- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.001
İki parmak hala olmuyor
canım parmak yerine aparat denesen, bence çok daha kolay
yavaş yavaş kalınlarştırırsın
canımmmmmmmmmmm nasılsın
saol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın ,nasıl gidio?
epeydir giremiodum çok özlemişşim sizleriii
slm. nasılsın, ya en bu ay yumurtlamayı yanlış hesaplamışım yaa. ümitlenmiştim. amanyaaaaaaa
nerelerdesin bakiimmm :)
bende iyiyim canım haberin yoksa söliyim 11 gün önce tam anlamıyla gelin oldum şimdi tadını çıkarıyorum
maşşalh sana çookk sevindim canım Rabbim baska dert vermesin inşşlh.
tadını çıkar ohhhh
her ilişkide bumuymuş dert yaptığım diyorum canım valla:))) tabi hafif kasılmalar oluyor arada ama hemen geçiyor
evet canım her ilişki bi öncekinden daha rahat oluyo, çok sevindim tamamen alışmana
hergün deneme yapın bence iyice alış
1 gün arayla yapıyoruz canım çalışınca zor oluyor yoruluyorum ben
nerelerdesin bakiimmm :)
bende iyiyim canım haberin yoksa söliyim 11 gün önce tam anlamıyla gelin oldum şimdi tadını çıkarıyorum
bana gene ayni sey oldu. gene bir yerde zink diye kaliyorum. 10 dakika o zink dedigim yerde bekledim. cekmedim, minik minik itekledim. kapi duvar. ikininca da aciyor, esimi cagirdim gelip baksin diye, 3 kere adini seslendim, sesimi yükseltince bile batti. ama tuttum o gelene kadar, söyledigine göre de girmis ama o da anlamadi ne kadar girmis. kabaca 3 cm alabildiysem ben neye carpiyor olabilirim? orada sag sol manevra mi yapmak lazim?
3. günümdeyim, sanirim bu 1.5 parmak 1 bogum gibi bir kalinlik. Ilk defa, hik diye buldum. Ilk iki güne göre, cok da rahat aldim alabildigim o kismi. moralim bozuk degil, sadece anlam veremiyorum. hep orada kalacakmisim gibi geliyor. ben bu botox etkisini yitirmeden cabuk ilerleyip, penise gecmek istiyorum ki bilincalticigim algilasin durumu.
yeni planimdan bahsedeyim kisaca: hijyen takintisiyla idrar tutanlardanim. yillardir kasilmaktan, kaslar gevsemek nedir bilmiyor. hep gerginler. mikrop kapsam, ilacla kremle gider, vajinusmus olmaktansa her gün pis tuvalet kullansaydim keske. ben simdi kendime bunu ögretiyorum. yarin alisveris merkezinde tuvalete giricem, tiksiniyorum simdiden ama yapicam. bu da tedavinin parcasi. vajinismus olup idrar tutan varsa da dikkat etsin diye not düsüyorum.
duvar gibi hissettigin yer ilk baslarda bende de olmustu orayi gecmen icin ıkınman lazım kendini rahat bırakman lazımm... ztn o kısmı gectikten sonra gerisi gercekten cok kolay gidiyor.. oraya gelince parmagini biraz daha popo yönüne dogru yap direk karsiya dogru ittirme yanii..
dilatörle yapiyorum, hissetmiyorum o yüzden nerdeyim, neye dokunuyorum. popoya dogru yapayim. tamam süper. benim popom da böyle minik minik sizliyor, normal mi?
kac cm kalinliktasin peki? sizlamasi normal agrimasi da.. alisirsin zamanlaa.. ben bgn egzersiz yaptim iki hafta aradan sonraa suan kasıklarım bacaklarım agriyorr.. ne kdr kendimi rahat bıraksamda belli bi zmn sonra agrimaya basliyorr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?