Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben sen çıkarırsam girmeyecek gibi geliyo dedin ya o yüzden önce iyice ona alış demiştim. ama 2. aparata geçmen çook iyi olmuş canım.
3. yü de alırsın ondan sonra kalınlaştır. pr..f yoksa eldiven e kayan da sarabilirsin komşularda falann vardır :)
aslında streç de içerde hissetmiyorsun ama önemli olan kendini rahat hissetmen.
bide yatakta hangi pozisyonda oluyosun. sırt üstü yada yarı oturur gibi yap belilnin altına yastık koy bacaklarını iyice aç canım ynlara doğru yataktayken bu pozisyon çok rahat oluyo.
inşallah dediğin gibi 1 . 2 hafta da yeneceksin

merhaba arkadaşlar bu hafta yenı gelın cıkarıcakmıyız bakalım
ben kg vermek ıle ugrasıyorum fazlalıgım yok ama hamılelık oncesı ne kadar versem kar:)

caNIM kaç kilosun ki sen. ben 58 oldum iyi demi benimki.
vermeyim daha. ya bide bi komşu bana dedi ki
şimdi hamile olabilirsin dr alet sokarsa düşük riski olur dedi
adet ol hamile olmadığından emin ol ovulasyon dönemin başlamadan git dr a dedi.
aslında delisevdam dr vajinusmus olduğunu demiş dr bişey sokmamış bende hamile olabilirim dersem sokmaz sadece test yapar.
ama yarın gidemem işim var diğer gün eşim randevu alırsa ertesi gün gitmem gerekir. ama o zamana kadar da regl olurum.
napsam bilemedim

ben biraz geriledim, cok moralim bozuldu. ilk gün acemi sansiymis.
oturur pozisyon disinda yapamadigim icin de ne kadar soktugumu da anlayamiyorum 2 gündür. tepeden bakabiliyorum bir tek. tepeden bakinca yarisi giriyor gözüküyorsa sadece ucunu alabildim diye düsünüyorum. ve carpma ve yanma hissi duyuyorum demek ki yukarilarda geziniyorum. tek sansim kaslarim kapanmiyor ama bir seye takiliyor gibi. bir de plöp diye bir seyi gectigim hissiyatindan sonra gerceklesiyor bu. bu normal mi? size de oldu mu, oluyor mu? aglamaktan kurbagaya döndüm. :~~

duurrr hemen aglamak yok cok yenısın bunların hepsı cok normal moralını yuksek tutkı egzersız yapabılesın...egzersız yaparken aynanın karısında yap gormus olursun ıcınde rahatlar....yanma hıssı fln cok normal onlara da takılma hıcç..o bır seye takılıyor dedıgın sey de cok normal zmanla hepsı duzene gırıyor ama dedıgım gıbı zaman lazım...

cok tesekkür ederim, moral oldu. 6 sene sihirli degnek diye bekledim bir sey yapmadan, en azindan simdi öyk tiksinc börghh arghh dedigim seyleri yapma gayretinde kendime bir - iki ay verebilirim. yani vermeliyim. sesli düsünüp yaziyorum, motive olmak icin.

selam kızlar.

ben evli değilim...
ama en yakın arkadaşlarım bukorku yüzünden çok çektiler. birisi altı ay, birisi bilmem kaç ay....
ve hergün bana anlatıyolardı,psikolojim bu yüzden altüst oldu.
evlilik fobisi oluştu ben de.
zaten bu arkadaşlarımdan birisinin kocası çok ahlaksız bi adamdı. boşandılar daha sonrasında. o adamın kötü karakteri küfürleri olmasa belki o da daha çabuk korkusunu atabilirdi.

birşeyi istiyorsan onu gerçekten içten bir şekilde Allah tan istersen onu sana veriyor.
ama ben artık bu gördüğüm duyduklarım yüzünden Allah tan evliliği bile isteyemiyorum.
sizce psikoloğa gitmeliyim? yani ben de de evlenirsem muhakkak ilk seferde yapmam lazım yapamazsam vaginusmus gelişir, öyle olursa boşanırım, kötü davranılır bana gibisinden negatif imgelemeler oluştu..

canım dınelme bıle bız de duyduklarımız yuzunden bu hale geldık ama kafamızda buyutup buyutup durmusun pıreyı deve yapmısız....hıcc korkulacak bırsey yokmuss ...sakın oyle dusunme

sağol arkadaşım.

