Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

7 yi denedm akşam olmadı c tesi tekrar hipnoz olacam belki hepsi olur bilemiorum heycanla beklirum o günü ilk seans da 2 den 6,5 ama 7 nie olmadı birden geçtim diyemi biraz gerngnmm yprgndm bi türlü sokamadım ya

canımmmm sana geçen özel msjdan cevap verdiğimde geçmiş olsun demeyi unutmuşumm kafama vuruyorum valla nasıl unuttum kusura bakma sana kocamannn geçmiş olsun canımm. bende de var aynı sorun yoksaaaa sen

canımmmm sana geçen özel msjdan cevap verdiğimde geçmiş olsun demeyi unutmuşumm kafama vuruyorum valla nasıl unuttum kusura bakma sana kocamannn geçmiş olsun canımm. bende de var aynı sorun yoksaaaa sen

onemlı degıl canım :) yok hamıle degılım dıyetın yan etkısı bu bırde bogazlarımı üşüttüm üstüne ayakta zor duruyorum 3 4 gun yatıcam bol bol kendıme geleyım ..
ama inşallah gelecek aylarda mujdelı haberı verırım sıze canım suan onun oncesı hazırlıktayım kg verıyorum :)

off bilmiorum korkuorum hala... :S korkumu yenemiorum galiba... bu durumda olan herkes yendi ben daha bekliorum işte.. bide esimle iki üc gündür aramiz kötü hiç konusmuyoruz yaklasmiyoruz da birbirimizee... moralim bozuk onunda etkisi var sanirim... neyse herseyin hayirlisi Allah tan... insallah bi gün olurrrr... bgn de egzersiz yapamicam tahriş oldu acıyor ve kasınıyor acaip krem sürüyorum bendee... düzelsin devam edicem insallah egzersizimee... belki o arada esimlede düzeliriz sonra deneme yapabilirizzzz... bu vajinismus hepimizi cok yorduu cok yiprattiii... Allahim herkese yardim etsinn kimseye boyle bi hastalik vermesinnn....

cnm aparat ardından hemen pens denedinmi nerde takılıyosun...

her ay duzenlı olarak ruyandayım farkındamısınama ben hala goremedım neden acaba:44::44::44::44:

yarısmamız basladı 23 nisan lısteyı hazırlıcam daa ne zmn kımbılır

korundunmu ay balom sen bu ısler bellı olmaz

aykuuuurrrttt nerelerdesinnn naptın cnm başardınmı sırra kadem bastın:26::26:

merhabalar
iki buçuk ay önce doğum yaptım
doğum sırasında catı kontrolu yapıldıgında canım cok yandı korktum
sonrasında ustumde bır korku kaldı
sımdı esımle bırlıkte olamıyorum
kasılıyorum korkuyorum canım yanıyor kendımı cekıyorum
napmam lazım nasıl kurtulabılırım :26:

merhaba...

canım sen daha once yasamıssın ılıskıyı hıcbırsey olmayacagını cok ıyı bılıyorsun...sana tavsıyem jel kullanıp kayganlasmasını saglayabılırsın....

bu arada gecmıs allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın ınsallah...

Son düzenleme:
deasseeb

sela1

veracoft

kemre

nurbursa

cıcekrose

trınıty

amid

zealea

facar

aykurt

sessızcekımsesızce

yardım

el_van

papatya3459

iki üc kez denedik oyle ama esimde sertlesme sorunu oldu o yuzden yapamadik... ben sokana kadar sertlesme gitti o yuzden baya geciktik aslinda bizz...

cnm hemen hemen herkesde aynı sorun oldu..eşine afrodizyak tükettir bol bol tekrar tekrar deneyin pes etme ok. bitmiş senin uzatmalardasın ramak kalmış başarmana

kısalr bana bi dyin ya 2 cmden 6,5 cm birden geçmek ii midr 15 dk hipnozla bi günde bu kadar yaptım 2 .seansa gidecem sizce 2.seansz tamamnen halletmeme ayrdmcı olurmu

amin tesekkur ederım aynen oyle ama kafamda buyutmeye basladım neden bılmıyorum korku sardı benı
kendımı rahatlatamıyorum bu jeller ne oluyor nerden bulabılırım acaba

kısalr bana bi dyin ya 2 cmden 6,5 cm birden geçmek ii midr 15 dk hipnozla bi günde bu kadar yaptım 2 .seansa gidecem sizce 2.seansz tamamnen halletmeme ayrdmcı olurmu

cok cok ıyı bır gelısme hemdee...canım doktorun senı hazırlıyor suanda ama acelecı davranma bugunlerınde tadını cıkar

amin tesekkur ederım aynen oyle ama kafamda buyutmeye basladım neden bılmıyorum korku sardı benı
kendımı rahatlatamıyorum bu jeller ne oluyor nerden bulabılırım acaba

dusunmemeye calıs canım...ama dogumdan sonra bu sorunu yasamamıs kısılerın kısa surelı yasadıgını okumustum bır yerde...

canım eczanelerden su bazlı jel alabılırsın...ben okey su bazlı jel kullandım memnun da kaldım...

yada medıklallerden ultraso jelı de alabılırsın...

bu jeller kayganlastırıyor ve ıslaklık olmadıgı zman ılıskı zor oluyor bılıyorsun onun için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…