Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

meraba bende ankarada tedavi gordum hangi doktora gitmistiniz[/QUOTE]

muhteşem süleymana gittim siz???

ya ben çok şanssızım afedersiniz çok özel olacak ama eşimn ölçtüm ve 13 cm çıkmıştı şimdi kaygılandım ya

bence kaygılanma 1 cm den bişey olmaz 11-12yi sokan 13 ü de sokar afedersin ama zenci bir kocayla evli olanlar napsın =) töbe töbeee yaa direk ne geldi aklıma örnek olarak=)) eski kullanıcı adım çok tanınır halde açmışım malesef doktrdan gelince onlar da takip ediyordur diye değiştirdim bu yüzdende sayfada bildirmedim ben şu kullanıcı adlı kişiyim die

Kizlar merhaba.
bu ara vizelerim dolayisiyla ne egzersiz yapabildim nede forumu takip edebildim.
Liste yapilmis yarisma duzenlenmis ne guzel. umarim listede adi gecen gecmeyen butun arkadaslarim 23 nisandan once kurtulurlar.
aslinda bende adimi yazdirmak isterdim ama ayin 21inde regl olacagim o tarihe kadar yenemem.
ben en son egzersizimde 4cmde idim. bugun kalinlastirdim.
Su an 7cmdeyim ve sorun yasamadan bunuda hallettim.
Samdan mumlari varya onu kalinlastirarak yapiyorum ama daha nasil kalinlastiririm onu bilmiyorum.
cunku kalinlastirdikca peceteden dolayi yumusuyor ve egrilip bugruluyor.
neyse bulacagim artik bir seyler :)
Aslinda dilator seti mi alsam diyorum nerden bulabilirim kizlar?

Slm kızlar gorusmeyelı nsalsınız egzersızlere basladım muma pecete sararak dun baya gırdı ıcıne bbırazda zorladım gayet rahattım ama zorladım canım yandı ama ılskıyı jel kullanmadan denedık bıraz daha ıyıdım ama daha bakıreyım

ya gene ayni yerde kaldim. 1 milim gitmedi. assagi git, 20 derece eg, olmadi 30 derece dene. ilk giristen yaklasik 2 cm sonra. ne o, cildiricam artik. kacinci gün. yerinde sayip duruyorum. sunu gecemedim bir. =(((

canım hipnozla ilgili pek bir bilgim yok ama tabi 1 günde bu kadar ilerlemen çok iyi. aslında ben hiç öyle 12 cmlik egzersiz falan yapmadım biliyormusun çok ufacık bişeyle yendim belki sende bir dahaki hipnozdan sonra direk p...se geçersin

merhaba arkadaşlar.bende vajinismus sorunu olan birydim.3 yıla yıllık evliliğimizde bizde eşimizle ilişkiye hiç girememiştik.internetten araştırdığımda ankarada hera kliniği farkettim.Hera klinikte Süleyman eserdağ sayesinde 3 seansta vajinismustan kurtuldum.1 ay önce doktora gittim.şimdi eşimle egzersiz yapmadan ilişkiye girebiliyoruz.Doktor doktor gezen,psikiyatrise giden bir sürü insan gördüm orda.Açıkcası bu kadar çok kişi olduğumuzu oraya gidene kadar bilmiyordum.İlk başta çok zorlandım gidip gitmemekte ama iyiki gitmişim.Keşke daha önce gitseydim diyorum ama zamanı geriye döndüremiyoruz.İnşallah hepiniz kurtulursunuz bu durumdan.Kadınlar kulübü sitesini sonradan farkettim.ben daha önce bu sitede okuduğum egzersizleri yapmamıştım ve jinekoloğada hiç gidememiştim çekindiğim için.cesaretimi toplayıp hera kliniğe gittim ve çok şükür vajinismustan kurtuldum.Allah bu zorluğu yaşayan herkese yardım etsin.Kendi kendine bu sorunu aşamayan kişilerin güvenilir bir doktordan yardım almasını tavsiye ediyorum.

