Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım, doktor iki parmağı tek parça yapmak için böyle bir yöntem önerdi. Prezervatifsiz de yapabilirsin dedi. Çıplak olarak yapamadım. Muayene eldiveni ile yapabildim. Bilmiyorum belki de şartlanmışımdır. Prezervatif almayı deneyeceğim olmazsa böyle devam edeyim madem aynı diyorsunuz...

Canım, AMİN.. Allah hepimizin yardımcısı olsun... Almayı deneyeceğim artık. Yavaş yavaş kendimi aşmam lazım..

aparat hazırlayıp onla yap parmakla yapamıyorsan o da kolay oluyor ben daha kolay yapmıştım aparatla streç filmle sarıp yapmıştım

kemre tatlım öncelikle dediğin gibi bazı şeyleri aşmalısın... ya bi kere kendin için yapmalısın... aslında ben eldiveni daha mantıklı buluyorum tek parmakta... ama 2 parmak deneyemedim daha pre.... mantıklı tabiki... ya bu kadar acı çekiyorsun... en azından bi marketten bi eczaneden bi yerden rahatca alırsın bence seni tanıyacaklarından mı korkuyorsun neden utanıyorsun... ben sana şunu diyim... burası küçük bi yer ve çoğu eczaneyi tanıdığımız halde ben gittim ultrason jeli sipariş ettim... ve ederkende dedimki bi tanıdık istiyormuş markasını felan söylemedi çarşıya çıkamıyormuş benden rica etti dedim.. bi gün sonrada gittim aldım... birazda cahil ayağına yattım ne için kullanacak ki bilmiyorum gibisinden hehehehe:))

rica ederim ne demek canım yeter ki yen bu illeti herhangi bi sorun olursa her zaman yanıtlarım bildigim kadarıyla
ben de burda yendim bu illeti sagolsun herkes cok yardımcı oluyor burda.. doktoru bıraktım burayı bulunca

tatlım merak ettim ne zaman yendin?

arkadaşlar bende ocakta evlendim. hatta bu konuya birkaç kez yazmıştım benim korkum kızlık zarının bende çok acıya sebep vereceğine inanmam ve çok kanama yapacak diye korkmam şehir efsanelerinden etkilenmemdi. bende yeni yendim çok şükür 3 ayda. pozisyon önermesi yapıcam sizlere çünkü ben diğer pozisyonlarda kendimi çok kasmama rağmen bunda kasmadım. çok af edersiniz çok ayrıntı gibi olmamasına dikkat ederek söylemek istiyorum. bu pozisyonun adı domalma pozisyonu. arkanızı dönüp dizlerinizi üstünde öne doğruı eğilip ellerinizle destek alıyorsunuz. secdeye eğilme gidi düşünün tek fark dirseklerinizi üstünde durmanız. ben bu pozisyonda yendim. eşim düşündü bunu. çünkü o zaman vaji bölgesi daha açık duruyo o pozisyonda herşeyden önce. sonra erkek o pozisyonda çok hakim olabiliyo çünkü deliği çok yakından görebiliyo yani bizleri ürkütmeden doğru noktayı bulup ona göre ilerliyo.ve bence en önemlisi ise karnımız bacaklarımıza doğru çekik durduğu için kasıklarımızı sıkmamız kasılmamız imkansız oluyo ne bacaklarımı kasabildim bu pozisyonda ne de kendimi sıkabildim. yemin ediyorum kızlar ilk denemesinde eşim oldu başardım ben. bu pozisyonu şiddetle öneriyorum. eğer ben tam olarak anlatamadıysam netten araştırın. Allah hepinizin yardımcısı olsun .

bu pozisyonda yenen çok kişi var bu forumda.. dediğin gibi kasmanın en az olduğu pozisyon bu galiba..

canım çok iyi bir fikir verdin.bende düşünmüştüm ama bir yanlışlık olur diye eşime söylemedim.yanii sağlık açısından.bu pozisyondan sonra misyonere dönebildinmi..bende 7aylık evliyim sadece yarısına kadar alabiliyorum p...si.artık bitsin istiyorum.aslında ben bu dediğin pozisyonda makttan muayene olmuştum çatlaktan dolayıı cidden savunmasız kaldım mecburen dayandım bu ilşki esnasında da işe yarar gibi..yinede korkuyorum..

rica ederim ne demek canım yeter ki yen bu illeti herhangi bi sorun olursa her zaman yanıtlarım bildigim kadarıyla
ben de burda yendim bu illeti sagolsun herkes cok yardımcı oluyor burda.. doktoru bıraktım burayı bulunca

huzur 34 şu nisan yağmurunun dediği aklıma yattı.sen yenmiş biri olarak ne dersin.zararı olurmu...yani işte arkadan secde pozisyonu olabilirmi sencee..içiimi bir huzur kapladı... olacakmış gibii..ben yarısına kadar alıyorum..bu çözüm olurmuu..yoksaa kızlarda zararlımı olur..olacak yaaa bu içime sindi:)

doktora gittim bugün ve öğrendim ki benm daha yenmem için en az 1,5 ay var yine 2 parmağa devam edecekmişim... diyordum nisan gelini olcam ben diye ama mayısa hatta hazirana bile sarkabilirmiş... mutsuzum kızlar artık sabrım tükendi, artık başaramayağım gibi gelmeye başladı egzersizler can sıkmaya başladı yaptıkça ilerleme gibi bir hevesim de kalmadı...

ne asamadasın canım

canım prez...if gerçekten çok iyi onu kullanınca jele bile gerek kalmıyor.

fokurtu bana msj atmışsın ama ben cevap veremiyorum özelden.öncelikle çok sevindim msjına.beni çok rahatlattın.bişey soracam.bi arkadaşımız domatmakmı ne secde pozisyonu önermiş.benim aklıma çok yattı.önceden makat çatlağı için bu şekilde bir muayene olmuştum.savunmasız kalmıştım.kasılma olmaz böylelikle.ama yinede korkuyorum sağlık açısından nasıl olur.ilk birleşme için uygunmudur.desteğin için çok sağol.ben bu şekilde yapmayı düşünüyorum aslında korkuyorumdaa..bilemedim yaniii

Kizlar ya ben nasil kurtulcammmmm bgnde 20 dk egzersiz yaptim zorlaniorum acaip onceden daha gzldi ara verince ii olmadi bn icin

canım benım yapma boyle...en kucuk aparatından basla 10 ar dk alısıp buyut bırde oyle dene daha once yapabıldıgın seyı sımdı nedden yapamayasın oyle dusun...

canım benim sağlık açısından bi problem olmaz ki o bir pozisyon sadece . bence denemelisin eşinle paylaş bunu derim ben misyoner pozisyonuna şu şekilde dönebilmiştim önce gene o dediğim pozisyonda başladım sonra eşim içimden çıkmadan bi bacağımı yana atarak yavaşça sırt üstü dönebildim. sonrada zorlanmadım ben. bence başaracaksın inan bana kasılman olmayacak acı hiç olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…