Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım aslında ben İstanbul'da yaşıyorum, tanınmam ama prezervatif alamadım işte. Ultrason jeli falan almıştım, uyuşturucu sprey....(Haydar Dümen reçetesi, yaklaşık 6 sene önce bu reçeteyi uygulamıştım) ama bu başka birşey prezervatif belki ama aparatı asla alamam gibime geliyor. Şimdilik muayene eldiveni ile yapmaya çalışıyorum :)

rica ederim ne demek canım yeter ki yen bu illeti herhangi bi sorun olursa her zaman yanıtlarım bildigim kadarıyla
ben de burda yendim bu illeti sagolsun herkes cok yardımcı oluyor burda.. doktoru bıraktım burayı bulunca
Valla doğru söylüyorsun. Burası da, doktor kadar etkili oluyor... :)

Canım sağol, bu pozisyonu doktorum tamam deneyebilirsiniz dediğinde deneyeceğim.

kemrecim nasılsın nasıl gidiyo canım
Canım, şimdilik iyi gidiyor sayılır. Muayene eldivenini 2 parmağıma geçirip öyle yapmaya çalışıyorum. Ama tek parmak kadar çok girdiremiyorum..Senin nasıl gidiyor. Saat 14:00 olsun istemiyorum. Sistem otomatikman kapanıyor. İnternette bazı siteler kapalı. Kamu kısıtlaması....

deasseeb

sela1

veracoft

kemre

nurbursa

cıcekrose

trınıty

amid

zealea

facar

aykurt

sessızcekımsesızce

yardım

el_van

papatya3459

Ay canım benim benim kadar umutsuz bir vakayı bu listeye aldın ya...Birden umutla doldum :) SAĞOL

canım bu kadar ilerlemişken umutsuzlamak da ne demek çok iyisin maşşalh.
tahriş fln olmuştur canım bi iki gün zorlama istersen,birde aparatın hijjenine dikkat et devamlı değiştir geçirdiğin prezervatif yada streci.

canım üstte ve arkan dönükken çok daha rahat oluo kesinlikle tavsiye ederim ama buna secde pozisyonu demesek tuhaf gelio okurken yada yazarken bana
ama kontrol sende oldugu için vede o sekilde penisle vaji yönüde aynı oluo bence aramak zorunda kalmıosun başlarda sonra alışıosun nasıl olsa.

çok geçmiş olsun canın dikkat et kendine,havalar dengesiz fena çarpıo,aldanmamamk lazım bu gunlerdeki güneşe

kızlar aparat enini nasıl olcuyosunuz

canım al etli mezuro ,mezura artık adı her neyse çevresini ölç aparatın bahesettiğimiz kalınlık çevre ölçüsü,
eger evinde ölçebileceğin bişey yoksa;iple aparatın cevresini ölç daha sonrada internette online cetvel die bi site var ordan ipin uzunluğunu ölçersin ben öyle yapmıştım en azından

canım benım lutfen umutsuz olma yazılarını takıp edıyorum kafana takılan ne olursa lutfen sormaktan cekınme hepberaber yardımlarımızla asacagız bu sorunu ınsallah...

canım benım lutfen umutsuz olma yazılarını takıp edıyorum kafana takılan ne olursa lutfen sormaktan cekınme hepberaber yardımlarımızla asacagız bu sorunu ınsallah...
Canım teşekkür ederim yardımlarınız için. Burdaki yazıları okuyup fikir ediniyorum ve umutla doluyorum. İnan şu kısıtlama olmayan saatleri dört gözle bekliyorum. Çünkü bu siteye girince kendimi daha iyi hissediyorum. İşten eve gidince giremiyorum malum ev,yemek,çocuk...vs.internete giremiyorum. Burda da bazı saatlerde bazı siteler kısıtlı. Saat 14:00 olunca sistem hemen kapanıyor . Tekrar 16:00'da açılıyor...

Son düzenleme:

ne demek canım benım...bizi bizden baskası anlayamıyor maalesef...

23 nisna kadar yapmamzı mı lazım kıslarr

eveeett elını cabuk tuttt

şaka bır yana canım kendını sıkmadan devam et....motıve olabılırsınız dıye boyle yarısma duzenlıyoruz...bende cok umutlanıyorum egzersız donemınde yarısma yaparlardı yenmek ıcın gayret ederdım...

canım üstte ve arkan dönükken çok daha rahat oluo kesinlikle tavsiye ederim ama buna secde pogzisyonu demesek tuhaf gelio okurken yada yazarken bana
ama kontrol sende oldugu için vede o sekilde penisle vaji yönüde aynı oluo bence aramak zorunda kalmıosun başlarda sonra alışıosun nasıl ol

Anladim cnm banada garip geliyo soylemek o pozisyonu ama baska sekilde anlatamiyorum.sende benim dedigim pozisyondan bahsediyosun heralde.oyle deniycem.benide yarismaya almis kizlar sen beni cok rahatlatiyosun fokurtu..cok sagol.az bise kaldi insallah bu pozosyonla yenecegim..uyusturucu spreyde sikmayi dusinuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…