zaten sonra her bayan gibi önünde sonunda ilişkiye girdiler tabi hatta bi tanesinin iki oğlu var.
korkma yaa hiç bişey yok diyo ama o zamanlar bacaklarımı açamıyorum diyodu , duvar gibi bişey napıcam diyodu bana :))))

şimdi de sakın korkma hiç bişey yokmuş ay bu muymuş vs. dediler ama olan benim psikolojime oldu.
ne diyim yani

bekar ınsana soylenırmı yaa benım kardesım bılıyordu hala bekar acaba oda bole olurmu dıyorum ama o benden yureklı :))

sen benı dınle hıc dusunme anı yasa ınsanlar zevk alıyor korkulacak ne varki hiç

bekar ınsana soylenırmı yaa benım kardesım bılıyordu hala bekar acaba oda bole olurmu dıyorum ama o benden yureklı :))

sen benı dınle hıc dusunme anı yasa ınsanlar zevk alıyor korkulacak ne varki hiç

Kizlar lutfen banada bir akil verin.bende vajinismusmuyum.p..sin bitazcigini alabiliyorum gidip gelmede oluyo icimede bosaliyoo ama devami gelmiyo napabilirim uyusturucu sprey etki edermi.neyapmaliyim.yardim edin lutfen.7aylik evliyim artik mutlu olmak istyorum...

hic iyi gıtmıyor dokunamıyorum bile benim durumum cok vahim canım yaaa

bu durumda olmayan sayisi yok denecek kadar az. kime sorsan kendini en umutsuz vakaa olarak tarif eder. hangi doktora gitsen, bu isin tedavisi tek. hipnoz da ayni, cinsel terapist de ayni. ben botoks yaptirdim, yine tedavisi ayni. olay kafada. bilincalti ancak böyle duyarsizilastirmadan anliyor.

ben de mesela burayi okuyordum, sonra bir kac ay sonra üye oldum, üzerinden 1.5 sene gecti ilk mesajimi yazali. sayfalari atliyordum, parmak, phallus vb. yazisi görünce. okuyunca tepeden tirnaga kasiliyordum. simdi kendim dangil dungul yaziyorum, cünkü hepimiz ayniyiz. herkes en vahim benim diyordu ve hala diyor. mesela bence bendim o, ara sira hala böyle düsünüyorum. ama bakis acini degistirmen gerekiyor. fikir cok kötü gelebilir, önce bunu kendine alistir. kafanda en gec baslama zamanini sec. öyle cok erteleme ama. insan kendini daha iyi bilir. bunu kacilacak bir sey degil de varilacak bir bilinc düzeyi olarak algila.

baslamadan ben motivasyon icin bir seyler aldim. simdi önüme bebek patigi ve kücük prens kitabini koyuyorum. onlara bakarak yapiyorum. patigi bebegime giydirebilecegim ve ona kücük prens okuyabilecegim günler icin. yani en azindan bunun ulasilmaz bir hayal olmamasi adina. ben senin yerinde olmak isterdim mesela, 6 yildir böyleyim. hergün uyanip, gece rüyamda acaba peri bana sihirli degnekle dokunmus mudur diye düsünürdüm. tabi ki de dokunmamis olurdu. yani öylece durunca iyilesmiyorsun, sadece yillar geciyor. sen daha basindasin. basindayken hayatinin kontrolünü ele al. ben yillardir vajinusmusun bana ne olmadigimi, ne olamayacagimi dayatmasindan biktim. bekleme benim gibi.

simdi buranin klisesiyle bitirelim: ben yaparsam herkes yapar.
basla beraber yenelim.

arkadaşlar daha önce yazmıştım tekrarlamak istiyorum.Cem keçenin kitabını bir arkadaşa ücretsiz yollayabilirim.1 hafta daha bekleyeceğim.mesaj atan olmazsa atacağım kitabı.İsteyen arkadaş varsa lütfen özel mesaj atın.

canım merhaba nasılsın nasıl gidiyo bu hafta bi atak bekliyoruz artık senden hadi bakalım gulsevdamında dediği gibi bu hafta yeni gelin istiyoruz hadi kızlar bitsin artık kabuslariniz.

saol canim sen nasilsinnn?? :) yaa reglm bitti sonra cok yogundum egzersizde yapamadim ama en kisa zamanda egzersiz yapip denemek istiorum artikkk... ve basarmak istiorummm Allah in izniyleee.. cok uzadi yaaa sıkıldım artikkk :S

cnm ya en kısa sürede atlatırsınız inşallah..egzersize başladınmı ne durumdasın sen bilmiyorum ama...biran önce dzenli egzersize başlasan çok kısa bi sürede yenersin..

doktora göründünmü cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…