- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.221
ya gene ayni yerde kaldim. 1 milim gitmedi. assagi git, 20 derece eg, olmadi 30 derece dene. ilk giristen yaklasik 2 cm sonra. ne o, cildiricam artik. kacinci gün. yerinde sayip duruyorum. sunu gecemedim bir. =(((
Ben de daha düne kadar doktorda doktor diye tutturanlardanım sandimki adam farklı bişey yapıyor korku ve baskı psikolojisiyle önce parmağını sonra fallusu dayıyor kusura bakmasında altım çıplak şımarık, çocukluk yapma sizden 10milyar alsak az nelerle uğraşıyoruz, gönderirim bak diye duyunca gelde açma bacakları hadi.
Ben de daha düne kadar doktorda doktor diye tutturanlardanım sandimki adam farklı bişey yapıyor korku ve baskı psikolojisiyle önce parmağını sonra fallusu dayıyor kusura bakmasında altım çıplak şımarık, çocukluk yapma sizden 10milyar alsak az nelerle uğraşıyoruz, gönderirim bak diye duyunca gelde açma bacakları hadi.
aslında evet yapamam deynce yapamıyosun dün doktorumla konuştum dedim 2 parmak 2 boğum direk girmiyor dedi ki bekle ve kasılman geçince yap filan başkalarından örnekler verdi şu şöle yaptı diye ben de egzerrsizi yaparken aklıma onu getirdim onlar yapıyorsa ben neden yapamayım sonra nefes alıp verdim ve rahatça girdi. benm yapamam dememdeki sebep doktorumun dışına çıkamam diye canım arada doktor olmasa belki yaparım ama onun dışına çıkmak da istemiyorum çünkü birara çıktım onun ceremesini çektim 1-2 hafta geç kaldım. ama dediğim gibi sağol çok sevndm listede adımı görünce
bacı özeline mesaj attım dün gelmedimi
deasseeb
sela1
veracoft
kemre
nurbursa
cıcekrose
trınıty
amid
zealea
facar
aykurt
sessızcekımsesızce
yardım
el_van
papatya3459
deasseeb
sela1
veracoft
kemre
nurbursa
cıcekrose
trınıty
amid
zealea
facar
aykurt
sessızcekımsesızce
yardım
el_van
papatya3459
ben söyleyeyim 2 yıllık evliyim 6 aylık evliyken gittim ama hayır ilişki olmuyor
kaç yıllık evlisiniz ki
10 yıllık evliyim
tatlım seninde evliligin benimki kadar uzun sürüp başaramasaydın sende üzülürdün.
peki yanlış anlamazsanız bişi sorcam
evliliğiniz nasıl eşinizle ilişkileriniz çocuk sanırım yoktur
eşimle problem son zamanlarda yok 7 yaşında kızım var
elvancım müsait misin? biraz msn den konuşsak?? özledim de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?