- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.181
yerini bilsem bende alırdım..internett falan...bencede mantıklı baktım şimdi...
senin durumun nedir yani ne aşamadasın? ben kulak çöpünde sinir krizi geçirirken birden 5 ve 8 soktum ve anlamadımhatta ben de bumuymuş dedim ama bakalım büyükler gelince ne olur bilinmez yaparmıyım yapamazmıyım bilmiyorum ama eğer aşarsam gönderirim yani isteyene
Canımm ben 10-11 cmm kadar geldimm ama şuan hastayımmm 11 cmm de biraz acı da oldu...belkide hastalanacğaım diye olmuştur...
ay ay ay yarismaya katilimci olarak düsünülmek bile yetti bana. ben her an kendimle yarisiyorum zaten. "rakiplerim" icin dua edecegim tek yarisma ki rakip olarak zaten göremem kimseyi. hep beraber kurtulalim sundan. bir de yarisma tarihi 23 nisan 2012. 2013, 2014 nisani degil. ona göre.
yani önümde bu 4 gündür takildigim duvari asmak icin az bir süre var. assagi da gittim olmadi, ikindim olmadi, 4 gündür oradayim. gecsem o boslugu idrak etsem, icimdeki canavari hakliycam. gecemiyorum. cicekrose sayesinde anladim ki ben 9.5 cm kalinliginda calisiyorum. incelttim gene olmadi.
bir de facar, senin aparat kalinligi sormana cok sevindim. yan yan da olsa bakmaya baslamisin aydinlik tarafa.
Kemrecim sen umutsuz vaka yani beni daha tanımamışsın:) kaldıki sen en zoruyla yani parmakla çalışıyorsun ben ilk 5 cmlik fallus hemen ardından 8cmlik fallus soktum girdi tabi şoklardaydım neyse ama buna rağmen parmakmıııı ölürüm daha iyi ....
Kemrecim sen umutsuz vaka yani beni daha tanımamışsın:) kaldıki sen en zoruyla yani parmakla çalışıyorsun ben ilk 5 cmlik fallus hemen ardından 8cmlik fallus soktum girdi tabi şoklardaydım neyse ama buna rağmen parmakmıııı ölürüm daha iyi ....
ben de önce 5cm yi sonra 8cmyi sokuyorum ama direk 9,5 cm ile çalışmak başlangıç için büyük be bacımm=)yani aslında büyük deil millet ilk gece ohhh cuk diye alıyo ama biz malesef o şanslılardan değiliz =)
pamukla sarmayinca cok sert geliyor ama bir de prezervatif büyük geliyor pamuksuz. bir de o pamuk ezlip büzülüyor girisite zannetmiyorum 9 cmlik hacmini korusun. bugün sicak suda bekletip pamuksuz en kücügü deniycem, belki o soguk hissiyatini elersem yapabilirim.
8deçok uzunmuş =( benim 2 yıl ben de alışmıştım hatta tüp bebek araştırmasındaydım işte son ihtimal eşim doktra gönderdi ve olmadı tabiki ama sen bide parmakla çalışıyorsun ya seni tebrik ediyorum ben dedim ya fallus soktum ama parmak aslaaa ayy derken bile içim ürperiyor
Ay canım benim benim kadar umutsuz bir vakayı bu listeye aldın ya...Birden umutla doldum :) SAĞOL
evet açıkçası ben de henüz penise uygun bir pozisyonda sokamadım oyüzden benim de bu konuda tereddütlerim var haklısın...
ayy bide falluslarımı nasıl ölçtüm biliyor musun; mezuram falan yoktu meraktanda iyice çatladım yaniip aldım elime önce eşimin etrafını (penisin) sonra küçük fallusun sonra da büyük fallusun etrafını sararak ölçüp googleden cetvel açtım 5 ve 8 cmyi görünce şok oldum ve eşiminde 11,5 yaklaşık 3 cm fark kalmış inanamadım ben falluslar 3-4 cmdir die düşünüyordum
buarada liste hazırlamışsın ya ilk kendimi göremedim yani yeni kullanıcı adıma alışamadım aa ben yokum dedimsonra farkettim
ben senı goruyorum cunku cok sevıyorum ama sen benı demekkı sevmıyorsun
korundum canım kı 2 regl arası 1 yada 2 defa oldu zatı
hamılelık degıl dıyetın agırlıgı ve usutmem boyle yaptı benı
resmen kuscak gıbıyım kusamıyorum basım catlıyor secdeye gıdemıyorum namaz kılarken
2 gun evden uzaklasıp bıraz gezıcem kendıme geleyım ...
aynen bır oyle bır boyle havalar anlamadam şifayı kapmısımsagol canım
evet açıkçası ben de henüz penise uygun bir pozisyonda sokamadım oyüzden benim de bu konuda tereddütlerim var haklısın...
ayy bide falluslarımı nasıl ölçtüm biliyor musun; mezuram falan yoktu meraktanda iyice çatladım yaniip aldım elime önce eşimin etrafını (penisin) sonra küçük fallusun sonra da büyük fallusun etrafını sararak ölçüp googleden cetvel açtım 5 ve 8 cmyi görünce şok oldum ve eşiminde 11,5 yaklaşık 3 cm fark kalmış inanamadım ben falluslar 3-4 cmdir die düşünüyordum
buarada liste hazırlamışsın ya ilk kendimi göremedim yani yeni kullanıcı adıma alışamadım aa ben yokum dedimsonra farkettim
listede yer aldığımı görmek sevindirdi beniama ben sanırım 23 nisana kadar yapamam galiba çünkü reglim olcak yakın bir zamanda.. ama olsun listeye girdiysem sizlere göre ilerlemişim demektir bu da çok sevindirici
kaytarmak yookkkkyapamam deme canım dene yapmaya calıs egzersızını sık yap...
guldurdun benii yaaaçatlakkk
ii akıl ama benım aklıma gelmezdı walla cetvel acıp da ıp olcmek
senı unuturmuyum ben hiççç yenıceksın bu haftaa yaa unutmam onun ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?