- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #100.861
sağol canım benim. ne kadar dua ettim ah bir bilsen... senin bana söylediğin besmele yöntemini de denemiştim ama fayda etmedi hiçbir şey. umarım dediğin gibi bu son olur, bundan sonra toparlanırız artık. ama eşimi o halde gördüm ya, inan bana ders oldu. sırf onun için bile düzelmeye değer. hemen deneme yapamayız şu anda. ikimiz de o gecenin ardından toparlanmaya çalışıyoruz. kaybettiğim umudumu tekrar kazandım. bu sefer daha bir hırsla egzersize sarılıp, bitirene kadar vazgeçmiycem. senin yöntem film izlemek miydi kuzum? biz onu hiç denemedik de, eşim kabul eder mi bilmiyorum. evde o tür filmler de yok zaten :))) dualarını eksik etme canım benim, hepinizin duasını hissediyorum emin olun. allah hepinizden razı olsun ve sizin de dualarınızı kabul etsin.
ciddi misin kız çoooook sevindim çooook.ya o yöntemin vajiyle ilgisi yok da arkadaşım eşim inat olduğu için dediğini yaptırmak istiyorsan 51 kere euzu-besmele çek yüzüne üfle demişti. ben kaç kere yapabildim bilmiyorum, genelde yaparken uyuyakaldım :))) ama belki de işe yaramıştır, çünkü eşim asla kata derken, şimdi denemelerimiz olumsuz olursa yine doktora gitmeyi kabul etti.
merhaba Ben ileri derece vajili biri olarak ve en iyi denen doktrdan bile tedavi olamadan dönmüş biri olarak diyorumki sakınnnn ama sakınn paranızı kaptırmayın hepsi para için bizim kendimize yapamadığımızı onlar baskı psikolojisi uygulayarak yapıyorlar. ben de daha geçen haftaya kadar doktra gitcem dediğimde burada arkadaşlar bak gitme aynı şeyleri o yapıyor farklı bişey yok derken yok illede gitcem gitcem dedim nitekim gittimde sadece paramdan oldum yıkılan hayallerimiz de cabası... bunu yine aşacak olan biziz ben şimdi belki bir ihitmal botox uygulatmayı düşünüyorum hani en azından kasamıcam diye, hem de diğer tedavi yöntemlerinden daha az maliyetli valla ben okadar zor biriyimkii ahhh ona rağmen doktr zar zor parmağını soktu bide en küçük fallusu, ama ondan sonra bidaha sokturmadım tedaviyi yarım bıraktım çünkü başka şeyler de oldu neyse şimdi giden paranın ardından doktrun da başka bişey yapmadığını gördüm gözlerimle... doktor moktor hikaye doktrun da sen ben gibi asistanı var onlar yapıyor hee benim gibi kendine yapamıyorsan artık kızartıcan yüzünü ve en güvendiğin kişiden yardım isteyip onun aparatları sokmasını sağlayacaksın.... durum bu ben yenemedim ama okadarrr zor biriyimki doktor tedavisi hakkında bilgi almak isteyen olursa tel yada msn veririm. hee bide tabiki doktrda yenenler varr bu da yokdeil ama korku psikolojisi uyguluyor doktrlar şımarık çocukluk yapma gönderirim seni senden deil şukadar para bukadar alsak az falan gibi şeyleri altınız çıplakken mağruz kalınca haliyle doktra zar zor izin veriyor insan ve aşıyor böylelikle....
canım bence hayır dikkt et yenmeden kalma hepimiz zaman zaman çare ararken bir sürü yola başvuruyoruz benimde aklımdan geçmişti ama ilişki yasağı gelirse ya da onu bırak zaten egzersiz yapamıcaksın hamile kalırsan eşinlede yenemessen son ayalrda alttan muayene vs var bide hamilelik sonrasıda ilşkiye giremşiyorsun bu iş uzar o zaman benim fikrim sen zaten azimli bi kadınsın başar sonra doya doya tadını çıkarark evliliğinin hamile kal
Canım hamile kalman bu işi geciktirebilir. Örnek; BEN... Hamile kalınca vajinusmus olayını çözebileceğimi zannettim. Çocuk orda kalmayacaktı yani, birşekilde çıkacaktı ve normal doğum yapacağım diyordum. Üstelik hamileyken alttan kontrol de yapıyorlar. Olmadı o zaman yenerim diyordum. OLMADI OLMADI... Hiçbir düşüncem olmadı. Hastane koridorlarında az ağlamadım... Doktor alttan muayene edemedi, izin veremedim. Çatala oturdum ama izin veremedim. Doktor kızlık zarımın hala olduğunu uzaktan ışık gibi birşey tutarak ancak görebildi. Doktor ben alttan muayene olmadan sezeryan yapmam dedi... AH AH...Hastanede koridorlarında az ağlamadım. Sonra bir şekilde sezeryan oldum.. Bebek oldu sonra bebekle ilgilen annelik duygun ağır basmış, zaten doğum öncesi normal ilişki yaşayanlar çocuk doğduktan sonra veya hamile olduktan sonra ilişkileri sekteye uğruyor. Özellikle bizim gibi olanlar için de bir süreliğine tamamen bitiyor. Ve benim gibi 8 seneyi tamamlamış oluyorsunuz....Oğlum vajinusmus hastalığımın 4. senesinde doğdu ve şu an 4 yaşında...
canım bazen hamile kalınca ilişki yasağı koyabiliyor doktor, sen bir an önce yenmeye bak zaten sona gelmişsin, önce yen sonra hamile kal.
