Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

anlaştık cnm çok sağol.eşime söyledim böyle yapalım diye.diyoki ozmanda öne doğru kaçarsın sen...offf(((

kızlar bi saat kadar burdayım,
varmı takıldığınız yerrrr

fokurtu bana msj atmışsın özelden ama ben cevap veremiyorum.msj hakkım yokmuş..sağol desteğin için...başka bir pozisyon deniyecem bir arkadaş önerdi..sence nasıl olur secde pozisyonu..olur inşallah yaaaa...offff

canım demek ki kişiden kişiye değişiyor pe..s kalınlığı. fallus dediğin sanırım aparat onları nerden sipariş ediyordsun ve fiyatı ne kadar canım

hatta eşimi ölçtükten sonra netten de araştırdım ortalama 12cm yi geçen kalın penise giriyomuş neyse ....

fallus evet plastik aparat bende ilk 2 boy var 5 ve 8 cm olan. 8 cmyi saygında tedavi olan bir arkadaş gönderdi 5 cmyide ben süleymandan getirdim tedavi olamadığım halde paramı alınca bende fallusu bırakmadım:) tabi bunları soktum şimdi büyütmem gerek ve ben streç filmli sokamıyorum batıyo çiziyo gibi oluyor o. süleymanda tedavi olan başka bir arkadaş bugün kargoladı. plastik oldukları için yıkanıp dezenfekte edilebilen ürün bunlar hijyen sorunu yok yani ben de kullandıktan sonra benim gibi çok hassas kırışıklık ve mum parmak vs gibi şeylere hassasiyeti olanlara göndermeyi düşünüyorum çünkü fallus çok kolay tutuluyor ve giriyor

12 cm normal benim esiminde 12 cm.. benim korkum yapamamak halaa.. yoksa egzersiz yapabiliorum..kisiden kisiye degisiyorr kimisi 10 cm de basarior kimisi 8 9 cm de..

ne zaman gelsem, en olmadik saatlerde bile ziyaretciler var. sessiz sessiz okuyup gidiyor musunuz? ben de öyle yaptim bir sene. aslinda buraya bana da yardim edebilir misiniz diye yazdiginiz gün basliyor iyilesme. kimse bilmesin diye yüzüme yapisan maskeyi bir tek burda atabiliyorum. bunun tarifi yok. yalanlara sahtekarliklara gerek duymadan, en ufak basarida yazabilmek ve bunun aslinda ne kadar büyük bir sevinc oldugunu anlayacak insanlara söylebilmek ya da hayalkirikliginda birinin bize de oldu ama gecicek demesi. oh kendime bile dürüst oldugum tek yer. seviyorum ben buradaki herkesi. bu da böyle egzersiz geciktirme bahanesiyle son kez göz atma sirasinda icimden dökülenlerdir. görev beni bekler.

tatlım hıc sorun degıl illa eni aynı olacak dıye bırsey yok ben 10 cmle yenmıstım sen 8 cm alabılıyorsun buda buyuk basarı canım benım....

9 aylık evliyim, evliliğimin ilk 5 ayı ilişkiye giremedik bunun bir rahatsızlık oldugunu bilmiyorduk bile... ben kendimi kastıgım için yapamıyorduk işte diye düşünüyorduk doktora gidilmesi gerektiğini bile bilmiyorduk her genç kız ilk evlendiği zamanlar yaşayabilir yanii (kimseye söyleyemiyosun bide) ama ilk geceden beri her denemede kan geliyodu.

sonra doktora gittim hani evlendikten sonra ne durumda bi konturol ettirim diye kanın her defasında gelmeside düşündürüyodu beni doktor asistanına beni hazırlamasını söyledi odaya gittik,( ben çok cekingen ve hayatımda agda yaptırmak için bile göstermeyen biriyim çogu bayan gibi )
ama doktora ben niye geldim diye düşündüm niye para ödedim... beni muayene etmesi için ve eger bi sorun varsa çözmesi için... direnmenin sacmalık ve mantık dışı oldugunu düşündüm. koltuga oturdum doktor geldi... bunu yapmam gerek sakin ol sakin ol çok kısa sürecek dedim hep kendime sonra bi baktım doktor çok rahat girdi ben bunun şoku içerisindeyken doktor hala içerideydi:)))) işte ekrana bakıp bana bişeyler söylüyordu.....(yumurtalarımda sorun cıktı bu arada ) neyseeee

giyindikten sonra eşim dışardaydı cagırdım doktor yumurtamdaki sorundan bahsetti ...... ben dedim ki peki biz ilişyiye giremiyoruz bir sorun var mı dedim yoo hayır bi proplem yok dedi ben hiç bişey anlamdım ....

