- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.141
deasseeb
sela1
veracoft
kemre
nurbursa
cıcekrose
trınıty
amid
zealea
facar
aykurt
sessızcekımsesızce
yardım
el_van
papatya3459
cnm hemen hemen herkesde aynı sorun oldu..eşine afrodizyak tükettir bol bol tekrar tekrar deneyin pes etme ok. bitmiş senin uzatmalardasın ramak kalmış başarmana
insallah canimm bakalimm 23 nisana kadar kimler basaricakkkk
Canım aslında ben İstanbul'da yaşıyorum, tanınmam ama prezervatif alamadım işte. Ultrason jeli falan almıştım, uyuşturucu sprey....(Haydar Dümen reçetesi, yaklaşık 6 sene önce bu reçeteyi uygulamıştım) ama bu başka birşey prezervatif belki ama aparatı asla alamam gibime geliyor. Şimdilik muayene eldiveni ile yapmaya çalışıyorum :)kemre tatlım öncelikle dediğin gibi bazı şeyleri aşmalısın... ya bi kere kendin için yapmalısın... aslında ben eldiveni daha mantıklı buluyorum tek parmakta... ama 2 parmak deneyemedim daha pre.... mantıklı tabiki... ya bu kadar acı çekiyorsun... en azından bi marketten bi eczaneden bi yerden rahatca alırsın bence seni tanıyacaklarından mı korkuyorsun neden utanıyorsun... ben sana şunu diyim... burası küçük bi yer ve çoğu eczaneyi tanıdığımız halde ben gittim ultrason jeli sipariş ettim... ve ederkende dedimki bi tanıdık istiyormuş markasını felan söylemedi çarşıya çıkamıyormuş benden rica etti dedim.. bi gün sonrada gittim aldım... birazda cahil ayağına yattım ne için kullanacak ki bilmiyorum gibisinden hehehehe:))
Valla doğru söylüyorsun. Burası da, doktor kadar etkili oluyor... :)rica ederim ne demek canım yeter ki yen bu illeti herhangi bi sorun olursa her zaman yanıtlarım bildigim kadarıyla
ben de burda yendim bu illeti sagolsun herkes cok yardımcı oluyor burda.. doktoru bıraktım burayı bulunca
Canım sağol, bu pozisyonu doktorum tamam deneyebilirsiniz dediğinde deneyeceğim.arkadaşlar bende ocakta evlendim. hatta bu konuya birkaç kez yazmıştım benim korkum kızlık zarının bende çok acıya sebep vereceğine inanmam ve çok kanama yapacak diye korkmam şehir efsanelerinden etkilenmemdi. bende yeni yendim çok şükür 3 ayda. pozisyon önermesi yapıcam sizlere çünkü ben diğer pozisyonlarda kendimi çok kasmama rağmen bunda kasmadım. çok af edersiniz çok ayrıntı gibi olmamasına dikkat ederek söylemek istiyorum. bu pozisyonun adı domalma pozisyonu. arkanızı dönüp dizlerinizi üstünde öne doğruı eğilip ellerinizle destek alıyorsunuz. secdeye eğilme gidi düşünün tek fark dirseklerinizi üstünde durmanız. ben bu pozisyonda yendim. eşim düşündü bunu. çünkü o zaman vaji bölgesi daha açık duruyo o pozisyonda herşeyden önce. sonra erkek o pozisyonda çok hakim olabiliyo çünkü deliği çok yakından görebiliyo yani bizleri ürkütmeden doğru noktayı bulup ona göre ilerliyo.ve bence en önemlisi ise karnımız bacaklarımıza doğru çekik durduğu için kasıklarımızı sıkmamız kasılmamız imkansız oluyo ne bacaklarımı kasabildim bu pozisyonda ne de kendimi sıkabildim. yemin ediyorum kızlar ilk denemesinde eşim oldu başardım ben. bu pozisyonu şiddetle öneriyorum. eğer ben tam olarak anlatamadıysam netten araştırın. Allah hepinizin yardımcısı olsun .
Canım, şimdilik iyi gidiyor sayılır. Muayene eldivenini 2 parmağıma geçirip öyle yapmaya çalışıyorum. Ama tek parmak kadar çok girdiremiyorum..Senin nasıl gidiyor. Saat 14:00 olsun istemiyorum. Sistem otomatikman kapanıyor. İnternette bazı siteler kapalı. Kamu kısıtlaması....kemrecim nasılsın nasıl gidiyo canım
deasseeb
sela1
veracoft
kemre
nurbursa
cıcekrose
trınıty
amid
zealea
facar
aykurt
sessızcekımsesızce
yardım
el_van
papatya3459
canım bu kadar ilerlemişken umutsuzlamak da ne demek çok iyisin maşşalh.sagol canimmm... ama yenebilecegimi düsünemiyorum :S günler gectikce dahada umutsuzlasiyorummbgn de egzersiz yaptim zor oldu bide vaji nin etrafi kizardi acaip kasiniyor suan.. mikropmu kapti acaba yaaa :S o yuzden krem sürüp ara vericem normale dönsün devam edicem insallahhh...
