Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımmm doğru söylüyorsunn..bende emla kremi anestol hepsinden almıştımmm bende aksineee yanma yaptı ve ben kendimi dahada kastımm açıkca hiç tavsiye etmiyorumm..en güzelii su bazlı kayganlaştırıcı jellll...ve sağlılısıda..

günaydın kızlar nasılsınız.. 4-5 gündür yazamıyorum buraya yeni kişiler görüyorum.. ben en son 11 cm almıştım ama şimdi 10 cm ye düştüm çünkü rahat alamıyorum bir de bendeki sorun şu doktorum demiştiki 2 parmağını hiç egzersiz yapmadan direk alabilecek konuma gelmelisin ama ben önce 1 boğumunu 10 kez filan girdiriyorum sonrasında 2. boğumu yavaş yavaş girdiriyorum yani ilk aşamada girmiyor acıyor. bugün de doktora gidicem ve 3 haftadır 2 parmak çalışıyorum. bıktım artık yerimde saymaktan. yani 3 haftadır rahat girsin diye uğraşıp duruyorum ilerleme derseniz hiç yok 3 hafta önceki halim.:18: şimdi desem rahat olmuyor diye yine devam ettrcek.. takıntı yapmaya başladım sabırlı bir insandım şuan her şeye kızar hale geldm...

Son düzenleme:

canımmmmm olmadıııı ama....yok öyleee pes etmekkk....sana tavsiyemmm öncelikle rahatlamak için duş all...sonraa bir kovanın içine sıcak su koy...daha sonra içine fıkdık kadar vazelin koyy...sonra onun buharının üzerine otur ama kendini yakma sakın dikkatli ol...sonraa bekleyebildiğin kadar bekle...bekleme durumunda görüceksinkii içindee açılmalar olucakk bunu hissedeceksinn hattaaa çişin bile gelicek yanii..sonraaa tamm genleştiğini hissettiğin anda yatakta egzersiz yaptığın pozisyonu al..önce parmka egzersizi yap..sonrada aparıtını dene...bakkkk görüceksinn inan olucakk..ben hep böyle yapıyorummm artıkk ve oluyor....eşide böyle yapmayı düşünüyorummmm...allahım nasip ederse...

denicem canım çok sağol gerçekten artık çok sıkıldım bişeyi anlamadım suya mı buharamı oturcam 2 ay önce başladım egzersizlere doktorum da sağolsun uzattıkça uzattı ben ondan habersz yapıyorum aparat denemesini. sen kaç cm deydin canım

canıımmmmm buharı içine alıcaksın...yani sakın suyun içine oturma yanarsın...amann dikkatt...buharı vajiye uçuyor zatenn...ben 10-11 cmm alabiliyorummm 11 cm de tam başladımm regli oldumm...

canıımmmmm buharı içine alıcaksın...yani sakın suyun içine oturma yanarsın...amann dikkatt...buharı vajiye uçuyor zatenn...ben 10-11 cmm alabiliyorummm 11 cm de tam başladımm regli oldumm...

aynı ben de 10 cm alıyorum 11 cm de aldım ama çok zorlandım . reglm olcak bu haftasonu gibi de. sağol canım önerilern için sıcak suyu deneyip yazarım buraya nolduğunu. görüşmek üzere..

aynı ben de 10 cm alıyorum 11 cm de aldım ama çok zorlandım . reglm olcak bu haftasonu gibi de. sağol canım önerilern için sıcak suyu deneyip yazarım buraya nolduğunu. görüşmek üzere..

canımmm benimde regli öncesi ve sonrasında hep kasılmalar olmuştuu..o nedenle reglin yakın olduğu için olabilir...bu arada dene bakalımm ama içine vazelin koymayıda unutma....bol şans...görüşürüz..

Bu olay tamamen beyin ile ilgili. Egzersizleri çok mantıklı buluyorum. 8 senedir H...D'n reçetesi, hipnoz, sıcak su....vs. denedim hiç fayda etmedi. Ama bu son gittiğim psikologun egzersizli tedavisinde vajinusmus sorunumun %50'ini hallettim. Hala çözmüş değilim ama en azından umutluyum... Dün gece 2 parmak yapamamıştım ama ilerleyen saatlerde inadımdan yaptım..Yalnız 2 parmağa ameliyat eldiveni geçirdim öyle yaptım. Biraz acıttı gibi. Acaba prezervatif daha mı az acıtır. Onu kim alacak acaba . Eşim almıyor ben alamıyorum..

canım parmak yerine aparat denesen, bence çok daha kolay
yavaş yavaş kalınlarştırırsın

Canım psikolog aslında 2 parmağa prezervatif geçirin dedi. Biz alamadık prezervatif aparatı hiç alamayız sanırım. Nerde satılır bu....

İlerleyen saatlerde muayene eldiveni geçirdim 2 parmağıma, biraz acıttı ama sonunda yaptım....

canm benm doktorum da hiç eldivensiz pre..zvatifsiz çalıştıryo çıplak elle bende 2 parmak çalışıyorum önceleri eldivenle çalışıyordum çok rahhattı eldiven sen ilk yaptığın ve doktor preze..vtf dediği için şartlamış olabilirsin canm normalde eldiven acıtmaz.. eczanelerde ve büyük marketlerde satılıyor utanıp çekinmeyn canım akşama kadar kaç kişiye satıyolar çekinecek bir durum yok. ama eğer alamam diyosan eldivene devam et zaararı yok eldivenn.

maaşallah tatl Rabbim mutluluğunu daim etsin... bu arada beni unuttunuz ha ben varım eskilerden... daha yenilmedim vajiye ben yenecem inşaallah bu hastalığı en yakın zamanda:))

tatlım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun... bvir taraftan izliyorum doktorumdakileri netim çok yavaş sabahtan beri bakıyorum... Rabbim evladını sana bağışlasın hayırlı ömürler versin... sen geçmişi okumadın ama ben iyi biliyorum bi arkadaşımız vardı bulutlar isminde.. o arkadaşımızında bebeği vardı... bebeği doğduktan sonra egzersizlerle yendi çok şülkür... hatta bulutlar ın annesi ve ablasıda aynı hastalıkla hala uğraşıyordu... kendisi ben yenersem onlarada umut olacağım diyordu ve yendi çok şükür... yine bi arkadaşımız 10 yıllık evliydi o da yendi çok şükür.. rabit arkadaşımı 10 yıllık evli ve bir evladı var Rabbim bağışlkasın... yalnız değilsiniz hiç bir şekilde... ha bu arada asıl söyleyeceğim şey şu.. neden çekiniyorsunuz tatlım altı üstü bi prezervatif... tamam insan utanıyor ama bu kadar acı çekiyorsun bak.. şunu yapamazmısın sağlık ocaklarında aile hekimleri veriyor her ay 12 adet ücretsiz olarak... hemşirelerden birine söylesen tatlım hem ücretsiz dediğim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…