eve geldim 2 3 gün sonra romantik bir yemek ve ilişki bu defa benim konturolümdeydi artık çok sıkılmıştım kendimi eşime ait olmadıgımı düşündürüyordum....
ön sevişme süresini ben belirledim, pozisyonu ben belirledim, kendimi hazır hissettiğimde istediğimi belli ettim ve yavaş yavaş gerektiğinde durdurup tekrar yaptırarak mutlu sona vardık.......:)))

sonra anladım ki bu tek tarafın yapacagı şey değil ben hep eşime bırakıyodum çünkü ben hiç bir şey bilmiyodum o bilir erkek diye düşünüyodum...
sonra ya hep ben hazır değilken yapmaya calışıyodu ani hareketlerle beni ürkütüyo canım yanıyodu....
bunlara son verdiğim için kendimi çok ii hissediorum tam olarak yaşadıklarımı yazmadım ama çok cektim o 5 ayda allahım size yardım etsin... size bu deneyimimi anlattım bu olayın çözümü bizde başka hiç kimsede değil... bana asla olmayacak gibi geliyodu .asla yatakya eşimi mutlu edemeyecek kendimde hep işkence cekip mutlu olamayacakmışım gibi geliyodu ve eşim için kendimi suçlu hissediyodum eşim kendimi kötü hissetmemem için elinden geleni yapsada....

bu sıkıntılı günlerin çözümü bu kadar basit olması, hem sevindirdi hem de sinirimi bozmadı değil:))))

Son düzenleme:
tesadüfen başlığı görünce beş yıl önce yaşadıklarım geldi aklıma. bende vajinismus hastasıydım. muhtemelen pek çoğunuz gibi böyle bir durumdan haberdar değildim. en güzel gecem düğün gecem külkedisinin hikayesindeki gibi gece saat 12 yi gösterdiğinde kabusa döndü. o gün olmadı. ertesi gün olmadı. balayına gittik. geldik. olmadı. olmadı. evlendikten tam 15 ay sonra başarabildim. evliliğimin onunca ayında bir prof a gitmiştik eşimle. ilk muayenede gösterdiği parmak egzersiz yöntemini evde kendim deneyerek başardım. adetim yaklaşmıştı. dr tedavi için adetimin bitmesini beklemem gerektiğini söyledi. aksilik bu ya adet olamadım. bende kendim denedim. sonra bir baktım bi gün olmuş. şimdi bebek sahibi olmak için aşılama tedavisi görüyorum. iki günde bir muayne oluyorum ve inanın o kadar rahatım ki. naçizane tavsiyem kendinize inanın ve üzerine gidin bu durumun başlarda canınız yansa da pes etmeyin. sonra inanın o acılardan eser kalmıyor.

cap ve uzunluk olarak ideal, en büyük basari nedir. yani maximum limit ne olmali dilatörler icin?

kişiden kişiye değişiyor herkes bellı bır cm guven duygusu gelıyor
ben mesela esımın p. boyutunda paratı almadan esımle denıyemem dıye kendımı sartlamıstım
sonra o aparatı alınca esımlede oldu
genel olarak kımı 2 parmakta kımı 10 12 cm de yenıyor

arka sayfalarda gördüm pozısyon konusulmus arkadasın bahsettıgı evet rahat oluyor kızlar ve ustte olan
tabı kısıden kısıye degısır bu rahatlık ..

ve merhaba yenı bır gune uyanan vajılı güzeller ..
gece ruyamda sızler vardınız nılay ıle ıkı grup olusturmusuz yarısma baslatmısız bır anonce yenın dıye :)

bu ara pek burda yoktum zayıflama dıyete daldım ve 1 haftadır usutmustum mıdem bulanıyo basım donuyor
bazen dıyorum hamılelıkte boye olunuyorsa yandık :) hepınızı cok opuyorum yeni bir gün yeni bir umud

hikayelerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler ALLAH ım bir daha yaşatmasın ve başka dert sıkıntı vermesin inşaallah... burada herkes aynı sorunla mücadele ediyor... hepimiz biliyoruzki bu konu yakınlara arkadaşlara vs anlatılmıyor... anlatılsa da yaşamadıkları için anlamıyorlar... ne demişler "damdan düşenin halinden damdan düşen anlar"... burada çok insanın olması tabiki bizi çok üzüyor ama bi taraftanda aynı duyguları paylaştığımız için kimseye anlatamadığımız şeyleri burada anlatabiliyoruz...
ben kendimden örnek vereyim burdan tanıştığım bi arkadaşım var ve ben ona arkadaş değil kardeşim diyorum artık... canım ya çok şükür yendi ve tesadüfen tatile benim yaşadığım şehre gelmişlerdi eşiyle... hep beraber tanıştık muhabbet ettik inanın varya sanki yıllardır arkadaşmışız gibi geliyor insana... çünkü aynı sorunları yaşıyorsunuz aynı olaylar başınızdan geçiyor genelde... ve en çok rahat konuşacağınız kişi burdaki arkadaşlar oluyor... ben şimdi o arkadaşımla devamlı irtibattayım ve hamile şimdi o kadar seviniyorum ki onun hamile olduğunu öğrendiğimde elim ayağım titredi sevinçten...neyse uzattım sanırım...
arkadaşlar kısaca şunu diyorum burası bizim dert ortağımız... benim eşimde bilir burada yazdığımı kullanıcı adımı vs... ama burda okadar çok şey öğreniyoruz ki... mesela bi korkum kilitlenme korkusuydu... biliyorsunuz hep abartılı hikayeler anlatıldı bize... yokmuş öyle bişey aslında... sadece hayvanlarda yaşandığını burada öğrendiğimde kendimden çok utandım ama bir okadarda mutlu oldum ve korkumun birini daha yendim...
sadece okumakla yetinen arkadaşlar lütfen sadece okumakla kalmayın...bende 1-2 hafta sadece okuyordum... eskilerden özüm34 var canım benim(şimdi kızı oldu ALLAH bağışlasın Azra sını ha bu arada o da çooooooooook yöntem denemiş ve en son doktora gitmek için para biriktirmiş randevu almışken gitmeyip burada yenmeye çalışıp yenmiş bi arkadaşımız... ve o parayla idi sanırım hemde hamileyken umreye gidip geldi canım)... o çağırdı beni niye sadece okuyorsun gel derdini paylaş diye birden kendime geldim yazmaya başladım yazdıkça rahatladım ve bilmediğim okadar çok şey öğrendimki... şu var ki sadece ben ve eşim biliyoruz kimseye anlatamadım ben ama burda bütün arkadaşlar kardeşimiz gibi ve bizim yazdıklarımız evet biraz açık olabilir ama tamamen tedavi olabilmek yuvamızı huzurla mutlulukla doldurmak için çabalıyoruz hep... yenen arkadaşlar da hikayelerini anlattıkça okadar çok umuytlanıyoruz ki... belki ufacık bi tüyo ile hayatlarımız aydınlıkla doluyor...

ksıalr ben c tesi günün piskoloa gtitim hipnıoz olmak için ve abna deneme yaptıı ben hpnoz oldum çok yatkınmşmm çıktım hipnoda bi uyku hali bi gevşeme eve ozr gttiim ve ben 2 cm de iken aparatta birden 6,5 cm e geçtmm dr uma söleemd çok sevdnm dedi çok hızlı bi bşaarı çok cabk aşacaz dedi senle bunu 2.ye tekrar c tesiye randevu aldımm seans ücreti normalde 150 tl miş 75 e düştü bana çok tatlı ii bi kaıdındı birden 2 cmden 6,5 cm e geçmek ii midr bi günde dr süper dedi büüylk başarı dedii diom 1-2 kez daha gitsem belki hepsi gerçekten olur ikilki yaşarım diorum az bi deneme hipnızudna oldu bi de 10 dklık bi dahaki 40 dk sürecek

kızlar günaydın herkese. hepimiz için hayırlı bi gün olsun inş. Rabbim vajililere yenmeyi, bebiş isteyenlere de bebiş nasip etsin inş.

canım senin umutsuz olacak bi durumun yokki, sakın motivasyonunu bozma gereksiz yere. 12 cm alıyosan zaten başarmışsın demektir. bak gör ilk denemede olur muhtemelen. ben 11 cm de yenmiştim. 12 cm çok iyi. korkma sakın sadece son aşama kalmış, yüzmüşsün yüzmüşsün kuyruğuna gelmişsin. az kalmış canım. sabır biraz daha. tahriş olması normal canım bi kaç gün ara ver ve krem sür.düzelecektir.

canım bravo bence de çok güzel ilerlemişsin. inş bu azimle devam edersen kısa sürede yenersin. 10 cm i yapınca deneme yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…