- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.081
tatlımmm naptınnnn nasıl gıdıyorr
canım benim sağlık açısından bi problem olmaz ki o bir pozisyon sadece . bence denemelisin eşinle paylaş bunu derim ben misyoner pozisyonuna şu şekilde dönebilmiştim önce gene o dediğim pozisyonda başladım sonra eşim içimden çıkmadan bi bacağımı yana atarak yavaşça sırt üstü dönebildim. sonrada zorlanmadım ben. bence başaracaksın inan bana kasılman olmayacak acı hiç olmayacak.
senin bekaretin bu sekildemi gitti.canim sanirim deniyecem bu pozisyonubaska carem yok.hem ben yariya kadar alabiliyorum.sen ne asamadaydin olmadan once.denerde basarirsam sana cok dua ederim.saglik acisindan degil belki ama ilk birlesme acisindan nadil olur diye fusundum..basin yerde secde pozisyonu dimi..off cok yazdim heralde ama cok heyecaanlandim...
aynı yerde sayıyorum henüz büyük boy falluslar bekliyorum yarın yada diğer güm elimde olur fallus çok kolay giriyo ama öyle hazırladığımız aparatlar bana iticigeliyo hem ben koltuk dışında başka pozisyonda sokamadım yaa sinir oldum girmiyo yatarken falan ama koltuğa geçince cukkkkk kayıyo anlamadım gitti
evet canım bu şekilde ilk birleşmem gerçekleşti canım hiç yanmadı.üstelik dediğim gibi o pozisyonun en büyük özelliği karın bacaklarının altında kaldığından karın bölgesinden kasık bölgesinden ve bacaktan gelen bi kasılmayı engellemiş oluyosun. bu pozisyon bi de vajiye derinden ulaşıyo o yüzden işlem daha kolay oluyor bunun içinde.ben ilk birleşmeden korkuyordum korkutmuşlardı beni . hiç aparatla çalışmadım ben.bi kere bende yarıya kadar direk pe.isle denedim sonra korktum yapamadım . sonra eşim dedi işte anlattı bana bu pozisyonun artılarını bana çok mantıklı geldi. ben korktuğum için eşime dedim sen yapma ben sana doğru geri geleyim diye o başını yerleştirdi ben yavaş yavaş ona doğru geldim. en kısa zamanda dene olur mu bacaklarını bitiştirme açık dizlerinin üzerinde olsun. ben inanıyorum zaten sende benim gibi yarısına kadar alabilmişsin bunu yapacağına inanıyorum ben..
çok benziyoruz senle bu konuda. o yüzden olsa gerek yeminle inanıyorum bunu başaracaksın. bende yarıya kadar alıp git gel de yapıyordum aynı şekilde. acı vallahi duymadım yanma oluyo evet ama nasıl desem hani sıcak bi çayı hızlı yudumlayınca olur ya aynen öyle inan bana:) baskı diğer pozisyonda yaptıklarımın yanında devede kulak kalıyor.seni çok iyi anlıyorum ben hepimiz aynı korkuları yaşıyoruz. regl bitince sıcak bi duş al karın bölgesi bacaklarının üst kısmı kasık bölgene sıcak su tut sonra çıkınca hemen dene. istersen jelde kullan. belkisi yok olacak. önce moral ve tam inanmak. hedefe kilitleniyorsun tamam mı bugünden tezi yok regl bitinceye kadar hazırla kendini bak arkadaşım yapmış de hemde benimle aynı durumdayken de ben de yapacam de.çok kolay olacak . duaların içinse Allah razı olsun.müjdeli haberini bekliyorum ve buraya bende taze gelin oldum diye yazacağını biliyorum.Evet cnm iste benim sorunumda bacagimi kasiyorum birazcik aldiktan sonra diyorumki keske biri tutsa bacagimi aci felan umrumda degil.sen hic aci duymadigini soyledin.hicmi bise hissetmedin baski ve yanma hissi.ama ben esime dogru gidemem o bianda yapsin bitsin..cok caresizim.esimi kaybetmekten korkuyorum.reglim bitsin hemen deniycem.hep ayni pozisyon ve basarisizlik tukendim inan.hem bende gidip gelmede olabiliyo icime de bosaliyo.belki bu pozisyonda olur..insallah.icime su serpildi.simdiden sana dua etmeye basladim
çok benziyoruz senle bu konuda. o yüzden olsa gerek yeminle inanıyorum bunu başaracaksın. bende yarıya kadar alıp git gel de yapıyordum aynı şekilde. acı vallahi duymadım yanma oluyo evet ama nasıl desem hani sıcak bi çayı hızlı yudumlayınca olur ya aynen öyle inan bana:) baskı diğer pozisyonda yaptıklarımın yanında devede kulak kalıyor.seni çok iyi anlıyorum ben hepimiz aynı korkuları yaşıyoruz. regl bitince sıcak bi duş al karın bölgesi bacaklarının üst kısmı kasık bölgene sıcak su tut sonra çıkınca hemen dene. istersen jelde kullan. belkisi yok olacak. önce moral ve tam inanmak. hedefe kilitleniyorsun tamam mı bugünden tezi yok regl bitinceye kadar hazırla kendini bak arkadaşım yapmış de hemde benimle aynı durumdayken de ben de yapacam de.çok kolay olacak . duaların içinse Allah razı olsun.müjdeli haberini bekliyorum ve buraya bende taze gelin oldum diye yazacağını biliyorum.
