- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #100.921
evet 3 boyutlu 2 boy fallusum var ama penis boyutunda değiller artık onu da prezervatifle haırlıcam yaa akşam msj attım ya sana ben de inanamadım snowflaken sok olur diyince korktum ama aa bi baktım cuk diye girdi hatta çıkarıp çıkarıp soktum yaa ben dün akşam kendimi aştım aştımm aayyy birazdan tekrar sokucam bakalım olmadı ozaman penis denemeyelim dediğin gibi fallusumu az kalınlaştırıp prezrvtf geçireyim öyle çalışayım az da belki akşama kadar büyütürsem deneriz eşimle yaa hızlıyım vallahi ama çok kolaymış inanamıyorum :)))) doktorda ağlaya ağlaya küçüğü bile yapamamıştım yaa şimdi kendim yapıyorum şaka gibi...
merhaba arkadaşlar bu hafta yenı gelın cıkarıcakmıyız bakalım
ben kg vermek ıle ugrasıyorum fazlalıgım yok ama hamılelık oncesı ne kadar versem kar:)
ben biraz geriledim, cok moralim bozuldu. ilk gün acemi sansiymis.
oturur pozisyon disinda yapamadigim icin de ne kadar soktugumu da anlayamiyorum 2 gündür. tepeden bakabiliyorum bir tek. tepeden bakinca yarisi giriyor gözüküyorsa sadece ucunu alabildim diye düsünüyorum. ve carpma ve yanma hissi duyuyorum demek ki yukarilarda geziniyorum. tek sansim kaslarim kapanmiyor ama bir seye takiliyor gibi. bir de plöp diye bir seyi gectigim hissiyatindan sonra gerceklesiyor bu. bu normal mi? size de oldu mu, oluyor mu? aglamaktan kurbagaya döndüm. :~~
duurrr hemen aglamak yok cok yenısın bunların hepsı cok normal moralını yuksek tutkı egzersız yapabılesın...egzersız yaparken aynanın karısında yap gormus olursun ıcınde rahatlar....yanma hıssı fln cok normal onlara da takılma hıcç..o bır seye takılıyor dedıgın sey de cok normal zmanla hepsı duzene gırıyor ama dedıgım gıbı zaman lazım...
selam kızlar.
ben evli değilim...
ama en yakın arkadaşlarım bukorku yüzünden çok çektiler. birisi altı ay, birisi bilmem kaç ay....
ve hergün bana anlatıyolardı,psikolojim bu yüzden altüst oldu.
evlilik fobisi oluştu ben de.
zaten bu arkadaşlarımdan birisinin kocası çok ahlaksız bi adamdı. boşandılar daha sonrasında. o adamın kötü karakteri küfürleri olmasa belki o da daha çabuk korkusunu atabilirdi.
birşeyi istiyorsan onu gerçekten içten bir şekilde Allah tan istersen onu sana veriyor.
ama ben artık bu gördüğüm duyduklarım yüzünden Allah tan evliliği bile isteyemiyorum.
sizce psikoloğa gitmeliyim? yani ben de de evlenirsem muhakkak ilk seferde yapmam lazım yapamazsam vaginusmus gelişir, öyle olursa boşanırım, kötü davranılır bana gibisinden negatif imgelemeler oluştu..
sağol arkadaşım.
zaten sonra her bayan gibi önünde sonunda ilişkiye girdiler tabi hatta bi tanesinin iki oğlu var.
korkma yaa hiç bişey yok diyo ama o zamanlar bacaklarımı açamıyorum diyodu , duvar gibi bişey napıcam diyodu bana :))))
şimdi de sakın korkma hiç bişey yokmuş ay bu muymuş vs. dediler ama olan benim psikolojime oldu.
ne diyim yani
sağol arkadaşım.
zaten sonra her bayan gibi önünde sonunda ilişkiye girdiler tabi hatta bi tanesinin iki oğlu var.
korkma yaa hiç bişey yok diyo ama o zamanlar bacaklarımı açamıyorum diyodu , duvar gibi bişey napıcam diyodu bana :))))
şimdi de sakın korkma hiç bişey yokmuş ay bu muymuş vs. dediler ama olan benim psikolojime oldu.
ne diyim yani
slm rabit nasıl gidiyo
slm rabit nasıl gidiyo
canım sen neler yapıyorsun
hic iyi gıtmıyor dokunamıyorum bile benim durumum cok vahim canım yaaa
canım merhaba nasılsın nasıl gidiyo bu hafta bi atak bekliyoruz artık senden hadi bakalım gulsevdamında dediği gibi bu hafta yeni gelin istiyoruz hadi kızlar bitsin artık kabuslariniz.
bu durumda olmayan sayisi yok denecek kadar az. kime sorsan kendini en umutsuz vakaa olarak tarif eder. hangi doktora gitsen, bu isin tedavisi tek. hipnoz da ayni, cinsel terapist de ayni. ben botoks yaptirdim, yine tedavisi ayni. olay kafada. bilincalti ancak böyle duyarsizilastirmadan anliyor.
ben de mesela burayi okuyordum, sonra bir kac ay sonra üye oldum, üzerinden 1.5 sene gecti ilk mesajimi yazali. sayfalari atliyordum, parmak, phallus vb. yazisi görünce. okuyunca tepeden tirnaga kasiliyordum. simdi kendim dangil dungul yaziyorum, cünkü hepimiz ayniyiz. herkes en vahim benim diyordu ve hala diyor. mesela bence bendim o, ara sira hala böyle düsünüyorum. ama bakis acini degistirmen gerekiyor. fikir cok kötü gelebilir, önce bunu kendine alistir. kafanda en gec baslama zamanini sec. öyle cok erteleme ama. insan kendini daha iyi bilir. bunu kacilacak bir sey degil de varilacak bir bilinc düzeyi olarak algila.
baslamadan ben motivasyon icin bir seyler aldim. simdi önüme bebek patigi ve kücük prens kitabini koyuyorum. onlara bakarak yapiyorum. patigi bebegime giydirebilecegim ve ona kücük prens okuyabilecegim günler icin. yani en azindan bunun ulasilmaz bir hayal olmamasi adina. ben senin yerinde olmak isterdim mesela, 6 yildir böyleyim. hergün uyanip, gece rüyamda acaba peri bana sihirli degnekle dokunmus mudur diye düsünürdüm. tabi ki de dokunmamis olurdu. yani öylece durunca iyilesmiyorsun, sadece yillar geciyor. sen daha basindasin. basindayken hayatinin kontrolünü ele al. ben yillardir vajinusmusun bana ne olmadigimi, ne olamayacagimi dayatmasindan biktim. bekleme benim gibi.
simdi buranin klisesiyle bitirelim: ben yaparsam herkes yapar.
basla beraber yenelim.
Kizlar lutfen banada bir akil verin.bende vajinismusmuyum.p..sin bitazcigini alabiliyorum gidip gelmede oluyo icimede bosaliyoo ama devami gelmiyo napabilirim uyusturucu sprey etki edermi.neyapmaliyim.yardim edin lutfen.7aylik evliyim artik mutlu olmak istyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?