- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
- 66
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.261
selacım suan cok fecı grıbım eger bu grıbı gecırdıysen bı kackez nasıl dayandın sürünüyorum suan resmen .........
saskınanne kremsız olmasına cok sevındım canım hadı hayırlısı
rabitcim lısteyı yazarken nılay eksık olaıblır belırttın demıstı balım
senın gıbı 10 yıllık yardm da var inşallah peşpeşe yenersiniz hepınızzzzzzzz
canımcım çok sağol. aslında jelde sürmeyecektim yavaş yavaş oturuyordum p...se eşim dedi biraz zorlayacak gibi jel sür diye aslında zorlamıyordu bile hep onun yüzünden birdakine jelsiz yapıcam
hangı dua bu banada söyleyın yaaaaaaaaaaaa
canım listede adımı görmemek beni çok üzdü 10 yıldır zaten yenemedim.........................................
olmamış kuşum!!! en eski benim bir kere en başa benim adımı nasıl yazmazsın!!! çok alındım valla, bir de koçum olacaksın, unuttun iyice beni yaa!!!
deasseeb
sela1
veracoft
kemre
nurbursa
cıcekrose
trınıty
amid
zealea
facar
aykurt
sessızcekımsesızce
yardım
el_van
papatya3459
sugar_lale85
rabisrabis
rabit
Ayyy adimi gormek cok guzel ama ben o zamana kadar yenemem kii cunku regl olacagim ayin 21inde.deasseeb
sela1
veracoft
kemre
nurbursa
cıcekrose
trınıty
amid
zealea
facar
aykurt
sessızcekımsesızce
yardım
el_van
papatya3459
sugar_lale85
rabisrabis
rabit
selacım suan cok fecı grıbım eger bu grıbı gecırdıysen bı kackez nasıl dayandın sürünüyorum suan resmen .........
saskınanne kremsız olmasına cok sevındım canım hadı hayırlısı
rabitcim lısteyı yazarken nılay eksık olaıblır belırttın demıstı balım
senın gıbı 10 yıllık yardm da var inşallah peşpeşe yenersiniz hepınızzzzzzzz
olsun balım onuda bı dahakı sefere bırakırsın dediğin gibi
Ayyy adimi gormek cok guzel ama ben o zamana kadar yenemem kii cunku regl olacagim ayin 21inde.
neyse o zamana kadar tam gaz devam :))
ahhhhhhhh inş. canımmm bu arada sana özelden bişey yazmıştım ya sendede 4 ay sonra olmuş hani o bitti bende demekki normalmiş ama hala adet görmedim 9 gün geçti
kendi halayımı kendimde çekerim hehehehehehe uyuşturucu sprayim olmadan 5. denememi atlattım çok ta rahat oldu darısı jelden kurtulduğum güne inşaallahhh
canımcım çok sağol. aslında jelde sürmeyecektim yavaş yavaş oturuyordum p...se eşim dedi biraz zorlayacak gibi jel sür diye aslında zorlamıyordu bile hep onun yüzünden birdakine jelsiz yapıcam
canım bugün doktora gittim muyne olabildim.Sonunda çatala oturabildim.Hiçbir şey yok doktor sürekli sorular sordu herşeyi anlattım rahat ol kastıgın yerde durcam dedi.Nefes egzersizleri yaPtım.Senin olmuş bu şekilde devam et dedi.İyice rahatlaman için biraz zaman var.Bolca jel önerdi.Hamilelik açısından hormonlara baktı hiç problem yok dedi.10 yılın sonunda nasıl oldu dedi ark. görüşüyorum dedim gerçekten çok faydası olmuş dedi.Görüşmeye devam et dedi.Hangi psikologa gidersen git beynini yönlendirecek sensin dedi.İnsanlar bunu zevk için yapıyorlar canları yansa yaparlarmı dedi .Bundan sonra her an hamile kalabilirsin dedi.Kızım oldugunu duyunca şaşırdı 100 de 1 ihtimal o da sende olmuş dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?