Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar eşimle yaşadıklarım nedeniyle uzun zamandır egzersizi bırakmıştım. tabi bunun 1,5 ayı da griple sürünerek geçti, biraz da ondan yapmıyordum egzersizlerimi. eşimle aynıyız pek değişen bir şey yok. ama ben kararlı bir şekilde yeniden başladım egzersize. bu arada kalbim4mevsim sayende 3.kez gribe yakalanmadım, önerine uydum ve boğazım yanıp sızlasa de henüz yıkılmadım, direniyorum. bu sayede bugün egzersizimi yapabildim. 40 dk. yapabildim. aparatın birini çok rahat aldım ama ölçmedim çevresini, sanırım 8 ya da 9cm idi. onu iyice bekletip gel git yapabildim. yerleştirirken de zorlanmadım. ama 10cm olanı deneyince çok acı oldu. kasma kendini diyorum nefes veriyorum ıkınıyorum, mümkün değil... sonunda zorla da olsa yerleştirdim ama 10sn bile tahammül edemedim çıkardım. neyse dedim, yarın daha iyi oluruz. moralimi falan bozmadım, çalışmaya devam edicem. umarım bu sefer eşim de hazır olur da artık bu zıkkımdan kurtulurum.

bu arada ben burdayken başlayan bu kaçıncı yarışma sayısını bile unuttum artık. bu sefer de yenemezsem kendimi nerelerden atayım bilmiyorum artık

eşimle problem son zamanlarda yok 7 yaşında kızım var

canım ben sana bişey söliyimmi ben burada 15 senelik evliler gördüm bu problemi yaşayan en azından destek alabileceğin bir meleğin var tatlım. üzülme 10 yıl yada 1 ay farketmiyor ne kadar şanslısın eşin seni seviyor demekki hemde çok seviyor. yeneceğine inanıyorum ben sadece sabır...

az kaldı kuzummm eşin kendini hazır hissettimi tamam bu iş inşaallah

canım kalbim4mevsimin önerisini söyler misin ben de son 2 aydır hastaym yeni yeni düzeliyorum ama boğazım hep ağrıyor acaba bunlara iyi gelebilcek bir şeyse ve özel değilse yazabilirmisin buraya..

elvancım napıyosun pek yazmıyorsun buraya napıyosun egzersizlere devam ediyomusun regil bitti mi. ben hala 2 parmak çalışıyorum ya doktordan habersiz çalıştığım aparatları da bıraktım doktorla gitmeye karar verdim yavaş olacak ama sonu iyi olacak inşallah

evet eşimin destegi olmasaydı çoktan bitmişti kızımın kardeş istegi beni çok üzüyor eline tesbih alıp kardeşim olsun diye çekiyor sürekli aglıyor. Kardeşi olanları gördükçe allah onları seviyor bana niye vermiyor bak anne beni sevmiyor diyor.7 YAŞINDAKİ ÇOCUGA SENİN ANNEN BECERİKSİZ AZMİ YOK DİYEMİYORSUN.Yarın kadın dog. randevum var muyne olmaya çalışcam bir problem varmı diye.

canım bende gittim kadın doğuma. çatal masaya oturdum doktoruma söyledim problemi konuşturdu beni rahat muayene oldum ama bacağımı kapatınca anladı tabi. sen egzersiz yapıyorsun değilmi

canım bende gittim kadın doğuma. çatal masaya oturdum doktoruma söyledim problemi konuşturdu beni rahat muayene oldum ama bacağımı kapatınca anladı tabi. sen egzersiz yapıyorsun değilmi

sadece orta par. denedim yapamadım şu an p..... sin yarısını alabiliyorum.Sona çok yaklaştı ama tamamı olmuyor. Önce sadece p... s başı oluyordu. Şimdi regl oldum hormonlara baktır. istiyorum

canım kalbim4mevsimin önerisini söyler misin ben de son 2 aydır hastaym yeni yeni düzeliyorum ama boğazım hep ağrıyor acaba bunlara iyi gelebilcek bir şeyse ve özel değilse yazabilirmisin buraya..

tabiki özel değil canım, o forumu meşgul etmemek için özelden yazmıştı bana. yarım çay kaşığı toz zencefili 1 yemek kaşığı balla karıştırıp sabahları aç karnına yutuyorsun. zencefil boğazını yakıyor, ve sürekli sızlamasını geçiriyor. ben balı çok sevmiyorum, o yüzden bir tatlı kaşığı alıyorum, o da yeterli oluyor. bir de kök zencefil çubuk tarçın ve birkaç karanfili süte atıp kaynat, sonra bunu süzüp balla iç. bunu bugün yaptım ama bende kök olanlar yoktu toz tarçın ve zencefille yaptım. o da iyi geldi. sana da çok geçmiş olsun, bu seneki grip böyle. gerçekten hiç geçmiyor. ilacı bitiriyorsun boğazın tekrardan yanmaya başlıyor, şaka gibi.

canım senin eski yazdıklarını da okudum, hiç sıkma canını. çok iyi gidiyorsun. acele olup moralini bozmaktansa geç olsun tam olsun, ben de 10cm e çok uzun bir sürede gelmiştim, çok yavaştım. aparatla da iyi gidiyordun aslında, canın sıkıldığı için yapamadın heralde. bir de şehir dışına gidip gelecektin, yer değişimi de etkilemiştir belki seni. aparattan tam neden vazgeçtiğini anlamadım ama moralini hiç bozma bence. gayet iyi gidiyorsun.

sadece orta par. denedim yapamadım şu an p..... sin yarısını alabiliyorum.Sona çok yaklaştı ama tamamı olmuyor. Önce sadece p... s başı oluyordu. Şimdi regl oldum hormonlara baktır. istiyorum

peki bişey sorucam yarısını alıyorsun devamı neden girmiyor

peki bişey sorucam yarısını alıyorsun devamı neden girmiyor

birazda eşimden kaynaklanıyor yeniden başa döneriz diye çok korkuyor zorlamıyor.Başlamadan önce çok güzel konuşuyorum biraz ilerleyince tamam dur diyorum.Sanki bilinçaltından birşeyler bu komutu veryor.

