Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

saol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın ,nasıl gidio?
epeydir giremiodum çok özlemişşim sizleriii

nerelerdesin bakiimmm :)

bende iyiyim canım haberin yoksa söliyim 11 gün önce tam anlamıyla gelin oldum şimdi tadını çıkarıyorum

ben kaçıorum kızlar
hepinize çoookkk iyi geceler
sabaha çok güzel haberlerle başlayalım inşşlh
tüm acabaları bırakıp giriverin kocişlerinizin yanına bi kere sıkın dişinizi bi ömür rahatsınız sonra,inanın değer
hadi kolay gelsiinnn

...............

Ayy kizlar beni okadar rahatlattinizkii..allah razi olsun...suan regliyim bitsin denemeye devam.ama esim uzulunce bende cok uzuluyorum.her seferinde mutsuzluk.uyusturucu spreyde dusunuyorum.su bacaklarimi biri baglasa yada tutsa.baska pozisyondan iyice korkarim diye yapmiyorum.nebiliyim ole pskolojim bozulduki yatak odasina gitmek istemiyorum.acilen ruh sagligimi duzeltmem gerek.bide ben gurbetteyim surekli evdeyim cok skiliyorum.bi tane insan yok cok yalniz hissediyorum kendimi.ustne bide bu.bide kpss.buraya yazinca cvp alinca cok rahatliyorum

slm kizlarr nasilsinizzz... nerdeyse iki haftadir egzersiz yapmiorum bi hafta regldim bi hafta cok yogundum simdi egzersiz yapicam insallah kolay olur zorlanmam yaaa... :S 12 cm deyim halaaa... ne zmn yenicem bilmiorummm

kızlar demin bi saat egzersiz yaptim 12 cm le.. baslarda sokarken acaip huylandim sanki wc m geliyormus gibi oldu ama sonradan alistimm.. bi kac gün daha egzersiz yapcam artik ara vermicem insallahh yanii... sonrada esimle denemek istiorummm artik bitsin istiorummm cok sıkıldımmmm offff :'(

bana gene ayni sey oldu. gene bir yerde zink diye kaliyorum. 10 dakika o zink dedigim yerde bekledim. cekmedim, minik minik itekledim. kapi duvar. ikininca da aciyor, esimi cagirdim gelip baksin diye, 3 kere adini seslendim, sesimi yükseltince bile batti. ama tuttum o gelene kadar, söyledigine göre de girmis ama o da anlamadi ne kadar girmis. kabaca 3 cm alabildiysem ben neye carpiyor olabilirim? orada sag sol manevra mi yapmak lazim?

3. günümdeyim, sanirim bu 1.5 parmak 1 bogum gibi bir kalinlik. Ilk defa, hik diye buldum. Ilk iki güne göre, cok da rahat aldim alabildigim o kismi. moralim bozuk degil, sadece anlam veremiyorum. hep orada kalacakmisim gibi geliyor. ben bu botox etkisini yitirmeden cabuk ilerleyip, penise gecmek istiyorum ki bilincalticigim algilasin durumu.

yeni planimdan bahsedeyim kisaca: hijyen takintisiyla idrar tutanlardanim. yillardir kasilmaktan, kaslar gevsemek nedir bilmiyor. hep gerginler. mikrop kapsam, ilacla kremle gider, vajinusmus olmaktansa her gün pis tuvalet kullansaydim keske. ben simdi kendime bunu ögretiyorum. yarin alisveris merkezinde tuvalete giricem, tiksiniyorum simdiden ama yapicam. bu da tedavinin parcasi. vajinismus olup idrar tutan varsa da dikkat etsin diye not düsüyorum.

duvar gibi hissettigin yer ilk baslarda bende de olmustu orayi gecmen icin ıkınman lazım kendini rahat bırakman lazımm... ztn o kısmı gectikten sonra gerisi gercekten cok kolay gidiyor.. oraya gelince parmagini biraz daha popo yönüne dogru yap direk karsiya dogru ittirme yanii..

dilatörle yapiyorum, hissetmiyorum o yüzden nerdeyim, neye dokunuyorum. popoya dogru yapayim. tamam süper. benim popom da böyle minik minik sizliyor, normal mi?

dilatörle yapiyorum, hissetmiyorum o yüzden nerdeyim, neye dokunuyorum. popoya dogru yapayim. tamam süper. benim popom da böyle minik minik sizliyor, normal mi?

kac cm kalinliktasin peki? sizlamasi normal agrimasi da.. alisirsin zamanlaa.. ben bgn egzersiz yaptim iki hafta aradan sonraa suan kasıklarım bacaklarım agriyorr.. ne kdr kendimi rahat bıraksamda belli bi zmn sonra agrimaya basliyorr...

kac cm kalinliktasin peki? sizlamasi normal agrimasi da.. alisirsin zamanlaa.. ben bgn egzersiz yaptim iki hafta aradan sonraa suan kasıklarım bacaklarım agriyorr.. ne kdr kendimi rahat bıraksamda belli bi zmn sonra agrimaya basliyorr...

1 numarali dilatörün giris ucu normalde 1.9 cm. ben pamukla maksimum 3 cm kalinliga ya yükseltebilmisimdir. popom aciyinca, tirstim ben yanlis yere mi acaba penetre ediyorum diye. bütün bu minik basari hissi domino etkisiyle yikilacakti.

cok tebrik ederim bu arada, 12 cm. cok cok büyük bir basari. ben de umarim bir gün bunu yasayabilirim. ayrica idrar hissi de cok güzel cünkü kaslar gevsek demek. ben biraz idrar konusunda sikintili oldugum icin, bundan yüzde yüz eminim. o an tuvalete bile gitsen, 1-2 damla anca gelir. cisin falan yok. hic takma onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…