- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.241
eşimle problem son zamanlarda yok 7 yaşında kızım var
kızlar eşimle yaşadıklarım nedeniyle uzun zamandır egzersizi bırakmıştım. tabi bunun 1,5 ayı da griple sürünerek geçti, biraz da ondan yapmıyordum egzersizlerimi. eşimle aynıyız pek değişen bir şey yok. ama ben kararlı bir şekilde yeniden başladım egzersize. bu arada kalbim4mevsim sayende 3.kez gribe yakalanmadım, önerine uydum ve boğazım yanıp sızlasa de henüz yıkılmadım, direniyorum. bu sayede bugün egzersizimi yapabildim. 40 dk. yapabildim. aparatın birini çok rahat aldım ama ölçmedim çevresini, sanırım 8 ya da 9cm idi. onu iyice bekletip gel git yapabildim. yerleştirirken de zorlanmadım. ama 10cm olanı deneyince çok acı oldu. kasma kendini diyorum nefes veriyorum ıkınıyorum, mümkün değil... sonunda zorla da olsa yerleştirdim ama 10sn bile tahammül edemedim çıkardım. neyse dedim, yarın daha iyi oluruz. moralimi falan bozmadım, çalışmaya devam edicem. umarım bu sefer eşim de hazır olur da artık bu zıkkımdan kurtulurum.
bu arada ben burdayken başlayan bu kaçıncı yarışma sayısını bile unuttum artık. bu sefer de yenemezsem kendimi nerelerden atayım bilmiyorum artık
kızlar eşimle yaşadıklarım nedeniyle uzun zamandır egzersizi bırakmıştım. tabi bunun 1,5 ayı da griple sürünerek geçti, biraz da ondan yapmıyordum egzersizlerimi. eşimle aynıyız pek değişen bir şey yok. ama ben kararlı bir şekilde yeniden başladım egzersize. bu arada kalbim4mevsim sayende 3.kez gribe yakalanmadım, önerine uydum ve boğazım yanıp sızlasa de henüz yıkılmadım, direniyorum. bu sayede bugün egzersizimi yapabildim. 40 dk. yapabildim. aparatın birini çok rahat aldım ama ölçmedim çevresini, sanırım 8 ya da 9cm idi. onu iyice bekletip gel git yapabildim. yerleştirirken de zorlanmadım. ama 10cm olanı deneyince çok acı oldu. kasma kendini diyorum nefes veriyorum ıkınıyorum, mümkün değil... sonunda zorla da olsa yerleştirdim ama 10sn bile tahammül edemedim çıkardım. neyse dedim, yarın daha iyi oluruz. moralimi falan bozmadım, çalışmaya devam edicem. umarım bu sefer eşim de hazır olur da artık bu zıkkımdan kurtulurum.
bu arada ben burdayken başlayan bu kaçıncı yarışma sayısını bile unuttum artık. bu sefer de yenemezsem kendimi nerelerden atayım bilmiyorum artık
canım ben sana bişey söliyimmi ben burada 15 senelik evliler gördüm bu problemi yaşayan en azından destek alabileceğin bir meleğin var tatlım. üzülme 10 yıl yada 1 ay farketmiyor ne kadar şanslısın eşin seni seviyor demekki hemde çok seviyor. yeneceğine inanıyorum ben sadece sabır...
evet eşimin destegi olmasaydı çoktan bitmişti kızımın kardeş istegi beni çok üzüyor eline tesbih alıp kardeşim olsun diye çekiyor sürekli aglıyor. Kardeşi olanları gördükçe allah onları seviyor bana niye vermiyor bak anne beni sevmiyor diyor.7 YAŞINDAKİ ÇOCUGA SENİN ANNEN BECERİKSİZ AZMİ YOK DİYEMİYORSUN.Yarın kadın dog. randevum var muyne olmaya çalışcam bir problem varmı diye.
canım bende gittim kadın doğuma. çatal masaya oturdum doktoruma söyledim problemi konuşturdu beni rahat muayene oldum ama bacağımı kapatınca anladı tabi. sen egzersiz yapıyorsun değilmi
canım kalbim4mevsimin önerisini söyler misin ben de son 2 aydır hastaym yeni yeni düzeliyorum ama boğazım hep ağrıyor acaba bunlara iyi gelebilcek bir şeyse ve özel değilse yazabilirmisin buraya..
elvancım napıyosun pek yazmıyorsun buraya napıyosun egzersizlere devam ediyomusun regil bitti mi. ben hala 2 parmak çalışıyorum ya doktordan habersiz çalıştığım aparatları da bıraktım doktorla gitmeye karar verdim yavaş olacak ama sonu iyi olacak inşallah
sadece orta par. denedim yapamadım şu an p..... sin yarısını alabiliyorum.Sona çok yaklaştı ama tamamı olmuyor. Önce sadece p... s başı oluyordu. Şimdi regl oldum hormonlara baktır. istiyorum
peki bişey sorucam yarısını alıyorsun devamı neden girmiyor
peki bişey sorucam yarısını alıyorsun devamı neden girmiyor
sıkı çalısırsan senzaten tatlım sen hazırsın ben sana hep soyluyorum dun dedıgım gıbı yaptınmı?en kucukten baslayıp buyuttunmu cok daha rahat edersın...
birazda eşimden kaynaklanıyor yeniden başa döneriz diye çok korkuyor zorlamıyor.Başlamadan önce çok güzel komuşuyorum biraz ilerleyince tamam dur diyorum.Sanki bilinçaltından birşeyler bu komutu veryor.
canım bu kadar ilerlemişken umutsuzlamak da ne demek çok iyisin maşşalh.
tahriş fln olmuştur canım bi iki gün zorlama istersen,birde aparatın hijjenine dikkat et devamlı değiştir geçirdiğin prezervatif yada streci.
elvancım napıyosun pek yazmıyorsun buraya napıyosun egzersizlere devam ediyomusun regil bitti mi. ben hala 2 parmak çalışıyorum ya doktordan habersiz çalıştığım aparatları da bıraktım doktorla gitmeye karar verdim yavaş olacak ama sonu iyi olacak inşallah
aykuuuurrrttt nerelerdesinnn naptın cnm başardınmı sırra kadem bastın:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?