaparken ister istemez ara ara kendimizi kasıyoruz buda kasık ağrılarına sebep olabiliyo bende de olmuştu ama iyice alıştıktan sonra geçiyo.

kızlarrr kasıklarda ağrı yada akıntı ovulasyon yani yumurtlama döneminizde olduğunuzu gösterir. inş. vajiyi yenin bu akıntıyı gördüğünüz gün bebişiniz olabilir demektir :))

benimde adetim gecikti yahuu pofff

=)) çok geç dedim bile inşallah buraya çıkar da gelirsiniz diye ne kadar bencilim =)) ya o gün çok kötüydüm bi görseydin benii değil bidaha aparat çalışmak şuan eşime bile dokundurtmuyorum kendime, bilinçaltım altüst oldu ama şimdi fallusla çalışacağım bakalım.. buarada kullanıcı adımı değiştirdim ama sen yazdığın yazıdan anlarsın kim olduğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…