- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #100.901
merhaba arkadaşlar bu hafta yenı gelın cıkarıcakmıyız bakalım
ben kg vermek ıle ugrasıyorum fazlalıgım yok ama hamılelık oncesı ne kadar versem kar:)
canım önerilerin için çok sağol. film işini eşime söyledim bugün, pek sıcak bakmadı. hala ısınma turlarındayız ya, sanırım denemeye daha çok var :)) bu akşam durup dururken doktora gidersek nereye gideceğiz dedi. sen mi ben mi dedim. sen dedi, psikoloğa gitmem lazım dedim. o nerden çıktı kadın doktoruna gitmen gerekmiyor mu diyor. la havleee dedim (içimden tabi), yok cinsellikle ilgili sakat düşüncelerimi temizleyip egzersiz yaptırıyorlar, yani cinsel terapiste gitmem lazım. ama gidersek sırf ben değil seni de katacaklar dedim. sanki bunları hiç konuşmamışız gibi ne doktoruna gideceğimi soruyor, ne kadar ilgili değil mi??? kendinin nereye gideceğini ise sormadı, çünkü ona göre sorun hala bende :)) yaptığım onca egzersizin hiç kıymeti yok. neyse alıştım ben, böyle bir eşim var işte, seviyorum yine de napayım. benle ağlayan adama ne diyebilirim ki?? inşallah birlikte güleceğiz bir gün...
dualarla aram iyidir. her gün mutlaka ayetel kürsi okur oldum zaten. ay bu hastalığa yakalanalıberi okuduğum duanın haddi hesabı yok. ne zaman uyuyamasam namaz surelerini okuyarak uykuya dalıyorum. bazen de kendiliğimden okurum. en çok okuduğum fatiha ve ayetel kürsi. fatiha suresi beni inanılmaz rahatlatır eskiden beri...
ins bebiş yoldadır :))
gülsevdam sana bişey sorabilirmiyim canım
canım egzersizlerini bitirmeden deneme olmazsa üzülürsün. iyice hazır olduğunda dane cabnım. senin 3 boyut vardı demi onları rAHAtça al sonra başka boyutlar hazırla kendine.
onlarıda al canım. çok bekledin ama çok hızlısın maşallah
ben bi kaç gün onunla çalış dedim sen diğerine geçtin bile
evet 3 boyutlu 2 boy fallusum var ama penis boyutunda değiller artık onu da prezervatifle haırlıcam yaa akşam msj attım ya sana ben de inanamadım snowflaken sok olur diyince korktum ama aa bi baktım cuk diye girdi hatta çıkarıp çıkarıp soktum yaa ben dün akşam kendimi aştım aştımm aayyy birazdan tekrar sokucam bakalım olmadı ozaman penis denemeyelim dediğin gibi fallusumu az kalınlaştırıp prezrvtf geçireyim öyle çalışayım az da belki akşama kadar büyütürsem deneriz eşimle yaa hızlıyım vallahi ama çok kolaymış inanamıyorum :)))) doktorda ağlaya ağlaya küçüğü bile yapamamıştım yaa şimdi kendim yapıyorum şaka gibi...
çok mutsuzum yaaa şuan bişey olsada yok olsam
maşallah canım hep böyle devam et hazır kendıne guvenın geldı suankı mutlulugunu cok ıyı anlıyorum inşallah hızlıca egsersızlerı bıtırıp yenersın
çok mutsuzum yaaa şuan bişey olsada yok olsam
evet sokup çıkarıyorum fallusum kaç cm bilmiiyorum ama içine işaret parmağım giriyır işte ama yatarken sokamıyorum nedense koltukta giriyor ilginç anlam veremedim yatakta 2-3 cm sonra bi duvar çıkıyo sanki neyse benkoltukta devam:) birazdan fallusumu peçeteyle kalınlaştırıp bantlıcam sonra prez. geçirip çalışcam peki mesela fallus içimdeyken kalkarken falan batması normalmi? ayy bu hafta aşıcam gibime geliyor yaa akşam küçükten sonra büyük fallusuda soktum ya daha hız kesmem:))) saolsun arkadşlar sok demese daha 1 hafta küçükte giderdim heralde:)) aştım kendimi yaa:)
evet sokup çıkarıyorum fallusum kaç cm bilmiiyorum ama içine işaret parmağım giriyır işte ama yatarken sokamıyorum nedense koltukta giriyor ilginç anlam veremedim yatakta 2-3 cm sonra bi duvar çıkıyo sanki neyse benkoltukta devam:) birazdan fallusumu peçeteyle kalınlaştırıp bantlıcam sonra prez. geçirip çalışcam peki mesela fallus içimdeyken kalkarken falan batması normalmi? ayy bu hafta aşıcam gibime geliyor yaa akşam küçükten sonra büyük fallusuda soktum ya daha hız kesmem:))) saolsun arkadşlar sok demese daha 1 hafta küçükte giderdim heralde:)) aştım kendimi yaa:)
canım bant yerıne streç le bır kat kaplasan daha ıyı olur ve ılerdede ınce tabaka pamuk sararsın oyle streclersın hem kalın olur hem hafıf esnek
ben aparatla ev ıcınde gezmıyordum koltukta yada oturur sekılde denıyordum batma olurmu bılemıcem :)
Merhaba kizlar bende 7 aylik evliyim.sorunun penisin birazcigini alabiliyorum.ama devami yok.gidip gelmede olabiliyo hatta icime bile bosaliyo ama tamami girmiyo.benim gibi olan varmi.neyapmam gerek.cok musuzum..
canım bant yerıne streç le bır kat kaplasan daha ıyı olur ve ılerdede ınce tabaka pamuk sararsın oyle streclersın hem kalın olur hem hafıf esnek
ben aparatla ev ıcınde gezmıyordum koltukta yada oturur sekılde denıyordum batma olurmu bılemıcem :)
benmde aynı durum maalesef..sen kornyrmsn ?
burdaki arkadaslar egzersiz yapyr istersen onu dene ..onlar bu konuda cok bilgili...ben sadece pensle deneme yapyrm..sanrm sona da yaklastm :) sende ümitsizliğe kapılma ..
Bende egzersiz yapmiyorum onu yaparsam iice sogurum gibi gelioo..bizdemi vajinusmusuz anlamadimki.nasil ilerleme kaydettin uyusturucu sprey dusunuyorum.nasil acba?acim,sizim oluyo ondan kasiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?