Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım gormemısızdır muhtemelen...

jel kullan kaldıgın yerde derın nefes al ver nefes verırken esın ıtsın....ve oldugu yere kadar gıt gel yapsın yavas yavas alabılırsın ınsallah

Jel kullaniyorum cnm.uyusturucu krem dusunuyorum.yarisina kadar oluyo.gitgelde oluyo.bosalmada.ama devami yok cildiracam

tabıkıde cok ıyı bırsey gıt gel yapması senın rahat olabıldıgını gosterıyo canım...

ben 7 ay oldu yenelı canım

Ay ne guzel maasallah.ben kasiyorum panik oluyorum ordaki varligina alisamiyorum.okadardan sonra nasil gevsetebilirim kendimi.giristeki siziyla ilerlemedeki sizi aynimi.hamile bile kalabilrim ama hala bekaret duruyo...parmak egzersizide yapmak istemiyorum iice sogurum diee p...si almisken devam edeyim diyorum.butun hayatimi etkiledi bu durum.nasil rahatlaticam kendimi:-(

kızlar slm,egzersiz yapanlara kolaylıklar diliyorum,sormak istediğiniz bişeyler varsa buralardayım

Cnm sende yenenlerdensin heralde.belki okumussundur.bende yariya kadar alabiliyorum.gidip gelmede oluyo ama devami yok kasiyorum aciyoo.neyapmaliyim.egzesiz disinda bir onerin varmi..diger kisilere gore benim durumum nasil ilerleme varmi vahimmi

Cnm sende yenenlerdensin heralde.belki okumussundur.bende yariya kadar alabiliyorum.gidip gelmede oluyo ama devami yok kasiyorum aciyoo.neyapmaliyim.egzesiz disinda bir onerin varmi..diger kisilere gore benim durumum nasil ilerleme varmi vahimmi

nerdeyse yenmiş sayılırsın sen bence canım
ne kalmış ki zaten zor olan bası orayı aldıysa derin bi nefes al ıkın ve eşine söyle sen ıkınınca itsin ilerisi daha kolay gidiyo acımıyo bası zor zaten onu da sen yapıyorsun gerisi boş biraz cesaret et bak nasıl oluyo

canım sen biçok kişiye nazaran daha ilerdesin,biz başlarda dokunamazdık bile,yarıya kadar alıyosan gerisi de gelir,nasıl mı nefes alıp vererek,yani eşin yarıya kadar girdi,sen o esnda istemsiz olarak kasıyosundur kendini,kasmayı engellemek için,eşini hareket ettirme sen de nefes al ver kendini rahatlat,sonra bi bakmışsın sonuna doğru kaymış zaten,o aşamayı bu şekilde halledebilirsn canım,çok rahat aşarsın sen,yeterki sabırlı ol o esnada ve sakın çıkarma

canım inşallah en kısa surede sende kurtulursun ki zaten pek bırsey kalmaıs bıttı sayılıro yarıya kadar aldıgın yerde beklet esını bıraz gevse rahatla sonra hafıf gıtgellerle ve daha oınce dedıgım gıbı nefes egzersızlerıyle hemen halledebılırsın rahat ol sızı dedıgımız sey kasmaktan oluyor...hepsı gırınce dgısık hıcbırsey olmayacak

kızlar ben egzersiz yapmasamda direk pe..s denemesi yapsam nasıl olur sizce. cok olamasada arada bi yapyoz esımle p...s denemesı ama bacaklarımı acmakta cok zorlanıyorum tıtremeye baslıyorum cok kasılıyorumm nolacak bizim bu halımiz yaa

canım egzersızde hangı asamadasın? egzersız donemınde bence p..s denememelısın cunku yapamayınca moral bozukluguyla egzersırsızden soguyabılısın nerde takıldın yardımcı olalım canım...

canım önce egzersizi denesen daha rahat edersin,ufacık bi aparatı alabildiğinde bile o kadar rahatlıosunki,
yavaş yavaş ilerlemiş olursun belki ama emin ol çok daha sağlam adım atmış olursun egzersizler sayesinde

ohooo süper sen yenmişsin canım daha ne olsun yarıya kadr alıosun ve git gel yapıosun süper,
bende yavaş yavaş alabilmiştim sonra devamı geldi,seninde yakındır merak etme
farklı pozisyon denedinmi? bence çok işe yarıyo bol bol da jel kullan ve en önemlisi sende keyif almaya çalış işte o zaman tamamını alabilceksin emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…