Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydınnnnnnnn kıslar sizinle dünkü heyecanımı paylaşacaktım yazdım yazdım tam bitirecem dükkan komşum geldi( biraz sonra baktım hepsi silindi( neyse müsait olunca yazarım

selacım suan cok fecı grıbım eger bu grıbı gecırdıysen bı kackez nasıl dayandın sürünüyorum suan resmen .........

saskınanne kremsız olmasına cok sevındım canım hadı hayırlısı

rabitcim lısteyı yazarken nılay eksık olaıblır belırttın demıstı balım
senın gıbı 10 yıllık yardm da var inşallah peşpeşe yenersiniz hepınızzzzzzzz

canımcım çok sağol. aslında jelde sürmeyecektim yavaş yavaş oturuyordum p...se eşim dedi biraz zorlayacak gibi jel sür diye aslında zorlamıyordu bile hep onun yüzünden birdakine jelsiz yapıcam

olmamış kuşum!!! en eski benim bir kere en başa benim adımı nasıl yazmazsın!!! çok alındım valla, bir de koçum olacaksın, unuttun iyice beni yaa!!!

öyle denk gelmıss balımm amaa senden önce yardm var ona bakarsansiz yeterkii yenın nursena ısmınızı altın harflerle yazıp partlatır

deasseeb

sela1

veracoft

kemre

nurbursa

cıcekrose

trınıty

amid

zealea

facar

aykurt

sessızcekımsesızce

yardım

el_van

papatya3459

sugar_lale85

rabisrabis

rabit

kızlar kendinizi yenemem diye neden şartlandırıyorsunuz.belki hiç farkında olmadan eşinizle olan bi yakınlaşmada yeneceksiniz.burada kafalarında deneme bile yokken yenen arkadaşlarımızda oldu.kötü düşünceler yok artık.İNŞALLAH herkes başaracak bunu.

gülüm çok geçmiş olsun!!! evet gerçekten 2 kez geçirdim ve 3. zorluyor şu anda. bol bol ballı çay içiyorum, nefret de etsem bal yutuyorum sabahları. o sayede ayaktayım. gündüz idare ediyorum ama yatınca sabaha kadar gene ter boğaz acısı vs. rahat bırakmıyor. size diyordum grip geçmeden egzersiz yapamam diye, bahane sanıyordunuz ama şimdi daha iyi anlıyorsun sanırım. bu seneki grip öyle böyle değil. bi yapıştı mı bırakmıyor ve halsizlikten kıpırdayamıyorsun bile, sürekli yatıyorsun. şubat sonundan beri sürünüyorum. 2 kez doktora gittim. 2 kez antibiyotik kullandım ama ilaçlar bitiyor 1 hafta sonra tekrarlıyor, gerçekten çekilir dert değil. dün yazdığım şeyleri sen de dene. ben 3. ye balla direniyorum işte umarım bu sefer yenilmiycem :))) tekrar geçmiş olsun kuzum, kendine dikkat et. ha bir de bu grip vücut güçten düşünce çıkıyor ortaya. ben hep regl olduğum zaman gribe de yenik düştüm. çünkü ben regl olunca çok güçsüz kuvvetsiz kalıyorum sancıyla birlikte. seninki de diyetinden olabilir. yemene dikkat et, güçlü olmaya çalış canım.

Ayyy adimi gormek cok guzel ama ben o zamana kadar yenemem kii cunku regl olacagim ayin 21inde.
neyse o zamana kadar tam gaz devam :))

aman da amannnn bak şimdik ismimi görünce heyecanladımm kıslar...hemde en baştayımm allahım bana güç ver ve hırslandırrr ve bu hafta bitireyimm yarabbimm...aminnn diyeyimm:))))

ahhhhhhhh inş. canımmm bu arada sana özelden bişey yazmıştım ya sendede 4 ay sonra olmuş hani o bitti bende demekki normalmiş ama hala adet görmedim 9 gün geçti

canım bugün doktora gittim muyne olabildim.Sonunda çatala oturabildim.Hiçbir şey yok doktor sürekli sorular sordu herşeyi anlattım rahat ol kastıgın yerde durcam dedi.Nefes egzersizleri yaPtım.Senin olmuş bu şekilde devam et dedi.İyice rahatlaman için biraz zaman var.Bolca jel önerdi.Hamilelik açısından hormonlara baktı hiç problem yok dedi.10 yılın sonunda nasıl oldu dedi ark. görüşüyorum dedim gerçekten çok faydası olmuş dedi.Görüşmeye devam et dedi.Hangi psikologa gidersen git beynini yönlendirecek sensin dedi.İnsanlar bunu zevk için yapıyorlar canları yansa yaparlarmı dedi .Bundan sonra her an hamile kalabilirsin dedi.Kızım oldugunu duyunca şaşırdı 100 de 1 ihtimal o da sende olmuş dedi.

kendi halayımı kendimde çekerim hehehehehehe uyuşturucu sprayim olmadan 5. denememi atlattım çok ta rahat oldu darısı jelden kurtulduğum güne inşaallahhh

Canim ne guzel ya maasallah sana..bende bugun yada yarin yapicam.gecen gun cok motive olmustum.simdi motivem gitti.senin denedigin pozisyonu yapicam...off offf

canımcım çok sağol. aslında jelde sürmeyecektim yavaş yavaş oturuyordum p...se eşim dedi biraz zorlayacak gibi jel sür diye aslında zorlamıyordu bile hep onun yüzünden birdakine jelsiz yapıcam

neden jelsiz yapma gibi bir düşüncen var onu anlamadım alıştıkça kendin farkediceksin ihtiyaç olmadığını

geçmiş olsun canım, çok sevindim. umarım bir an önce de yeneceksin. egzersizlere devam.

Kıslarrrr selamm tekrar...
İlk başta 23 Nisann inşallah benim ve benim bu derdi çeken tüm arkadaşlarımın bayramı olur.:)))ayyyy bide en başta ben varımmm allahım bana şansa getir...dualarımı eksik etme yarabbim...kıslarr malum 3 gündür hastayımm...dün akşam eve gittim duşumu aldımm hemenn egzersiz yaptımm..kanamam gelmeyince...öncelikle 11 cm lik aparatı denedimm biraz olmadı gibi oldu...sonra 2 parmak denedimm gayet iyi aldı..sonra ilk yaptığım genişlik 6-7 cm aparatı denedimmm uzunlukda baya aldım...o kadar rahat ve basit girdiki anlatamam size sanki boşluk vardııı...daha sonraa tekrar 11 cm lik aparatın ucunu 9 cm yaptım girdiği gibi 11 cm olduu...yaniii 11 cm genişlik aldım ama çok fazla uzunluk alamadım en fazla uzunluk 5-6 cm kadar uzunluk alabildim genişlik 11 cm de girdim çıkardım içerde tuttum...daha sonra tekrar 6-7 cm lik aparatımı koydumm ne rahat giriyor artık bu aparat anlatamam size...hastalığım daha tam anlamıyla bitmedi ama 11 cm de birkaç egzersiz daha yapıcam..bende durumlar böylee sizin varmı bana tavsiyeniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…