- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #100.981
canım gormemısızdır muhtemelen...
jel kullan kaldıgın yerde derın nefes al ver nefes verırken esın ıtsın....ve oldugu yere kadar gıt gel yapsın yavas yavas alabılırsın ınsallah
Jel kullaniyorum cnm.uyusturucu krem dusunuyorum.yarisina kadar oluyo.gitgelde oluyo.bosalmada.ama devami yok cildiracam
kızlar bi spreyden bahsedılıyo acı hissinini azaltıyomus bilgisi olan varmı acaba adı ne
bi dene canım ..belk faydası olur...
Sence gidip gele olmasi bosalmasi bir ilerlememi.yoksaa umutsuz vakami.sen yendinmi canim bu illeti.off offf
tabıkıde cok ıyı bırsey gıt gel yapması senın rahat olabıldıgını gosterıyo canım...
ben 7 ay oldu yenelı canım
kızlar slm,egzersiz yapanlara kolaylıklar diliyorum,sormak istediğiniz bişeyler varsa buralardayım
Cnm sende yenenlerdensin heralde.belki okumussundur.bende yariya kadar alabiliyorum.gidip gelmede oluyo ama devami yok kasiyorum aciyoo.neyapmaliyim.egzesiz disinda bir onerin varmi..diger kisilere gore benim durumum nasil ilerleme varmi vahimmi
Cnm sende yenenlerdensin heralde.belki okumussundur.bende yariya kadar alabiliyorum.gidip gelmede oluyo ama devami yok kasiyorum aciyoo.neyapmaliyim.egzesiz disinda bir onerin varmi..diger kisilere gore benim durumum nasil ilerleme varmi vahimmi
Ay ne guzel maasallah.ben kasiyorum panik oluyorum ordaki varligina alisamiyorum.okadardan sonra nasil gevsetebilirim kendimi.giristeki siziyla ilerlemedeki sizi aynimi.hamile bile kalabilrim ama hala bekaret duruyo...parmak egzersizide yapmak istemiyorum iice sogurum diee p...si almisken devam edeyim diyorum.butun hayatimi etkiledi bu durum.nasil rahatlaticam kendimi:-(
kızlar ben egzersiz yapmasamda direk pe..s denemesi yapsam nasıl olur sizce. cok olamasada arada bi yapyoz esımle p...s denemesı ama bacaklarımı acmakta cok zorlanıyorum tıtremeye baslıyorum cok kasılıyorumm nolacak bizim bu halımiz yaa
kızlar ben egzersiz yapmasamda direk pe..s denemesi yapsam nasıl olur sizce. cok olamasada arada bi yapyoz esımle p...s denemesı ama bacaklarımı acmakta cok zorlanıyorum tıtremeye baslıyorum cok kasılıyorumm nolacak bizim bu halımiz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?