- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.041
kızlar bence hiç boşuna almayın ben anestol de aldım emlada ama hiç bir işe yaramıyor.beyninde bir şeyleri bitirmedikçe uyuşturucular boş.acıyı azaltır diyoruz da olmayan acının nesi azalacak.kızlar gerçekten acı yok sadece baskı ve yanma ona da çözüm kayganlaştırıcı.boşuna farklı kremler sürüp durmayın,herkesin cildi aynı değil zarar verir rahatsız eder dikkat edin.böyle kremler birine iyi gelsede birinin cildine zarar verir.boşuna almayın.kayganlaştırıcıyı bol sürün yeter.
bence de başlatmak iyi olur,o zaman insan daha çok egzersize sarılıyor.
günaydın kızlar nasılsınız.. 4-5 gündür yazamıyorum buraya yeni kişiler görüyorum.. ben en son 11 cm almıştım ama şimdi 10 cm ye düştüm çünkü rahat alamıyorum bir de bendeki sorun şu doktorum demiştiki 2 parmağını hiç egzersiz yapmadan direk alabilecek konuma gelmelisin ama ben önce 1 boğumunu 10 kez filan girdiriyorum sonrasında 2. boğumu yavaş yavaş girdiriyorum yani ilk aşamada girmiyor acıyor. bugün de doktora gidicem ve 3 haftadır 2 parmak çalışıyorum. bıktım artık yerimde saymaktan. yani 3 haftadır rahat girsin diye uğraşıp duruyorum ilerleme derseniz hiç yok 3 hafta önceki halim.:18: şimdi desem rahat olmuyor diye yine devam ettrcek.. takıntı yapmaya başladım sabırlı bir insandım şuan her şeye kızar hale geldm...
kesınlıkle....
o zaman 23 nisan dıyelım şenlenelımm olarmııııııı
FOLBIOL 5 MG 50 TABLET canımmm tam ismi bu mu???ne kadara almıştın???
tatlım evet adı aynen öyle... fiyatını bilmiyordum 2 hap birlikte almıştım. ama senin için eczaneden bi koşu sorup geldim çok komik bi fiyat 1 buçuk liracık:))
tatlım evet adı aynen öyle... fiyatını bilmiyordum 2 hap birlikte almıştım. ama senin için eczaneden bi koşu sorup geldim çok komik bi fiyat 1 buçuk liracık:))
canımmm çok saoll yaa...teşekkür ederim..
canımmmmm olmadıııı ama....yok öyleee pes etmekkk....sana tavsiyemmm öncelikle rahatlamak için duş all...sonraa bir kovanın içine sıcak su koy...daha sonra içine fıkdık kadar vazelin koyy...sonra onun buharının üzerine otur ama kendini yakma sakın dikkatli ol...sonraa bekleyebildiğin kadar bekle...bekleme durumunda görüceksinkii içindee açılmalar olucakk bunu hissedeceksinn hattaaa çişin bile gelicek yanii..sonraaa tamm genleştiğini hissettiğin anda yatakta egzersiz yaptığın pozisyonu al..önce parmka egzersizi yap..sonrada aparıtını dene...bakkkk görüceksinn inan olucakk..ben hep böyle yapıyorummm artıkk ve oluyor....eşide böyle yapmayı düşünüyorummmm...allahım nasip ederse...
denicem canım çok sağol gerçekten artık çok sıkıldım bişeyi anlamadım suya mı buharamı oturcam 2 ay önce başladım egzersizlere doktorum da sağolsun uzattıkça uzattı ben ondan habersz yapıyorum aparat denemesini. sen kaç cm deydin canım
canıımmmmm buharı içine alıcaksın...yani sakın suyun içine oturma yanarsın...amann dikkatt...buharı vajiye uçuyor zatenn...ben 10-11 cmm alabiliyorummm 11 cm de tam başladımm regli oldumm...
aynı ben de 10 cm alıyorum 11 cm de aldım ama çok zorlandım . reglm olcak bu haftasonu gibi de. sağol canım önerilern için sıcak suyu deneyip yazarım buraya nolduğunu. görüşmek üzere..
kızlar yarısma baslatalımmı ne dersınız
benıde yarısmaya alırsanız olur
kızlar bence hiç boşuna almayın ben anestol de aldım emlada ama hiç bir işe yaramıyor.beyninde bir şeyleri bitirmedikçe uyuşturucular boş.acıyı azaltır diyoruz da olmayan acının nesi azalacak.kızlar gerçekten acı yok sadece baskı ve yanma ona da çözüm kayganlaştırıcı.boşuna farklı kremler sürüp durmayın,herkesin cildi aynı değil zarar verir rahatsız eder dikkat edin.böyle kremler birine iyi gelsede birinin cildine zarar verir.boşuna almayın.kayganlaştırıcıyı bol sürün yeter.
canım parmak yerine aparat denesen, bence çok daha kolay
yavaş yavaş kalınlarştırırsın
Canım psikolog aslında 2 parmağa prezervatif geçirin dedi. Biz alamadık prezervatif aparatı hiç alamayız sanırım. Nerde satılır bu....
İlerleyen saatlerde muayene eldiveni geçirdim 2 parmağıma, biraz acıttı ama sonunda yaptım....
yawriimm senınle baska topıkte hamişlik yarışına gırelım olmazmı
bide burda paylaşayım başardımmmmmmmmmmmmmmmmmm oldu sonunda kabus bittiiiiiben çokk eski takipcisiyim bu sitenin ama nezamandır bunalımdım başaramıodum bırakmıştım herşeyi oyüzden hiç gelmiodum bile buralara ama sonunda olduuuuuuuuuuuu ayy salak gibiyim ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Canım psikolog aslında 2 parmağa prezervatif geçirin dedi. Biz alamadık prezervatif aparatı hiç alamayız sanırım. Nerde satılır bu....
İlerleyen saatlerde muayene eldiveni geçirdim 2 parmağıma, biraz acıttı ama sonunda yaptım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?