Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım egzersizde hangi aşamadasin bilmiyorum ama egzersiz yaparken ister istemez ara ara kendimizi kasıyoruz buda kasık ağrılarına sebep olabiliyo bende de olmuştu ama iyice alıştıktan sonra geçiyo.

ben egzersiz yapmyrm..3 defa eşimle denedm..3.snde yarısndan az bir ksma kadar geldi ama biraz pank yaptm..ve o sırada eşimde heyecanlandı ve bosldı..
belki dedgn gibi kasmaktan olyrdr..reglime henüz 9 gün var..olmama da ihtimal yok cnkü...

evet smdi baktm ovulasyon dönemini gecmsm..neyse cok saolun..biraz daha beklym en iyisi..

canım hıcc bellı olmaz nettekıler tutmuyor dıyebılırım sana ben her ayın 14 une odaklanmıstım ovulasyon gunum o zaman dıye bu ay ovulasyon testı aldım hem 15.gun hemde 23.gun yanıı bugun yumurtladıgımı gordum...

bnde bir test alıp bakm en iyisi..ama 4-5 gndür kasgımdaki agrı gecmedi..ama en dogrusu test yapmak saol:))

kızlarr acil fikrinize ihtiyacım var en küçük fallusu soktumm başardımmmm çok mutluyummm neysee bunu yaptığıma inanamıyorum
bollca bepanten kremle yavaş yavaş nefes verirken ittim ve girmiş şok oldum hiç hissetmedim bile ama şimdi çıkarmaya çekiniyorum ya bidaha sokamazsam die ve sabaha kadar içimde uyumak istiyorum hem vaji az genişlesin hem de eşim de sabah gelince görsün istiyorum acaba bişey olur mu? yani içime kaçmaz o kesin:) ama vaji dışarı doğru itiyor ya acaba ucuna gelirse falan nebileyim bişey olur muu ???

önerdiğiniz marka varmı eczaneden mi almam gerek
mrb ben bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve bende 6 ay ilişkiye giremedim ve sonunda hiç yardım falan almadan kendim yendim kayganlaştırıcı olarak kesinlikle ultrason jelini tavsiye ediyorum hiç zararı yok ve yanma falanda yapmıyo allah yardımcınz olsun.

neden bır daha yapamayacakmıssın olurmu olee sey..dusun suanda yaptın acı olmadı hıcbırsey olmadı bırdaha neden yapamayasın?boyle dusun kendını motrıve et

senle bi dr a giderken konuştuık çok üzülmüştüm bana gidiyorum bile demeden gittin bişey yapamadım.
ama bu gün o gülüşünü ses tonunu şaşkınlığını mutluluğunu gördüm ya o kadar mutlu oldum ki canım.
sen %50 yendin. en önemli adım buydu bak cidden motive etmek için demiyorum.
en önelisi bu. gerisi çorap söküğü gibi geliyo.
kız bende hala inanamıyorum
çok mutlu oldum. rabbime şükürler olsun.
bak her işte bi hayır vardır.
kul sıkışmadan hızır yetişmez bak bütün kapıların kapanınca rabbim sana lutufta bulundu.

sen dediklerimi yap canım bi kaç gün bununla devam et. aşağı bastır. çıkarıp girdir.
sonra büyüğüne geç.

doktordan döndüğüm gün canım ayrı içim ayrı acıyordu hayal kırıklığıyla döndüm ama şimdiiiiii ayyy bide şimdi 3 kez çıkarıp soktumm yaaa inanamıyorum Allahımm bide yenersem bu forumu yıkarımmm:))))))))))))))))) hakkaten fallusu sağa bastırıyorum yana esniyo sola bastırıyorum ve esniyo yaaa inanamıyorum ama ben halaa:))))))))

Bunu okuyan ve yapamayan arkadaşlar emin olun benim kadar zorr canı tatlıı kendine bunu sokamayann ağlayıp zırlayan biri olamaz ama ben soktuysam herkes sokarr vee çok kolay oldu yaaa ayy bunu okuyanda beni aşmış sanacak:))) daha en küçük fallustayım halbuki :)))

canım önerilerin için çok sağol. film işini eşime söyledim bugün, pek sıcak bakmadı. hala ısınma turlarındayız ya, sanırım denemeye daha çok var :)) bu akşam durup dururken doktora gidersek nereye gideceğiz dedi. sen mi ben mi dedim. sen dedi, psikoloğa gitmem lazım dedim. o nerden çıktı kadın doktoruna gitmen gerekmiyor mu diyor. la havleee dedim (içimden tabi), yok cinsellikle ilgili sakat düşüncelerimi temizleyip egzersiz yaptırıyorlar, yani cinsel terapiste gitmem lazım. ama gidersek sırf ben değil seni de katacaklar dedim. sanki bunları hiç konuşmamışız gibi ne doktoruna gideceğimi soruyor, ne kadar ilgili değil mi??? kendinin nereye gideceğini ise sormadı, çünkü ona göre sorun hala bende :)) yaptığım onca egzersizin hiç kıymeti yok. neyse alıştım ben, böyle bir eşim var işte, seviyorum yine de napayım. benle ağlayan adama ne diyebilirim ki?? inşallah birlikte güleceğiz bir gün...