Son düzenleme:
sıkı çalısırsan senzaten tatlım sen hazırsın ben sana hep soyluyorum dun dedıgım gıbı yaptınmı?en kucukten baslayıp buyuttunmu cok daha rahat edersın...

insallah canim yaa... vaji tahris oldu kızardı acaip kasınıyor bende egzersiz yapmiorum cunku acıyor.. krem sürüp gecmesini bekliorum sonra yapicam insallah canimmm:)

birazda eşimden kaynaklanıyor yeniden başa döneriz diye çok korkuyor zorlamıyor.Başlamadan önce çok güzel komuşuyorum biraz ilerleyince tamam dur diyorum.Sanki bilinçaltından birşeyler bu komutu veryor.

sende kendimi gördüm canım aynı bende senin gibiydim ama yanlış olan şu eşin değil sen yap kontrol sende olsun kendin sok içine kasılırsan çıkar tekrar dene. hadi acıdı bırak diyerek kalkıp gitme çünkü inan benim 5. denemem ve bugün ilişki esnasında içime girdiğini bile anlamadım. başa dönme diye birşey yok tatlımmm sen tam ilişkiyi yap birkaç defa olsun sonra göreceksin ciddi diyorum hissetmiyorsun. kasma kendini çünkü sana bişey söliycem benimde sızlama oluyordu bir yerde ondan sonrası mümkün değil gitmiyor çatlıycam en sonunda dank etti bakalım dedim nereye kadar baskı hissi oluyor meğerse yarıya kadar oluyormuş eşime dedim acısı geçti birden diye nerede olduğuna bak dedim. çıktıktan sonra bir baktım yarısını gösteriyor haaaa dedim demek yarısından sonra kas falan kalmıyor. işte problemini çözme zamanın canım takıldığın yerde bekle derin nefes al öyle santim santim değil milim milim ilerlet benim ilk ilişkim tam 2,5 saat sürdü. şimdi 30 dak da tamam düşün gerisini. o acıyan yeri hemen geçeceksin ve sonrası his kaybı inan bana

off insallah canim yaa bi an once kurtulmak istiorum artikk cok sıkıldım dayanamıyorummm bi iki gün beklicem sonra egazersize devam edicem insallah yenmek istiorum artikkk :S

Canim ya gec gordum yazini afedersin.. Reglm bugn bitti.. Evet yazamiyorum takip bile edemiyorum siteyi.. bgn okudum biriken gecmisi.. migren dusmuyo yakamdan.. Surekli uyumaya calisiyirum hissetmemek icin. Bgn terapiste gittm iste.. calisamadigimi soyledim reglimden dolayi.. Kismet olursa yarindan itibaren egzersizlerime baslicam.. Bi hedefim var.. :) bidahaki reglime kadar yenmek.. oyle umuyorum ama bu egzersizin basina gectigimde belli olcak smdi boyle kesin ve umutlu konusuyorum ama :)

Bence doktoru takip et ama benim yaptgm gibi yap mesela benim doktoruma kalsa uzaticakti ve hala baslamamis olcaktim egzersize ama kendisine yapabilecegime inandigimi soyledim ve israr ettim bana destek olmasini istedm ve o sekilde yonlendirmeye basladi..
Eger diyosanki ben rahat alabiliyorum iki parmagimida.. ve aparatla calismak istiyorum doktoruna danis ve israrli ol.. Yani 4 hafta oldu diyosun doktorun verdigi o zamana odaklama kendini ben daha kisa surede yapabilirm de ki yapiyosunda zaten Yinede acele etme.. yavas yavas ilerle canim.. sen cok iyi gidiyosun.. daima olumlu dusun yapabilecegine inan.. ve herseyden onemlisi egzersize gecmeden kafan rahat olsun.. Moralin, istegin yoksa baslama.. Sana kendini iyi hissettrcek seyler yap cik gez gel eve oyle basla egzersize cok etkisi oluyo cnm

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz .. Allah hepimizin yardimcisi olsun.. En kisa zamanda asariz ins.. Sakin isyana dusmeyin.. Herseyin bi sebebi vardir.. Ben bu vajinusmus sayesinde cok sey ogrendim eminim bu her vajili arkadaslarda boyledir.. Sabirla duayla ustune gidelim bu skntinin ve yenelim en kisa zamanda Allahin izniyle..

Iyi geceler canlarmm..

aykuuuurrrttt nerelerdesinnn naptın cnm başardınmı sırra kadem bastın:26::26:

merhaba tatlım... sorma çok özledim buraları ama netim yoktu... koskoca 7-8 ay yapayalnız hissettim kendimi( ama şükür şimdi netime kavuştum ohhhhhhhhhhhhh... tatlım o arada bi 6 ay kadar her gün bir iki damla kanamam oldu en son bikaç hafta önce gittim doktora korkuyordum aceba miyom kist vs... ALLAH korusun ama bişey varsa tedavi için ... çok şükür ALLAH ıma doktor hepsi stresten dedi... dükkanın borçları geçim sıkıntısı ama ALLAH ıma çok şükür eşim benim en büyük desteğim bende onu çok mutlu etmek isityorum artık... doktor bi hap vermişti 10 gün kullandım sonra reglü oldum dün bitti şükğür... burada arkadaşlar buharda oturun yazmıştı dün denedim biraz güzel sonuçlar var ...
sen nasılsın tatlım neler yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…