Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim özel mes. atamıyorum mes 100 olması gerekiyor

sadece ilk sürdügünde birazcık yakıyor gerçekten ciddi bir yanma yok daha sonra oraya giren hiçbir şey hissetmiyorsun.Ben bu siteye girdigimden beri deniyorum çok faydası oldu.

yarn dsarı cıktgmda alırm o zaman..cok cesaret edemedm almaya..ama sen kullanmssn..bir zararıda olmams..ben de denerm..cok tesk ederm

Kizlar bende yardim istiyorum bikac kez yazdim ama kimse cvp vermiyor.bende p......n bir kismini aliyorum ama gerisi yok neolacak ya.cok skildim artik...sizim bir turlu bitmiyor...uysturucu krem etki ediyormu...yardim edin

Kizlar bende yardim istiyorum bikac kez yazdim ama kimse cvp vermiyor.bende p......n bir kismini aliyorum ama gerisi yok neolacak ya.cok skildim artik...sizim bir turlu bitmiyor...uysturucu krem etki ediyormu...yardim edin

ben hiç kullanmadm ama sürekli duyuyrm bir derece olsa hissizlik yapyrms..yarn alp kullanmayı düüsnyrm..

ben ilk defa bu ay çok kullandım ön p... baş alabiliyordum şimdi yarısından çogunu alabildim

ben aparatla çalışırken kalın boyutlarında kullanmıştım. p... denesinde de ilk başlarda bi kaç kez kullandım. memnun kaldım. tavsiye ederim. anestol ismi. ama bol jel kullanmanızı tavsiye ederim, jel işi çok çok kolaylaştırıyor. allah yardımcınız olsun

canım belki kullanmadılar bilmiyorlar ondan kimse yazmıyor, ama ben kullandım etkisini gördüm anestol kullandım bağımlı kalmam diyorsan dene, ama yarısına kadar oluyorsa yakında gerisi gelir kaldığın yerde ufak ufak git gel yapsın eşin sen de kendini rahat bırak olacak.

Facar canım benim durumları yukarıda anlattığım gibi hiç iyi gitmiyor. Senin nasıl gidiyor????

ben cok pasifim canım ya bugun olur yarın olur deyıp hep erteledim cok moralim bozuk bugun bi akrabamın hamıle oldugunu ogrendım herkes yapabılıyo biz neden yapamıyoz

ben de normalde cok umutluydm artık umudm bitiyor zaten egzersiz yapamyrm..pensle denyrz..bir noktaya kadar olyr..affdersinz ucu oluyr tam hersey olacakken kendimi kacırmaya yada eşimi itmeye baslyrm..

kızlar böyle karamsar olursanız olmaz kendinizi motive edin bundan bir an önce kurtulmalıyım deyin ertelemeyin hergün mutlaka vakit ayırın.

merhaba ben henüz aşmadım ama sadece lokal anestezi kremlerinin hepsini denemiş biri olarak soruna cevap verebilirim ancak; ben doktora bile gittim ama çözemedim sorunumu çünkü onlar da aynı yöntemi yani aparat(fallusla çalıştırıyorlar) ama 2 gündür yaptıklarıma ben bile inanamıyorum aştım kendimi neyse. Şimdi ben anestol kullandım uyuşturdu olmadı, emla kullandım uyuşturdu ama olmadı çünkü içine sokamadığım içini kremi ne fayda dışı uyuşsa, sonra hatta bunu 2-3 hafta önce alıp denedik xylocaine spreyl aldım 10 lira zaten denemeye değer dedim çünkü bu spreyl hadi kremi süremiyorum bunu sıkarım gider die bu da çok güzel uyuşturdu ama benim sorun beynimdeydi olmadı yine. sonra yani geçen hafta doktra tedaviye gittim artık o da ilk emla sürdü dışına az yakıyo emla ama hemen uyuşturuyo sonra parmağının ucuna emla sürüp zorla parmağını soktu içimde uyuşsun diye tabi zar zor soktu krem içimi de az yaktı ben kendimi tedaviye kapadım neyse bıraktım eve geldim içine deil ama sadece dışına çookkk azcık emla sürdüm sadece dışına ama yanma olmasın die sonra doktorun da uygulamaya çalıştığı pozisyonda bol bepanten kremle fallusu soktum inanamadım hiçde hissetmedim ve aynı gün büyük fallusa bile geçtim aynı yöntemle. diyeceğim o ki az başını alabiliyorsan sadece kendine fallus ya da aparat hazırlamalısın ve çok istiyorsan emla deneyebilirsin anestezik kremler herkeste farklı tepkime yapıyor şöyleki kimi sürüp uyuşunca birleşme sağlayabiliyor kimi de benim gibi bacak kapamaya devam

