- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #100.941
hic iyi gıtmıyor dokunamıyorum bile benim durumum cok vahim canım yaaa
canm hısgeldın tekrar..evet sen benım kocumdunallh razı olsn senden de dıger arkadaslardanda bende yenelı 3 ay oldu...bende dıordum zelıha hıc gorunmuyr dıe .senn nasıl gıdıor bebek fln varmı
doktora göründünmü cnm..
bu durumda olmayan sayisi yok denecek kadar az. kime sorsan kendini en umutsuz vakaa olarak tarif eder. hangi doktora gitsen, bu isin tedavisi tek. hipnoz da ayni, cinsel terapist de ayni. ben botoks yaptirdim, yine tedavisi ayni. olay kafada. bilincalti ancak böyle duyarsizilastirmadan anliyor.
ben de mesela burayi okuyordum, sonra bir kac ay sonra üye oldum, üzerinden 1.5 sene gecti ilk mesajimi yazali. sayfalari atliyordum, parmak, phallus vb. yazisi görünce. okuyunca tepeden tirnaga kasiliyordum. simdi kendim dangil dungul yaziyorum, cünkü hepimiz ayniyiz. herkes en vahim benim diyordu ve hala diyor. mesela bence bendim o, ara sira hala böyle düsünüyorum. ama bakis acini degistirmen gerekiyor. fikir cok kötü gelebilir, önce bunu kendine alistir. kafanda en gec baslama zamanini sec. öyle cok erteleme ama. insan kendini daha iyi bilir. bunu kacilacak bir sey degil de varilacak bir bilinc düzeyi olarak algila.
baslamadan ben motivasyon icin bir seyler aldim. simdi önüme bebek patigi ve kücük prens kitabini koyuyorum. onlara bakarak yapiyorum. patigi bebegime giydirebilecegim ve ona kücük prens okuyabilecegim günler icin. yani en azindan bunun ulasilmaz bir hayal olmamasi adina. ben senin yerinde olmak isterdim mesela, 6 yildir böyleyim. hergün uyanip, gece rüyamda acaba peri bana sihirli degnekle dokunmus mudur diye düsünürdüm. tabi ki de dokunmamis olurdu. yani öylece durunca iyilesmiyorsun, sadece yillar geciyor. sen daha basindasin. basindayken hayatinin kontrolünü ele al. ben yillardir vajinusmusun bana ne olmadigimi, ne olamayacagimi dayatmasindan biktim. bekleme benim gibi.
simdi buranin klisesiyle bitirelim: ben yaparsam herkes yapar.
basla beraber yenelim.
bu durumda olmayan sayisi yok denecek kadar az. kime sorsan kendini en umutsuz vakaa olarak tarif eder. hangi doktora gitsen, bu isin tedavisi tek. hipnoz da ayni, cinsel terapist de ayni. ben botoks yaptirdim, yine tedavisi ayni. olay kafada. bilincalti ancak böyle duyarsizilastirmadan anliyor.
ben de mesela burayi okuyordum, sonra bir kac ay sonra üye oldum, üzerinden 1.5 sene gecti ilk mesajimi yazali. sayfalari atliyordum, parmak, phallus vb. yazisi görünce. okuyunca tepeden tirnaga kasiliyordum. simdi kendim dangil dungul yaziyorum, cünkü hepimiz ayniyiz. herkes en vahim benim diyordu ve hala diyor. mesela bence bendim o, ara sira hala böyle düsünüyorum. ama bakis acini degistirmen gerekiyor. fikir cok kötü gelebilir, önce bunu kendine alistir. kafanda en gec baslama zamanini sec. öyle cok erteleme ama. insan kendini daha iyi bilir. bunu kacilacak bir sey degil de varilacak bir bilinc düzeyi olarak algila.
baslamadan ben motivasyon icin bir seyler aldim. simdi önüme bebek patigi ve kücük prens kitabini koyuyorum. onlara bakarak yapiyorum. patigi bebegime giydirebilecegim ve ona kücük prens okuyabilecegim günler icin. yani en azindan bunun ulasilmaz bir hayal olmamasi adina. ben senin yerinde olmak isterdim mesela, 6 yildir böyleyim. hergün uyanip, gece rüyamda acaba peri bana sihirli degnekle dokunmus mudur diye düsünürdüm. tabi ki de dokunmamis olurdu. yani öylece durunca iyilesmiyorsun, sadece yillar geciyor. sen daha basindasin. basindayken hayatinin kontrolünü ele al. ben yillardir vajinusmusun bana ne olmadigimi, ne olamayacagimi dayatmasindan biktim. bekleme benim gibi.
