Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben egzersiz yapamıyorum korkuyorum benim hic umudum yok aslında canım yaa

canım bende hemen başlayamamıştım egzersize çok korkmuştum, aparatla yaparsam eşimle zaten yapabilirim diodum ama öyle değilmiş,
bi denesen sende görceksin,tüm düşüncelerin geçio küçücük bi kulak çöpünü alabildiğinde bide dünyalar senin oluo, kuş gibi hafifliosun ve o hevesle devamı gelio.
ben üç gün sadece bakabildim dokunamııodum bile,yavaş yavaş önce kulak çöpünu streçledin sadece dokunabildim oraya ,sonra gezindim üzerinde derken yavaş yavaş ilerledim,
ianan hiç hissetmiceksin bile bi kere dene acı vs hiç bişey yok,
onu gördüğünde kendin ilerlemek isticeksin zaten ,ah bi denesen,
kaybetcek bişeyin yok canım canın acırsa bırakırsın en kötüsü, kontrol senin elinde sonuçta,
ama acımıcak ve sen devam edicdeksin lütfen zaman kaybetbe hadi al eline aparatı başla

canım cok saol bana guc verdin denicem

ben bugun deneyeceğim :)))dualarınızı eksik etmeyiniz ....
off heyecan bastııı

canım ben sana bir pozisyon anlatıcam o şekilde dene yapacaksın
eşin uzansın yatağın başlığı var ya oraya yastık koyun eşinin başı biraz yukarda olmalı. eşinin üstüne sırtın ona dönük şekilde otur ve eşinin ayaklarını tutup ayaklarının olduğu yere başını koy. yani sizin dün bahsettiğiniz secde pozisyonu. p...pon eşine dönük olsun belini aşağı hafif indir p..pon yukarı kalksın. eşine söyle p...si sana doğru tutsun ve sen yavaş yavaş p...se doğru gitmeye başla. başı girecek hemen zaten başı girdiğinde yavaşça yukarı kalk ve p...sin üstüne oturmaya başla. acı hissedersen dur bekle ve derin nefes al verirken biraz daha ittir. ben şarkı söylüyordum kafamı başka yerlere odaklamak için şarkı söyle ciddi diyorum işe yarıyor. çok önermesemde Xylocaine {%10 50 ml(500 dozluk) Pump Spray var 10 tl. fiyatı alabilirsen al. p...s denemesinden 1,5 dakika içinde sık 15 dak etkisi sürüyor en azından başı girerken hissetmiyorsun bolll kayganlaştırıcı sür.
benim çıkmam lazım temizlik yapıyorum malesef akşama kadar soracağın soru olursa özelden yaz ara ara girip bakar cevaplarım

ŞAŞKIN ANNE ben 15 dk lık hipnozla 2 cm den 6,5 cm e geçtim bir günde bu c tesi gene gidcem ve hipnzo daha dern ve uzun sürecek acaba diom bu sefer hepsi olurmu 12 cm yan p..s le alaiblirmiym içime ne dersn bigünde bu kadar fark ii mi

şaşkın anne senin nasıl gidiyor...alışmışsın dır artık...ne güzel yaa....pekiii bebiş düşünüyormusunuz??

ben senı goruyorum cunku cok sevıyorum ama sen benı demekkı sevmıyorsun

korundum canım kı 2 regl arası 1 yada 2 defa oldu zatı
hamılelık degıl dıyetın agırlıgı ve usutmem boyle yaptı benı
resmen kuscak gıbıyım kusamıyorum basım catlıyor secdeye gıdemıyorum namaz kılarken
2 gun evden uzaklasıp bıraz gezıcem kendıme geleyım ...

çok geçmiş olsun canın dikkat et kendine,havalar dengesiz fena çarpıo,aldanmamamk lazım bu gunlerdeki güneşe

aynen bır oyle bır boyle havalar anlamadam şifayı kapmısım sagol canım

Ay canım benim benim kadar umutsuz bir vakayı bu listeye aldın ya...Birden umutla doldum :) SAĞOL[/QUOTE]

Kemrecim sen umutsuz vaka yani beni daha tanımamışsın:) kaldıki sen en zoruyla yani parmakla çalışıyorsun ben ilk 5 cmlik fallus hemen ardından 8cmlik fallus soktum girdi tabi şoklardaydım neyse ama buna rağmen parmakmıııı ölürüm daha iyi ....

ben bugun deneyeceğim :)))dualarınızı eksik etmeyiniz ....
off heyecan bastııı

canım relax bak bızlerde yendık egsersız sana guven versın aparatı alıyorsan p. cok daha rahat alırsın
bunu her yenen dıyor yalan olsa bırımız muhakkak farklı derdı
yenınce anlıcaksın p. cok daha esnek ve rahat yeterkı takıldıgın yerde hafıf beklet yavas yavas ılerlet
oncesı aparatı ıcınde tut cıkar dene kurtul inşallah

12 cm normal benim esiminde 12 cm.. benim korkum yapamamak halaa.. yoksa egzersiz yapabiliorum..kisiden kisiye degisiyorr kimisi 10 cm de basarior kimisi 8 9 cm de..

evet açıkçası ben de henüz penise uygun bir pozisyonda sokamadım oyüzden benim de bu konuda tereddütlerim var haklısın...

tatlım hıc sorun degıl illa eni aynı olacak dıye bırsey yok ben 10 cmle yenmıstım sen 8 cm alabılıyorsun buda buyuk basarı canım benım....

ayy bide falluslarımı nasıl ölçtüm biliyor musun; mezuram falan yoktu meraktanda iyice çatladım yani ip aldım elime önce eşimin etrafını (penisin) sonra küçük fallusun sonra da büyük fallusun etrafını sararak ölçüp googleden cetvel açtım 5 ve 8 cmyi görünce şok oldum ve eşiminde 11,5 yaklaşık 3 cm fark kalmış inanamadım ben falluslar 3-4 cmdir die düşünüyordum
buarada liste hazırlamışsın ya ilk kendimi göremedim yani yeni kullanıcı adıma alışamadım aa ben yokum dedim sonra farkettim

canımm fallus dediğin şeyi nerden aldın??

canımm fallus dediğin şeyi nerden aldın??

5 cmlik olanı ankaradaki meşhur doktordan tedavi olamadığım halde paramı aldığı için ben de çalıştırmaya çalıştığı fallusu aldım bırakmadım yani:)
8 cmlikolanı da istanbulda tedavi olan bir arkadaş (yine bu forumdandı kendisi) saolsun o gönderdi.
sanırım yarın da elime daha büyükleri geçecek onları da yine ankaradaki doktrda tedavi olan biri gönderiyor,

ben kulak çöpü parmak mum hepsini denedim ama bunlar bana göre deil ben çok duyarlıyım parmak zaten kafadan itici benim için ama kulak çöpünüde sokamadım oyüzden bu falluslar plastik dezenfekte sorunu yok yani kolay temizlenir pürüzsüz ve kaygan ben de kullandıktan sonra benim gibi hassas birine göndereceğim o da başkasına derken çok gerekliler çünkü

yerini bilsem bende alırdım..internett falan...bencede mantıklı baktım şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…