pardon 9 ay oldu ben evlenelı kemrecım napıcaz ya artık dayanamıyorum bu duruma

facar, ne yapicagin belli. tek basina da degilsin. takildigin her adimda yardim ediyorlar. baslayacagin güne karar verdiysen yaz buraya. oto kontrol olur. bekleme, erteleme.beraber yenelim.

jelini aldin mi? kutu prezerfatif, intim losyonu, kagit mendiller, eldiven - parmak (almana gerek yok :) ), parmak istemiyorsan mum, dilatör. havucla yapan biliyorum. al koy yanina ihtiyacin olan seyleri, sana baslamaya karar verdigini hatirlatsin. normallestir gözünde büyüttügün bu seyleri. bunlar seni bütün bu dertlerden kurtaricak seyler. baslamak yolun yarisi, gerisi geliyor. bazimizin grafikleri dik, bazilarimizin engebeli ama o grafikte bir cizgi var.

rahatlama ve gevseme hareketlerini ögren, uygula. inandigin birsey varsa, ör. tanri, ondan güc, destek iste. deisttim, bu hastalik beni inancli biri yapti. dua ede ede, konsantre oluyorum.

sana katılıyorum canım. bu kadar mantıklı konuşan birinin deist değil de teist olması gerek diye düşünüyorum. senin adına sevindim, inandığın yardımcın olsun...

Canım evet benim için mucize oldu. Beni hayata bağlıyor. Çünkü benim biliyorsunuz 8 sene oldu. Eşimle aram kötüye gitmeye başladı bu oğluma da yansıyor tabiki. Aramızda tartışıyoruz ve oğlumun hiç suçu olmamasına rağmen o kızgınlıkla ona sert davranıyorum. Sonra da oğlumu kırdığım için çok üzülüyorum. Artık normal bir hayat istiyorum. Kimse bilmiyor durumumu. İçime ata ata birgün ciddi mana da kötü olacağım. Oğlum var bana birşey olursa o ne yapar diyorum sonra...

Canım ben,uyuşturucu krem değil de uyuşturucu sprey kullanmıştım. 5 sene önce falan bu yöntemi denemiştim. H.... D.....'in yöntemi de bu.... Biz reçetesini almıştık. Uyuştucu sprey yardımıyla denemek bana hiç etki etmedi. Hatta ben tüm vücudu uyuşturan Zanax diye bir ilaç var onu da kullandım. O da hiç etmedi. Sonra kızıp o Zanax'lardan 5 tane içmiş uykuya yatmıştım. Normalde yarım kullanıyordum...Yani normal kullandığım ilacın 10 katı ilaç aldım.

kızlar böyle karamsar olursanız olmaz kendinizi motive edin bundan bir an önce kurtulmalıyım deyin ertelemeyin hergün mutlaka vakit ayırın.
Olmayınca canım umutsuzluğa kapıldım. Oysaki işaret parmağı ardından orta parmağı sokunca bayağı ümitlenmiştim. Hatta kızım olursa şu olur, bu olur, şunu alırım vs.. oğlum olursa...vs. diye düşünmeye bile başladım

Canım xylocaine sprey ben de kullandım ama olmadı malesef. Benim beynim bir acayip herhalde. Değişik uyuşturma tipleri denedim olmadı. Hatta birkeresinde zil zurna sarhoş oldum (normalde hiç içki içmem) yine olmadı. Nasıl beyin ise...

canım gormemısızdır muhtemelen...

jel kullan kaldıgın yerde derın nefes al ver nefes verırken esın ıtsın....ve oldugu yere kadar gıt gel yapsın yavas yavas alabılırsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…