Sagol canim ya.. neden iliski yasagi konulma ihtimali var peki hamilelikte.. ve alisma sureci varmi vajiyi yendikten snra ben en az 6 ay diye okumustm burda yanlis hatirlamiyosam
kızlar reglim yaklasık 12 gün önce filan bitmisti..4 gün önce deneme yaptık ama basarısız olduk( cok affedersiniz ama 2 gündr beyaz renkte akntm var ve karnmda gaz olstu neden acaba sizlerde de olyrmu.. ?
kızlar mrb uzun zamandır girmiyodum ama zaman zaman takip ediyorum steyi 1 aydır egzersiz yaptım p...s boyutundaki aparatı bile alabildim eşimin doğum gününe hazırladım kendimi önceki gün denedik ama olmadı bi türlü alamadım aparat gibi tutamadım çok büyük hayal kırıklığı içindeyim neden olmadı kızlar yardım edin çok mutsuzum yaaaaaaaa
kendimden örnek veriyim sana başta doktor ilk 3 ay yasak dedi sonra sordum bana kalırsa tavsiye etmiyorum dedi, zaten bebek varken insan pek cesaret edemiyor ya bişey olursa diye, ben yendikten bir ay sonra hamileydim ama hergün deneme yapmıştım sorunsuz gidiyordu yine de insanın acabaları oluyor gerçi artık korkmuyorum yöntemi biliyorum, ama şu da var biz kendimizi hep eksik hissettiğimiz için bebek isteği aşırı oluyor iyice alıştım sorun yok dediğin an düşün bence.
Tskr ederm cnm soylediklerini dikkate alcm.. bi anlik hevesle herseyi dahada cikmaza surmek istemiyorum.. Su reglim bi btse kendime guvenim geldi yapabilecegime inaniyorum ins
Merhaba canım evet eskilerdenim ben.burayla tanisali bayağı zaman oldu.meraba nasılsın canım eskilerdensin dimi
canın sağolsun hiç üzülme öyle öyle olacak sonunda, akıntın kokulu ve peynir gibiyse enfeksiyon yada mantar olabilir ve de kaşıntı varsa, zaman zaman oluyor bizlerde de bol su iç ayaklarını sıcak tut doktora sor krem fitil falan veriyor.
Canım o akıntı bende de oluyo du her egzersizde mutlaka geliyodu hatta afedersin ama aparatı çıkardıktan sonra bayağı bi akıntı oluyo du yani jel kullanmama bile gerek kalmıyodu ama ısrarla doktora gitmedim aşırı doktor fobim var çünkü hala daha arada bir oluyo enfeksiyon olabilir yada belirtilere herkes mantar diyo.ama egzersiz yaparken çoğu kişide olmuş umarım önemli bişey değildir sen benim gibi ihmal etme mutlaka doktora görün.cvp yazdgn için cok tesk ederm...:))
hayır kokulu değil kasıntı da yok..sağ kasgm da agrı olyr..neyse en iyisi biraz daha bekleyip doktora gtmek sanrm...
Canım o akıntı bende de oluyo du her egzersizde mutlaka geliyodu hatta afedersin ama aparatı çıkardıktan sonra bayağı bi akıntı oluyo du yani jel kullanmama bile gerek kalmıyodu ama ısrarla doktora gitmedim aşırı doktor fobim var çünkü hala daha arada bir oluyo enfeksiyon olabilir yada belirtilere herkes mantar diyo.ama egzersiz yaparken çoğu kişide olmuş umarım önemli bişey değildir sen benim gibi ihmal etme mutlaka doktora görün.
Canım egzersizde hangi aşamadasin bilmiyorum ama egzersiz yaparken ister istemez ara ara kendimizi kasıyoruz buda kasık ağrılarına sebep olabiliyo bende de olmuştu ama iyice alıştıktan sonra geçiyo.cok tesk ederm cok saol benm normalde olmazdı..sağ kasıgımda 5 gündür filan agrı var..batma seklinde..bende doktora gitmek istemyrm..bakalım gecer ins
canın sağolsun hiç üzülme öyle öyle olacak sonunda, akıntın kokulu ve peynir gibiyse enfeksiyon yada mantar olabilir ve de kaşıntı varsa, zaman zaman oluyor bizlerde de bol su iç ayaklarını sıcak tut doktora sor krem fitil falan veriyor.
cok tesk ederm cok saol benm normalde olmazdı..sağ kasıgımda 5 gündür filan agrı var..batma seklinde..bende doktora gitmek istemyrm..bakalım gecer ins
canım olsun en azından aklında kalmaz gitseydim keşke demezsin.dr yüzünden diğer çözümlere yanaşmıyodun.
bak şimdi başka çözümeri gördün. ben seni beklerken sen dönmüşsün ewine beraner yapamadık ama sen çok güvendiğin birinden yardım al canım eşin yapsa daha iyi tabi
onu ikna edebilsen.yada dedim ya tl de yada msn de destek olurum. Allah korusun tayin sizin oraya çııkarsa gelirim sana :)))
(bak sakın inş buraya gelirsiniz deme :)) inşalklah o zamana kadar yenersin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?