- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.101
canım ben korktuğum için öyle yaklaştım eşime oda yaklaşsa sonuç aynı olur aklına takılmasın o .korkuyu at üzerinden tamam mı anlaştık sanırım. tabiki irtibatı kopartmayız. benimde dualarımdasın.. müjdeni bekliyorum
kızlar bi saat kadar burdayım,
varmı takıldığınız yerrrr
canım demek ki kişiden kişiye değişiyor pe..s kalınlığı. fallus dediğin sanırım aparat onları nerden sipariş ediyordsun ve fiyatı ne kadar canım
12 cm miii zaten normal penis kalınlığı 10- 12 cm arası değilmiii daha fazlasına da mı çalışmak gerek ben eşimi ölçtüm 11-11,5 cm gibi ve ilk soktuğum fallus 5,5 cm ye yakın 2.fallus da tam 8 cm.yarın falan büyük falluslar gelecek seviniyordum 11 cmlikle çalışınca yaparım diye((
12 cm miii zaten normal penis kalınlığı 10- 12 cm arası değilmiii daha fazlasına da mı çalışmak gerek ben eşimi ölçtüm 11-11,5 cm gibi ve ilk soktuğum fallus 5,5 cm ye yakın 2.fallus da tam 8 cm.yarın falan büyük falluslar gelecek seviniyordum 11 cmlikle çalışınca yaparım diye((
cap ve uzunluk olarak ideal, en büyük basari nedir. yani maximum limit ne olmali dilatörler icin?
cap ve uzunluk olarak ideal, en büyük basari nedir. yani maximum limit ne olmali dilatörler icin?
sagol canimmm... ama yenebilecegimi düsünemiyorum :S günler gectikce dahada umutsuzlasiyorummbgn de egzersiz yaptim zor oldu bide vaji nin etrafi kizardi acaip kasiniyor suan.. mikropmu kapti acaba yaaa :S o yuzden krem sürüp ara vericem normale dönsün devam edicem insallahhh...
ksıalr ben c tesi günün piskoloa gtitim hipnıoz olmak için ve abna deneme yaptıı ben hpnoz oldum çok yatkınmşmm çıktım hipnoda bi uyku hali bi gevşeme eve ozr gttiim ve ben 2 cm de iken aparatta birden 6,5 cm e geçtmm dr uma söleemd çok sevdnm dedi çok hızlı bi bşaarı çok cabk aşacaz dedi senle bunu 2.ye tekrar c tesiye randevu aldımm seans ücreti normalde 150 tl miş 75 e düştü bana çok tatlı ii bi kaıdındı birden 2 cmden 6,5 cm e geçmek ii midr bi günde dr süper dedi büüylk başarı dedii diom 1-2 kez daha gitsem belki hepsi gerçekten olur ikilki yaşarım diorum az bi deneme hipnızudna oldu bi de 10 dklık bi dahaki 40 dk sürecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?