simdi buranin klisesiyle bitirelim: ben yaparsam herkes yapar.
basla beraber yenelim.
nasıl gidiyo kemrecim
Facar canım benim durumları yukarıda anlattığım gibi hiç iyi gitmiyor. Senin nasıl gidiyor????
ben cok pasifim canım ya bugun olur yarın olur deyıp hep erteledim cok moralim bozuk bugun bi akrabamın hamıle oldugunu ogrendım herkes yapabılıyo biz neden yapamıyoz
10 ay oldu evleneli daha dokunamıyorum vajiya nasıl bi belaymıs bu benden sonra evlenenler hamıle kaldı ben cok üzülüyorum bacaklarımı acamıyorum sevısme guzel gıdıyo esımle ıkımızde ısteklıyız ama iş o noktaya geldıgınde titriyorum acamıyorum bacaklarımı yaa cok mutsuzum herkes bana simdiden cocugum olmuyomus mualemesi yapıyor napıcaz biz boyle canım ya
10 ay oldu evleneli daha dokunamıyorum vajiya nasıl bi belaymıs bu benden sonra evlenenler hamıle kaldı ben cok üzülüyorum bacaklarımı acamıyorum sevısme guzel gıdıyo esımle ıkımızde ısteklıyız ama iş o noktaya geldıgınde titriyorum acamıyorum bacaklarımı yaa cok mutsuzum herkes bana simdiden cocugum olmuyomus mualemesi yapıyor napıcaz biz boyle canım ya
ben de normalde cok umutluydm artık umudm bitiyorzaten egzersiz yapamyrm..pensle denyrz..bir noktaya kadar olyr..affdersinz ucu oluyr tam hersey olacakken kendimi kacırmaya yada eşimi itmeye baslyrm..
Canım bende 1-2 gün öncesine kadar umutluydum. Çünkü işaret ve ardından orta parmak egzersizlerini çok rahat bir şekilde yapmaya başlamıştım. Ama 2 parmak olmuyor. Yine umutsuzluk yine umutsuzluk....
Canım ben de umutsuzluğa düşmeye başladım. 2 parmak olmuyor. Önceden bu hamile haberleri duydukça çok kötü oluyordum. Bir keresinde bebek görmeye gittik ama o durumu anlatamam. Tabi insan arkadaşı için üzülüyor ama o an farklı bir an. Zoraki bir gülümseme....vs. ama kendi haline yanıyorsun. Hastane çıkışı yollarda hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. Benim böyle hikayelerim çok hangi birini anlatayım ki.
En ilginçlerinden birisi de ağladığım iki durum oldu. Halbuki o ağladıklarım da ben de hamileymişim. İşyerinden arkadaşım hamile olduğunun haberini verdi. Ben de tabi yine çok kötü oldum ders aralarında wc'ye girip girip ağladım. Ama o zaman ben de hamileymişim çok sonra öğrendim. Hatta ondan önce ben doğum yaptım. Diğerinde de yine bebek görmeye gitmiştik kız, bebeğine aldıkları eşyaları gösteriyordu ben de tabi zoraki bir gülümse ama içim yanıyor... O zaman da hamileymişim.
O zaman bir mucize eseri oldu. Şimdi çevremden hani buna kardeş, tek çocuk mu büyüyecek, yazık çocuğa...vs. psikolojik baskılar var....
Herşey olacağına varır. Üzülme senin de olacak inşallah. Sonra hiç beklemediğin bir anda hayatın değişecek. Güzel günler yakın....
ben sana imrenyrm..ne güzel allah bağıslısın evladını bir evladın var..o seni ne olursa olsun hayata baglar..ben eşimi cok sevyrm o cok anlayıslı ama bir bebeğimizin olmasını cok istyrm..bütün arkadslarımn bebekleri oldu yada hamileler..hatta cogu 2.bebeğine hamile..hiç kimseyle görüsmek istemyrm artık..normalde o kadar pozitif bir insanm ki..artık umutsuzum..belki de hiç bir zaman cocgum olamycak..
p...n alabilmen büyük başarı canım ümitsizlige kapılma.EMLA gibi uyuşturucu krem sür biraz bekle ondan sonra dene çok faydası oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?