Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hmm anladimm insallah zamanla sende alisirsin 10 cm lere gelirsin merak etmee.. bende ilk basladigimda burdaki arkadaslar 11 12 cm den bahsediordu acaba ben o duruma gelebilecekmiyim diyordumm.. simdi 12 cm deyim.. işte deneme yapmam lazimm oda olucak insallah en kisa zamanda.. o idrar hisside normalde olmuyordu sürekli egzersiz yaptigim zaman.. 2 hafta ara verince bugun oyle olduu insallah gecer oda.. ne kadarlik evlisinn ?

6.5 yildir evcilik oynuyorum yazinca idrak ettim. evlenmeden önce ilk tedaviye basladim. esim vajinismus oldugumu bile bile evlendi benle :/

6.5 yildir evcilik oynuyorum yazinca idrak ettim. evlenmeden önce ilk tedaviye basladim. esim vajinismus oldugumu bile bile evlendi benle :/

hmm insallah en kisa zamanda kurtulursun bu hastaliktannn daha onceden egzersiz fln yaptin mi? tedavin nasil sürdü yani? esin demekki cok seviyormus seni... bizlerde iliski yasamiyoruz ama eslerimiz seviyor bizi... hersey cinsellik demek degil yanii... sevgi ask bambaska bisey... tabii iliski yasayabilseydik hersey daha guzel olurdu ama oda olucak insallah bi gün... burayi buldugun ve egzersizlere basladigin icin sanslisinn... hic ara vermeden devam et egzersizlerinee... insallah en kisa zamanda kurtulursun... ben cikiyorum simdi iyii gecelerrrr...

canım dümdüz itekleme. hafif popoya doğru eğimli olsun yönü orda canım.
bunlar çok normal emin ol canım egzersizde yaşyoruz bunları hepimiz

aybice tatlım hatırlamam mı canım arkadaş listemde de varsınya gülüm... bende üzülüyordum eskilerden bi aybice yi görüyom o da beni hatırlamıyor diye( hatırlanmak bile okadar cesaret veriyorki tatlım... canım ya benim temmuzun sonu gibi net gitti daha yeni geldi işte... artıkın bende geldim burdayım ve bi kaç güne çalışmalarıma son gaz devam edecem... e sen ustalastın artık bana da tüyolar verirsin demi tatlım:)))

canım hoşgeldin tekrar.hatırladınmı beni.temmuzda geldiğimde beni karşılayan ilk sendin

aybice tatlım hatırlamam mı canım arkadaş listemde de varsınya gülüm... bende üzülüyordum eskilerden bi aybice yi görüyom o da beni hatırlamıyor diye( hatırlanmak bile okadar cesaret veriyorki tatlım... canım ya benim temmuzun sonu gibi net gitti daha yeni geldi işte... artıkın bende geldim burdayım ve bi kaç güne çalışmalarıma son gaz devam edecem... e sen ustalastın artık bana da tüyolar verirsin demi tatlım:)))
bu arada çok sevindim yendiğine yeni yaşamın hayırlı olsun gülümmmmmmmmmmmmmmmm:))

Son düzenleme:

idrar tutmak hıc ıyı bırsey degıl bır arkadasımda senın gıbı yanımda kıvranıyor aglıcak derecede wc ye gıtmıyordu sadece evde gıdıyor
sağlık acısından okadar zararlıkı ınsallah bu takıntınıda yenersın canım

canım benım yaa evet uzadı bıraz ara vermeden dene hemenn sen hazırsın zaten

kızlar bence hiç boşuna almayın ben anestol de aldım emlada ama hiç bir işe yaramıyor.beyninde bir şeyleri bitirmedikçe uyuşturucular boş.acıyı azaltır diyoruz da olmayan acının nesi azalacak.kızlar gerçekten acı yok sadece baskı ve yanma ona da çözüm kayganlaştırıcı.boşuna farklı kremler sürüp durmayın,herkesin cildi aynı değil zarar verir rahatsız eder dikkat edin.böyle kremler birine iyi gelsede birinin cildine zarar verir.boşuna almayın.kayganlaştırıcıyı bol sürün yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…