- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.121
ve merhaba yenı bır gune uyanan vajılı güzeller ..
gece ruyamda sızler vardınız nılay ıle ıkı grup olusturmusuz yarısma baslatmısız bır anonce yenın dıye :)
bu ara pek burda yoktum zayıflama dıyete daldım ve 1 haftadır usutmustum mıdem bulanıyo basım donuyor
bazen dıyorum hamılelıkte boye olunuyorsa yandık :) hepınızı cok opuyorumyeni bir gün yeni bir umud
canımmmm sana geçen özel msjdan cevap verdiğimde geçmiş olsun demeyi unutmuşummkafama vuruyorum valla nasıl unuttum kusura bakma sana kocamannn geçmiş olsun canımm. bende de var aynı sorun yoksaaaa sen
canım senin umutsuz olacak bi durumun yokki, sakın motivasyonunu bozma gereksiz yere. 12 cm alıyosan zaten başarmışsın demektir. bak gör ilk denemede olur muhtemelen. ben 11 cm de yenmiştim. 12 cm çok iyi. korkma sakın sadece son aşama kalmış, yüzmüşsün yüzmüşsün kuyruğuna gelmişsin. az kalmış canım. sabır biraz daha. tahriş olması normal canım bi kaç gün ara ver ve krem sür.düzelecektir.
off bilmiorum korkuorum hala... :S korkumu yenemiorum galiba... bu durumda olan herkes yendi ben daha bekliorum işte.. bide esimle iki üc gündür aramiz kötü hiç konusmuyoruz yaklasmiyoruz da birbirimizee... moralim bozuk onunda etkisi var sanirim... neyse herseyin hayirlisi Allah tan... insallah bi gün olurrrr... bgn de egzersiz yapamicam tahriş oldu acıyor ve kasınıyor acaip krem sürüyorum bendee... düzelsin devam edicem insallah egzersizimee... belki o arada esimlede düzeliriz sonra deneme yapabilirizzzz... bu vajinismus hepimizi cok yorduu cok yiprattiii... Allahim herkese yardim etsinn kimseye boyle bi hastalik vermesinnn....
ve merhaba yenı bır gune uyanan vajılı güzeller ..
gece ruyamda sızler vardınız nılay ıle ıkı grup olusturmusuz yarısma baslatmısız bır anonce yenın dıye :)
bu ara pek burda yoktum zayıflama dıyete daldım ve 1 haftadır usutmustum mıdem bulanıyo basım donuyor
bazen dıyorum hamılelıkte boye olunuyorsa yandık :) hepınızı cok opuyorumyeni bir gün yeni bir umud
hikayelerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler ALLAH ım bir daha yaşatmasın ve başka dert sıkıntı vermesin inşaallah... burada herkes aynı sorunla mücadele ediyor... hepimiz biliyoruzki bu konu yakınlara arkadaşlara vs anlatılmıyor... anlatılsa da yaşamadıkları için anlamıyorlar... ne demişler "damdan düşenin halinden damdan düşen anlar"... burada çok insanın olması tabiki bizi çok üzüyor ama bi taraftanda aynı duyguları paylaştığımız için kimseye anlatamadığımız şeyleri burada anlatabiliyoruz...
ben kendimden örnek vereyim burdan tanıştığım bi arkadaşım var ve ben ona arkadaş değil kardeşim diyorum artık... canım ya çok şükür yendi ve tesadüfen tatile benim yaşadığım şehre gelmişlerdi eşiyle... hep beraber tanıştık muhabbet ettik inanın varya sanki yıllardır arkadaşmışız gibi geliyor insana... çünkü aynı sorunları yaşıyorsunuz aynı olaylar başınızdan geçiyor genelde... ve en çok rahat konuşacağınız kişi burdaki arkadaşlar oluyor... ben şimdi o arkadaşımla devamlı irtibattayım ve hamile şimdi o kadar seviniyorum ki onun hamile olduğunu öğrendiğimde elim ayağım titredi sevinçten...neyse uzattım sanırım...
arkadaşlar kısaca şunu diyorum burası bizim dert ortağımız... benim eşimde bilir burada yazdığımı kullanıcı adımı vs... ama burda okadar çok şey öğreniyoruz ki... mesela bi korkum kilitlenme korkusuydu... biliyorsunuz hep abartılı hikayeler anlatıldı bize... yokmuş öyle bişey aslında... sadece hayvanlarda yaşandığını burada öğrendiğimde kendimden çok utandım ama bir okadarda mutlu oldum ve korkumun birini daha yendim...
sadece okumakla yetinen arkadaşlar lütfen sadece okumakla kalmayın...bende 1-2 hafta sadece okuyordum... eskilerden özüm34 var canım benim(şimdi kızı oldu ALLAH bağışlasın Azra sını ha bu arada o da çooooooooook yöntem denemiş ve en son doktora gitmek için para biriktirmiş randevu almışken gitmeyip burada yenmeye çalışıp yenmiş bi arkadaşımız... ve o parayla idi sanırım hemde hamileyken umreye gidip geldi canım)... o çağırdı beni niye sadece okuyorsun gel derdini paylaş diye birden kendime geldim yazmaya başladım yazdıkça rahatladım ve bilmediğim okadar çok şey öğrendimki... şu var ki sadece ben ve eşim biliyoruz kimseye anlatamadım ben ama burda bütün arkadaşlar kardeşimiz gibi ve bizim yazdıklarımız evet biraz açık olabilir ama tamamen tedavi olabilmek yuvamızı huzurla mutlulukla doldurmak için çabalıyoruz hep... yenen arkadaşlar da hikayelerini anlattıkça okadar çok umuytlanıyoruz ki... belki ufacık bi tüyo ile hayatlarımız aydınlıkla doluyor...
merhabalar
iki buçuk ay önce doğum yaptım
doğum sırasında catı kontrolu yapıldıgında canım cok yandı korktum
sonrasında ustumde bır korku kaldı
sımdı esımle bırlıkte olamıyorum
kasılıyorum korkuyorum canım yanıyor kendımı cekıyorum
napmam lazım nasıl kurtulabılırım :26:
cnm aparat ardından hemen pens denedinmi nerde takılıyosun...
deasseeb
sela1
veracoft
kemre
nurbursa
cıcekrose
trınıty
amid
zealea
facar
aykurt
sessızcekımsesızce
yardım
el_van
papatya3459
iki üc kez denedik oyle ama esimde sertlesme sorunu oldu o yuzden yapamadik... ben sokana kadar sertlesme gitti o yuzden baya geciktik aslinda bizz...
merhaba...
canım sen daha once yasamıssın ılıskıyı hıcbırsey olmayacagını cok ıyı bılıyorsun...sana tavsıyem jel kullanıp kayganlasmasını saglayabılırsın....
bu arada gecmıs allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın ınsallah...
kısalr bana bi dyin ya 2 cmden 6,5 cm birden geçmek ii midr 15 dk hipnozla bi günde bu kadar yaptım 2 .seansa gidecem sizce 2.seansz tamamnen halletmeme ayrdmcı olurmu
amin tesekkur ederım aynen oyle ama kafamda buyutmeye basladım neden bılmıyorum korku sardı benı
kendımı rahatlatamıyorum bu jeller ne oluyor nerden bulabılırım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?