Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Allah dualarını ve dualarımıızı kabul etsin...tüm darda kalan kendini caresiz hissedenlerin sesini duy yarabbim..amin..

canım merhaba nasılsın nasıl gidiyo bu hafta bi atak bekliyoruz artık senden hadi bakalım gulsevdamında dediği gibi bu hafta yeni gelin istiyoruz hadi kızlar bitsin artık kabuslariniz.

evet 3 boyutlu 2 boy fallusum var ama penis boyutunda değiller artık onu da prezervatifle haırlıcam yaa akşam msj attım ya sana ben de inanamadım snowflaken sok olur diyince korktum ama aa bi baktım cuk diye girdi hatta çıkarıp çıkarıp soktum yaa ben dün akşam kendimi aştım aştımm aayyy birazdan tekrar sokucam bakalım olmadı ozaman penis denemeyelim dediğin gibi fallusumu az kalınlaştırıp prezrvtf geçireyim öyle çalışayım az da belki akşama kadar büyütürsem deneriz eşimle yaa hızlıyım vallahi ama çok kolaymış inanamıyorum :)))) doktorda ağlaya ağlaya küçüğü bile yapamamıştım yaa şimdi kendim yapıyorum şaka gibi...

maşallah canım hep böyle devam et hazır kendıne guvenın geldı suankı mutlulugunu cok ıyı anlıyorum inşallah hızlıca egsersızlerı bıtırıp yenersın

maşallah canım hep böyle devam et hazır kendıne guvenın geldı suankı mutlulugunu cok ıyı anlıyorum inşallah hızlıca egsersızlerı bıtırıp yenersın

evet sokup çıkarıyorum fallusum kaç cm bilmiiyorum ama içine işaret parmağım giriyır işte ama yatarken sokamıyorum nedense koltukta giriyor ilginç anlam veremedim yatakta 2-3 cm sonra bi duvar çıkıyo sanki neyse benkoltukta devam:) birazdan fallusumu peçeteyle kalınlaştırıp bantlıcam sonra prez. geçirip çalışcam peki mesela fallus içimdeyken kalkarken falan batması normalmi? ayy bu hafta aşıcam gibime geliyor yaa akşam küçükten sonra büyük fallusuda soktum ya daha hız kesmem:))) saolsun arkadşlar sok demese daha 1 hafta küçükte giderdim heralde:)) aştım kendimi yaa:)

ben de bir tek koltukta yapabiliyorum, yatarken bulamiyorum bile. garip de bir doluluk hissi oluyor cikarttiktan sonra ve devam ediyor, bu nasil bir seyse. benim bir sey hissetmemem gerekirdi :/.

sormak istedigim bir sey var, öksürürken acaba vajina normalde gevsiyor mu kasiliyor mu? buna ters kegel deniyor ama ben tam anlamadim. ben öksürürken bir sey zink diye tutuluyor, cekme yapiyor bende, bir deneyip yapabilir misiniz? huylandim.

-edit- öksürünce, hapsurunca vb. gevsiyormus. 10 dakikadir sahte sahte öksürüyorum, ve hissetigim sey cekme de degil. acaba garip bir sey hisseden var mi?

Son düzenleme:

canım bant yerıne streç le bır kat kaplasan daha ıyı olur ve ılerdede ınce tabaka pamuk sararsın oyle streclersın hem kalın olur hem hafıf esnek
ben aparatla ev ıcınde gezmıyordum koltukta yada oturur sekılde denıyordum batma olurmu bılemıcem :)

Merhaba kizlar bende 7 aylik evliyim.sorunun penisin birazcigini alabiliyorum.ama devami yok.gidip gelmede olabiliyo hatta icime bile bosaliyo ama tamami girmiyo.benim gibi olan varmi.neyapmam gerek.cok musuzum..

Merhaba kizlar bende 7 aylik evliyim.sorunun penisin birazcigini alabiliyorum.ama devami yok.gidip gelmede olabiliyo hatta icime bile bosaliyo ama tamami girmiyo.benim gibi olan varmi.neyapmam gerek.cok musuzum..

benmde aynı durum maalesef..sen kornyrmsn ?
burdaki arkadaslar egzersiz yapyr istersen onu dene ..onlar bu konuda cok bilgili...ben sadece pensle deneme yapyrm..sanrm sona da yaklastm :) sende ümitsizliğe kapılma ..

streç kırış kırış oluyor o da batıyor gibi çok rahatsız olmuştum tek kulak çöpü bile sokamamıştım öyle bantlayıp prezrvtf geçircektim ama evde prez. yokmuş:) yapamıcam yani şimdilik. evet yaa resmen koltukta sokuyorum ama yatakta girmiyor:)) küçüğü zar zor soktum ama büyüğü girmedi sanki biyere dayanıyo garipti sinir bastı çıkardım nasılsa alıştım artık sokuyorum:)))

benmde aynı durum maalesef..sen kornyrmsn ?
burdaki arkadaslar egzersiz yapyr istersen onu dene ..onlar bu konuda cok bilgili...ben sadece pensle deneme yapyrm..sanrm sona da yaklastm :) sende ümitsizliğe kapılma ..

Bende egzersiz yapmiyorum onu yaparsam iice sogurum gibi gelioo..bizdemi vajinusmusuz anlamadimki.nasil ilerleme kaydettin uyusturucu sprey dusunuyorum.nasil acba?acim,sizim oluyo ondan kasiyorum...

Bende egzersiz yapmiyorum onu yaparsam iice sogurum gibi gelioo..bizdemi vajinusmusuz anlamadimki.nasil ilerleme kaydettin uyusturucu sprey dusunuyorum.nasil acba?acim,sizim oluyo ondan kasiyorum...

bende 1 hafta önce denedm ve sadece başı olyr aslında cok acm olmyr sadece cok pangm..uyusturucu krem almadm ama düsünyrm..ve korunmak aklıma gelmedi..zaten hap kullanmayı düüsnmyrm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…