canım üstte ve arkan dönükken çok daha rahat oluo kesinlikle tavsiye ederim ama buna secde pozisyonu demesek tuhaf gelio okurken yada yazarken banafokurtu bana msj atmışsın özelden ama ben cevap veremiyorum.msj hakkım yokmuş..sağol desteğin için...başka bir pozisyon deniyecem bir arkadaş önerdi..sence nasıl olur secde pozisyonu..olur inşallah yaaaa...offff
ve merhaba yenı bır gune uyanan vajılı güzeller ..
gece ruyamda sızler vardınız nılay ıle ıkı grup olusturmusuz yarısma baslatmısız bır anonce yenın dıye :)
bu ara pek burda yoktum zayıflama dıyete daldım ve 1 haftadır usutmustum mıdem bulanıyo basım donuyor
bazen dıyorum hamılelıkte boye olunuyorsa yandık :) hepınızı cok opuyorumyeni bir gün yeni bir umud
kızlar aparat enini nasıl olcuyosunuz
Canım aslında ben İstanbul'da yaşıyorum, tanınmam ama prezervatif alamadım işte. Ultrason jeli falan almıştım, uyuşturucu sprey....(Haydar Dümen reçetesi, yaklaşık 6 sene önce bu reçeteyi uygulamıştım) ama bu başka birşey prezervatif belki ama aparatı asla alamam gibime geliyor. Şimdilik muayene eldiveni ile yapmaya çalışıyorum :)
Valla doğru söylüyorsun. Burası da, doktor kadar etkili oluyor... :)
Canım sağol, bu pozisyonu doktorum tamam deneyebilirsiniz dediğinde deneyeceğim.
Canım, şimdilik iyi gidiyor sayılır. Muayene eldivenini 2 parmağıma geçirip öyle yapmaya çalışıyorum. Ama tek parmak kadar çok girdiremiyorum..Senin nasıl gidiyor. Saat 14:00 olsun istemiyorum. Sistem otomatikman kapanıyor. İnternette bazı siteler kapalı. Kamu kısıtlaması....
Ay canım benim benim kadar umutsuz bir vakayı bu listeye aldın ya...Birden umutla doldum :) SAĞOL
Canım teşekkür ederim yardımlarınız için. Burdaki yazıları okuyup fikir ediniyorum ve umutla doluyorum. İnan şu kısıtlama olmayan saatleri dört gözle bekliyorum. Çünkü bu siteye girince kendimi daha iyi hissediyorum. İşten eve gidince giremiyorum malum ev,yemek,çocuk...vs.internete giremiyorum. Burda da bazı saatlerde bazı siteler kısıtlı. Saat 14:00 olunca sistem hemen kapanıyorcanım benım lutfen umutsuz olma yazılarını takıp edıyorum kafana takılan ne olursa lutfen sormaktan cekınme hepberaber yardımlarımızla asacagız bu sorunu ınsallah...
Canım teşekkür ederim yardımlarınız için. Burdaki yazıları okuyup fikir ediniyorum ve umutla doluyorum. İnan şu kısıtlama olmayan saatleri dört gözle bekliyorum. Çünkü bu siteye girince kendimi daha iyi hissediyorum. İşten eve gidince giremiyorum malum ev,yemek,çocuk...vs.internete giremiyorum. Burda da bazı saatlerde bazı siteler kısıtlı. Saat 14:00 olunca sistem hemen kapanıyor. Tekrar 16:00'da açılıyor...
deasseeb
sela1
veracoft
kemre
nurbursa
cıcekrose
trınıty
amid
zealea
facar
aykurt
sessızcekımsesızce
yardım
el_van
papatya3459
23 nisna kadar yapmamzı mı lazım kıslarr
kısalr bana bi dyin ya 2 cmden 6,5 cm birden geçmek ii midr 15 dk hipnozla bi günde bu kadar yaptım 2 .seansa gidecem sizce 2.seansz tamamnen halletmeme ayrdmcı olurmu
herkese merhabalarrr
canım ya cok tatlısın saol bana hırs verdin biraz cok sevindim burda adımı gorunce
iim balım sen nasılsın ne yapıyorsunmerhaba aybice
nasılsın?
mrb canım hosgeldın sen yenenlerdenmisin
iim balım sen nasılsın ne yapıyorsun
hoşbulduk canım evet balım ben aralıkta çok şükür başardım.sen hangi aşamadasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?