çok benziyoruz senle bu konuda. O yüzden olsa gerek yeminle inanıyorum bunu başaracaksın. Bende yarıya kadar alıp git gel de yapıyordum aynı şekilde. Acı vallahi duymadım yanma oluyo evet ama nasıl desem hani sıcak bi çayı hızlı yudumlayınca olur ya aynen öyle inan bana:) baskı diğer pozisyonda yaptıklarımın yanında devede kulak kalıyor.seni çok iyi anlıyorum ben hepimiz aynı korkuları yaşıyoruz. Regl bitince sıcak bi duş al karın bölgesi bacaklarının üst kısmı kasık bölgene sıcak su tut sonra çıkınca hemen dene. Istersen jelde kullan. Belkisi yok olacak. önce moral ve tam inanmak. Hedefe kilitleniyorsun tamam mı bugünden tezi yok regl bitinceye kadar hazırla kendini bak arkadaşım yapmış de hemde benimle aynı durumdayken de ben de yapacam de.çok kolay olacak . Duaların içinse allah razı olsun.müjdeli haberini bekliyorum ve buraya bende taze gelin oldum diye yazacağını biliyorum.
canım ya desteğin için çok sağol.alah razı olsun.dedim ya ben bir kaç kez bu şekilde makatımda muayene oldumm doktor elinii içinee soktu.onu yaptıysam bunuda yaparım diye düşünüyorum.jel kullanıyorum zaten.ama dedin ya ben kendimi ona doğru ittim ona takıldım ben.ben onu yapamam heralde esimin yapması lazım.o şekilde de olurmu.aşarsam sonraki aşamlarda da senden taktik alırım kaybetmeyelim birbirimizi.içime boşalma olduğu için hamile de kalabilirim diye ilaç kullanıyorum.bu iş bitmeden hamile olmak istemiyorum.böyle hiç olmayacakmış gibi bir hayal gibi geliyo..panik atak geçiriyorum o esnada daha neyi koruyorum anlamadım gitti..bekarken o konulara çok dikkat etmemden heralde.aman bişey olur biri bişey yapar..tacize uğrarım diye diye bu hal oldu...bilmiyorum canım..bir kaç güne denerim..inşallah olur.olursa hiç tanımadığım birine çok dua edicem...
daha önce yazdıklarınızı okudum ,bende yarım alabilmiştim ,sonra denedim olimadı((bu pozisyon tam olarak secde gibimi duracağız,dizlerimizin üzerinde arkamız dönük ?
ok,çok sağoln,teşekkürler
ne asamadasın canım
slm kizlarr nasilsinizzz... nerdeyse iki haftadir egzersiz yapmiorum bi hafta regldim bi hafta cok yogundum simdi egzersiz yapicam insallah kolay olur zorlanmam yaaa... :S 12 cm deyim halaaa... ne zmn yenicem bilmiorummm
kızlar demin bi saat egzersiz yaptim 12 cm le.. baslarda sokarken acaip huylandim sanki wc m geliyormus gibi oldu ama sonradan alistimm.. bi kac gün daha egzersiz yapcam artik ara vermicem insallahh yanii... sonrada esimle denemek istiorummm artik bitsin istiorummm cok sıkıldımmmm offff :'(
bravo canım sana 12 cm çok iyi ,
az kaldı hayırlısıla seninde yenmene, sıkılma canım bak ne kadar yol aldın kısa sürede,
ilk başladığında aklına gelirmiydi bu kadar ilerleyebileceğin ama 12 cm desin maşşalh devamıda gelicek, çok kısa zmanda hemde
slm kizlarr nasilsinizzz... nerdeyse iki haftadir egzersiz yapmiorum bi hafta regldim bi hafta cok yogundum simdi egzersiz yapicam insallah kolay olur zorlanmam yaaa... :S 12 cm deyim halaaa... ne zmn yenicem bilmiorummm
12 cm miii zaten normal penis kalınlığı 10- 12 cm arası değilmiii daha fazlasına da mı çalışmak gerek ben eşimi ölçtüm 11-11,5 cm gibi ve ilk soktuğum fallus 5,5 cm ye yakın 2.fallus da tam 8 cm.yarın falan büyük falluslar gelecek seviniyordum 11 cmlikle çalışınca yaparım diye((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?