dualarla aram iyidir. her gün mutlaka ayetel kürsi okur oldum zaten. ay bu hastalığa yakalanalıberi okuduğum duanın haddi hesabı yok. ne zaman uyuyamasam namaz surelerini okuyarak uykuya dalıyorum. bazen de kendiliğimden okurum. en çok okuduğum fatiha ve ayetel kürsi. fatiha suresi beni inanılmaz rahatlatır eskiden beri...

olsun olsun, böyle devam et!!! elbette sevineceksin, hepimiz ilk egzersiz başarısında bu kadar heyecanlandık ve sevinçten uçtuk. inşallah yendim de yazıcaksın kısa zamanda. azimle böyle devam et.

canım içindeyken uyuyamazsın ki zaten. nasıl olcak o? böyle bir şeye de gerek yok zaten. sen ya olmazsa diye düşünme, olur o allahın izniyle

olsun olsun, böyle devam et!!! elbette sevineceksin, hepimiz ilk egzersiz başarısında bu kadar heyecanlandık ve sevinçten uçtuk. inşallah yendim de yazıcaksın kısa zamanda. azimle böyle devam et.

okadar mmutluyumki bi büyük boydaki fallusu da aldım hemde sok çıkar bile yaptım yaa,

ama ben sana bişey tavsiye edeceğim hikayeni en başından beri takip etmedim ama psikologlar illaki ruhun doktoru amaaa sen duanı et namazını kıl ya da işte meditasyon yap yani bi kalk spor yap sonra bildiğin kadarıyla yoga pozisyonu al ve güzel şeyler düşün ama ona vereceğin parayla git 2 gün tatil yapın hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama şöyle bir sapanca olabilir yada adalar turu falan yada harika bir çikolata yağlı masaj eşin de dahil tabi... psikolojik olarak rahatlayacak ve bambaşka bir insan gibi olacaksın eminimkii ben çok daraldığımda küveti doldurur kokulu (genelde vanilyalı) mumlar yakar köpüklü küvette yatar çıkınca namaz kılıp bi yasin okurdum Allahımm ne büyük benden daha rahatı olmazdı. şimdi mutsuzluğum tüm bedenimi sarıyor üşeniyorum o ayrı meselede ben psikologa karşıyım nedense onları gereksiz buluyorum okadarda okumuşlar saygı duymakla beraber bizim dermanımız onlar değil bence....

canım içindeyken uyuyamazsın ki zaten. nasıl olcak o? böyle bir şeye de gerek yok zaten. sen ya olmazsa diye düşünme, olur o allahın izniyle

onu yazdığımda ilk sokmuştum ve heyecandan uçuyordum :)) sonra bazı arkadaşların destek ve tavsiyesiyle sok çıkar yaptım veee bi büyük boya bile geçtim hatta onu da sok çıkar yaptımm yarın kısmetse penis denicez:)) çok aceleciyiz ama şoktan rüyada sanıyoruz yaa Allahımm ne büyüksün bugün boşancam intihar etcem diye ağlarkenn....

canım egzersizlerini bitirmeden deneme olmazsa üzülürsün. iyice hazır olduğunda dane cabnım. senin 3 boyut vardı demi onları rAHAtça al sonra başka boyutlar hazırla kendine.
onlarıda al canım. çok bekledin ama çok hızlısın maşallah
ben bi kaç gün onunla çalış dedim sen diğerine geçtin bile

ahh canım benim napıcaz başka idare et bakalım. sonra göster gününü ona :))
canım sen terapiye başlarsan o zaten gelir seninle. ama şöle yapsan ona geleceksişn deme ben gideceğim de
eşini üroloğa yönlendir. eğer fizyolojik değilse dr zaten oınu da psikoloğa yönlendirir.
yani sen bi başla oda gelir inşallah.
eşin vazgeçmeden hemen al randevuyu cnm sanırım iş saatlerine e görede ayarlıyolar.
bu süreçte senden çoook güzel haberler alıcaz gibi geliyo inşallah

merhaba arkadaşlar bu hafta yenı gelın cıkarıcakmıyız bakalım
ben kg vermek ıle ugrasıyorum fazlalıgım yok ama hamılelık oncesı ne kadar versem kar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…