şaşkın anne senin nasıl gidiyor...alışmışsın dır artık...ne güzel yaa....pekiii bebiş düşünüyormusunuz??

canımmm yeni gördüm msjı bütün gün temizlik yapınca bakamadım nete. alışmaya çalışıyorum canım bugün 5. denemeyi yapıcaz. adet olacaktım ilk denemeden sonra ne şanslıyım ki adetim gecikti gelmedi tabi biz onun üstüne 2 gün ara ile deneme yaptık. bebek istiyorum canım ama ameliyat olmam lazım ilk myomum var alınacak. doktorun biri engel diyor diğeri hamiş olabilirsin diyor Allahım hayırlısını versin. ama şu var ben üstteyken yendim vajiyi daha hiç pozisyon değiştirmedik bebek için üstte olmak zor biraz

ya gene ayni yerde kaldim. 1 milim gitmedi. assagi git, 20 derece eg, olmadi 30 derece dene. ilk giristen yaklasik 2 cm sonra. ne o, cildiricam artik. kacinci gün. yerinde sayip duruyorum. sunu gecemedim bir. =(((

bence pozisyonunda sorun olabilir aslında hertürlü girerde bizsokamıyoruz benimde büyük fallus yatakta girmiyor ya=) sen benim anlattığım pozisyonu dener misin; sırtüstü yatıp sağ bacak düz uzatılı hafif sağa doğru açık sol bacak bükük hafif sola doğru açık ve daya oraya fallusunu derin nefes alıp şiddetlice hüflerken az itcen 4 nefeste geçicen o kasları bak ondan sonra boşluğu nasıl hissediyorsun hatta hissetmiyorsun keşke sana bepanten gönderebilsem =(

canım sen kaç cmle yapıyosun egzersizi geçememenin sebebi aparatının kalın olması olabilir... bir de doktorum bana nefes egzersizi yap dedi gerçketen faydasını gördüm anlatıyım egzersizden önce onu yap sonra egzersizi yap önce nefes alıyorsun ve bu arada ayak parmaklarını kasıyosun nefes verirken 3 kadar sayıp gevşetiyosun sonra dizlerini kasıyosun aynı yolla sonra sırayla dirseklerini ellerini omzunu tüm vücudunu ve en son yüzünle berarber tüm vücudunu kasıp nefes verirken gevşetiyorsun. gerçekten rahatlıyosun bu egzersizle. mutlaka dene 1 dknı bile almıyo ama çok faydası oluyo.

Ben de daha düne kadar doktorda doktor diye tutturanlardanım sandimki adam farklı bişey yapıyor korku ve baskı psikolojisiyle önce parmağını sonra fallusu dayıyor kusura bakmasında altım çıplak şımarık, çocukluk yapma sizden 10milyar alsak az nelerle uğraşıyoruz, gönderirim bak diye duyunca gelde açma bacakları hadi.

o nasl bir doktorluk anlayışı ya ne demek sen oraya açmışın bir klinik tabiki uğraşacaksın paraları almayı da biliyorsun ama muameleye bak. işte hasta psikolojisi yazık biz hastalarda o gibi doktor olup adam olamışlardan medet umuyoruz...

bu paskalya tatili yüzünden yogaya gidemedim, simdi farkettim ben gevseme hareketlerini yapmamisim son 3 gündür. bir yandan iyi bacaklar terbiye olmus, bana da güven gelmis. ama diger yandan yetmemis iste.
ya cicekrose senin pozisyonda ben de söyle bir sikinti oldu, ne kadar girdi diye boynumu öne egip bakmak istiyorum, o zaman da hikkk diye kaliyorum, sanirim karin kaslari pelvik taban kaslarini etkiliyor. yani botox var, hala kasabiliyorsam bravo bana. burada bepanthen varmis, hehe zaten alman üretimiymis. bisiklete atlayip gidip alicam simdi. tekrar deniycem aksam, bu azimle o duvari da yikarim insallah. aslanim ben kaplanim ben, üf püf üf püf üf püf.

ben yanıma ayna almıştım sokunca aynayla bakmıştım, tamam sevindim orda olmasına bi al bakalım fallusunu da soy o pamuklardan:) sonra tepesinden kremi dök bakalım yinede sert gelecek mi? bana ozaman sert gelmiyor sanki slikon etkisi yapıyor krem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…