Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yerini bilsem bende alırdım..internett falan...bencede mantıklı baktım şimdi...

senin durumun nedir yani ne aşamadasın? ben kulak çöpünde sinir krizi geçirirken birden 5 ve 8 soktum ve anlamadım hatta ben de bumuymuş dedim ama bakalım büyükler gelince ne olur bilinmez yaparmıyım yapamazmıyım bilmiyorum ama eğer aşarsam gönderirim yani isteyene

Canımm ben 10-11 cmm kadar geldimm ama şuan hastayımmm 11 cmm de biraz acı da oldu...belkide hastalanacğaım diye olmuştur...

ay ay ay yarismaya katilimci olarak düsünülmek bile yetti bana. ben her an kendimle yarisiyorum zaten. "rakiplerim" icin dua edecegim tek yarisma ki rakip olarak zaten göremem kimseyi. hep beraber kurtulalim sundan. bir de yarisma tarihi 23 nisan 2012. 2013, 2014 nisani degil. ona göre.

yani önümde bu 4 gündür takildigim duvari asmak icin az bir süre var. assagi da gittim olmadi, ikindim olmadi, 4 gündür oradayim. gecsem o boslugu idrak etsem, icimdeki canavari hakliycam. gecemiyorum. cicekrose sayesinde anladim ki ben 9.5 cm kalinliginda calisiyorum. incelttim gene olmadi.

bir de facar, senin aparat kalinligi sormana cok sevindim. yan yan da olsa bakmaya baslamisin aydinlik tarafa.

Canımm ben 10-11 cmm kadar geldimm ama şuan hastayımmm 11 cmm de biraz acı da oldu...belkide hastalanacğaım diye olmuştur...

oooo senin aşmana ramak kalmış Allahın izniyle :) ben de ondan çekiniyorum benimde araya regl girecek ve de tamam 8 rahat griyor ama bu demek deilki 11 12yi de cuk diye sokcam =(

ben de önce 5cm yi sonra 8cmyi sokuyorum ama direk 9,5 cm ile çalışmak başlangıç için büyük be bacımm=)yani aslında büyük deil millet ilk gece ohhh cuk diye alıyo ama biz malesef o şanslılardan değiliz =)

Canım cicekrose, 8 seneden sonra çaresizliğimi kabullenmiştim mecburen. İşte bu aralar umutlandım parmak egzersizini yapınca. Ama 8 senenin çaresizliği üzerimde yük....

Son düzenleme:

Canım cicekrose, 8 seneden sonra çaresizliğimi kabullenmiştim mecburen. İşte bu aralar umutlandım parmak egzersizini yapınca. Ama 8 senenin çaresizliği üzerimde yük....[/QUOTE]

8deçok uzunmuş =( benim 2 yıl ben de alışmıştım hatta tüp bebek araştırmasındaydım işte son ihtimal eşim doktra gönderdi ve olmadı tabiki ama sen bide parmakla çalışıyorsun ya seni tebrik ediyorum ben dedim ya fallus soktum ama parmak aslaaa ayy derken bile içim ürperiyor

pamukla sarmayinca cok sert geliyor ama bir de prezervatif büyük geliyor pamuksuz. bir de o pamuk ezlip büzülüyor girisite zannetmiyorum 9 cmlik hacmini korusun. bugün sicak suda bekletip pamuksuz en kücügü deniycem, belki o soguk hissiyatini elersem yapabilirim.

olacak emin ol dura dura oradaki hissiyatı kaybederken zaten fallus da ısınıyor:) ozaman yadırgamıyoruz emin ol hadi ha gayret, aayyy asıl ben napcam bakalım büyük falluslar gelincee

Ya 8 sene malesef. Şimdi neden böyle konuştuğumu anlamışındır

Merak ediyorum aranızda çalışan var mı acaba. Ben hep işyerimden yazıyorum evde malesef iş güçten giremiyorum nete....

Ay canım benim benim kadar umutsuz bir vakayı bu listeye aldın ya...Birden umutla doldum :) SAĞOL

Kemrecim sen umutsuz vaka yani beni daha tanımamışsın:) kaldıki sen en zoruyla yani parmakla çalışıyorsun ben ilk 5 cmlik fallus hemen ardından 8cmlik fallus soktum girdi tabi şoklardaydım neyse ama buna rağmen parmakmıııı ölürüm daha iyi ....[/QUOTE]

meraba bende ankarada tedavi gordum hangi doktora gitmistiniz

listede yer aldığımı görmek sevindirdi beni ama ben sanırım 23 nisana kadar yapamam galiba çünkü reglim olcak yakın bir zamanda.. ama olsun listeye girdiysem sizlere göre ilerlemişim demektir bu da çok sevindirici

ya ben çok şanssızım afedersiniz çok özel olacak ama eşimn ölçtüm ve 13 cm çıkmıştı şimdi kaygılandım ya bu arada cicekrose sen ysmngl misin?

yooo ben senı cok sevıyorummm ama nedenını bılıyorsunnn
neyse detayları bı ara konusuruz

dıyet yapıcam dıye saglıgından olma dıkkat lı ol balım...gıt gezzz kafa dagıttt kırmızlar da gelıyo yolda zaten

guldurdun benii yaaaçatlakkk

ii akıl ama benım aklıma gelmezdı walla cetvel acıp da ıp olcmek

senı unuturmuyum ben hiççç yenıceksın bu haftaa yaa unutmam onun ıcın

kaytarmak yookkkkyapamam deme canım dene yapmaya calıs egzersızını sık yap...

kaytarmak yookkkkyapamam deme canım dene yapmaya calıs egzersızını sık yap...

aslında evet yapamam deynce yapamıyosun dün doktorumla konuştum dedim 2 parmak 2 boğum direk girmiyor dedi ki bekle ve kasılman geçince yap filan başkalarından örnekler verdi şu şöle yaptı diye ben de egzerrsizi yaparken aklıma onu getirdim onlar yapıyorsa ben neden yapamayım sonra nefes alıp verdim ve rahatça girdi. benm yapamam dememdeki sebep doktorumun dışına çıkamam diye canım arada doktor olmasa belki yaparım ama onun dışına çıkmak da istemiyorum çünkü birara çıktım onun ceremesini çektim 1-2 hafta geç kaldım. ama dediğim gibi sağol çok sevndm listede adımı görünce

guldurdun benii yaaaçatlakkk

ii akıl ama benım aklıma gelmezdı walla cetvel acıp da ıp olcmek

senı unuturmuyum ben hiççç yenıceksın bu haftaa yaa unutmam onun ıcın

fazla merak insana herşeyi akıl ettiriyor =)) ben gibi mezurası olmayanlara fikir olsun =)))
valla sen unutmamışsında ben yeni kullanıcı adımı unutmuşum hahhaayy ayy çok merak ediyorum zaten şu falluslarım gelsede yensem canım tahtaları batan koltuğumda =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…