Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya gene ayni yerde kaldim. 1 milim gitmedi. assagi git, 20 derece eg, olmadi 30 derece dene. ilk giristen yaklasik 2 cm sonra. ne o, cildiricam artik. kacinci gün. yerinde sayip duruyorum. sunu gecemedim bir. =(((

o kaldığın yerde ıkınmayı denedin mi hiç?birkaç dakika nefs alıp verirsen ve ıkınırsan rahatça ilerleteceksin bak,bir de ıkınmayı dene

canım o gittiğin doktor hangi gerizekalı? ya canım dediğin gibi baskı psikolojisiyle adamlar yapıyor.aslında bende doktora gidip yenenlerdenim ama şöyle bir durum var ben doktorun yanından tedaviyi, tamamlayıp ayrıldım fakat eşimle birleşme olmadan yolladı çünkü iznim bitmişti daha sonra biz 3-4 gün sonra hallettik bu işi. ama dr aramadı ne yaptınız oldumu olmadımı diye eve git son apratla çalış sonra beni ara ilişkiden önce ben bişiler konuşcam dedi şükürler olsun ona gerek kalmadan hallettik ama ben onun dosyasında kayıtlı değilmiyim hala aramadı ilginç ya hepsi para tuzağı

canım o gittiğin doktor hangi gerizekalı? ya canım dediğin gibi baskı psikolojisiyle adamlar yapıyor.aslında bende doktora gidip yenenlerdenim ama şöyle bir durum var ben doktorun yanından tedaviyi, tamamlayıp ayrıldım fakat eşimle birleşme olmadan yolladı çünkü iznim bitmişti daha sonra biz 3-4 gün sonra hallettik bu işi. ama dr aramadı ne yaptınız oldumu olmadımı diye eve git son apratla çalış sonra beni ara ilişkiden önce ben bişiler konuşcam dedi şükürler olsun ona gerek kalmadan hallettik ama ben onun dosyasında kayıtlı değilmiyim hala aramadı ilginç ya hepsi para tuzağı

tabıkı doktorun dedıgınden asla cıkma canım...bende hep oyle dusunurdum canım egzersız yaparken onlarda benım gıbı aynı sorunu yasıyorlar onlar yaparsa bende yapabılırım dıye hep kendımı telkın edıyordum...acele etme canım sonucları cok ıyı olacak goreceksın

kendi halayımı kendimde çekerim hehehehehehe uyuşturucu sprayim olmadan 5. denememi atlattım çok ta rahat oldu darısı jelden kurtulduğum güne inşaallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…